Poczytaj ile było problemów żeby kupić bilet. Sam siedziałem prawie godzinę na stronie i c*** dostałem, z grupy 6 kolegów dwóch załapało się na bilet. Na internecie na grupach same scamy, we Francji lepiej to działało dużo lepiejtiesto pisze: ↑16.06.2024, 14:53Pytanie jest tylko takie dlaczego nie jedziecie ???? Każdy marudzi na forum Niemcy blisko niektórzy mają bliżej niż wyjazd w Polskę . Niemcy blisko tanio . A do kolegi który mówi że niemiecka policja nie ogarnia zamieszek na ulicach to chyba mało jescze widziałeś niemiecka psiarnia jest mega zorganizowana i dusi wszytko szybko w zarodku .

Euro 24
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Euro 24
-
Godzinę
ja siedziałem kilka dni i swoje wysiedziałem na Francję za 45 euro . Wiem że było mega ciężko byłem na 6 mistrzostwach różnych i na to najtrudniej było o bilety . Ale co za problem wziąsc ekipę i jechać do Hamburga nie trzeba iść na mecz Szkotów przyjechało podobno 100 tys do Monachium a na meczu było 20 tys
-
Kilka dni na oficjalnej stronie uefy?tiesto pisze: ↑16.06.2024, 15:12Godzinęja siedziałem kilka dni i swoje wysiedziałem na Francję za 45 euro . Wiem że było mega ciężko byłem na 6 mistrzostwach różnych i na to najtrudniej było o bilety . Ale co za problem wziąsc ekipę i jechać do Hamburga nie trzeba iść na mecz Szkotów przyjechało podobno 100 tys do Monachium a na meczu było 20 tys
-
Tylko różnica jest taka, że w takiej Holandii, Szkocji czy Anglii nikt nie musiał siedzieć jak cygan czekać na bilet i odświeżać stronę, bo tam była sprzedaż dla członków klubu kibica, wyjazdowiczów itd dlatego może to nie są chuligani, ale kibice na pewno, a nie kolesie prezesa czy handlarze co na mecze nie chodzątiesto pisze: ↑16.06.2024, 15:12Godzinęja siedziałem kilka dni i swoje wysiedziałem na Francję za 45 euro . Wiem że było mega ciężko byłem na 6 mistrzostwach różnych i na to najtrudniej było o bilety . Ale co za problem wziąsc ekipę i jechać do Hamburga nie trzeba iść na mecz Szkotów przyjechało podobno 100 tys do Monachium a na meczu było 20 tys
-
I to jest temat żeby pierdolić o piłkarzu? c*** Ci do historii Romańczuka cwelu. j**** Rosjęryż z kurczakiem pisze: ↑16.06.2024, 14:52Poczytalem troche o Romanczuku i coś mi śmierdzą te historie... Chodziło tylko o paszport i podlizanie d***?
-
Gościu czy ja Ci ubliżam ? Napisałem gdzieś, że jestem „kumaczem”?puste miasto pisze: ↑16.06.2024, 15:49pedale a ty nie za flaga Lech&ŁKS? taki jestes kumacz to powiedz jakie bylo stanowisko wszystkich ekip co do Cracovii na spotkaniu ?
-
Polska - Holandia, 16.06.2024
https://www.youtube.com/watch?v=1TwuDUXrkWc
https://www.youtube.com/watch?v=-g35sy4i7B0
https://www.youtube.com/watch?v=4u-WzUmoJ_0
https://www.youtube.com/shorts/RQ6sP-xLI6A
➡ Video relacja z tego meczu : na naszym kanale YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=1TwuDUXrkWc
https://www.youtube.com/watch?v=-g35sy4i7B0
https://www.youtube.com/watch?v=4u-WzUmoJ_0
https://www.youtube.com/shorts/RQ6sP-xLI6A
➡ Video relacja z tego meczu : na naszym kanale YouTube
-
-
-
Flaga Den Haag w rękach Zagłębia Lubin
-
-
Flaga Ado czyli nie kibiców FC Den Haag, którzy też nie ... próżnowali. ;) :) :D
-
Coś tam się dzieje...Anglicy jak to zwykle tracą sporo flag ( choć dla nich to żadna ujma) na rzecz Serbów. Albańczycy znowu dokuczają Serbom i Anglikom. Jakiś chłop latał z siekierą (podobno go zastrzelili). Zobaczymy co dalej...
