Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Hustin Doffman
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
gdzie się podziała "reprezentacja Łodzi" z kibice.net ? czyżby kac po imprezie?
Może przy okazji pochwalą się co tam w Lutomiersku? 🤭
Mogą się pochwalić tylko takimi akcjami, co im zostało
-
Fulko_de_lorche
https://zapodaj.net/plik-6Bcdvifvms Rozszaleni tutaj Widzewiacy a chłopaki z fcb'91 opowiadali wam historię o tej 'poczciwej,pełnych wartości" sytuacji?? W każdej tak dużej ekipie,trafi się jakiś zwyrol i czy z tej czy z tej ekipy powinni być szybko gonieni a najlepiej dobrze przekopani za frajerskie ośmieszanie reszty osób którzy godnie próbują reprezentować daną ekipę. Nikt nie jest w stanie przewidzieć co może ktoś odwalić,do wora z takimi,tyle.
Po necie lata kolejny filmik tym razem z prezentacją fujary jednego z waszych H z ekipy 
-
krokiet_z_grzybami
Osobiście dla mnie ten temat totalnie jest obrzydliwy i uważam, że "podniecanie" się tym tyle czasu przez cała armię Widzewa na kibice net raczej przynosi wam wstyd niż faktycznie upokorzenie drugiej strony, jednakże jak się źle twój wpis teraz ukazał.. bo właśnie pojawiła się fotka waszego H, normalnie z dziarami Rtsu i znaczkiem "H", w scenie, co najmniej kompromitującej mówiąc bardzo delikatnie, i teraz tak ma wyglądać "rywalizacja" ? jako osoba stosunkowo "z boku" widzę to tak, że Widzew na siłę szuka jakiegoś pstryczka, a niestety znowu odbiło się to również w waszą stronę. Tak notabene jeżeli coś takiego wywołuje u was taką euforię to zastanawiam się co by się tu działo jakbyście odnieśli obecnie takie zwycięstwo jakie miał ŁKS w Potoku/Poddębicach/Chojnach czy jakbyście ukradli najwazniejsze flagi rywala tak jak to ŁKS zrobił wam, przecież to forum by było okupywane przez miesiące codziennymi wpisami z podniety, nie jest tak?Asusss pisze: 05.06.2024, 10:17 Po necie lata kolejny filmik tym razem z prezentacją fujary jednego z waszych H z ekipy![]()
-
floydfloyd
A tu, co to znowu za impreza? Też czekamy na wykluczenie jednego z Waszych liderów w takim razie ;)MW10 pisze: 05.06.2024, 12:16 Macie onizatorki z widzewu, czekamy na wyklueczenie jednego z waszych liderów za wrzucanie do neta fotek z gołą pałą
![]()
https://zapodaj.net/plik-hKhAmVMsWn
-
ŁKS Street
Zróbcie tu ku*** jeszcze ranking który ma dłuższego kutasa, a który bardziej prostego.
-
jakisyf1997
Macie problem widzieliście film klatka tam Arkacowy też z gołymi dupami latali
-
wiernyioddany
O ile rozumiem pośmiać sie z rywala który albo wrzuca filmiki jak ten z Górnika (tfuuu), albo 3 typów w oknie na waleta , tak nie rozumiem wrzucania zdjęć kutasów gości( nie ważne czy chłop jest z Widzewa,ŁKSu czy jeszcze kogoś innego) gdzie nie wiadomo jaki jest kontekst sprawy, bo raczej sami tego sobie na facebooka w profilowe nie wstawiają ?
Może zdjęcie zrobiła kobita, kochanka lub inna panna która z zemsty wysłała takie zdjęcia gdzie trzeba ?
Szanujmy się , nie trzeba sie lubić ale jakieś granice powinny być zachowane .
Może zdjęcie zrobiła kobita, kochanka lub inna panna która z zemsty wysłała takie zdjęcia gdzie trzeba ?
Szanujmy się , nie trzeba sie lubić ale jakieś granice powinny być zachowane .
