Komentarze / FotoVideo / Relacje - 15-18.12.2023
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
KrzysiekWNH
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 15-18.12.2023
Ja bym zadał pytanie - czym w ogóle spowodowane wejście Legii? Przecież oni nożowników wykluczają z życia kibicowskiego. Piękny fikołek
A to ekipa 'bez sprzetu' zapomniała rakietnice w busie zostawić?
Czy jak sobie napiszesz, że to Legia, a nie cała Polska ma dość zachowania Wisły, to ci się jakoś lepiej robi w łepetynce? Ucisk się zmniejsza? Jak to jest?
-
Adventurer
A czy to nie jest HIPOKRYZJA? Ekipy nie jeżdżą na Wisłę ale na Cracovie to już ok?kivloff pisze: 21.12.2023, 15:22 Czy jak sobie napiszesz, że to Legia, a nie cała Polska ma dość zachowania Wisły, to ci się jakoś lepiej robi w łepetynce? Ucisk się zmniejsza? Jak to jest?
Zachowanie na zasadzie , raz w dupe to nie c***, i tyczy się to prawie całej Polski. Tak jak pisałem wyżej zasady okładacie sobie pod siebie tak jak wymaga na dany moment tego sytuacja
-
Michał1990Polska
Dario Sicario, czasem koledzy na powrocie nie wyzyli się na neonach muzeum na Widzewie:)
Niech nam wobec tego Wiślacy zrobią jakiś wykład na temat zasadAdventurer pisze: 21.12.2023, 15:30A czy to nie jest HIPOKRYZJA? Ekipy nie jeżdżą na Wisłę ale na Cracovie to już ok?kivloff pisze: 21.12.2023, 15:22 Czy jak sobie napiszesz, że to Legia, a nie cała Polska ma dość zachowania Wisły, to ci się jakoś lepiej robi w łepetynce? Ucisk się zmniejsza? Jak to jest?
Zachowanie na zasadzie , raz w dupe to nie c***, i tyczy się to prawie całej Polski. Tak jak pisałem wyżej zasady okładacie sobie pod siebie tak jak wymaga na dany moment tego sytuacja
Rozkminiali czy zasadne jest jednak wejscie do ekipy uzywajacej sprzetu.
Widzew w sumie ma szczęście, że był bez flag, bo mogło być różnie.
-
Michał1990Polska
Pojechała w asyście....wszesniej.
-
wiernyioddany
Nie napisałem o jechaniu z kimś a o zwyczajnym wstrzymaniu się w tamtym czasie - było minęło, nikt nieomylny nie jest. Wesołych Świąt wszystkim ! :)
Przywódca wisły poszedł w koronę,Wisła sharks pogrążyła jeszcze ludzi w kilku innych miastach a Wisla Devils dalej nie wie.I razem z tsww mówią że u nich nie ma konfidentów.
Bo najwięcej wy tu ciśniecie i pouczacie wszystkich.Chcecie uchodzić za wzór.A to od was wszystko się zaczęło.Widzew,Ruch.Wisła.Cała czołówka poszła.
-
hornislezsko
Czasy się zmieniają i zmieniają się perspektywy. Nie tylko w tym środowisku. Co trzeba nadmienić, to że i na Ruchu i na Wiśle parówy zostały pogonione. Co w drugim przypadku podejrz nie było tak proste, jak się wydaje. Nie to co w innych ekipach, gdzie się takie przypadki zamiata. Ktoś powie o skali. Ale nikt na taką skalę jak ww nie działał, więc poczekajmy. Myśle, że jeszcze nie jeden mit prawilności się wykolei.
Z Widzewa "cała czołówka" poszła? Nie kłam.Oldfreak pisze: 23.12.2023, 14:00 Bo najwięcej wy tu ciśniecie i pouczacie wszystkich.Chcecie uchodzić za wzór.A to od was wszystko się zaczęło.Widzew,Ruch.Wisła.Cała czołówka poszła.
Czy Git Ludzie z Warszawy mogą ustosunkować się do oświadczenia metala ?
Stara 150 AW 160 osób, dlaczego ich nie widać na meczach, na wyjazdach?
