a c*** cie to interesuje internetowy pajacu.Kropiel pisze: 16.10.2023, 16:29 Mam pytanie do Ruchu. Wpuszczacie Śląsk na swoje sektory, czy ze względu na Wisłę nie ich nie wpuścicie? Zawsze mieliście dobre relacje i wchodziliście na zakazach.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
bez-napinki
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Po prostu temu korkowi nie odpisujecie i tyle
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Sebastian75
Połowa Ruchu gadało że też ma wyjebane za sprzęt na Wisle z 99% nie chce go trzymać w ręce.przypalowiec z forum pisze: 17.10.2023, 14:04 RUCH kazal Śląskowi spierdalac za bojkot Wisły nie będzie ich
Wystarczyło wejść na Ruch fb w stary temat gdzie piszą że sprzęt powinien się skończyć w Krakowie.
Czy bojkot jest potrzebny pewnie tak jakaś akcja anty sprzęt musi być i pokazać ze 99% kibiców tego nie toleruje.
A na ilu meczach z zakazem ta Wisła była, ze piszesz "każdy "?bez-napinki pisze: 15.10.2023, 04:07 A Wy jeździcie na każdy wyjazd mając zakaz wyjazdowy (nie musisz odpowiadać)?
-
Mareczek86
Hehehe Lechia/Śląsk Wiśle ciśnie od nożowników, a sami latają ze sprzętemprzypalowiec z forum pisze: 17.10.2023, 20:53hehehe tak 99% nie chce go trzymać w ręce a trzód Ruchu co siedzi zakochani w Wiśle po uszy co latali z fiskarsamiSebastian75 pisze: 17.10.2023, 15:59Połowa Ruchu gadało że też ma wyjebane za sprzęt na Wisle z 99% nie chce go trzymać w ręce.przypalowiec z forum pisze: 17.10.2023, 14:04 RUCH kazal Śląskowi spierdalac za bojkot Wisły nie będzie ich
Wystarczyło wejść na Ruch fb w stary temat gdzie piszą że sprzęt powinien się skończyć w Krakowie.
Czy bojkot jest potrzebny pewnie tak jakaś akcja anty sprzęt musi być i pokazać ze 99% kibiców tego nie toleruje.
lepiej czasem sie nie odzywac
I cyk Wisła z zapisami na wyjazd do Chorzowa na mecz ze Śląskiem.
Przemuś, c**** wiesz a najwięcej szczekasz w internecie. ale skąd Ty to możesz wiedzieć jak kryminał to Ty widziałeś tylko od strony halin.Jedruś pisze: 24.10.2023, 23:36Jeszcze żebyś się odniósł do tego z marą że jest w worku (ludzi decyzja na kryminałach) a wy wywieszacie flagi PDW na meczach to worencjał pozdrawiacie?Jedruś pisze: 24.10.2023, 22:53Ksgksw to prawda że Lotek się rozprężył? Hmmmm, dziwne iż ta wasza łechtaczka nie wjechała na puchę do takich zarzutów i z wolki startowal o bransoletę gdzie cała wasza banda siedzie? Żeby się kolego nie okazało że jako świadek zeznawał na 2 strony że dostał czymś w głowę i stracił przytomności i jak się odbudzil miał rany cięte i kute to jako oskarżony to podpisał ładnie cały tom akt ahahahahah .KSGKSW pisze: 05.10.2023, 20:14
Razem robią interesy i Kaniol czeka aż boxdel napisze jakieś wyjaśnienia na jakimś portalu? Zamiast osobiście się wytłumaczyć? Ty jesteś normalny?
-
dyniadynia
Tymczasem na mecz Ruchu ze Śląskiem w sobotę sprzedało się już ponad 23 tysiące biletów i będzie to najwyższa frekwencja na meczu piłkarskim Śląskiej drużyny od 2009 roku.
No raczej nie bardzo. Ostatnia kolejka w 2018 roku Górnik z Wisłą miał komplet ponad 24500.dyniadynia pisze: 26.10.2023, 13:22 Tymczasem na mecz Ruchu ze Śląskiem w sobotę sprzedało się już ponad 23 tysiące biletów i będzie to najwyższa frekwencja na meczu piłkarskim Śląskiej drużyny od 2009 roku.