Widzę podniecony jesteś tą fujarą.Napisz lepiej kiedy ta ekipa z Puław się zbierze .Parę miesięcy minęło a was dalej nie ma.Asusss pisze: 05.06.2024, 10:17 Po necie lata kolejny filmik tym razem z prezentacją fujary jednego z waszych H z ekipy![]()
Na mieście ciągle smary , temat zastępczy - fujary
hahah ;)
hahah ;)
-
wojtaz_chojny
Boli d*** :)
-
Janusz z prostej
Oczywiście że jesteśmy w czołówce ultras w Polsce. Legia jest poza zasięgiem wszystkich ekip i to jest fakt niepodważalny.Rafix pisze: 07.06.2024, 07:26Umiesz czytać ze zrozumieniem? Oprawy to nie tylko wyjazdowe ale również domowe. W ogóle mam takie przeczucie że Wy myślicie że robicie oprawy na poziomie najlepszych w Polsce…NoMatterWhat pisze: 06.06.2024, 09:06Żeby zobaczyć ile kto ma postów nie trzeba przeprowadzać nie wiadomo jakich operacji, tak jak na codzień robią to Twoi koledzy z Konstantynowa. Wystarczy jedno kliknięcie. Dziwne że tego nie wiesz będąc tyle lat na forum, ale nie oceniam.1925 pisze: 05.06.2024, 18:52
Jeżeli tak prześwietlasz moje konto to zobacz od którego roku istnieje to konto i ile z postów napisałem w ostatnich, przyjmijmy 3 latach :-)
Wasza afera i to co robiliście czy nie robiliście w Madrycie mało mnie interesuje, natomiast w mojej wypowiedzi TEJ DZISIEJSZEJ, bardziej chodziło mi o fakt że "kibicowskie" ( coraz mniej ) forum to nie jest miejsce do wrzucania zdjęć czy filmów nagich typów z obojętnie jakiej ekipy czy nie ekipy by byli.
Może Ciebie takie fotki i filmy kręcą, okej - nie wnikam ( To twój problem ) ale u mnie wywołują tylko obrzydzenie !
Ciach !
Wtedy afera o rzekomym gwałcie Cie nie interesowała żeby uspakajać swoich, teraz gdy to niby się już nie udzielasz postanowiłeś zabrać głos, bo chodzi o zboczonych elkaesiakow. Może jak już postanowiłeś się mniej udzielać, to bądź konsekwentny, bo niektóre Twoje wypowiedzi wychodzą na farmazony, tak jak z Zachodem, prawda?
A jeśli nie jesteś pewny czy mnie ten owy temat kręci, to przeczytaj mój post jeszcze raz, tylko w pełnym skupieniu.
Ty bez szantażu i bez żadnych skrupułów wrzucasz ksywy do internetu. Większego konfidenta tutaj nie ma.
No wrzucisz w końcu te 3 wyjazdowe oprawy, żeby można było porównać? Nie ma jak się odnieść.
Czy problemem może jest, że nie wiesz jak je wkleić? Chętnie pomogę. No chyba, że w czym innym jest problem?
Później jest Lech, Widzew, Wisła, Górnik, Ruch, Śląsk, Jaga no i was też można dołożyć. Kolejność przypadkowa. Mam nadzieje że jesteś na tyle obiektywny że zauważysz naszą przewagę nad Łks-em w tym aspekcie w tym sezonie. Chociażby w ilości prezentacji czy to u siebie czy na wyjeździe. Estetyka rzecz względna, jednym się podoba kartoniada i piro, innym sektorówki i machajki. U nas w tym roku było wszystko i to w dużych ilościach.
Oczywiście to Twoja opinia. A co do tych ekip wymienionych to czy ja wiem czy nie które należą do czołówki śmiem wątpić.Janusz z prostej pisze: 07.06.2024, 18:09Oczywiście że jesteśmy w czołówce ultras w Polsce. Legia jest poza zasięgiem wszystkich ekip i to jest fakt niepodważalny.Rafix pisze: 07.06.2024, 07:26Umiesz czytać ze zrozumieniem? Oprawy to nie tylko wyjazdowe ale również domowe. W ogóle mam takie przeczucie że Wy myślicie że robicie oprawy na poziomie najlepszych w Polsce…NoMatterWhat pisze: 06.06.2024, 09:06
Żeby zobaczyć ile kto ma postów nie trzeba przeprowadzać nie wiadomo jakich operacji, tak jak na codzień robią to Twoi koledzy z Konstantynowa. Wystarczy jedno kliknięcie. Dziwne że tego nie wiesz będąc tyle lat na forum, ale nie oceniam.
