5 liga (zbiorczo)

Moderator: LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
N_

Post autor: N_ » 21.10.2007, 17:52

miro_kks pisze:N_ masz złe info

P.S. Jak byliscie to czemu sie nie ujawniliscie?:P
Prowadziliście doping? wisiały flagi? więc sie nie przypierdalaj. :wink:
Bo wy wielcy byliście i się wystraszyliśmy dlatego się nie ujawniliśmy :lol: Pasuje CI taka odpowiedź?
http://www.youtube.com/user/czarni

iparts.pl
miro_kks

Post autor: miro_kks » 21.10.2007, 17:55

Oj widze ze bez napinki sie nie obedzie...

wujtom80

Post autor: wujtom80 » 21.10.2007, 19:07

mzks1963 pisze:
wujtom80 pisze:Jak Sanok wybieże sie ze swoim fc do Ustrzyk to może być całkiem ciekawie :!:
żałosne. :roll:
Niewiem co wtym takiego żałosnego :shock: :!: Niewiem czy wiesz że Zarszyn jest fc Sanoka i raz już Sanok ich wspomógł w Ustrzykach bodajże w 18 osób i była awantóra, więc następnym razem jak coś napiszesz to pomyśl chłopie :wink: .Co do samego meczu to gości oficjalnie zero :( 5osób z Zarszyna przy boksie gości którym młodzi fani KSB proponują walkę lecz odmawiają więc zostają zostawieni w spokoju.Mecz wygrywamy 4:1.

R_79

Post autor: R_79 » 21.10.2007, 20:24

borys pisze:
chyba kibica w kapciach. Domyslam sie ze to wieli fan Rafi, :oops:

Tak to moje słowa. Po raz kolejny na tej stronie kopiuje sie zywcem tresc naszej strony. Rozumiem ze dla kogos w Krośnie ktos z Jedlicza nie oddający wam naboznej czci jest cyt ." przydupasem czarnuchów". Jeszcze kibic Legii Warszawa :D . Dla twojej informacji - mój stosunek do Was jest taki sam jak do Nich. Co do opisu - jest to obiektywna tego co sie dzisiaj w Jedliczu wydarzyło. Chyba ze przeprowadzaliście jakieś tajne oprawy. To co pokazali chłopaczki z Rymanowa powinno byc dla naszych Kibiców wzorem. Niestety wzorują sie na kims innym. Na kim domysl sie sam.

mzks1963

Post autor: mzks1963 » 21.10.2007, 20:42

wujtom80 pisze:
mzks1963 pisze:
wujtom80 pisze:Jak Sanok wybieże sie ze swoim fc do Ustrzyk to może być całkiem ciekawie :!:
Niewiem co wtym takiego żałosnego :shock: :!: Niewiem czy wiesz że Zarszyn jest fc Sanoka i raz już Sanok ich wspomógł w Ustrzykach bodajże w 18 osób i była awantóra, więc następnym razem jak coś napiszesz to pomyśl chłopie :wink: .Co do samego meczu to gości oficjalnie zero :( 5osób z Zarszyna przy boksie gości którym młodzi fani KSB proponują walkę lecz odmawiają więc zostają zostawieni w spokoju.Mecz wygrywamy 4:1.
Chodzi o to, że jak ma być ciekawie to będzie, a nie dajesz tak jakby info ... tym co przeszkadzają. :roll:
A.C.A.B

miro_kks

Post autor: miro_kks » 21.10.2007, 21:07

Koniec tematu... nie ma o czym pisać.

N_

Post autor: N_ » 21.10.2007, 21:17

Z tego co mi wiadomo Rafi za chuligana się nie uważa.
A że napisał jaka jest prawda to nie jaki borys musi mu pojechać.
Najwidoczniej chłopaku tylko w necie istniejesz.
Z mojej strony również koniec tematu.

