Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
No to zróbmy szach i mat. Otóż:
1. Ograniczony umysłowo jest ten który nie wie czym jest sarkazm.
2. Jeśli nie jesteś z ŁKSu to nie wypowiadaj się proszę kto siedzi, kto wyszedł a kto jest z czołówki a kto nie.
3. Spotkanie w parku. Hm. A wiesz ze Wy wiedzieliście że będziemy??? A wiesz że Wasza grupa podzieliła się na dwie grupy??? I czemu??? Wiesz takie rzeczy czy udajesz kumatego???
Zabłyśnij.
2. Jeśli nie jesteś z ŁKSu to nie wypowiadaj się proszę kto siedzi, kto wyszedł a kto jest z czołówki a kto nie.
3. Spotkanie w parku. Hm. A wiesz ze Wy wiedzieliście że będziemy??? A wiesz że Wasza grupa podzieliła się na dwie grupy??? I czemu??? Wiesz takie rzeczy czy udajesz kumatego???
Zabłyśnij.
-
serce miasta
Było do Was dzwonione...
1. Nie odebrałem tego jako sarkazm bo wydaje mi się,że sarkazm wygląda z goła inaczej.Radicaal pisze: 10.11.2023, 15:36 No to zróbmy szach i mat. Otóż:
Zabłyśnij.
2. Mimo,że nie jestem z lks-u to jak widać mam większą wiedzę od Ciebie kto i kiedy w ostatnim czasie wyszedł,skoro Ty dalej upierasz się przy 40 osobach z czołówki które rzekomo dalej siedzą.
3. Heh, to że był trening to każdy o tym wiedział, wystarczyło wejść sobie do neta gdzie chłopaki sami zapraszali - było to celowe działanie
Tylko widzisz,problem jest taki,że szkoda że wpadacie na samą końcówkę,gdzie osoby od Nas się już ulotniły i nie było wszystkich którzy brali udział w treningu. Ale ,tak,tak,zaraz napiszesz że z Widzewa byli wszyscy itp...
Następny As , było do was dzwonione zebraliśmy się pierwszy raz od paru lat i czekamy bądźcie dzisiaj niepokonany Widzew czeka.Synek tak dla twojej wiedzy w weekend w całej Polsce jest dzwonione i rozkmnij sobie co dalej się dzieje.
Wiesz co, kończę polemikę. Jest zbędna. Nie chcę mi się wdawać w rozmowy jeśli pieprzysz takie kocopoły.Asusss pisze: 10.11.2023, 18:351. Nie odebrałem tego jako sarkazm bo wydaje mi się,że sarkazm wygląda z goła inaczej.Radicaal pisze: 10.11.2023, 15:36 No to zróbmy szach i mat. Otóż:
Zabłyśnij.
2. Mimo,że nie jestem z lks-u to jak widać mam większą wiedzę od Ciebie kto i kiedy w ostatnim czasie wyszedł,skoro Ty dalej upierasz się przy 40 osobach z czołówki które rzekomo dalej siedzą.
3. Heh, to że był trening to każdy o tym wiedział, wystarczyło wejść sobie do neta gdzie chłopaki sami zapraszali - było to celowe działanie![]()
Tylko widzisz,problem jest taki,że szkoda że wpadacie na samą końcówkę,gdzie osoby od Nas się już ulotniły i nie było wszystkich którzy brali udział w treningu. Ale ,tak,tak,zaraz napiszesz że z Widzewa byli wszyscy itp...
Radicaal pisze: 10.11.2023, 21:28Wiesz co, kończę polemikę. Jest zbędna. Nie chcę mi się wdawać w rozmowy jeśli pieprzysz takie kocopoły.Asusss pisze: 10.11.2023, 18:351. Nie odebrałem tego jako sarkazm bo wydaje mi się,że sarkazm wygląda z goła inaczej.Radicaal pisze: 10.11.2023, 15:36 No to zróbmy szach i mat. Otóż:
Zabłyśnij.
3. Heh, to że był trening to każdy o tym wiedział, wystarczyło wejść sobie do neta gdzie chłopaki sami zapraszali - było to celowe działanie![]()
-
ZamknijDrzwi
Do kogo dzwoniono? Bo ktoś od Was wymienił 3 kluby, ale okazało się ze to był ferment z waszej strony.