Daj sobie spokojR1908 pisze: 25.12.2023, 10:20 Czy Git Ludzie z Warszawy mogą ustosunkować się do oświadczenia metala ?
-
PanTuNieStał
Tak ci się tylko wydaje, z resztą nie tylko tobie, o Wiśle,Widzewie czy Ruchu mówi się w tym kontekście tylko dla tego że procesy kibiców tych klubow były najbardziej medialne , powstawaly programy radiowe podcasty i filmy na YouTube. przez co zwykły mały chujek ,mógł się nasłuchać ksyw, dowiedział się o kilku akcjach o których by nawet nie miał pojęcia. Zaczęły się tworzyć mity. Wobec tych trzech wymienionych klubów wytoczone były najcięższe policyjne działa co kolei doprowadziło do najliczniejszych w historii Polskiego kibolstwa procesów i skazań, cała filozofia , konfidenci są w każdym klubie w jednym mniej w drugim więcej , a gdyby tak psiarnia skoncentrowała całą uwagę na twoim klubie? myślisz że dupska nie zaczęły by pękać?Są takie ekipy gdzie jest to masowe i to sama górna półka chuliganki w innych ekipach tak nie ma
Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!
Czołówka PF poszla w korone?PanTuNieStał pisze: 31.12.2023, 16:35Tak ci się tylko wydaje, z resztą nie tylko tobie, o Wiśle,Widzewie czy Ruchu mówi się w tym kontekście tylko dla tego że procesy kibiców tych klubow były najbardziej medialne , powstawaly programy radiowe podcasty i filmy na YouTube. przez co zwykły mały chujek ,mógł się nasłuchać ksyw, dowiedział się o kilku akcjach o których by nawet nie miał pojęcia. Zaczęły się tworzyć mity. Wobec tych trzech wymienionych klubów wytoczone były najcięższe policyjne działa co kolei doprowadziło do najliczniejszych w historii Polskiego kibolstwa procesów i skazań, cała filozofia , konfidenci są w każdym klubie w jednym mniej w drugim więcej , a gdyby tak psiarnia skoncentrowała całą uwagę na twoim klubie? myślisz że dupska nie zaczęły by pękać?Są takie ekipy gdzie jest to masowe i to sama górna półka chuliganki w innych ekipach tak nie ma
Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!
Czołówka DHW poszła w korone?
Czołówa WSH poszła w korone?
A Ty dalej pisz,że komuś się coś wydaje.....
OoU pisze: 31.12.2023, 23:22 Czołówka PF poszla w korone?
W korone poszła też czołówka Cracovii. Poszedł poczwara z Lecha, poldi z Łks, ostatnio typ z Lechii, Resovii. Pokaż mi ekipę z czołówki gdzie ktoś się nie rozjebał.
-
marcino2981
Pinio pisze: 01.01.2024, 14:46OoU pisze: 31.12.2023, 23:22 Czołówka PF poszla w korone?
W korone poszła też czołówka Cracovii. Poszedł poczwara z Lecha, poldi z Łks, ostatnio typ z Lechii, Resovii. Pokaż mi ekipę z czołówki gdzie ktoś się nie rozjebał.
Poldi to czolowka kogo?
Na taką skalę jak psychofans,sharks i dhw to w sumie nigdzie.Pinio pisze: 01.01.2024, 14:46OoU pisze: 31.12.2023, 23:22 Czołówka PF poszla w korone?
-
wiernyioddany
Czyli ile ? :) Wiesz czy tylko p********* z przyzwyczajenia bo wszędzie tak klepią? W większości ekip na wyższym czy niższym "szczeblu hierarchii" trafiło się w c*** czarnych owiec, tylko że w przypadku Widzewa, Wisły czy Ruchu po prostu to jest modne żeby się dojebać . Doszło do tego że nawet konfidenci są równi i równiejsi:)Oldfreak pisze: 01.01.2024, 17:33Pinio pisze: 01.01.2024, 14:46OoU pisze: 31.12.2023, 23:22 Czołówka PF poszla w korone?
Na taką skalę jak psychofans,sharks i dhw to w sumie nigdzie.