big don

Post autor: big don » 21.10.2007, 23:04

wujtom80 pisze: (...) 5osób z Zarszyna przy boksie gości którym młodzi fani KSB proponują walkę lecz odmawiają więc zostają zostawieni w spokoju.(...)
Najwidoczniej ustrzycka mlodziez poczula sie na tyle pewnie po odmowie ze strony Zarszyna, ze postanowila podbic z podobna propozycja do "Mlodziezowki" Sanovii :!: Temat na troche dziwnych zasadach ostatecznie zostal dograny... po 10 do 17 lat, wieczorem, w... Ustrzykach :roll: Mimo problemow ze skladem oraz transportem, przyjezdzamy na wybrane przez nich miejsce w 16 osob (3 wozki) a tu pierwszy zonk, gospodarzy brak :shock: po naszych telefonach, nie mogac sie ich doczekac przez ponad pol godziny, 1 autem postanawiamy ich zlokalizowac. Zbierali sie na deptaku ok. 30 - 35 osob, mimo realnego przypalu postanawiamy zaatakowac w centrum ich miasta. "Nowe pokolenie KSB" (jak sami sie zwa :roll:) na widok naszej grupy pali wrotki z miejsca zbiorki :shock: :!:, kilku co zostalo dostaje po trzewiku, reszte gonimy po miescie. Schronienie znajduja w jednej z knajp w centrum UD, gdzie ktos zza baru dzwoni na paly, sygnal dla nas aby sie zwijac. Tyle atrakcji na dzien dzisiejszy. Z przykroscia stwierdzam, ze mlodziez KSB jest tyle samo warta co ich starsi koledzy :x Tyle z naszej strony...
...I nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie bo to moj swiat!!

Obrazek

Comeleon

Post autor: Comeleon » 21.10.2007, 23:27

Juz dwa razy nie stawili sie na miejscu gdzie miala odbyc sie ustawka ... Poszlismy im na reke przyjezdzajac do ich miasta chociaz wcale nie musielismy nic udowadniac bo wlasnie Oni chcieli rewanzu, ale ch u j ... Moze teraz pogodza sie z tym ze Rzadzimy w Bieszczadach :roll: nieee trzeba poczekac co tym razem wkreca :wink:

K1918

Post autor: K1918 » 22.10.2007, 04:13

...
Ostatnio zmieniony 23.10.2007, 16:21 przez K1918, łącznie zmieniany 1 raz.
[link]

wujtom80

Post autor: wujtom80 » 22.10.2007, 08:54

Donie ustrzycka" młoda wiara "ustawiała sie z waszą "młodzieżówką" na własną rękę i bez naszej wiedzy czyli starszych ,i mieli odwas z Leska przyjechać chłopaki max do 17lat a okazało sie że wszyscy odwas mają ponad 20 :shock: :!: więc kto łamie zasady :?: i co np ty chłop 29 letni robił w Ustrzykach :?: :!: :!: a teraz dumny jesteś że pogoniłeś chłopaków 16letnich hehe :shock: :!:

NJ

Post autor: NJ » 22.10.2007, 12:03

Czarni pokazali sie w Jedliczu ...
Jedna fura, i na tym mozna skonczyc opis, i cala polemike odnosnie meczu z Rymanowem, jesli chodzi o sam Start , to pisanie ze ktos ma brac z nich przyklad jest zalosne, zeby nie powiedziec smieszne :)
Nafta 1946 Jedlicze

Comeleon

Post autor: Comeleon » 22.10.2007, 14:19

wujtom80 pisze:Donie ustrzycka" młoda wiara "ustawiała sie z waszą "młodzieżówką" na własną rękę i bez naszej wiedzy czyli starszych ,i mieli odwas z Leska przyjechać chłopaki max do 17lat a okazało sie że wszyscy odwas mają ponad 20 :shock: :!: więc kto łamie zasady :?: i co np ty chłop 29 letni robił w Ustrzykach :?: :!: :!: a teraz dumny jesteś że pogoniłeś chłopaków 16letnich hehe :shock: :!:
Wiec tak Szanowny sąsiedzie. Kilku starszych pojechalo z nami zebyscie nam nie jebneli wałka, gdyz zdziwilo nas to ze nigdy nie macie skladu az tu nagle zebraliscie sie i dzwonicie a w dodatku mamy do was przyjechac bo " chcieliscie odwet " :roll: pojechalismy i czekamy na was goscie mowia ze juz ida ale doczekac sie ich nie moglismy. wielki Coloner kazal nam przyjsc na deptak ( moim zdaniem nie spodziewali sie ze przyjedziemy i czekali tylko zeby pala nadjechala bo tylko to moglo ich uratowac 2 chlopakow od nas poszlo na ten deptak gdzie stalo te ok 30 osob i chcieli pogadac o miejscu ustawki i czego znowu wala w ch u j a. Oni natomiast zaczeli spierdalac :shock: wiec zaczelismy ich ganiac po miescie starszym nawet sie nie chcialo ... tyle w temacie a Ty teraz wymysl cos zeby sie do konca nie ponizyc ...
Młodzieżówka WAS jebala
ps. Zapomnialem o jednym chlopaku od Was ktory zostal ale mial kule cytuje " mozecie mnie bic ja przynajmniej nie spierdlalem " Szacunek dla Niego oczywiscie nc mu nie zrobilismy a ty mozesz pogratulowac reszcie tych pizd ... :twisted:

Lechia1914

Post autor: Lechia1914 » 22.10.2007, 16:38

wujtom80 pisze:
mzks1963 pisze:

Jest 1jeden problem mzks1963 zawsze najpierw pisze a dopiero póżniej myśli nad tym co napisał.Bez napinki :wink:

N_

Post autor: N_ » 22.10.2007, 16:42

do K_K:
Jeśli chodzi Ci o szal który stracili w zeszłą niedziele to nie stracił go żaden 13 latek to po pierwsze.
Jeszcze zawitamy do Jedlicza więc bądźcie cierpliwi będzie na pewno wesoło zresztą jak zawsze w tej mieścinie to po drugie.
A po trzecie nie chcę bronic rafiego ale on w odróżnieniu do tych wielkich kibiców Nafty od których to Rymanów ma się uczyć kibicowania był np. w Jaśle na największej kosie i włos mu z głowy nie spadł a reszta znalazła sobie śmieszną wymówkę i wyjazd olała. A że chłopak pisze prawdę jak to obecnie w Jedliczu wygląda to już nie musicie po nim jechać. Ma na tyle jaj żeby o tym napisać.

do Ptak_ZKS:
Ile nas było i co chcieliśmy zrobić to nasza sprawa.
Zapomniałeś już naszą ostania wizytę z przed dwóch tygodniu u was na stadionie, zawsze ją możemy powtórzyć i zaśpiewać wam "Jesteśmy u siebie" :lol:

Więc chłopaki przejdźcie od słów do czynów i ogarnijcie ten swój burdel do za niedługo Ci 13 latkowie z Rymanowa was będą napierdalać :arrow:

p.s w razie wątpliwości to zapraszam na PW żeby już nie zaśmiecać tematu

wujtom80

Post autor: wujtom80 » 22.10.2007, 17:36

W temacie umówionego" grila" Młoda Wiara z Ustrzyk się zebrała w umówionym miejscu w ok. 30 osób wszyscy w wieku 14-17lat :!: :!: i robili selekcje, nie było znimi nikogo starszego bo chcieli to załatwić tylko między młodymi ekipami :!: dzwonią do Was gdzie jesteście don ich informuje że dojeżdżacie i jest tylko 3 kierowców starszych a reszta młodzieżówka(jak się okazało było to kłamstwo) :evil: :!: wpadliście swoim najlepszym składem wszyscy ponad 20lat i naszych młodych przegoniliście niebyło zwami ani jednego młodego więc niepierdolcie głupot.Poraz kolejny to wy wykręcacie wałka.Po akcji gdy już starsi sie zebrali benek dzwoni do was co wy odpierdalacie a tu tylko głupie śmiechy..... :roll: Dużo kibiców z Ustrzyk miało Ciebie don za konkretnego rzeczowego przywódce Sanovii ale po tym wałku stracili do Ciebie szacunek.

Gienek UD

Post autor: Gienek UD » 22.10.2007, 17:54

big don drugi raz złamaliscie zasady ustawki raz na kamieniu Leskim (przyjechaliscie z Sanokiem i wybiegliscie z lasu na "hura") i teraz drugi raz więc jak ku*** mozna sie z wami ustawiac, młodzi czekali o okreslonej godzinie i w okreslonym miejscu, a wy wpadacie sobie starsza ekipa i przeganiacie młodych. Koniec z umawianiem sie !! niepotraficie trzymac sie pewnych zasad. Do zobaczenia na "przypadkowym" spotkaniu :twisted: Z naszej strony tyle na ten temat.[/b]

hopsiuptralalala

Post autor: hopsiuptralalala » 22.10.2007, 18:04

r************* mi konstrukcje gamonie ustrzyckie:)

Comeleon

Post autor: Comeleon » 22.10.2007, 19:57

HaHa juz nie moge sie doczekac az odpowiednie osoby wkleja zdjecie naszych "20" latkow, ktorzy na Waszym terenie nie potrzebnie zawracajac sobie dupe czekali na zimnie na bande debili ktora pewnie wypila po 2 piwa i wzielo im sie na odwage ... :roll: Innej opcji nie widze ... Z reszta niepotrzebnie sie wkurwiam ... Tylke ode mnie a wiecie sami jaka jest prawda.

