11 Listopada-Marsz Niepodległości
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: 11 Listopada-Marsz Niepodległości
Szkoda że te te ekipy np.w Albani już się nie pokazują ,zresztą prawie w ogóle nie jeżdżą bandami na kadrę za to na marszu dupnie się wyszukują .A w takiej Albanii honoru muszą bronić delegacje małych klubów pokroju Chrobrego czy Wisłoki.
Gdzie te czasy kiedy jechały ekipy Lecha,Widzewa,Elksy,its po kilka stówek.
Gdzie te czasy kiedy jechały ekipy Lecha,Widzewa,Elksy,its po kilka stówek.
To chyba z kanałów wyszli na chwile, bo na trasie cisza i spokój.
-
K.net-Powrót Króla
Szacunek dla kibiców Jagi i Korony ,że pomimo tego ,że o 20 :00 grali pomiędzy sobą mecz stawili się na Marszu i to licznie ,miałem okazję pogadać z nimi przez jakiś czas ;)
Oficjalnej ze strony MN chyba nie ma, ale można przyjąć te 70k-90k ludzi.Tel pisze: 13.11.2023, 07:10 Czy została podana liczba uczestników marszu? Trzaskowskiej kurwie nie chce wierzyć, on podał liczbę 40 tys
Masz nie aktualne info od kilku tygodni Ukraina przestała atakować ograniczając się do ruchów pozoracyjnych . Natomiast Rosja zaczęła atak na Awdijiwke i tam mają duże straty. Żadna ze stron nie podaje swoich strat .
Ten Sawerok to musi być konkretna postać na Rtsie. Tylko trochę odwagi mu brak by podbić do dhw i powiedzieć żeby zerwali dobre kontakty z cska. Jak ruskie przyjeżdżali na mecze do Łodzi to akurat go wtedy nie było albo stał na sektorze rodzinnym.
-
DennisWise
Saverok to legendarny podłódzki biznesmen który sprzedał golfa III w gazie i kupił tira festów od agenta interpolu po transakcji zaprosili go na bezpłatną męską imprezę na Wyżynie Kastylijskiej. Stąd uraz do ruskich. Biznesmen Jędrula występował kiedyś w serialu "Rodzina przestępcza" na Polsacie. Potem zbankrutował Anka go zostawiła po 350 wyjeździe dla Saszy z Murmańska i teraz pije oraz wylewa żale na dawnych radzieckich towarzyszy jacy oni źli. Miała być willa obok Rutkowskiego a została ta sama kamienica z pluskwami na Pomorskiej. Raz na wozie raz pod wozem.
-
DennisWise
Napisz może do bravo girl to rozpatrzą twoje wątpliwości.Saverok pisze: 13.11.2023, 23:36 Jak już pisałem - chcesz podyskutować, to może udzielę ci audiencji na priv. Zgłoś się, a niewykluczone, że rozpatrzę twoje skomlenie.
"Drogie brawo girl jestem 41 letnim kibicem Widzewa. Na pielgrzymce do Santiago de Compostella w Hiszpanii poznałem dwóch przystojnych prawosławnych Artioma i Siergieja. Ostatnio znów byli u mnie, wódkę z nimi piłem bo koledzy mi kazali ale piątek nie zbijałem. Więc kolejny raz nie straciłem cnoty. Co byście poradzili mi w tej sytuacji i jak się zachować kiedy znowu przyjedzie Artiom z Siergiejem. Doradźcie mi liczę na was droga redakcjo.
Mariusz 41 dr n. med laryngolog Łódź"
-
maszerujlubgin
A ty Dario uważaj abyś się nie postrzelił (czy tam nie przestrzelił)
Jaga obecna w 200 osób, czy były jeszcze jakieś inne liczne ekipy?
-
patrinhotrn
Apator ok 40 osob