Może jednak tu przenieśmy dyskusję o dzisiejszym starciu żeby nie zaśmiecać tematu o kolejce
-
Hustin Doffman
A o czym tu pisać ? Porażka w całej rozciągłości...Eternidad pisze: 17.12.2023, 21:11 Może jednak tu przenieśmy dyskusję o dzisiejszym starciu żeby nie zaśmiecać tematu o kolejce
W sumie chyba to zamyka temat.Hustin Doffman pisze: 18.12.2023, 00:18A o czym tu pisać ? Porażka w całej rozciągłości...Eternidad pisze: 17.12.2023, 21:11 Może jednak tu przenieśmy dyskusję o dzisiejszym starciu żeby nie zaśmiecać tematu o kolejce
-
strazaksam
Byku ale ten podpis możesz zmienic bo ,,trochę" nieaktualneHustin Doffman pisze: 18.12.2023, 00:18A o czym tu pisać ? Porażka w całej rozciągłości...Eternidad pisze: 17.12.2023, 21:11 Może jednak tu przenieśmy dyskusję o dzisiejszym starciu żeby nie zaśmiecać tematu o kolejce
Cały ŁKS dziękuje losowi bo gdyby nie on, Pierdzew byłby tak mocny jak jest w internecie. No i oczywiście nikogo się nie obawia, takie to są koty.
-
PanTuNieStał
Czego wy tu jeszcze oczekujecie żeby napisaç, fakty są takie że większość się obsrała , a ci co być powinni robili akurat porządki przedświąteczne w domach , Ten rok należy do was jaka będzie przyszłość czas pokaże, nie rysuje się dla nas kolorowo. Jak już dawno pisałem teraz jest wasz czas i tyle.
Nikt niczego nie oczekuje. Działo się i to najważniejsze. Wynik znany a cała ta napinka w necie nikomu nie służy.PanTuNieStał pisze: 18.12.2023, 13:03 Czego wy tu jeszcze oczekujecie żeby napisaç, fakty są takie że większość się obsrała , a ci co być powinni robili akurat porządki przedświąteczne w domach , Ten rok należy do was jaka będzie przyszłość czas pokaże, nie rysuje się dla nas kolorowo. Jak już dawno pisałem teraz jest wasz czas i tyle.
-
Hustin Doffman
ŻYCZĘ WAM WARIATY WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU.
Żeby internet nigdy nie zamulał i aby nigdy wam nie braklo pomysłów i fanatazji.
Żeby internet nigdy nie zamulał i aby nigdy wam nie braklo pomysłów i fanatazji.
Jedno pytanie. Ile rewirów, osiedli, czy dzielnic przejął w mieście Łodzi ten dominator ? No właśnie.TND pisze: 23.12.2023, 20:49 Nieżle ŁKS zdominował Łódź pod względem chuligańskim. Widzew to obecnie przy nich jak małolaci by nie powiedzieć dzieci we mgle.
Dzieci we mgle, heh, gościu mniej neta .
-
floydfloyd
Panowie, jeszcze kilka takich akcji, jak ta na Chojnach i młodzież zacznie wybierać/przerzucać się na ŁKS z do tej pory z osiedli typowo pro widzewskich i wtedy dopiero zacznie się problem...
Bez przesady, nie oszukujmy się, musiałyby dojść do tego wyniki sportowe i może wtedy coś by się ruszyło w stronę o której mówisz. W Łodzi ciężko o zmiany na rewirach.floydfloyd pisze: 24.12.2023, 19:45 Panowie, jeszcze kilka takich akcji, jak ta na Chojnach i młodzież zacznie wybierać/przerzucać się na ŁKS z do tej pory z osiedli typowo pro widzewskich i wtedy dopiero zacznie się problem...