To wskaż przykład gdzie czołówka się r******** dwukrotnie jak u was (paręnaście lat temu grudzień,jedras, a parę lat temu ich młodsi koledzy) na przestrzeni ~10 lat?wiernyioddany pisze: 01.01.2024, 19:34Czyli ile ? :) Wiesz czy tylko p********* z przyzwyczajenia bo wszędzie tak klepią? W większości ekip na wyższym czy niższym "szczeblu hierarchii" trafiło się w c*** czarnych owiec, tylko że w przypadku Widzewa, Wisły czy Ruchu po prostu to jest modne żeby się dojebać . Doszło do tego że nawet konfidenci są równi i równiejsi:)
-
marcino2981
Od kiedy Poldi to czyjas czolowka?
A od kiedyś jędras był czołówką albo baluś w Chorzowie?
Nie no ku***, Jędras nie był czołową waszą postacią?? Ile masz lat?
Jagiellońskie racowisko 2024
https://youtu.be/wvRUxlQEr6c?si=5kLaCZP8cvOWFYr7
https://youtu.be/wvRUxlQEr6c?si=5kLaCZP8cvOWFYr7
Jagiellonia:
WYJAZD NA WIDZEW !!!
Wszystkie bilety na ten wyjazd zostały wyprzedane
Można zapisywać się na rezerwową listę wyjazdową . Z dotychczasowego doświadczenia wynika, że 3% osób "wykruszało się" z różnych przyczyn, więc na ich miejsce da się kogoś dopisać. Liczy się kolejność - nie znajomość !
Jędras,Pawlak,Johnson,Wnoro,Michalski,Johan,Smolinscy,Siwy,Wawik,Kranu,Ahilles,Gąsior,Łabędz,Ostrowski,Sobczyk,Zajcu,Dudo,Cyganek,Ciastek
może i nie jesteś z zadnej z ekipy ale twój wpis jest skrajnie nieobiektywny i tyle z mojej strony. Wiem o co ci chodzi i ogolnie tez nie jestem za licytowaniem sie akurat na frajerów ale sam naciągasz pewne persony i to bardzo , byle tylko wyszło ze na widzewie to wcale nie było tak zle.
-
johkowalsky
Pokazuje tylko przykład mówiąc że nie jest zawsze tak jak propaganda wobec swojego wroga działa… nigdy nie jest tak dobrze jak mówimy i tak źle jak mówią o nas…
Twój kolega po szału zresztą post wyżej wymienił same ksywy… to dopiero propagandowy przekaz… bo na część ludzi nie ma cienia kwitu i to typowe podsrywanie wrogiej ekipy które o Widzew robi czepiając się choćby Waszych F i spółki za Aleksandrow…
Ale Twój kolega to już naprawdę nie wie nawet o kim mowa bo wkleja ksywy jak z jakiegoś materiału propagandowego na zasadzie kopiuj wklej bezmyślnie pisząc choćby Pawlak, a potem Ciastek nie wiedząc że to dwie ksywy tego samego gościa…
To licytowanie się dlatego choćby mnie tak śmieszy bo mury miasta pokryte są wieloma ksywami które tu w ogóle nie padają nawet, ale łatwa chęć zarobku sprawia że nikt nie wyciąga wniosków z tego z kim robi i co robi
Twój kolega po szału zresztą post wyżej wymienił same ksywy… to dopiero propagandowy przekaz… bo na część ludzi nie ma cienia kwitu i to typowe podsrywanie wrogiej ekipy które o Widzew robi czepiając się choćby Waszych F i spółki za Aleksandrow…
Ale Twój kolega to już naprawdę nie wie nawet o kim mowa bo wkleja ksywy jak z jakiegoś materiału propagandowego na zasadzie kopiuj wklej bezmyślnie pisząc choćby Pawlak, a potem Ciastek nie wiedząc że to dwie ksywy tego samego gościa…
To licytowanie się dlatego choćby mnie tak śmieszy bo mury miasta pokryte są wieloma ksywami które tu w ogóle nie padają nawet, ale łatwa chęć zarobku sprawia że nikt nie wyciąga wniosków z tego z kim robi i co robi
-
serce miasta
to ja może z innej beczki...informacyjnie...od niedawna kibice Rycerzy Wiosny ustawiają sie pod klubami sztuk walki tzn.jak narazie obcinają i zaczepiają pojedyńcze osoby niekoniecznie związane z ruchem kibicowskim.Były ustalenia że nie ma akcji pod klubami żeby nie robić smrodu itp.wojna totalna bez honoru?