wujtom80

Post autor: wujtom80 » 22.10.2007, 21:00

comeleon czy jak ci tam ty jesteś jakiś jebnięty chyba w głowe :!: :!: :!: .PISZESZ ŻE 2 ODWAS POSZŁO POGADAĆ NA DEPTAK A CHŁOPAKI ODNAS ODRAZU SPIERDOLILI :shock: :lol: ,A BIG DON PISZE ŻE JAK ZOBACZYLI GRUPĘ 30-35 NA DEPTAKU TO POSTANOWILI PRZYATAKOWAĆ :!: :!: :!: DWIE ZBIEŻNE RELACJE :!: :!: :!: KAŻDY KUMATY TO WYCHWYCI :wink: ps.widze że na gg niema dziś nikogo z ekipy leskiej pewnie przyjechaliście robić fotki hehehheh
Ostatnio zmieniony 22.10.2007, 21:06 przez wujtom80, łącznie zmieniany 1 raz.

mzks1963

Post autor: mzks1963 » 22.10.2007, 21:06

Lechia1914 pisze:
wujtom80 pisze:
mzks1963 pisze: żałosne. :roll:

Jest 1jeden problem mzks1963 zawsze najpierw pisze a dopiero póżniej myśli nad tym co napisał.Bez napinki :wink:
kolejny myśliciel 8) jeszcze bez napinki Ci napisze - to forum sięgnęło dna, a z tego tematu to zrobił się czat :)
A.C.A.B

big don

Post autor: big don » 23.10.2007, 00:00

Ok, strasznie jestem zdegustowany (z reszta nie pierwszy raz) tymi farmazonami co tu skladacie szanowni bracia G. ale dzieki temu sami sprowadziliscie wasza "ekipe" do takiego stanu w jakim obecnie sie znajduje. Nie chce tego ale jeszcze raz sprobuje po ludzku... napisalem wczesniej, ze temat zostal dograny na dziwnych zasadach (skoro wasi mlodzi proponuja, to powinni sie pofatygowac i podbic w jakies neutralne miejsce... w Ustrzykach :?: jak dla mnie zwykly przypal na spontanie ale c***, dzwonia do mnie nasi mlodzi i zeznaja, ze zgodzili sie podbic na wasze podworko. Nie dawalem wiary temu, bo juz kilka razy polecieliscie w ch... ale to szczegol, dzwonie do Ciebie wujek w celu potwierdzenia, nie odbierasz, dzwonie do pana B. on o niczym nie wie :roll: oki, pozbieralem sie wychodze z domu, podbijam do mlodych i pytam o szczegoly, z reszta c*** biore ten numer tel z ktorego wasi dzwonili i sam badam sprawe, jakis mlodzian wszystko potwierdza, chociaz chcialem zeby zalatwili to sami z tym, ze nie w UD - nie maja aut - slysze :? no, nam sie ostatecznie jakos udalo, (choc pewnie w waszym rozumowaniu nasza gowniazerka powinna podbic sama i to najlepiej gimbusem, co?)... chca zebysmy podwiezli naszych na plac pod debami - przyjezdzamy... przyznaje, dobre oswietlone miejsce :roll: kolejna sprawa, powiedz mi nieobecny ale zawsze najlepiej wiedzacy kolego, jak mozna ustawic sie na swoich smieciach i nie byc na miejscu w chwili, gdy goscie przyjezdzaja :roll: coz to ku*** za organizacja :shock: ok, czekamy kilka minut, jeden telefon, piaty, dziesiaty caly czas mowia, ze juz ida :roll: czy UD to San Francisco :?:... podczas ostatniej rozmowy jakis malolat wyjezdza mi z tekstem "pedale zajebany" :shock: no wiesz co :?: zdazyl sie jeszcze wyszczerzyc, ze czekaja na deptaku i tam sie chca sprawdzic :shock: kolejny przejaw inteligencji. No to po chwili jestesmy na deptaku, wysylamy chlopaka z gimnazjum :!: z jednym starszym aby dograc ten smieszny juz na maxa temat, kumpel krzyknal z kilku metrow, zeby ktorys podbil na bajere... i co sie okazuje, (jeszcze jak was Czarni z trybuny bez koszulek przeganiali w ok. 15-20 osobowej grupie mozna zrozumiec jak sam to wtedy nazwales "efekt psychologiczny" :roll:) ale, zeby po podniesionym glosie naszego ziomka rwalo sie ok. 2/3 grupy toz to juz cyrk :shock: hmm, strach ma ponoc wielkie oczy ale ten w wykonaniu waszych kotow, to byl chyba po kresce :!: ktos tam zglupial i nie zdazyl spierdolic, kladzie sie na ziemi i sie drze, ze on nie jest stad :roll: truchtalem za mlodymi na samym koncu, strasznie zdolowany ta kolejna wasza klapa, dodatkowo przybity obelgami jakiegos szczyla, ktory nawet nie raczyl mi sie przedstawic :evil: pewnie byl na czele "sekcji sprinterskiej" ale to wszystko szczegol. Tyle razy dawaliscie plame a czlowiek mimo wszystko zawsze sie ludzil, ze jednak na cos jesli nie was to, to cale "Nowe Pokolenie" stac... nadaremnie. Na koniec dam, choc wcale nie musze a nawet nie powinienem, mizernej jakosci foto robione klamka, ktore kilka chwil temu mi ziomek podeslal... naszych "20 - latkow" :roll:

