Jeśli to do mnie to Ci napisze, koło chu** mi lata kto kogo wspiera finansowo. Ja wypowiadam się za siebie i to jest moje indywidualne zdanie. Nienawidzę ukraińców tak samo jak i ruskich, ta sama swołocz
Oczywiście, że do ciebie, przecież w podpisie jak wół masz napisane Śląsk Wrocław, więc utożsamiasz się z klubem. Śmiesznie się czyta o jebaniu ukraińców napisane przez przedstawiciela ekipy, która jawnie wspiera kacapskie oddziały. Jednego dnia j**** się komunistów, śpiewa Chwała Bohaterom i nosi patriotyczne ubrania, a drugiego wspiera finansowo oddziały, które dumnie pod sztandarem sierpa i młota "niosą wolność" kolejnemu krajowi.
Nie wstydzę się swojego klubu tak jak co poniektórzy tutaj. Napisałem Ci, to jest moja wypowiedź a nie całej ekipy. Wiesz co jest w tym wszystkim pojeb*** że Polak jest przeciwko Polakowi w tej ich wojnie, zresztą na tej wojnie po obu stronach są Polacy, to raz, a dwa, u ukraincow jest Lechia a u ruskich moj kumpel co jest z Wrocławia. Czy to nie jest pojeb***?
Gratuluje kolegi, walczyć pod sierpem i młotem. Przekaż mu, że życze mu wszystkiego najgorszego, ale niech nie zginie, niech mu ujebie nogi i ręce, aby później zbierał na protezy na rzutce. "Polak patriota katolik, walczył o Wielką Raysję".
Przecież większość polskich ekip liże du.pe ukraincom
Konkretnie które? I w jaki sposób?
Już ci wyżej Pastelowy jedną z ekip napisał czyli Lechia. Kolejna to Legia, która bojkotowała meczyk, bo ich Dynamo poprosiło czy NS'si robili dla nich paczuszki. GKS Jastrzębie też robili paczuszki Ukraincom(chyba dalej robią), Motor Lublin z resztą od nich paru lata w ONR Lublin ktory masowo wchodzą wdupe Ukrainie, wystarczy zobaczyć co ostatnio udostepnili na twitterze...XD. Można jeszcze kilka wymienić.
Z resztą idealnym przykładem jest ten protest rolników, gdzie tylko kilka ekipa zrobiła wsparcie dla rolników a ile transów z mądrosciami sie wylała po 24.02.2022...
O czym wy tu pieprzycie, czyli wspieranie takich ekip jak CSKA, Spartak i inne Dynama srama jest okej, bo to układy kibicowskie, pomimo że jednostki z tych klubów walczą na froncie. Walczą za kraj, który co chwilę nam grozi wojną i wystrzeleniem atomówek. Ale już wspieranie Ukraińskich kibiców walczących na froncie jest już be. Ruskie cyklicznie od wielu lat wyniszczają nasz naród, a zjeby jak ten pastelowy ciągną im lachę, bo "źli Ukraińcy". Ja j****, jakich my czasów dożyliśmy, dziadkowie w grobach się przewracają, widząc takich "patriotów"...
Oczywiście, że do ciebie, przecież w podpisie jak wół masz napisane Śląsk Wrocław, więc utożsamiasz się z klubem. Śmiesznie się czyta o jebaniu ukraińców napisane przez przedstawiciela ekipy, która jawnie wspiera kacapskie oddziały. Jednego dnia j**** się komunistów, śpiewa Chwała Bohaterom i nosi patriotyczne ubrania, a drugiego wspiera finansowo oddziały, które dumnie pod sztandarem sierpa i młota "niosą wolność" kolejnemu krajowi.
Nie wstydzę się swojego klubu tak jak co poniektórzy tutaj. Napisałem Ci, to jest moja wypowiedź a nie całej ekipy. Wiesz co jest w tym wszystkim pojeb*** że Polak jest przeciwko Polakowi w tej ich wojnie, zresztą na tej wojnie po obu stronach są Polacy, to raz, a dwa, u ukraincow jest Lechia a u ruskich moj kumpel co jest z Wrocławia. Czy to nie jest pojeb***?
