11 Listopada-Marsz Niepodległości
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
KumatyParadygmaty
Re: 11 Listopada-Marsz Niepodległości
Ty masz ?
-
KumatyParadygmaty
Ubierz się na czarno, załóż komin i maszeruj razem z nami. Razem z nami wykrzycz hasła nacjonalistyczne, propolskie, antykapitalistyczne, antyliberalne i antysystemowe. Razem z nami podnieś problemy zwykłych Polaków i spraw, żeby usłyszał o nich cały kraj.
Do zobaczenia!
źródło: https://twitter.com/1934ONR/status/1716141360451932623

Kiedyś był czarny blok, teraz nacjonalistyczna kolumna się szykuje?
Do zobaczenia!
źródło: https://twitter.com/1934ONR/status/1716141360451932623
Kiedyś był czarny blok, teraz nacjonalistyczna kolumna się szykuje?
-
KumatyParadygmaty
Bąkiewicz nie jest Prezesem ani nawet członkiem Stowarzyszenia "Marsz Niepodległości". Z tegoroczną edycją nie ma już nic wspólnego.
Ogólnie to już go dawno chcieli wyrzucić i nie wiem czy do końca się rozliczył z tego prezesowania, bo wiem, że siłą się dostali do jego biura swego czasu, żeby go wykurzuć.
Ogólnie to już go dawno chcieli wyrzucić i nie wiem czy do końca się rozliczył z tego prezesowania, bo wiem, że siłą się dostali do jego biura swego czasu, żeby go wykurzuć.
-
KumatyParadygmaty
Uzupełnienie:KumatyParadygmaty pisze: 23.10.2023, 17:05 Bąkiewicz nie jest Prezesem ani nawet członkiem Stowarzyszenia "Marsz Niepodległości". Z tegoroczną edycją nie ma już nic wspólnego.
Jednocześnie Robert Bąkiewicz, Tomasz Kalinowski i i in. ignorują wezwania ws. wydania aktywów Stowarzyszenia Marsz Niepodległości, które bezprawnie znajdują się w ich posiadaniu lub mają o nich wiedzę. Poza składnikami materialnymi w ich władaniu pozostają m. in. profile Marszu Niepodległości na Facebooku, co utrudnia naprawę finansów. To oczywiście spotka się z naszą zdecydowaną reakcją. R. Bąkiewicz zostawił Stowarzyszenie Marsz Niepodległości w opłakanym stanie finansowym. Konta były wyczyszczone, a długi sięgają kilkuset tysięcy złotych. Nie spłacał subskrypcji zdjęć prasowych, którą wykupił w Polska Agencja Prasowa. Nie spłacał nawet swoich najbliższych współpracowników, z którymi współpracuje nadal pod swoimi nowymi szyldami. Wreszcie - R. Bąkiewicz nie uregulował również należności za organizacje zeszłorocznego Marszu Niepodległości.
źródło: https://www.facebook.com/marszniepodleglosci2023
-
Salowy_Choroszcz
Zawsze mówiłem że bąkievitz to ślizgi typ odkąd wypiął się na kolegów i poszedł być popychadłem polityków:)KumatyParadygmaty pisze: 24.10.2023, 11:03Uzupełnienie:KumatyParadygmaty pisze: 23.10.2023, 17:05 Bąkiewicz nie jest Prezesem ani nawet członkiem Stowarzyszenia "Marsz Niepodległości". Z tegoroczną edycją nie ma już nic wspólnego.
Jednocześnie Robert Bąkiewicz, Tomasz Kalinowski i i in. ignorują wezwania ws. wydania aktywów Stowarzyszenia Marsz Niepodległości, które bezprawnie znajdują się w ich posiadaniu lub mają o nich wiedzę. Poza składnikami materialnymi w ich władaniu pozostają m. in. profile Marszu Niepodległości na Facebooku, co utrudnia naprawę finansów. To oczywiście spotka się z naszą zdecydowaną reakcją. R. Bąkiewicz zostawił Stowarzyszenie Marsz Niepodległości w opłakanym stanie finansowym. Konta były wyczyszczone, a długi sięgają kilkuset tysięcy złotych. Nie spłacał subskrypcji zdjęć prasowych, którą wykupił w Polska Agencja Prasowa. Nie spłacał nawet swoich najbliższych współpracowników, z którymi współpracuje nadal pod swoimi nowymi szyldami. Wreszcie - R. Bąkiewicz nie uregulował również należności za organizacje zeszłorocznego Marszu Niepodległości.