Obrazek

ehh :x spojrz czlowieku, jak chlopaki wygladaja, mimo poznej pory i ciemnosci, czy dorosly czlowiek, swiadom choc troche swojej wartosci, prezyl by sie jak chocby ten "szczypiorek" z prawej :?: toz na twarzach widac, jeszcze u niektorych debiutancki tradzik (w 5 z tylu w jednym wozku jechali) polowa z nich do sredniej szkoly jeszcze nie chodzi. Jestem przeciwnikiem sprawdzianow tego typu dla takich ogryzkow ale... mlodosc jednak rzadzi sie swoimi prawami :? Ja moze i pisze "rozbudowanymi" zdaniami :roll: ale to wy dwaj jestescie mistrzami w odwracaniu kota ogonem, (czyt. pierdoleniu glupot!) ja sie do waszych "ortow" nie przypierdalam :roll: chociaz czasem, az oczy przecieram ze zdziwienia :? i na koniec... bardzo mi przykro ;), ze zawiodlem tak wielu zapewne "szlachetnych" i c*** wie jak jeszcze honorowych fanow w Ustrzykach :oops: ale ja wcale nie zabiegalem o wasz "elektorat" :roll: zyjecie chlopaki w wyimaginowanym swiecie i tylko usilnie, (co widac az nadto, coraz gorzej wam wychodzi) staracie sie wszystkich w okolo przekonac, ze to wy jestescie "cacy" a cala reszta jest "be". Niestety, "przekomarzajac" sie z cala reszta w sieci, nie osiagniecie nic wiecej od tego, co juz udalo sie wam spierdolic i pchacie sie w to bagno coraz glebiej. Nie lubie sie spinac na necie :lol: ale zauwaz jedno, zawsze wczesniej ostrzegalem... zbastuj (jak sam do mnie pisales) "chlopie", bo przegniesz pale i tak x razy juz sie dzialo, wrzucalem fotke i dopiero wtedy kleiles cipe :evil:... ehh wujek, chcesz to wierz sobie tym swoim mlodym, z ktorymi jak mi nie raz mowiles wiazesz takie nadzieje ale powinienes juz znac mnie na tyle, zeby wiedziec, ze mam swoj honor (nigdy nie robilem z siebie jakiegos "hool'sa" - zwrot zaczerpniety z waszego forum ;)) i za stary jestem na takie "rewelacje" ktore oni ci wkrecaja. Dla mnie i dla calej leskiej "M-ki" temat tego spotkania zamkniety (zeby bylo jasne... leskie koty - ciach bajera). Nie odpowiadam na zadne prowokacje a wy (wujtom i gienek) jak to juz na was przystalo jak chcecie to pouzywajcie sobie w swoim stylu, szersze grono, znow bedzie mialo rozkretke... do nastepnego!