Jeszcze 2 dni do meczu i można śmiało powiedzieć że te 24,5k zostanie pobite
Zapewne tak, tylko to wcale nie będzie największa frekwencja od 2009 roku jak wyżej zostało napisane.Mertens pisze: 26.10.2023, 18:11 Jeszcze 2 dni do meczu i można śmiało powiedzieć że te 24,5k zostanie pobite
Jest tam napisane że największa frekwencja śląskiej drużyny, nie polskiej
Szczerze myślałem że szybciej Wam pójdzie. A tak na marginesie co dyspozycji cały stadion?Mertens pisze: 26.10.2023, 19:42 Jest tam napisane że największa frekwencja śląskiej drużyny, nie polskiej
-
oberschlesien321
Do dyspozycji 29 tysięcy biletów. Na ten moment sprzedane około 25000.
Lepiej? Jesteśmy na ostatnim miejscu w tabeli a mecz jest bez kibiców gości.
A świstak siedzi i zawija. To jakie niby są te inne Śląskie drużyny skoro Górnik się nie kwalifikuje?Mertens pisze: 26.10.2023, 19:42 Jest tam napisane że największa frekwencja śląskiej drużyny, nie polskiej
Farmazony piszesz oficjalnie ze strony Ruchu sprzedano 21870 biletów.oberschlesien321 pisze: 26.10.2023, 21:31Do dyspozycji 29 tysięcy biletów. Na ten moment sprzedane około 25000.
W nowym video K. sceny jak z horroru ')
Mają tam niewesoło z nim.
Mają tam niewesoło z nim.
-
oberschlesien321
Jak chcesz kogoś poprawiać to chociaż miej sprawdzone informacje, na oficjalnym Fb Ruchu pare godzin temu informacja o 24 tysiącach sprzedanych biletów.Busta pisze: 26.10.2023, 21:45Farmazony piszesz oficjalnie ze strony Ruchu sprzedano 21870 biletów.oberschlesien321 pisze: 26.10.2023, 21:31Do dyspozycji 29 tysięcy biletów. Na ten moment sprzedane około 25000.KSGKSW pisze: 26.10.2023, 21:29
Szczerze myślałem że szybciej Wam pójdzie. A tak na marginesie co dyspozycji cały stadion?
Wg systemu sprzedaży sprzedane na ten moment ok 24800 panie farmazonie ;)
-
Konrado Moreno
Farmazon to cię zrobił kondonie

Sam napisałeś stronę wcześniej że po 2009r było was najwięcej w 2018r na meczu z Wisłą. 24563 was było, sprawdziłem. Górnik się kwalifikuje ale w sobotę wasza liczba zostanie pobita (o ile już nie jest) . czego nie rozumiesz ?
Oficjalnie to nie p****** bo już blisko 25 tysBusta pisze: 26.10.2023, 21:45Farmazony piszesz oficjalnie ze strony Ruchu sprzedano 21870 biletów.oberschlesien321 pisze: 26.10.2023, 21:31Do dyspozycji 29 tysięcy biletów. Na ten moment sprzedane około 25000.KSGKSW pisze: 26.10.2023, 21:29
Szczerze myślałem że szybciej Wam pójdzie. A tak na marginesie co dyspozycji cały stadion?
-
dyniadynia
Ta liczba została właśnie pobita. Do meczu jeszcze blisko 2 dni.trolo pisze: 26.10.2023, 17:43No raczej nie bardzo. Ostatnia kolejka w 2018 roku Górnik z Wisłą miał komplet ponad 24500.dyniadynia pisze: 26.10.2023, 13:22 Tymczasem na mecz Ruchu ze Śląskiem w sobotę sprzedało się już ponad 23 tysiące biletów i będzie to najwyższa frekwencja na meczu piłkarskim Śląskiej drużyny od 2009 roku.
Tu masz pedale pierdolony.
Busta ty kondomie wy nie umiecie jednej trybki zapełnić,więc przestań szczekać.
Do budy lamusie j*****.
Do budy lamusie j*****.
WŁ
"To my to my Chorzowskie psy" już zapomniałeś kto tak śpiewał na meczach.