źródło: https://www.facebook.com/marszniepodleglosci2023
-
KumatyParadygmaty
Gdyby ktoś szukał transportu to Młodzież Wszechpolska organizuje z różnych części Polski:
Trzeba wejść na stronę Marszu Niepodległości- po prawej stronie "WYJAZDY": https://marszniepodleglosci.pl/wyjazdy/
Nadchodzi Marsz Niepodległości!
A wraz z nim, pewnym krokiem idziemy my - nacjonaliści.
Bezkompromisowy, radykalny i nacjonalistyczny przekaz po raz kolejny wybrzmi na ulicach Warszawy. Bez kompromisów, bez ugrzeczniania i bez partyjnych podziałów - Nacjonalistyczna Kolumna po raz kolejny wykrzyczy wszystko to, co leży w naszych sercach.
Do zobaczenia na Marszu!
źródło: https://www.facebook.com/AutonomdotPL

Trzeba wejść na stronę Marszu Niepodległości- po prawej stronie "WYJAZDY": https://marszniepodleglosci.pl/wyjazdy/
Nadchodzi Marsz Niepodległości!
A wraz z nim, pewnym krokiem idziemy my - nacjonaliści.
Bezkompromisowy, radykalny i nacjonalistyczny przekaz po raz kolejny wybrzmi na ulicach Warszawy. Bez kompromisów, bez ugrzeczniania i bez partyjnych podziałów - Nacjonalistyczna Kolumna po raz kolejny wykrzyczy wszystko to, co leży w naszych sercach.
Do zobaczenia na Marszu!
źródło: https://www.facebook.com/AutonomdotPL

-
KumatyParadygmaty
Oficjalny plakat tegorocznego MN, ale na razie coś cicho w mediach na temat Marszu. Jedynie komendant główny i niektórzy wojewódzcy mają odjeść 11 listopada i przejść na emeryturę. PIS też na razie milczy, myślałem, że na czele z Bąkiewiczem będą próbowali odbić ten marsz Narodowcom, ale może to cisza przed burzą i coś szykują?

-
Salowy_Choroszcz
Zapomniałeś o ochronie dobrego imienia krainy na U, bo innaczek chlopaki od bąkievitza przekopią jak rok temu. ;)kojotsonqwe pisze: 31.10.2023, 15:32 Jestem 100% pewny że na tym gow.no marszu niepodległości będą flagi palestyny czy jakieś transy albo dołącza do niego ci kolorowi. Przecież warszawka dziś już przypomina berlinkto tam był ostatnio to wie.
-
KumatyParadygmaty
Tylko 8 dni zostało do największej corocznej manifestacji patriotycznej w Europie!
Co do PISu to chyba sobie odpuścili przejęcie Marszu i kontrmanifestacji też nie będą robić:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/marsz-n ... ji/g3mmm2g
Co do PISu to chyba sobie odpuścili przejęcie Marszu i kontrmanifestacji też nie będą robić:
-
Salowy_Choroszcz
W tym roku PZPny i inne lokalne dziady się popisały organizując kolejkę 11 listopada, frekwencja będzie pewnie sporo mniejsza + inne wydarzenia rozrywkowe.KumatyParadygmaty pisze: 03.11.2023, 16:21 Tylko 8 dni zostało do największej corocznej manifestacji patriotycznej w Europie!
-
KumatyParadygmaty
-
maszerujlubgin
Msze , różańce ??? Niech spasiona banda w koloratkach wypierdala
Gwarancja że kryptolewactwo odpuści :)
-
maszerujlubgin
Co masz na myśli o krypto-lewactwie ?
-
KumatyParadygmaty
Nikt nikogo nie zmusza do uczestnictwa we mszy czy różańcu, każdy ma wolny wybór. Większość tak przyjeżdża i przychodzi na sam Marsz, więc nie widzę tu problemu. Chyba, że na siłę ktoś go szuka...
