Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Co się wydarzyło?
-
Eryczek pawl
Ciekawe co na to Row i Gieksa , sztywne ekipy, widzieli marę na turnieju i ten trans PDW lotem im nie przeszkadzał ? Jedynie Wisłoka sie zachowała honorowo i pojechali w c*** jak i kilka FC w tym Ruda , szacunek , kiedy wkoncu pogonicie konfidenta u siebie w ekipie ? Już drugi raz w przestrzeni kilku miesięcy jest obecny z ekipą , najpierw treningi teraz turniej ?
Tym co tu wypisują o turnieju i przygodach Wisłoki na trasie, to radzę odstawić fentanyl bo im do końca mózg wyżre.
-
Eryczek pawl
Wisłoka jakoś widzisz kolego KSGKSW się nie wypowiada ? Bo czemu ? Bo nie mają się czym pochwalić a kolejna sprawa co mają pisać o tym turnieju skoro się urwali wcześniej wiadomo z jakich przyczyn , myślę ze im wyjdzie na lepsze te macanki z kimś bliżej siebie , bo co jak co to Wisłoka nie duża ekipa ale naprawdę pokazała charakter i ze mają honor !!
Co tu się wyrabia haha
-
Edi Gluskin
Jędrek to ty wrzuciłeś do neta ten filmik o Torcida Gliwice jak walą konia ?
Jędruś jak tam dzisiejsze wydarzenia?
-
dajbozesile
Dobrze, że tego Maciusia umiecie rozjebać i nie lata sobie po Chorzowie gdzie i jak chce.XXXXKK pisze: 02.07.2024, 08:51 Znamienne jest to, że pozakładano parę kont tu by cisnąć tego Bienia, zamiast ustosunkować się jakoś do zarzutów tu padających.
No, ale glwtrcd już dał do zrozumienia, że póki nie znajdzie się ktoś kto rozjebie na solówce kolegę policjantów Marę to będzie z nim wszystko okej. Dobrze, że na Ruchu nie wiedzieli o tej zasadzie, bo po zatrzymaniach taki Maciuś to by dalej latał w ekipie.
Zawisza to ten co Elana się przed nimi chowa.
-
Rozsadnychultaj88
Ze takie coś chodzi po ziemi idz liz dupe Romanowi sternikowi na showup.tv cwelu
-
maczetatata
Tez mi sie jakos nie przypomina ale to juz nie ta Sama ekipa co kiedys ;) Teraz wszedzie wladze przejmuja osoby ktore wiecej mowia ,mniej robia a i jak trzeba odsiedziec swoje to czesto ich to przerasta.Kto ma rozum to od tego odbija albo w to nie wchodzi.
-
kot kreskowy
Niestety, cała nadzieja w tobie.
-
iamcriminal
niestety otwarta rejestracji zepsula forum i temat do tego stopnia ze kazda proba podjecia w miare normalnej dyskusji nie ma sensu. KSGKSW jedno pytanie do Ciebie kolego. zawsze wydawales mi sie normalny tutaj na forum i mozna z Toba porozmawiac na rozne tematy. wytlumacz mi prosze i odpowiedz dlaczego gdy M z Gornika siedzial i byla tutaj dyskusja, odciales sie od niego, potwierdzajac ze to pies i za trenowanie z psami worek i nigdy nie tolerowales takiego stanu rzeczy. teraz kiedy ww. lata na wolce gdzie ma wiekszosc i cała Torcida stoi za nim, ty nagle zmieniles zdanie, bronisz go i wszystko spoko... odpowiesz?