Kolego nie gorączkuj się, nie mam na celu śmiania się z tego że tak długo sprzedajecie. Po prostu myślałem że przenosiny prawie" do siebie zrobi robotę szybciej.oberschlesien321 pisze: 26.10.2023, 21:31Do dyspozycji 29 tysięcy biletów. Na ten moment sprzedane około 25000.
Ty tak na serio? Szkoła podstawowa się kłania jeśli chodzi o czytanie ze zrozumieniem.Mertens pisze: 26.10.2023, 22:10Sam napisałeś stronę wcześniej że po 2009r było was najwięcej w 2018r na meczu z Wisłą. 24563 was było, sprawdziłem. Górnik się kwalifikuje ale w sobotę wasza liczba zostanie pobita (o ile już nie jest) . czego nie rozumiesz ?
Z innej beczki wiadomo ile Wisły przyjeżdża? Nigdzie ich nie chcą wpuszczać to tutaj sobie odbiją.
Cofnij sie kilka postów wstecz i przeczytaj dokładnie od posta użytkownika "dynia dynia" odnośnie najwyższej frekwencji ŚLĄSKIEJ DRUŻYNY od 2009 roku, bo problemy z czytaniem ze zrozumieniem to masz właśnie ty. Wytłumaczyłem ci to już w poprzednim poście, ale to jednak nie tylko czytanie ze zrozumieniem u ciebie kuleje, a coś grubszego z tego co widzę. Mój ostatni post w twoim kierunku bo gadka z tobą to jak grochem o ścianętrolo pisze: 27.10.2023, 08:28Ty tak na serio? Szkoła podstawowa się kłania jeśli chodzi o czytanie ze zrozumieniem.Mertens pisze: 26.10.2023, 22:10Sam napisałeś stronę wcześniej że po 2009r było was najwięcej w 2018r na meczu z Wisłą. 24563 was było, sprawdziłem. Górnik się kwalifikuje ale w sobotę wasza liczba zostanie pobita (o ile już nie jest) . czego nie rozumiesz ?trolo pisze: 26.10.2023, 21:39
A świstak siedzi i zawija. To jakie niby są te inne Śląskie drużyny skoro Górnik się nie kwalifikuje?
Z innej beczki wiadomo ile Wisły przyjeżdża? Nigdzie ich nie chcą wpuszczać to tutaj sobie odbiją.
Masz geniuszu. Koleś myślał, że 23 tys. to już najwyższa frekwencja i to w dodatku od 2009 roku. To grzecznie napisałem, że się pomylił, ale wiadomo ego kibica Ruchu nie pozwoliło ci, żeby tak ten temat zostawić. Przeczytaj jeszcze raz co było napisane i spróbuj to zrozumieć.Mertens pisze: 27.10.2023, 09:16Cofnij sie kilka postów wstecz i przeczytaj dokładnie od posta użytkownika "dynia dynia" odnośnie najwyższej frekwencji ŚLĄSKIEJ DRUŻYNY od 2009 roku, bo problemy z czytaniem ze zrozumieniem to masz właśnie ty. Wytłumaczyłem ci to już w poprzednim poście, ale to jednak nie tylko czytanie ze zrozumieniem u ciebie kuleje, a coś grubszego z tego co widzę. Mój ostatni post w twoim kierunku bo gadka z tobą to jak grochem o ścianętrolo pisze: 27.10.2023, 08:28Ty tak na serio? Szkoła podstawowa się kłania jeśli chodzi o czytanie ze zrozumieniem.Mertens pisze: 26.10.2023, 22:10
Sam napisałeś stronę wcześniej że po 2009r było was najwięcej w 2018r na meczu z Wisłą. 24563 was było, sprawdziłem. Górnik się kwalifikuje ale w sobotę wasza liczba zostanie pobita (o ile już nie jest) . czego nie rozumiesz ?
trolo pisze: 26.10.2023, 17:43No raczej nie bardzo. Ostatnia kolejka w 2018 roku Górnik z Wisłą miał komplet ponad 24500.dyniadynia pisze: 26.10.2023, 13:22 Tymczasem na mecz Ruchu ze Śląskiem w sobotę sprzedało się już ponad 23 tysiące biletów i będzie to najwyższa frekwencja na meczu piłkarskim Śląskiej drużyny od 2009 roku.