-
maszerujlubgin
Problem w tym że ta organizacja więcej zrobiła złego niż dobrego dla kraju a kreuje się na patriotów do sześcianu
Napracowałeś się nad odpowiedzią. Szkoda że wyszło, że niewiele rozumiesz. :D
-
maszerujlubgin
a) dobra , tu mnie masz
b) np. nie zapłacisz odpowiednio to nie ma dyskusji o pogrzebie (jeżeli ktoś chce kościelny) , opłaty za śluby , chrzciny etc. , taki przykład
c) tych księży coraz mniej , i to cieszy
d) poczytaj o targowicy i roli kościółka wobec niej
e) polski patriota powinien religijną bande potraktować z kopa , tak uważam
b) np. nie zapłacisz odpowiednio to nie ma dyskusji o pogrzebie (jeżeli ktoś chce kościelny) , opłaty za śluby , chrzciny etc. , taki przykład
c) tych księży coraz mniej , i to cieszy
d) poczytaj o targowicy i roli kościółka wobec niej
e) polski patriota powinien religijną bande potraktować z kopa , tak uważam
-
maszerujlubgin
ps. sorry za dubel . Napisz jeszcze że pis to polscy patrioci aż do bólu , i defendery przed ciapatym ścierwem :)))
-
KumatyParadygmaty
@Diamentowy- już naprawdę kończąc temat, to w mojej parafii na kazaniach był poruszany problem pedofili w KK- wtedy jak miała miejsce jakaś większa afera w Polsce. Sam się zdziwiłem, że nie bali się wtedy podjąć tego tematu, bo większość by przemilczała. Tym bardziej w małej miejscowości wstyd mówić o takich rzeczach. Co do grzechów to zgodzę się z tym, że Kościół mógłby bardziej stanowczo reagować i usuwać od razu takich księży, ale tak jak napisałem powyżej: KK to jest instytucja i tak jak w państwie przestępca ma prawo do procesu i obrony, tak tu jest tak samo i ja tego nie zmienię. Widzę, że znasz moich księży z parafii pisząc, że słucham ludzi pogrążonych w najcięższych grzechach? Chyba, że znowu wszystkich wrzucasz do jednego worka? Naprawdę odbiegamy od tematu Marszu i jak widzę, ani Ty mnie nie przekonasz do swoich racji, ani ja Ciebie, także bez sensu jest dalsza dyskusja. Pozdrawiam.
Nasza wiara niezachwiana!
Nasza wiara niezachwiana!
DEUS VULT!
-
maszerujlubgin
Filmik z tego jak cała masa ludzi spierdala na hasło psy ( pod skłotem ).. tam ktoś z pare sekund z tyłu spierdala przed psami ... kojarze typa
"maszerujlubgin" odstaw narkotyki, wyjdź na spacer na świeże powietrze i pomyśl kilka razy zanim coś napiszesz. Bez odbioru
-
EastWood_89
Prawdopodobnie już niedługo na scenę powróca stare polityczne demony, partyjni gangsterzy, pełnomocnicy kolonialistów i pojawią sie nowe oblicza radziwiłów typu Hołownia, jeszcze gorsze niż obecnie panująca szajka, szczególnie dla nas. W tle kolejne próby parcelacji resztek naszej suwerenności. Warto poświęcić ten jeden dzień w roku, zmobilizować znajomych i stawić się na wezwanie konającej ojczyzny.
Do zobaczenia w Warszawie. SŁAWA !
Ok, czytelniku googla. :D
-
Diamentowy
-
maszerujlubgin
Dario raczej subiektywna , więc nie p******
-
DennisWise
Polski już nie ma jak byłem to w biedronce nie rozumiałem jej mieszkańców mówiących po gruzińsku, ukraińsku, arabsku i rosyjsku. Łatwiej w markecie w UK ludzi zrozumieć niż w polskiej biedronce bo przynajmniej 90% mówi po angielsku. Maszerujcie towarzysze dalej.EastWood_89 pisze: 09.11.2023, 09:19 Prawdopodobnie już niedługo na scenę powróca stare polityczne demony, partyjni gangsterzy, pełnomocnicy kolonialistów i pojawią sie nowe oblicza radziwiłów typu Hołownia, jeszcze gorsze niż obecnie panująca szajka, szczególnie dla nas. W tle kolejne próby parcelacji resztek naszej suwerenności. Warto poświęcić ten jeden dzień w roku, zmobilizować znajomych i stawić się na wezwanie konającej ojczyzny.
Sława Marszu, Hamasu i Ukrainu!
Czepiacie się ruskiego kolegi a on specjalnie z UK przyleciał do polskiej biedronki i już wszystko wie co się w Polsce dzieje:)
-
przeciętne IQ
Denis, bierdonka to nie skłot - tam się nie mieszka.DennisWise pisze: 10.11.2023, 14:12 Polski już nie ma jak byłem to w biedronce nie rozumiałem jej mieszkańców mówiących po gruzińsku, ukraińsku, arabsku i rosyjsku.
Jakby tu ktoś wrzucał zdjęcia pedofilskie, też nikt by nie kontrolował i nie banował?