-
MegaRabaty
Na YT jest seria książki "konfident" osoby z Widzewa. Jakie to były lata i czy faktycznie ten demon(?) to taki ura bura był? :)
-
laweta54321
Dopiero pierwszy dzień roku ,ale Ty już wygrałeś konkurs na najlepszy post 2024rInoRaz pisze: 01.01.2024, 16:11 Na YT jest seria książki "konfident" osoby z Widzewa. Jakie to były lata i czy faktycznie ten demon(?) to taki ura bura był? :)
Tak największy byłInoRaz pisze: 01.01.2024, 16:11 Na YT jest seria książki "konfident" osoby z Widzewa. Jakie to były lata i czy faktycznie ten demon(?) to taki ura bura był? :)
-
ImperatorMistrz
To jest fikcja literacka i zwykla opowiesc. Sam autor jest sympatykiem Widzewa.InoRaz pisze: 01.01.2024, 16:11 Na YT jest seria książki "konfident" osoby z Widzewa. Jakie to były lata i czy faktycznie ten demon(?) to taki ura bura był? :)
Nie jestem w temacie więc pytam. Odpowiedziano normalnie, w przeciwieństwie do Ciebie kumaczu i po temacie. To nie Ty przypadkiem pisałeś jakiś czas temu o rozsypce ŁKSu? ;)laweta54321 pisze: 01.01.2024, 16:52Dopiero pierwszy dzień roku ,ale Ty już wygrałeś konkurs na najlepszy post 2024rInoRaz pisze: 01.01.2024, 16:11 Na YT jest seria książki "konfident" osoby z Widzewa. Jakie to były lata i czy faktycznie ten demon(?) to taki ura bura był? :)
-
laweta54321
Mam nastukanych całych 10 postów wiec nie powinno być dla Ciebie problemem znalezienie tego o którym mówisz. Swoją drogą też chętnie przeczytam gdzie pisałem o " rozsypce ŁKSu"InoRaz pisze: 04.01.2024, 00:14Nie jestem w temacie więc pytam. Odpowiedziano normalnie, w przeciwieństwie do Ciebie kumaczu i po temacie. To nie Ty przypadkiem pisałeś jakiś czas temu o rozsypce ŁKSu? ;)laweta54321 pisze: 01.01.2024, 16:52Dopiero pierwszy dzień roku ,ale Ty już wygrałeś konkurs na najlepszy post 2024rInoRaz pisze: 01.01.2024, 16:11 Na YT jest seria książki "konfident" osoby z Widzewa. Jakie to były lata i czy faktycznie ten demon(?) to taki ura bura był? :)
Widzew pali wrotki na śródmieściu
To już jest nieprzyzwoite ;)
Przestańcie, bo znowu zlecą się tu chuligani z Widzewa i będzie dyskusja na pięć stron oraz kilka wersji o matkach, żonach i kochankach lub o tym że właśnie mieli się formować ale ŁKS nie dał im na to szansy.
Tu nie ma o czym pisać każdy kto widział galaktyczny skład widzewa z PP w Puławach wie, że widzew już dawno ŁKS przegonił jeśli chodzi o sprawy h.
Na razie to tylko "honorowi"netowi napinacze z białej strony się preżą i prowokują , chwaląc się osiedlową akcją. BEZ ODBIORU.
-
ŁKS Street
Osiedlowe się nie liczy, wiadomo :)
Jak chłopaków na Piastowie na rozklejaniu plakatów złapaliście, to się tydzień tym pucowaliście w internecie.
Jak chłopaków na Piastowie na rozklejaniu plakatów złapaliście, to się tydzień tym pucowaliście w internecie.
Heh,dostaje cynk,wiecie ilu jest, Nasi odnawiali pracę,łapiecie jednego malarza. Sukces w c***,ale najlepiej pisać Widzew pali wrotki jak by to nie wiadomo jak wielkie umówione spotkanie było...
Milczenie jest złotem...z widzewskim pozdrowieniem
Czyli jak to ostatnio u was bywa - porażka, ale się nie liczy bo nie było ekipy z wyjazdu do Puław...Asusss pisze: 15.01.2024, 09:38 Heh,dostaje cynk,wiecie ilu jest, Nasi odnawiali pracę,łapiecie jednego malarza. Sukces w c***,ale najlepiej pisać Widzew pali wrotki jak by to nie wiadomo jak wielkie umówione spotkanie było...
-
floydfloyd
Niestety, ale na chwilę obecną Widzew nie posiada w Łodzi skonsolidowanej ekipy, a to, że w dużej mierze na własne życzenie, to już inna historia.
a Młoda Szajka to bardziej z Łodzi czy fc ?
-
ŁKS Street
Jak tam wasza groźna relacja z Bałut co byście zrobili gdyby, bo do niczego nie doszło?
-
wiernyioddany
50/50 choć ciężko teraz powiedzieć czy oni jeszcze istnieją .
Relacja Bałut całkowicie nie na miejscu .
Pewnie za zimno było, a połowa ma nocki...
ŚŻK
ŚŻK
tylko sie nie pobijcie miedzy sobą jak pod stadionem