Ale ja nigdzie go nie bronie, ja tylko pokazuje hipokryzję tego Dauna Przemusia . Dla którego wszystko było ok do czasu aż został pogoniony. A teraz udaje wielce charakterniaka.ps. nigdy M nie nazwałem psem . Bo policjantem nigdy nie był i nie będzie.iamcriminal pisze: 06.07.2024, 21:20 niestety otwarta rejestracji zepsula forum i temat do tego stopnia ze kazda proba podjecia w miare normalnej dyskusji nie ma sensu. KSGKSW jedno pytanie do Ciebie kolego. zawsze wydawales mi sie normalny tutaj na forum i mozna z Toba porozmawiac na rozne tematy. wytlumacz mi prosze i odpowiedz dlaczego gdy M z Gornika siedzial i byla tutaj dyskusja, odciales sie od niego, potwierdzajac ze to pies i za trenowanie z psami worek i nigdy nie tolerowales takiego stanu rzeczy. teraz kiedy ww. lata na wolce gdzie ma wiekszosc i cała Torcida stoi za nim, ty nagle zmieniles zdanie, bronisz go i wszystko spoko... odpowiesz?
-
UrzadSkarbowy
Wejdź na profil jakiekolwiek kiepa co robi burdę - i daj dodaj do wrogów :) posty jego zniknąiamcriminal pisze: 06.07.2024, 21:20 niestety otwarta rejestracji zepsula forum i temat do tego stopnia ze kazda proba podjecia w miare normalnej dyskusji nie ma sensu.
Witam od tygodnia mieszkam w Mysłowicach okolice różyckiego nowowiejskiego kwiatowa chciałbym zapytać kogoś o sytuację na tych ulicach ,bo grafy i Gks i Ruchu. Pozdrawiam
-
fredperrycp
Brzęczkowice 8
Brzęczkowice, Rymera, Brzezinka ale główny prym wiedzie w mieście GKS. Duży progres i młody narybek, który trenuje. Aktualnie mocny spadek formy Ruchu, głównie to ekipa jeżdżąca na mecze +40 lat a trenujących max 10ospro100wryj pisze: 07.07.2024, 19:03 Może się ktoś obiektywnie wypowiedzieć czy są w Mysłowicach jakieś osiedla całkowicie za Ruchem?
-
PelsonNormalnie
Oczywiście że trzymał , więc jak nie masz pojęcia to sie nie wypowiadaj .AlaskańskiSmok pisze: 08.07.2024, 10:24Start Namysłów nie trzyma i nigdy nie trzymał z RadzionkowemMongomeryy pisze: 25.04.2019, 23:18 Ruch Radzionków który trzyma ze Startem Namysłów który jest Fc śląska i zgodą Lechii G... zaczyna trzymać z bałtykiem?! co na to Start?
to możesz mu obciągnąć wreszcie
Kaniol wyszedł i Gieksa do nory wraca haha beka na Śląsku
Pszemku bardzo współczuję twojej mamusi że musi tak cieszko pracować. Pozdrawiam ja bardzo
Uhuhuhu ktoś tam z gieksy zaliczył ciężki wieczór wczoraj
Właścicielom strony, to jest sianoKomu poważnemu chciałoby się pisać z tylu kont?
Czy kolesie w stringach z palcami w dupach z klubu Gornik Zabrze mają zamiar wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć spłacać dług za zdemolowanie stadionu ?
Żeby Tuska prosić o stadion? Już zapomnieliście jak traktował kibiców? Tfu
A no nie spoko , taka tylko informacja dla Tuska.
Nie martw się ja nie mam wpływu na mieszkańców Zabrza . Widzisz różnicę?pro100wryj pisze: 14.07.2024, 23:24 A no nie spoko, mówi typ z Zabrza co razem ze swoim idolem Podolskim robił kampanię na prezydenta Zabrza babeczce z platformy![]()
-
kot kreskowy
Nie wymagaj za wiele od pozerów.
Na temacie Toruńskim ktoś napisał, że Górnik mocno traci w Gliwicach. To prawda i jest możliwy scenariusz jak Katowice, gdzie Ruch w sumie wyparty na 2/3 dzielnice czy raczej farmazon?