Obrazek

wujtom80

Post autor: wujtom80 » 23.10.2007, 06:58

Donie pisałem ci na gg co młodzi mi zeznali o 6rano :shock: nie zamieżam wchodzić w następne polemiki a tymbardziej zaśmiecać tematu ale z drógiej strony i tak tu jest burdel od dawna :lol: :wink:

BF98

Post autor: BF98 » 23.10.2007, 20:00

Uwielbiam to forum choć nie jestem zajadłym internetowym fanatykiem 8) to czytając posty niektórych osobników w tym dziale kmwtw :!: to naprawdę ubaw mam po pachy :lol: :lol: :lol: .No ale nic każdy ma cos w sobie z Andersena :D i innych bajkopisarzy :lol: tak więc niech oni dalej nimi zostaną :lol:.Oczywiście bez napinki :wink: Zdrowia chłopaki i trwajcie w tym nadal :(

szczena_uns

Post autor: szczena_uns » 24.10.2007, 12:15

niech ktos da jakies zdjecia kibicow z rymanowa !!
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA

Mr.Mate

Post autor: Mr.Mate » 24.10.2007, 14:01

Szczena na Youtube wpisz Start Rymanów wyświetlą Ci się bodajże 4 filmiki.Pozdrawiam.

risto

Post autor: risto » 27.10.2007, 23:10

Nas z Czarnych 5 osób z flagą na Lech - Cracovia.
Biali ludzie, czarne charaktery!

DUMA KOCIEWIA

Post autor: DUMA KOCIEWIA » 28.10.2007, 14:20

Headhunter pisze:Wierzyca Starogard Gd. - Wisła Tczew

Z miejsca zbiórki wyjeżdżamy pod eskortą tych co zawsze w nabity autokar, busa i furę. Podróż nie dluga i jesteśmy na miejscu. Wieszamy transparent "Duma Kociewia", konfederatkę i barwówkę "Wisła Tczew". Dojeżdża jeszcze pare osób co daje liczbę 110 gardeł(w tej liczbie kilku małoletnich kibiców, których wzięliśmy tego dnia pod "opiekę" aby wtapiali się w Wiślacki klimat :wink: ). Na meczu po pewnym czasie pokazuje się ekipa Starogardzkiej Lechii a wraz z nimi kilku Lechistów z Tczewa.Łącznie przez cały mecz uzbierało się ich ok.20-25 typa. Do niczego jednak nie dochodzi. W pierwszej połowie doping bardzo dobry niestety w II części meczu już osłabł. W tejże odsłonie spotkania odpalamy race i świece dymne. Nasz zespól doznaje klęski, mimo to dziękujemy im za grę a oni nam za doping. Wychodząc ze stadionu niektórzy wymieniali utarczki słowne z grupą Lechistów, ale odzielała Nas od siebie policja. Powrót spokojny do Tczewa. Wyjazd udany choć doping mógłbyć lepszy no i oczywiście wynik piłkarzy.

big don

Post autor: big don » 28.10.2007, 19:06

niedziela 28 pazdziernika 2007

SANOVIA - Wisloka Nowy Zmigrod

Nas na sektorze ok 40 glow, w trakcie meczu dojezdza 5 fanow Stali Sanok (zdrowia ;)) na plocie 3 flagi, doping standardowy, praktycznie przez cale spotkanie. W pierwszej polowie odpalamy 10 stroboskopow, w trakcie trwania drugiej czesci meczu na bieznie rzucamy kolejne 10 sztuk. Na zakonczenie naszych "popisow" tego dnia, odpalamy ok 30 malych wulkanikow. Godnym odnotowania jest fakt, iz naszym pilkarzom udaje sie odniesc pierwsze zwyciestwo w sezonie na wlasnym boisku oraz opuscic ostatnia pozycje w tabeli tej smiesznej ligi :!: Pozdro dla obecnych ;)

Obrazek

Obrazek

wiecej na :arrow: www.sanovia.fora.pl

Obrazek

mzks1963

Post autor: mzks1963 » 28.10.2007, 20:29

Wielopole Skrzyńskie - Błękitni Ropczyce

Nas 7, po meczu wpada FC Sędziszów- Resovia. Nie dążymy do starcia , cofamy się, od nas dostaje jedna osoba od was ktoś tam dostał po głowie, wjazd psów, plus dla Sędziszowa.

PS: Przypałowo klepaliście okolicznych wieśniaków, myśląc, że to nasi ...

Z naszej strony nikt i nic więcej nie zostanie napisane!
A.C.A.B

risto

Post autor: risto » 29.10.2007, 10:35

[link]

Wkrótce szerszy opis naszego wyjazdu do Zarszyna, wraz z fotkami i filmami.
Biali ludzie, czarne charaktery!

NJ

Post autor: NJ » 29.10.2007, 10:49

nic tylko pogratulowac akcji :D
Nafta 1946 Jedlicze

ODPOWIEDZ