Kto ma być na marszu w Stolicy ten zawsze będzie ,błędem jest moim skromnym zdaniem robienie marszów w każdym większym mieście ,ale z drugiej strony się nie dziwię ,kiedyś był spontan teraz jest Bosak z kolegami .Byłem ale to był chyba najbardziej smętny marsz od kiedy pamiętam :/
Spokojnie trzaskowski z tuskiem i reszta towarzyszy zadbaja o to by za rok było "weselej"
S.J. pisze: 11.11.2023, 22:28 Kto ma być na marszu w Stolicy ten zawsze będzie ,błędem jest moim skromnym zdaniem robienie marszów w każdym większym mieście ,ale z drugiej strony się nie dziwię ,kiedyś był spontan teraz jest Bosak z kolegami .Byłem ale to był chyba najbardziej smętny marsz od kiedy pamiętam :/
Pamiętaj tylko kolego od kiedy i dzięki kogo działaniom marsz przez tyle lat był marszem!!!
Po drugie musimy wiedzieć że próby organizowania wielu innych marszów w ten najwspanialszy polski dzień są niczym innym jak destabilizacja naszego jedynego pięknego marszu przez wrogie nam środowiska, które nie są w stanie znieść tego pięknego widoku!
Tak jak powiedziałes kto ma jechać ten jedzie natomiast pseudo marsze,biegi (i to dzień wcześniej) dziwnym trafem są promowane przez wszystkie media w celu stłamszenia jedynego wspólnego polskiego zjednoczenia.Tym samym marsz w Warszawie jest najczęściej nazywany pochodem faszoli !
Najważniejsze, że ludzie nie odpuszczają. Cały przekrój społeczeństwa od małych do starszych, całe rodziny. Z ekip to pojedyncze osób / grupki, ale to ze względu na dzień meczowy. Było trochę Węgrów, Włochów, Hiszpanów.
Mnóstwo naszych pięknych barw, biało-czerwone morze flag. Tęczowych i antify to nawet w oknach po drodze nie było. Pewnie za rok wyjdą jak ich system wyśle na ulicę. Ogólnie elegancko.
Mnóstwo naszych pięknych barw, biało-czerwone morze flag. Tęczowych i antify to nawet w oknach po drodze nie było. Pewnie za rok wyjdą jak ich system wyśle na ulicę. Ogólnie elegancko.
aszmorawa pisze: 12.11.2023, 01:10S.J. pisze: 11.11.2023, 22:28 Kto ma być na marszu w Stolicy ten zawsze będzie ,błędem jest moim skromnym zdaniem robienie marszów w każdym większym mieście ,ale z drugiej strony się nie dziwię ,kiedyś był spontan teraz jest Bosak z kolegami .Byłem ale to był chyba najbardziej smętny marsz od kiedy pamiętam :/
Pamiętaj tylko kolego od kiedy i dzięki kogo działaniom marsz przez tyle lat był marszem!!!
Po drugie musimy wiedzieć że próby organizowania wielu innych marszów w ten najwspanialszy polski dzień są niczym innym jak destabilizacja naszego jedynego pięknego marszu przez wrogie nam środowiska, które nie są w stanie znieść tego pięknego widoku!
Tak jak powiedziałes kto ma jechać ten jedzie natomiast pseudo marsze,biegi (i to dzień wcześniej) dziwnym trafem są promowane przez wszystkie media w celu stłamszenia jedynego wspólnego polskiego zjednoczenia.Tym samym marsz w Warszawie jest najczęściej nazywany pochodem faszoli !
Dmowski nie 11 listopada wywalczył na kongresie nasza niepodległość tak dla Twojej wiadomości. To nie jest ten najwspanialszy dzień
Zastanawiam się mimo wszystko czy w ten jeden jedyny dzień nasze środowisko nie powinno się zjednoczyć i odpuścić kolejkę ligową, stanąć ramię w ramię i pokazać że jest kraj i siła , której nie uda się stłamsić,osłabić , rozbić podzielić!!!
A tak ? No cóż,czy nie stajemy się hipokrytami woląc wyzywać się w ten dzień na stadionach?
Czyż nie o to im chodziło?
A tak ? No cóż,czy nie stajemy się hipokrytami woląc wyzywać się w ten dzień na stadionach?
Czyż nie o to im chodziło?
W tym roku byli, ok. 1-2 km od MN (pl.Unii->p.Trzech Krzyży). Gdzieś mi mignęło, że wg organizatorów było 10 tys. uczestników.PW2014 pisze: 12.11.2023, 09:00 Tęczowych i antify to nawet w oknach po drodze nie było. Pewnie za rok wyjdą jak ich system wyśle na ulicę.
-
PanTuNieStał
Szkoda że sporo ekip za punkt honoru postawiło sobie wykręcić awanturę z wrogą dla siebie ekipą. Akurat 11stego listopada, co to ma wspólnego z tym wspaniałym świętem .