Wtedy afera o rzekomym gwałcie Cie nie interesowała żeby uspakajać swoich, teraz gdy to niby się już nie udzielasz postanowiłeś zabrać głos, bo chodzi o zboczonych elkaesiakow. Może jak już postanowiłeś się mniej udzielać, to bądź konsekwentny, bo niektóre Twoje wypowiedzi wychodzą na farmazony, tak jak z Zachodem, prawda?
A jeśli nie jesteś pewny czy mnie ten owy temat kręci, to przeczytaj mój post jeszcze raz, tylko w pełnym skupieniu.
Ty bez szantażu i bez żadnych skrupułów wrzucasz ksywy do internetu. Większego konfidenta tutaj nie ma.
No wrzucisz w końcu te 3 wyjazdowe oprawy, żeby można było porównać? Nie ma jak się odnieść.
Czy problemem może jest, że nie wiesz jak je wkleić? Chętnie pomogę. No chyba, że w czym innym jest problem?
Później jest Lech, Widzew, Wisła, Górnik, Ruch, Śląsk, Jaga no i was też można dołożyć. Kolejność przypadkowa. Mam nadzieje że jesteś na tyle obiektywny że zauważysz naszą przewagę nad Łks-em w tym aspekcie w tym sezonie. Chociażby w ilości prezentacji czy to u siebie czy na wyjeździe. Estetyka rzecz względna, jednym się podoba kartoniada i piro, innym sektorówki i machajki. U nas w tym roku było wszystko i to w dużych ilościach.
-
donguralesko
Mnie dziwi wstawienie między tymi ekipami Widzewa, bo według mnie to żadna czołówka i brak Korony Kielce.
Rafi ale twoje zdanie to akurat nikogo nie obchodzi bo nie jesteś żadnym autorytetem w tych sprawach.
Przez wiele lat Widzew to czołówka Ultras w Polsce co potwierdzały różne rankingi.
wy nigdy nie byliście żadnym wyznacznikiem jeżeli chodzi o oprawy i tyle w temacie.
Na starej galerze coś wam tam od święta wyszło lepszego ale do Widzewa podjazdu nie mieliscie i nie macie w kwestii opraw.
Przez wiele lat Widzew to czołówka Ultras w Polsce co potwierdzały różne rankingi.
wy nigdy nie byliście żadnym wyznacznikiem jeżeli chodzi o oprawy i tyle w temacie.
Na starej galerze coś wam tam od święta wyszło lepszego ale do Widzewa podjazdu nie mieliscie i nie macie w kwestii opraw.
-
PanTuNieStał
Ktoś kto uczestniczył w robieniu kartoniad, doskonale wie trudną do wykonania była kartoniada zrobiona na "długiej" "Ultras Widzew" i to doceni . Odbiór niektórych naszych opraw (brak efektu wow) zaburza znacząco fakt że robimy je na absolutnie nie stworzonych do tego celu trybunach (są niskie o małym nachyleniu)
No widzisz a mi się nasze oprawy bardziej podobają kwestia gustu i prawda jest taka że My i wy jesli chodzi o oprawy to średniawka i tyle czasem coś fajnieszjego wyjdzie .
No ostatnim zdaniem to się zaorałeś. Jeżeli Beskid Andrychów robi "zajebiste oprawy", to nie może być w czołówce ultras, bo tworzy je za mało osób? No ku***, widzewu to stan umysłu, serio.fotojoker pisze: 08.06.2024, 00:16Takim tokiem myślenia to Beskid Andrychów też jest w czołówce bo oprawy ma zajebiste.donguralesko pisze: 07.06.2024, 21:27 Mnie dziwi wstawienie między tymi ekipami Widzewa, bo według mnie to żadna czołówka i brak Korony Kielce.