Gratuluje kolegi, walczyć pod sierpem i młotem. Przekaż mu, że życze mu wszystkiego najgorszego, ale niech nie zginie, niech mu ujebie nogi i ręce, aby później zbierał na protezy na rzutce. "Polak patriota katolik, walczył o Wielką Raysję".
Już ci wyżej Pastelowy jedną z ekip napisał czyli Lechia. Kolejna to Legia, która bojkotowała meczyk, bo ich Dynamo poprosiło czy NS'si robili dla nich paczuszki. GKS Jastrzębie też robili paczuszki Ukraincom(chyba dalej robią), Motor Lublin z resztą od nich paru lata w ONR Lublin ktory masowo wchodzą wdupe Ukrainie, wystarczy zobaczyć co ostatnio udostepnili na twitterze...XD. Można jeszcze kilka wymienić.
Z resztą idealnym przykładem jest ten protest rolników, gdzie tylko kilka ekipa zrobiła wsparcie dla rolników a ile transów z mądrosciami sie wylała po 24.02.2022...
O czym wy tu pieprzycie, czyli wspieranie takich ekip jak CSKA, Spartak i inne Dynama srama jest okej, bo to układy kibicowskie, pomimo że jednostki z tych klubów walczą na froncie. Walczą za kraj, który co chwilę nam grozi wojną i wystrzeleniem atomówek. Ale już wspieranie Ukraińskich kibiców walczących na froncie jest już be. Ruskie cyklicznie od wielu lat wyniszczają nasz naród, a zjeby jak ten pastelowy ciągną im lachę, bo "źli Ukraińcy". Ja j****, jakich my czasów dożyliśmy, dziadkowie w grobach się przewracają, widząc takich "patriotów"...
Nie masz pojęcia dlaczego jest po stronie ruskich. Nie walczy o wielką rosje, Rosja dała mu jedynie możliwość ujebac ukraińców. A wiesz dlaczego? To Ci rozwinę, otóż ukraińcy wymordowali mu większość rodziny i jak sam stwierdził walczy tylko dlatego żeby zemścić się za swoich bliskich...babcie, dziadków, ciotki, wujków
Nie masz pojęcia dlaczego jest po stronie ruskich. Nie walczy o wielką rosje, Rosja dała mu jedynie możliwość ujebac ukraińców. A wiesz dlaczego? To Ci rozwinę, otóż ukraińcy wymordowali mu większość rodziny i jak sam stwierdził walczy tylko dlatego żeby zemścić się za swoich bliskich...babcie, dziadków, ciotki, wujków
Typowe pieprzenie rusofili. Rosja git, bo daje możliwość zabicia Ukraińców za Wołyń i za to powinniśmy im dziękować, całować po rękach, ojebać laskę i j**** Ukrainę. Ale walczący po stronie Ukrainy już są źli, bo mają możliwość zabijania Ruskich za Katyń, wywózki na sybir, łapanki, mordowanie patriotów, za Łupaszke, za Inke, za Pileckiego, za Nila i wielu innych, którzy zginęli zarówno podczas obrony ojczyzny przed czerwoną zarazą, jaki i tych pod okupacją. W d**** mam układy kibicowskie, bo wiadomo, że to układy kibicowskie, a nie polityczne czy historyczne, natomiast pokazuję rozbieżność. Potomkowie kacapów czy szkopów są cacy, ale ukraińscy są be i z nimi nie można żadnych kontaktów mieć. Stać pod sierpem i młotem czy swastyką jest jak najbardziej okej. Dodatkowo nie pije do samych układów, a do kilku ekip parchów co finansowo wsparli kacapów w legionie kibiców. c*** wam w cyce wielcy patrioci, niedługo dzień Żołnierzy Wyklętych, nie zapomnijcie włożyć koszulek z wilkiem.