Wiem, że to całkowicie odbicie od tematu, ale tego odbicia od tematu to tutaj co chwilę jest.... " Calvin Klein to kolejna marka z branży modowej, która zaangażowała się w celebrację Miesiąca Dumy. Twarzą ich kampanii Pride 2020 została Jari Jones, transpłciowa, ciemnoskóra modelka. Jari Jones to modelka, aktorka i aktywistka. Sama siebie opisuje jako transqueerową lesbijkę." tego kleina juz w 2006 roku zapinal w dupe jakis mlodszy typ o 46 lat, a marka widziana na połowie jak nie wszystkich stadionach Polskich
" Lagerfeld ma nowego MŁODEGO chłopaka, młodszego o 56 lat " połowa tych " znanych " projektantów lubiła być zapinana w dupe,
" Lagerfeld ma nowego MŁODEGO chłopaka, młodszego o 56 lat " połowa tych " znanych " projektantów lubiła być zapinana w dupe,
Moda na te marki się wzięła z tradycji więziennych. Tam lubią być zapinani szczególnie gitowcy i dlatego to noszą
Górnik to generalnie teraz ma gorszy okres, a Gliwice to na tyle specyficzne miasto, że tam zawsze byli na swoich 3 dużych dzielnicach, zmienia się forma ekip, ale nie ma mowy o jakiś (znaczących) zmianach na dzielnicach, a sam Piast na pewno poszedł do przodu, co każdy normalny przyzna.Stefan49 pisze: 15.07.2024, 23:22 Na temacie Toruńskim ktoś napisał, że Górnik mocno traci w Gliwicach. To prawda i jest możliwy scenariusz jak Katowice, gdzie Ruch w sumie wyparty na 2/3 dzielnice czy raczej farmazon?
Normalne pytanie zadam może ktoś normalny z Ruchu odpisze.
Czy ktoś wie o jakiej fladze gada gość z Apatora? Flaga z napisem "Toruń" w barwach Ruchu,podobno wieszana po dzień dzisiejszy przez ludzi z Apatora. Patrzę na zdjęcia kibiców Ruchu i nie mogę się jej doszukać...
Czy ktoś wie o jakiej fladze gada gość z Apatora? Flaga z napisem "Toruń" w barwach Ruchu,podobno wieszana po dzień dzisiejszy przez ludzi z Apatora. Patrzę na zdjęcia kibiców Ruchu i nie mogę się jej doszukać...
Wrogzly pisze: 17.07.2024, 14:46 Normalne pytanie zadam może ktoś normalny z Ruchu odpisze.
Jest fana z napisem Toruń w barwach choć dawno już nie wieszana ale z tym, że to apator wiesza to ferment .
No tak twierdzi typ z Apatora który udzielił wywiadu w "TMK" ale dzięki za odpowiedź.Latajacon pisze: 17.07.2024, 16:38Wrogzly pisze: 17.07.2024, 14:46 Normalne pytanie zadam może ktoś normalny z Ruchu odpisze.
Jest fana z napisem Toruń w barwach choć dawno już nie wieszana ale z tym, że to apator wiesza to ferment .
Co do sytuacji w Gliwicach: Górnik miał 3 swoje znaczące dzielnice w Gliwicach. Kopernik, Łabędy i Sośnica. Na Kopernik był cały czas nacisk i koniec końców został wybity ale też wpływ na to miała emigracja kilku osób od nich oraz pewien konflikt dzielnicowy. Na ten moment mimo dużego blokowiska jest to pustynia kibicowska, aktywne jednostki z jednej jak i z drugiej strony, wrzuty na murach co chwilę zmieniają barwy. Zostały im dwie dzielnice które się organizują, Łabędy które są cieniem dawnej ich ekipy i Sośnica która pewnie zawsze będzie ich bastionem, bo bliżej im do Zabrza niż do Gliwic.
A jak wygląda sytuacja w Piekarach śląskich? Bardzo dobre liczby mieli na Ruchu, i też słyszano o nich na OS.Wieczorka bastionie Górnika. Czy w Piekarach doszło do jakichś większych zmian czy jednak dalej jest to samo i nic się nie zmienia zarówno z jednej jak i drugiej strony?