-
A u nas.. Peszko robi za gniazdowego, doping na meczu w sumie marny (oczywiście oprócz paru zrywów), niektórzy kibice miłośnicy złotego trunku już tak porobieni przed meczem ze nie zostają wpuszczeni na stadion. Flaga "Ultras Polska" która miała debiutować jednak chyba jej nie było, brawa tylko dla zagłębia za zdobycz.. Ponoć z Austrią ma to wyglądać lepiej, pożyjemy zobaczymy.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
-
Anglicy dzisiaj... chuligańsko od dawna nie znaczą nic, ale przynajmniej po przyśpiewkach i ubiorze prezentują się jak kibice, a nie banda przebierańców. Pełno football casuals, 10 german bombers, a nie jakieś Holandia c*uja zrobi nam i wymalowane ryje ...
https://www.youtube.com/watch?v=w0khRd6CRYw
https://www.youtube.com/shorts/iYZp55VdXZo
There were ten German bombers in the air.
There were ten German bombers, ten German bombers, ten German bombers in the air.
And the RAF from England shot one down.
And the RAF from England, RAF from England, RAF from England shot one down.
https://www.youtube.com/watch?v=w0khRd6CRYw
https://www.youtube.com/shorts/iYZp55VdXZo
There were ten German bombers, ten German bombers, ten German bombers in the air.
And the RAF from England, RAF from England, RAF from England shot one down.
-
Czyli dopingujesz kibiców ADO, którzy jednak nie są kibicami, bo to oni nie stracili szmaty, ale jednak nadal postępujesz we wsparciu czarnych Holendrów z ADO, którzy myśleli, że mogą stawić czoło POLAKOM, których nienawidzisz? :)
-
Dokładnie. Nie oczekuję od zwykłych kibiców że będą się bawić w chuligankę ani że mają groźnie wyglądać (czytaj koszulki z groźnymi grafikami) bo to też komicznie by się prezentowało. Chodzi o nic innego jak trzymanie przysłowiowego fasonu. A co do akcji chuligańskich to mam takie przemyślenie, że nasi chłopcy którzy się trudnią tym fachem, po prostu za dużo mają do stracenia żeby biegać po ulicach, pubach i ryzykować zatrzymanie przez różnego rodzaju służby.
-
Ci którzy mieliby chuliganic aktualnie zajęci są robieniem biznesów i nie opłaca im się biegać po niemieckich ulicach. Takie czasy, ze inne nacje są lepiej zorganizowane a Polska idzie w stronę pikoli.galicja pisze: ↑16.06.2024, 21:09Dokładnie. Nie oczekuję od zwykłych kibiców że będą się bawić w chuligankę ani że mają groźnie wyglądać (czytaj koszulki z groźnymi grafikami) bo to też komicznie by się prezentowało. Chodzi o nic innego jak trzymanie przysłowiowego fasonu. A co do akcji chuligańskich to mam takie przemyślenie, że nasi chłopcy którzy się trudnią tym fachem, po prostu za dużo mają do stracenia żeby biegać po ulicach, pubach i ryzykować zatrzymanie przez różnego rodzaju służby.
-
To już nie chuliganka tylko profesjonalny sport i interesy. Teraz leci Serbia - Anglia chyba najlepszy kibicowsko mecz do tej pory, dobra atmosfera z obu stron, przy zbliżeniach nie widać pajacy w cylindrach i wymalowanych gęb, kibicowskie przyśpiewki i super oflagowanie Angoli...
Ale to właśnie tzw kumaci poprzebierali dla zysku polskich kibiców z tego :

Na to :

Ale to właśnie tzw kumaci poprzebierali dla zysku polskich kibiców z tego :

Na to :

-
chuliganZkoMENDAnet pisze: ↑16.06.2024, 20:56A, no tak, flaga z napisem Ado den haag to nie jest flaga kibiców FC Den Haag, tylko fanklubu Barcelony, hehehe...

Jak robisz zakupy on-line i fanklubujesz w dolnośląskim FCB, to może być i twoja, hahaha...
-
Rozumiem że Legia skroiła flagę nr.1 bandy Celticu?I dlatego wrzucaliście foto po internetach?Weź najlepiej porób katalog flag Den Haag i roześlij po ekipach bo w Lubinie widocznie nie mają czasu śledzić hokenderskich stron z gadżetami.