Typowe pieprzenie rusofili. Rosja git, bo daje możliwość zabicia Ukraińców za Wołyń i za to powinniśmy im dziękować, całować po rękach, ojebać laskę i j**** Ukrainę. Ale walczący po stronie Ukrainy już są źli, bo mają możliwość zabijania Ruskich za Katyń, wywózki na sybir, łapanki, mordowanie patriotów, za Łupaszke, za Inke, za Pileckiego, za Nila i wielu innych, którzy zginęli zarówno podczas obrony ojczyzny przed czerwoną zarazą, jaki i tych pod okupacją. W d**** mam układy kibicowskie, bo wiadomo, że to układy kibicowskie, a nie polityczne czy historyczne, natomiast pokazuję rozbieżność. Potomkowie kacapów czy szkopów są cacy, ale ukraińscy są be i z nimi nie można żadnych kontaktów mieć. Stać pod sierpem i młotem czy swastyką jest jak najbardziej okej. Dodatkowo nie pije do samych układów, a do kilku ekip parchów co finansowo wsparli kacapów w legionie kibiców. c*** wam w cyce wielcy patrioci, niedługo dzień Żołnierzy Wyklętych, nie zapomnijcie włożyć koszulek z wilkiem.
Dokładnie tak. j**** każdego kto wsparł tą kacapską zbiórkę. Ten kibicowski rzekomy ,,antykomunizm" to wcale nie jest jebanie ZSRR, ruskich którzy masowo zabijali Polaków i gwałcili Polki, a nasz kraj niszczyli, tylko walka z urojonym ,,komunizmem" w postaci liberalnych warszawskich elit. Wiadomo, wszystko co nie jest nacjonalizmem czy innym korwinizmem to ,,lewactwo i ,,komuna"
Do wszystkich pożytecznych idiotów. Światem rządzi kilka potężnych rodzin. Oni zorganizowali ten system w którym żyjemy. Oni decydują co gdzie i kiedy. Oni posiadają dużą większość firm/korporacji na tym świecie. Oni kierują ludźmi, których ty słuchasz w telewizji. Oni wprowadzili systemy demokratyczne. Oni wysłali ruskim żydom pieniądze na rewolucję. To oni wciskali ci szczepionki, tak jak teraz wciskają tą śmieszną zieloną energię. To oni pchają świat w elektryczne samochody,robotyzację,fit for 55… To oni zarabiają gruby hajs na wojnach. To ich firmy trują jedzenie,które kupujemy w sklepach. To ich firmy zatruwają powietrze chemitrails. To oni skłócają ludzi po przez masz media. Więc przestań jeden z drugim pisać te bzdury.Nie ma żadnej różnicy między kacapami a banderowcami. Jedni i drudzy są c**** warci, dopóki nie rozumieją tego co wyżej napisałem. To samo tyczy się was. Jeśli wierzysz, że jest inaczej, żyjesz w matrixie. otwórz oczy jeden z drugim.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
Ja p*******, serio zobaczcie sobie co udostępniło onr Lublin na Twitterze. ku***, gdzie jest motor? Co tu się do c**** odpierdala w tej Polsce olsce
ONR współpracował w tamtym roku oficjalnie z rozjebudą Serwackim który zajmuje się donoszeniem w sieci na ludzi co do których ten pedał ma podejrzenie że są prorosyjscy albo antybanderowscy. Za pieniądze dali mu wywiad i szedł w kolumnie nacjonalistycznej. Serwacki zajmował się donoszeniem na policję na kiboli Spartaka którzy turystycznie bywali czy to w Warszawie czy Krakowie. Że niby wlepki wagnera rozlepiali. Zwyczajnie ich pomawiał gdyż taką wlepkę może sobie zamówić ktokolwiek i przylepić a nie będzie ją przez granicę wiózł koleś z Orel Butchers czy Unionu żeby na kontroli go złapali. Z takimi ludźmi współpracuje teraz ONR i jeszcze się tym chwalą publicznie. Lubelski oddział jest całkowicie zbanderyzowany przez tego Dudę który jest z Lublina i od 2014 jeździ do batalionów typowo banderowskich oraz prawego sektora. Teraz jest chyba szamanem na Ukranie.
Ja p*******, ilu już było takich cymbałów którzy tak pisali a po latach teorie spiskowe okazywały się prawdą. 40% teorii spiskowych można uznać za prawdę i to jest takie mocne minimum.
Nie chce żebyś je wszystkie wymieniał, ale z dziesięć możesz. Dawaj.
niektórzy to pewnie widłami w samolot nadupczają jak leci bo myślą że to diabeł :D
Urzędniczka gwiazdo, to nie tys czasem zapraszała forumowiczów na spędy wściekłych macic? Jesteś brzydka, głupia, masz wąsy i kompleksy typowej feministki to chyba lepiej na forum milicyjnym, tam prędzej faceta tego typu błyskotliwymi wpisami wyrwiesz...