-
Hustin Doffman
Ktoś kto kartoniady widzi tylko w internecie powinien mieć trochę więcej pokory.MW10 pisze: 08.06.2024, 14:26No ostatnim zdaniem to się zaorałeś. Jeżeli Beskid Andrychów robi "zajebiste oprawy", to nie może być w czołówce ultras, bo tworzy je za mało osób? No ku***, widzewu to stan umysłu, serio.fotojoker pisze: 08.06.2024, 00:16Takim tokiem myślenia to Beskid Andrychów też jest w czołówce bo oprawy ma zajebiste.donguralesko pisze: 07.06.2024, 21:27 Mnie dziwi wstawienie między tymi ekipami Widzewa, bo według mnie to żadna czołówka i brak Korony Kielce.![]()
-
PolnocnaStrona
Przestańcie już pierdzielić farmazony i ujmować wszystkiemu co Widzewskie. Ultras Widzew w ostatnich dwóch sezonach zrobił olbrzymi progres. Kilka fajnych opraw zostało zaprezentowane czy to w Łodzi czy to na wyjazdach, oczywiście że czasem zdarzy się średniawka albo coś nie wyjdzie ale ogólnie jest wyraźny postęp jakościowy i ilościowy o ilości palonego piro nie wspomnę. Szczerzę to ostatnie lata ultras Lech wg mnie też mocno średnie no czasem coś lepszego pokażą raz na 5 opraw tylko że oni wielkością nadrabiają na tym 40 tysięczniku.
Co do was robicie estetyczne, ładne dla oka oprawy ale głównie na jeden schemat sektorówka, race, trans. Zero wypełnienia sektora flagami na kij czy kartonami. Wasza ostatnia oprawa Męczy nas piłka no niby fajne ale wielkość sektorówki na 1/5 galery. Proporczyk podwieszany i napis 1908 czy sektorówka Ełkaesiacy wszystko ładne ale takie jakby banalne, proste motywy. Warunki macie lepsze jak My do opraw.
PS w nasze kartoniady jak były na dwa sektory to ponad 10tys osób. W mojej opinii Ultras Widzew na C wyszła świetnie i flagowisko na 3 trybuny.
Co do was robicie estetyczne, ładne dla oka oprawy ale głównie na jeden schemat sektorówka, race, trans. Zero wypełnienia sektora flagami na kij czy kartonami. Wasza ostatnia oprawa Męczy nas piłka no niby fajne ale wielkość sektorówki na 1/5 galery. Proporczyk podwieszany i napis 1908 czy sektorówka Ełkaesiacy wszystko ładne ale takie jakby banalne, proste motywy. Warunki macie lepsze jak My do opraw.
PS w nasze kartoniady jak były na dwa sektory to ponad 10tys osób. W mojej opinii Ultras Widzew na C wyszła świetnie i flagowisko na 3 trybuny.
Wyjazdowa kartoniada Widzewa. Progres.

-
NoMatterWhat
Pokaż wyjazdową kartoniadę ŁKSu, bo domową na długiej to już każdy widział. Zobaczymy czy jest progres, zobaczymy czy w ogóle cokolwiek jest.
No chyba, że będziesz nieudolnie odbijał piłeczkę tak jak Rafix, który nie potrafi pokazać, co wygląda bardzo blado, ale do krytyki innych jest pierwszy.
Nie bardzo mnie interesuje ŁKS. Natomiast śmieszy mnie pisanie o widzewskich ultrasach w kontekście jakiegoś progresu, czy w ogóle poziomu czołówki. Od Korony to się możecie uczyć.
-
NoMatterWhat
No to pokaż kartoniadę na wyjeździe swoich ultrasów.kivloff pisze: 09.06.2024, 12:03 Nie bardzo mnie interesuje ŁKS. Natomiast śmieszy mnie pisanie o widzewskich ultrasach w kontekście jakiegoś progresu, czy w ogóle poziomu czołówki. Od Korony to się możecie uczyć.
Warto zobaczyć do jakiego poziomu dążyć.
https://www.youtube.com/watch?v=UCvOP3D ... nel=TRoCIn
Proszę.
A jak chcesz ogólnie zobaczyć poziom do jakiego dążyć to proszę.
https://www.youtube.com/watch?v=1CCy88o ... ltrasWorld
Proszę.
-
NoMatterWhat
Nie jeden już przyznał rację, że Legia w Polsce jest poza zasięgiem w sprawie ultras. Nawet Ruch na swoim transparencie będąc w Warszawie to wyraził.kivloff pisze: 09.06.2024, 12:17 https://www.youtube.com/watch?v=UCvOP3D ... nel=TRoCIn
Proszę.