-
Nie znam żadnych fanów ADO/Ado, kibice CWKS Legia Warszawa nigdy nie przybi(ja)li z nimi zgody (taki szyld nie istanial w tamtych czasach, a nawet obecnie nie jest uznawany w NL przez haskich fanatyków), ale jak "stawiałeś czoła czarnym" piłkarzom klubu z Hagi, to nie wiem, czy się śmiać, czy ... cię wyśmiać. :DprawiIneYeti pisze: ↑16.06.2024, 21:07Czyli dopinguję piłkarzy ADO, którzy jednak nie są kibicami FCDH, bo to oni nie śpiewali szanty, ale jednak nadal postępuję we wsparciu czarnych Holendrów z ADO, którzy myśleli, że mogą stawić czoło POLAKOM, których nienawidzę? :)
To ty zorganizowałeś tę flagę, że porównujesz ten internetowy gadżet do flagi wyjazdowej bandy nr 1 Celticu Glasgow czy Leicester City itp., gamoniu?!ze_stadionu pisze: ↑16.06.2024, 22:11Rozumiem, że Legia "skroiła" flagę bandy nr 1 Celticu? I dlatego wrzucaliście foto... po internetach? Weź najlepiej porób katalog flag z Den Haag i roześlij po ekipach, bo w Lubinie widocznie nie mają czasu śledzić holenderskich stron z gadżetami.DZnr1 pisze: ↑16.06.2024, 21:51chuliganZkoMENDAnet pisze: ↑16.06.2024, 20:56
A, no tak, flaga z napisem Ado den haag to nie jest flaga kibiców FC Den Haag, tylko fanklubu Barcelony, hehehe...
Jak robisz zakupy on-line i fanklubujesz w dolnośląskim FCB, to może być i twoja, hahaha...
Chciałeś, masz:
[link]
Do wyboru, do koloru ...
:)
-
Dobra nie płacz już gamoniu . Za chwilę gracie ze sobą to zbierz resztę gamoni i im wytłumacz
-
j**** to całe fc den haag. Kogo interesują jakieś pedały holenderskie poza dzIELNICOWYM..
-
Taka refleksja mnie naszła, że aż postanowiłem zapytać.galicja pisze: ↑16.06.2024, 21:09Dokładnie. Nie oczekuję od zwykłych kibiców że będą się bawić w chuligankę ani że mają groźnie wyglądać (czytaj koszulki z groźnymi grafikami) bo to też komicznie by się prezentowało. Chodzi o nic innego jak trzymanie przysłowiowego fasonu. A co do akcji chuligańskich to mam takie przemyślenie, że nasi chłopcy którzy się trudnią tym fachem, po prostu za dużo mają do stracenia żeby biegać po ulicach, pubach i ryzykować zatrzymanie przez różnego rodzaju służby.
Czy to nie wlaśnie kwintesencja kibicowania bieganie po ulicach, zadymy w pubach itp.?
Czy wyznacznikiem jest forma w lesie?
-
Dokładnie, dla mnie to jest prawdziwa huliganka, a nie jakieś ganianki w polu.Kto_taki pisze: ↑16.06.2024, 23:31Taka refleksja mnie naszła, że aż postanowiłem zapytać.galicja pisze: ↑16.06.2024, 21:09Dokładnie. Nie oczekuję od zwykłych kibiców że będą się bawić w chuligankę ani że mają groźnie wyglądać (czytaj koszulki z groźnymi grafikami) bo to też komicznie by się prezentowało. Chodzi o nic innego jak trzymanie przysłowiowego fasonu. A co do akcji chuligańskich to mam takie przemyślenie, że nasi chłopcy którzy się trudnią tym fachem, po prostu za dużo mają do stracenia żeby biegać po ulicach, pubach i ryzykować zatrzymanie przez różnego rodzaju służby.
Czy to nie wlaśnie kwintesencja kibicowania bieganie po ulicach, zadymy w pubach itp.?
Czy wyznacznikiem jest forma w lesie?
Zawisza 1946
-
Wiadomo stary 2 treningi MMA dziennie, 2 fotki bez koszulki na instagrama. rozpisany trening aerobowy, rano zastrzyk z cypionatu, w południe enantat do budyniu a wieczorek z turinabolem. I wtedy znaczysz coś w chuligance. Zaraz zaraz wnuczku to Anglicy dziś pogonili serbskich koksów krzesełkami, co ty mówisz dziadku na kibicenet czytałem że nic nie znaczą chuligańsko bo Liverpool ma słabą stójkę a w Manchesterze nie trenują w ogóle parteru. Gdybyśmy interesowali się piłką nożną nie było by czasu na MMA, solarium i fryzjera.