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
A kto to stwierdza, że coś jest prawdą? Szury? JASZCZURY? Socha? Macierewicz?
Koniec offtop, jak chcesz to stwórz temat w HP i tam możemy się pośmiać.
Rybak pomijając że total bardzo uprościł temat, to jeszcze bardziej popierdolone jest ciśnięcie Ukraińcom że każdy to banderowiec, na którym pewne chuje zbijają kapitał polityczny a te same cwele milczą o rozliczeniu naszej bezpieki i sądów, jak i debilizm z drugiej strony - ruskie bomby na Ukrainie to ludobójstwo ale *ydowskie bomby na palestyńskie dzieci to piękny przykład tolerancji i demokracji. Widz w Polsce wybaczy wszystko, ale nie wybaczy jednego - gdy potraktuje się go poważnie - Lisek komuszek klamczuszek.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
Pomimo pojawienia się Widzewa wczoraj na Wiśle to Śląsk przyjmuje nas do klatki a Legia prowadzi zapisy na wyjazd do Łodzi:) . Kto siedzi w polskim ruchu kibicowskim ten się w cyrku nie śmieje ;)
jeśli pojawi się ktoś teraz na Widzewie ,to od razu zostanie wykluczony, nie ma litości - takie są twarde zasady kodeksu , Akra Gdynia dopilnuje :) a tak poważnie, z perspektywy czasu widać jakie to jest żałosne, najbardziej sie dziwie Lechii Gdańsk , ja ich miałem za poważnych ludzi, widać tez jak takie kluby typu Podbeskidzie ,Odra Odra, Stal Rzeszów są zastraszone i ile tak naprawde znaczą, bo takie Tychy czy Motor to można jeszcze zrozumieć, że chcieli sie odegrać, że Wisłę nienawidzą bardziej niż Legie, ale ta reszta, biedulki - bo łowcy flag ich odwiedzą co oni zrobią? A w tym wszystkim jeszcze Lechia ramie ramie z Arką. Najlepsze jednak jest to ,że ta śmieszna Polonia Warszawa pokazała jaja, kto by sie tego spodziewał po ekipie wywożonej do lasu w bagażniku i wybijaniu im zębów młotkiem, jaki kontrast chociażby do Podbeskidzia które chciało zabłysnąć i zostać wreszcie "prawdziwa ekipą" w oczach innych ,mimo tego ,że BKS ich upokarza każdego dnia , masakra.
Najlepsze jednak są fotki z aut koalicji. Sprzętu w furach więcej niż na dziale ogrodniczym ale przecież tylko Kraków lata z przedłużaczami.
Przecież na każdej takiej inbie z psami, nieważne czy to Śląsk, Pomorze czy Klewki wywlekają dla prasy jakieś młotki, pałki, gaz czy narzędzia ogrodnicze. Obudziła się niewiasta, śpiąca na ziarenku grochu i ją w d**** wierci to musi swoje bzdety wysrać.
jeśli pojawi się ktoś teraz na Widzewie ,to od razu zostanie wykluczony, nie ma litości - takie są twarde zasady kodeksu , Akra Gdynia dopilnuje :) a tak poważnie, z perspektywy czasu widać jakie to jest żałosne, najbardziej sie dziwie Lechii Gdańsk , ja ich miałem za poważnych ludzi, widać tez jak takie kluby typu Podbeskidzie ,Odra Odra, Stal Rzeszów są zastraszone i ile tak naprawde znaczą, bo takie Tychy czy Motor to można jeszcze zrozumieć, że chcieli sie odegrać, że Wisłę nienawidzą bardziej niż Legie, ale ta reszta, biedulki - bo łowcy flag ich odwiedzą co oni zrobią? A w tym wszystkim jeszcze Lechia ramie ramie z Arką. Najlepsze jednak jest to ,że ta śmieszna Polonia Warszawa pokazała jaja, kto by sie tego spodziewał po ekipie wywożonej do lasu w bagażniku i wybijaniu im zębów młotkiem, jaki kontrast chociażby do Podbeskidzia które chciało zabłysnąć i zostać wreszcie "prawdziwa ekipą" w oczach innych ,mimo tego ,że BKS ich upokarza każdego dnia , masakra.