A nie myślałeś czasem o jakimś etacie na lutomierskiej? Może chociaż na pol etatu by wzięli takiego pożytecznego informatora...
Czym to się różni od wpisów Polonistów nt niebezpiecznych miejsc w Warszawie??? Ano tylko tym że tamci pisali na ukrytym forum a i tak beke miała cała Polska
Mocno widzew
Mocno widzew
Pewnie zapomniałeś 'kulawizno' jak nie przeszkadzały wam takie akcje jak mieliśmy klub na brukowej... Tylko że wtedy miałeś pewnie 10 lat
-
serce miasta
hmm pamiętam za to doskonale jak trenowaliście w ŁPKS GWARDIA na Kościuszki...Od tego czasu jednak sporo w świecie kibicowskim sie zmieniło i pewne ustalenia były wprowadzone których niestety zaczynacie nie przestrzegac.o to sie rozchodzi...
Co nie zmienia faktu że przesadziłeś i to mocno serce miasta.serce miasta pisze: 29.01.2024, 12:52 hmm pamiętam za to doskonale jak trenowaliście w ŁPKS GWARDIA na Kościuszki...Od tego czasu jednak sporo w świecie kibicowskim sie zmieniło i pewne ustalenia były wprowadzone których niestety zaczynacie nie przestrzegac.o to sie rozchodzi...
I nie odbijają piłeczki bo to nic nie da.
W Waszyn środowisku pewnych nawyków nie da się wyplenić widzę.
-
serce miasta
nie wiem czy dobrze rozumuje ale chcesz zasugerować że swoim wpisem dałem kogoś?Tak samo jak Ci których wymienił Twój kolego z ksywek?Mało tego nazwisko też padło a jest w porządku(znam osobiście).Sami wrzucacie w neta zdjęcia z niszczenia grafów pod naszym klubem bokserskim fb.stare polesie.
serce miasta pisze: 29.01.2024, 11:09 to ja może z innej beczki...informacyjnie...od niedawna kibice Rycerzy Wiosny ustawiają sie pod klubami sztuk walki tzn.jak narazie obcinają i zaczepiają pojedyńcze osoby niekoniecznie związane z ruchem kibicowskim.Były ustalenia że nie ma akcji pod klubami żeby nie robić smrodu itp.wojna totalna bez honoru?
A pamiętasz jak apelowałeś o zmowę milczenia, bo transparenty były "konfidenckie"?serce miasta pisze: 29.01.2024, 13:11 nie wiem czy dobrze rozumuje ale chcesz zasugerować że swoim wpisem dałem kogoś?Tak samo jak Ci których wymienił Twój kolego z ksywek?Mało tego nazwisko też padło a jest w porządku(znam osobiście).Sami wrzucacie w neta zdjęcia z niszczenia grafów pod naszym klubem bokserskim fb.stare polesie.
serce miasta pisze: 17.08.2023, 08:49 identyfikujecie się jeszcze w Warszawie i innych miastach anty WRWE z hasłem Zmowa milczenia? Swego czasu w Warszawie zauważalne przezemnie były super modne koszulki z małpka która nic nie widziała, nic nie słyszała i nic nie mowila(pisała)?czy ten styl warszawskich ulic jeszcze jest aktualny?
-
serce miasta
Oczywiscie ze pamietam i zdania swojego nie zmieniam Legia na transach wskazala(zasugerowala) policji domniemanych sprawcow popelnienia przestepstwa w danym miejscu o danym czasie.Proponuje mniej sledzic internetowe rozkminki Miska z Nadarzyna i innych internetowych rozkminiaczy,najlepszy byl Rycerz Wiosny podajac ksywy i nazwiska normalnych chlopakow/zlodzieji.