-
Powiesili przy polskim sektorze i ktoś się połakomił. Polskie też tak zabierali na mistrzostwach w Niemczech już kiedyś. Jeden drugiemu podpierdoli a co dopiero innemu narodowi. Anglicy o swoich zapominają gdzie powiesili jak dziewięć piw wleci.
-
Angole najebani siedzą grupami, często jakieś akcje typu nago latają. Jedynie co to są głośni i nieźle to brzmi jak śpiewają razem.
Albance całkiem nieźle się prezentują, i nawet coś tam próbują.
Serbow też ładna grupa, nie przypadkowa.
Ten bar co są z niego jakieś filmiki w necie to tam też siedzieli nawet flaga Serbii tam wisi.
Głównie to mocny melanż Szkotow, Holendrów i Anglików, mase najebanych.
Albance całkiem nieźle się prezentują, i nawet coś tam próbują.
Serbow też ładna grupa, nie przypadkowa.
Ten bar co są z niego jakieś filmiki w necie to tam też siedzieli nawet flaga Serbii tam wisi.
Głównie to mocny melanż Szkotow, Holendrów i Anglików, mase najebanych.
Zwiad.
-
Pod barem była bitwa na krzesełka ale policja wjechała i Anglicy uciekali [link]
-
No ale podejście do flagi Anglikow to jest tak dziwne, że ja p******* masowo są im zabierane, ale i też najebani zostawiają je w różnych miejscach nawet kiblach.
Zwiad.
-
Te wszystkie flagi są do kupienia takie same w sklepikach klubowych. Kiedyś we Warszawie jedynie zdobyli flagę ekipy ze szkółki niedzielnej z UK i oni musieli nową szyć bo to jakichś dzieci ze wspólnoty anglikańskiej była specjalna flaga. Prymas czy pastor znalazł jej zdjęcie na ultrastifo.
-
Stary ja mówię co widzę, ludzie w koszulkach firm typowo kojarzonych h rzucają co mają pod rękami a później uciekają zostawiając flagi. Nie mówiąc o pojedynczych do bitki.
A flagi to są normalne w barwach narodowych z miastami albo herbem klubu np Sheffield Utd.
A flagi to są normalne w barwach narodowych z miastami albo herbem klubu np Sheffield Utd.
Zwiad.
-
Klub sprzedaje takich flag 1000 każdy John albo George może sobie ją powiesić w pokoju, garażu czy w ogródku. Potem jak będzie miał ochotę zabierze ją na tourne i tam się upije zgubi albo mu ukradną a po przyjeździe kupi sobie nową. I za zgubienie nie połamie mu nich nóg albo rąk czy nie podpali samochodu i nie będzie się musiał przeprowadzić z Birmingham do Londynu. Nie wiem czego wy nie rozumiecie.
-
Tego, że to jest flaga narodowa?
I nie maja do niej szacunku?
Po co oni je tam maja?
I nie maja do niej szacunku?
Po co oni je tam maja?
Zwiad.
-
Kiedyś gadałem z jednym Anglikiem przy okazji meczu towarzyskiego w Polsce bodajże z ukrami i odpowiadając na pytanie czemu tak masowo tracą flagi,
mówił, że dla nich liczy się zabawa, melanż i coco. Do flag nie mają takiego podejścia, że jak stracą to będzie jakaś ujma.
Także całkiem inna kultura. Zresztą tak jak u nich casuals. Ci co jeżdżą na reprezentacje praktycznie zero barw klubowych tylko same casuals ciuszki.
-
Mecze najlepiej oglądać na Stream z zagranicznym komentarzem, nikt tak nie wycisza trybun jak TVP. Anglia - Serbia bardzo fajna atmosfera plus Albania, ogólnie jakoś bez szału.
-
Na stronie tvp sport masz kilka różnych transmisji z każdego meczu. Masz opcję z komentarzem albo hawk eye lub atmosfera stadionu.
-
Tak niby angole chuligańsko nic nie znaczą tylko jak co jakaś wielką impreze jest dym to zawsze z ich udziałem... czego już o nas nie można powiedzieć. Co do flag to jak ktoś pisał podejście inne, więcej gubią tych flag zostawiają po pijaku niż tracą, jednym słowem oni we flagi mają wyjebane, robią je hurtem a potem hurtem gubią.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
byliśmy w kilkanaście osób i mogła być afera ale jedna z naszych ekip powiedziała ze nie przyjechali się bić bo kamery i przypal
99% pikniki i slawek peszko j**** takie euro
99% pikniki i slawek peszko j**** takie euro