Skoro na 2 dni przed meczem pękło 24k to chyba oczywistym jest że tę liczbę przekroczymy, "geniuszu". Ale żeby na to wpaść to trzeba mieć IQ przynajmniej na poziomie zwykłego Kowalskiego
Czy on pisząc "śląskiej" nie użył tego po prostu jako zamiennika do np "chorzowskiej" ?;
-
dyniadynia
Nie. Chodziło mi o wszystkie śląskie drużyny, wynik będzie pobity o kilka tysięcy.Miszmasz pisze: 27.10.2023, 09:57 Czy on pisząc "śląskiej" nie użył tego po prostu jako zamiennika do np "chorzowskiej" ?;
-
Sebastian75
Górnik też cały czas słabo gra.ExtremeHKS pisze: 27.10.2023, 09:22 Szczewusy biją pianę bo k**** frekwencję robią tylko z legia i Ruchem. Jakby szczewa były na ostatnim miejscu to by tam nikt nie przyszedł a jeszcze coś tu potrafią pierdolić o frekwencji Ruchu która jest TOP od kilku lat
Ruch gadał i pisał jak to szybko wypełnia Śląski i to też tutaj.
To jest wasz pierwszy mecz na Śląskim to bilety powinny rozejść się szybko a z tego co widac to wiele tygodni minęło a tu 18000 .
Teraz rozchodzą się szybciej z tego co mi gadał typ z Ruchu to sporo poszło na zgody i uklady przez to tak teraz to poszło w górę i dobrze może nie będzie pusto wyglądać.
Niech i będzie was 30tys o to w tym chodzi by zapełniać te stadiony.
Masz rację mamy dobrą frekwencję dzięki zgodom i układom nie dzięki sobieSebastian75 pisze: 27.10.2023, 11:05Górnik też cały czas słabo gra.ExtremeHKS pisze: 27.10.2023, 09:22 Szczewusy biją pianę bo k**** frekwencję robią tylko z legia i Ruchem. Jakby szczewa były na ostatnim miejscu to by tam nikt nie przyszedł a jeszcze coś tu potrafią pierdolić o frekwencji Ruchu która jest TOP od kilku lat
To jest wasz pierwszy mecz na Śląskim to bilety powinny rozejść się szybko a z tego co widac to wiele tygodni minęło a tu 18000 .
Teraz rozchodzą się szybciej z tego co mi gadał typ z Ruchu to sporo poszło na zgody i uklady przez to tak teraz to poszło w górę i dobrze może nie będzie pusto wyglądać.
Przesadzasz, nawet jak zgody, układy będą to będzie to wsparcie w setkach, a nie tysiącach... Więc tak to dobra frekwencja Ruchu te 25k+Sebastian75 pisze: 27.10.2023, 11:05Górnik też cały czas słabo gra.ExtremeHKS pisze: 27.10.2023, 09:22 Szczewusy biją pianę bo k**** frekwencję robią tylko z legia i Ruchem. Jakby szczewa były na ostatnim miejscu to by tam nikt nie przyszedł a jeszcze coś tu potrafią pierdolić o frekwencji Ruchu która jest TOP od kilku lat
-
bez-napinki
Ty jesteś chyba za Gieksą, nie? (jeśli tak), to wydaje mi się, że na temat frekwencji powinieneś wypowiadać się ostatni.Sebastian75 pisze: 27.10.2023, 11:05Górnik też cały czas słabo gra.ExtremeHKS pisze: 27.10.2023, 09:22 Szczewusy biją pianę bo k**** frekwencję robią tylko z legia i Ruchem. Jakby szczewa były na ostatnim miejscu to by tam nikt nie przyszedł a jeszcze coś tu potrafią pierdolić o frekwencji Ruchu która jest TOP od kilku lat
Ciekawe jak kiedyś pomieściło się na Śląski 120000 jak gral tam Górnik może ktoś ma jakieś zdjęcia?
Piccolo, a na meczu wogole bedziesz? Chojraku
Weź zabieraj tego wszystkowiedzacego, mpolaka. Wodeczke wam postawia, jakas ameryke za 150. Podlizujcie sie Ruchowi i Widzewowi bo Unia wam tylko z Polonia zostala. Mimo wszystko nie powinno tak byc ze Wisłe niewpuszczaja. Takie moje zdanie