Jest mało ekip, które robią kartoniady na wyjazdach. Jedna oprawa wyjdzie lepiej - Widzewa też znajdowały się w tych rankingach. Inne gorzej - do tych latwiej i z nieskrywaną satysfakcją, co niektorym jest sie przyczepić, ale przynajmniej są robione.
-
PolnocnaStrona
Na tym meczu wyjazdowym z Legią oprócz tej kartoniady- motyw dość ciężki do zrobienia były jeszcze dwie sektorówki. 3 oprawy jak na mecz wyjazdowy to chyba nie najgorzej. Oczywiście tu przez komisję Kibice Net będą wybrane te najgorsze prezentacje.
Nie to żebym sie przypierdalał, ale co symbolizuje to coś żółte ??
-
PolnocnaStrona
Ma to symbolizować pochodnię z herbu Widzewa jeśli oto pytasz. Wg mnie wyszło średnio ale nie tragicznie, oprawa dość ciężka do realizacji na wyjeździe a zwłaszcza na legii gdzie ciężko z wejściem i ultrasi mieli mało czasu na rozłożenie kartonów. Pewne jest że na łatwiznę nie idziemy więc i będą słabsze oprawy.
-
Hustin Doffman
Ty zmień dilera albo bierz połowę.kivloff pisze: 09.06.2024, 12:03 Nie bardzo mnie interesuje ŁKS. Natomiast śmieszy mnie pisanie o widzewskich ultrasach w kontekście jakiegoś progresu, czy w ogóle poziomu czołówki. Od Korony to się możecie uczyć.
Widzisz a wiekszosci ludzi obiektywnych nie tyle co tragicznie a prześmiewczo tragicznie :)PolnocnaStrona pisze: 09.06.2024, 19:52Ma to symbolizować pochodnię z herbu Widzewa jeśli oto pytasz. Wg mnie wyszło średnio ale nie tragicznie, oprawa dość ciężka do realizacji na wyjeździe a zwłaszcza na legii gdzie ciężko z wejściem i ultrasi mieli mało czasu na rozłożenie kartonów. Pewne jest że na łatwiznę nie idziemy więc i będą słabsze oprawy.
-
maczetatata
Na poważnie teraz.Legia to czołówka światowa jak nie najlepsza ekipa od opraw na świecie według mnie.I teraz ktoś tu pisze o oprawach Widzewa ze są w czołówce.Porownaj sobie oprawy Widzewa do opraw Legii. Lata świetlne ,a ktoś kto oprawy Widzewa porównuje do czołówki musi odstawić mefedron.
-
maczetatata
Masz zajebiście silna psychikę gościu ,w tym poście to testosteron aż kipi .
-
serce miasta
Doping to jest podstawą ruchu ultras,żywiołowo dopingujacy mlyn,zabawa niezależnie od wyniku na boisku itp.Kartoniady robi każdy,sektorowki również ale już dobry kocioł w młynie nie wiele ekip potrafi zrobić.
-
PanTuNieStał
Ciekawe co Widzew musiałby zrobić , by zadowolić tych forumowych ekspertów w kapciach. Wątpię byście zadali sobie trud obejrzenia naszych opraw z chociażby ostatnich dwóch lat , bo po co . Kiedy Korona Kielce na chleb mówiła beb , to my już robiliśmy podwieszane oprawy , tak dla przypomnienia, są zdjęcia można podejrzeć daty.
Nieudolnie odbijał piłeczkę… Uposledzony jesteś? To osoba od Was napisała że ktoś wygląda blado przy Was… Dlatego niech ukarze te arcydzieła z Waszej strony na poparcie tej tezy. Ale jak widać dla Ciebie język Polski trudnym językiem.NoMatterWhat pisze: 09.06.2024, 11:51Pokaż wyjazdową kartoniadę ŁKSu, bo domową na długiej to już każdy widział. Zobaczymy czy jest progres, zobaczymy czy w ogóle cokolwiek jest.
No chyba, że będziesz nieudolnie odbijał piłeczkę tak jak Rafix, który nie potrafi pokazać, co wygląda bardzo blado, ale do krytyki innych jest pierwszy.