To jest nawiązanie do logo RUN DMC, popularny motyw w sztuce ulicznej...Spaacerowicz pisze: ↑30.08.2023, 08:59ŻTo nie mogła ta vlepka od razu tak wyglądać zamiast jakieś FCK?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Pokaż w którym miejscu broniłem to raz, dwa może pochwalisz się komu kibicujesz? A trzy szkoda na Ciebie słów i tych twoich wielce "honorowych" kolegów.Jedruś pisze: ↑30.08.2023, 10:48Mówię ci W********** z tego forum obrońco mary i jego kolegow po fachuKSGKSW pisze: ↑30.08.2023, 09:27Ta vlepka nie jest GieKSy, a druga sprawa praktycznie gdzie byś nie wpisał to wyskoczy Ci mnóstwo koszulek, bluz, kubków itp właśnie z fck Antifa.Spaacerowicz pisze: ↑30.08.2023, 08:59Że tobie chciało się zmarnować tyle czasu na 2 posty nic nie znaczące też dobrze nie świadczy, wystarczyło normalnie odpowiedzieć w pierwszym poście i nie byłoby tematu. Mi się nie spieszyło z odpowiedzią więc nie miałem potrzeby szukania i skoro jest to forum kibicowskie(przynajmniej z nazwy) to pomyślałem, że to jest najlepsze miejsce, za jakiś czas ktoś mi odpowie i tyle, widocznie się myliłem i od teraz będę pytał tylko w google. ehh
No dobra, chodzi o FUCK Antifa. To nie mogła ta vlepka od razu tak wyglądać zamiast jakieś FCK? Przecież to musi od razu dobrze się kojarzyć, być czytelne i zrozumiałe dla każdego i nie zmuszać do googlowania. Jprdl(to chyba czytelniejsze).
Dla mnie koniec tematu.
Górnik&Policja pełna koalicja
-
Macie jakieś papiery że Mara był oficjalnie psem czy tylko za małolata chodził do szkoły policyjnej . Z tego co wiem on nie był psem. Ja go nie bronie ale dajcie papiery że był tym psem. Na Ruchu jak byl ktoś w ekipie z psiarni to wszyscy to potwierdzili psy jak.go złapali i sam Ruch a Mara kto to potwierdzi że był psem papiery są ? Jakieś artykuły że złapali policjanta z Górnika?Jedruś pisze: ↑30.08.2023, 10:48Mówię ci W********** z tego forum obrońco mary i jego kolegow po fachuKSGKSW pisze: ↑30.08.2023, 09:27Ta vlepka nie jest GieKSy, a druga sprawa praktycznie gdzie byś nie wpisał to wyskoczy Ci mnóstwo koszulek, bluz, kubków itp właśnie z fck Antifa.Spaacerowicz pisze: ↑30.08.2023, 08:59Że tobie chciało się zmarnować tyle czasu na 2 posty nic nie znaczące też dobrze nie świadczy, wystarczyło normalnie odpowiedzieć w pierwszym poście i nie byłoby tematu. Mi się nie spieszyło z odpowiedzią więc nie miałem potrzeby szukania i skoro jest to forum kibicowskie(przynajmniej z nazwy) to pomyślałem, że to jest najlepsze miejsce, za jakiś czas ktoś mi odpowie i tyle, widocznie się myliłem i od teraz będę pytał tylko w google. ehh
No dobra, chodzi o FUCK Antifa. To nie mogła ta vlepka od razu tak wyglądać zamiast jakieś FCK? Przecież to musi od razu dobrze się kojarzyć, być czytelne i zrozumiałe dla każdego i nie zmuszać do googlowania. Jprdl(to chyba czytelniejsze).
Dla mnie koniec tematu.
Górnik&Policja pełna koalicja
-
Mylisz Mare i Noge.Busta pisze: ↑30.08.2023, 11:15Macie jakieś papiery że Mara był oficjalnie psem czy tylko za małolata chodził do szkoły policyjnej . Z tego co wiem on nie był psem. Ja go nie bronie ale dajcie papiery że był tym psem. Na Ruchu jak byl ktoś w ekipie z psiarni to wszyscy to potwierdzili psy jak.go złapali i sam Ruch a Mara kto to potwierdzi że był psem papiery są ? Jakieś artykuły że złapali policjanta z Górnika?
-
Wypłynęła zaś na wierzch kumateria 
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Ten busta to kolejny internetowy kondom.Myli marę z nogą a struga kumacza wpierdalając wszędzie swoją cygańską mordę.
WŁ
-
Ty jedrus wcale nie masz czajnika tylko siedzisz przed tym internetem i piszesz farmazony i to nie tylko tutaj.Jedruś pisze: ↑30.08.2023, 17:30Jprdole ale Ty masz czajnik zjechany hahahaBusta pisze: ↑30.08.2023, 11:15Macie jakieś papiery że Mara był oficjalnie psem czy tylko za małolata chodził do szkoły policyjnej . Z tego co wiem on nie był psem. Ja go nie bronie ale dajcie papiery że był tym psem. Na Ruchu jak byl ktoś w ekipie z psiarni to wszyscy to potwierdzili psy jak.go złapali i sam Ruch a Mara kto to potwierdzi że był psem papiery są ? Jakieś artykuły że złapali policjanta z Górnika?
-
Teraz mentalne, albo rocznikowe dzieciaczki będą się cisnąć na dwie strony bo jeden nie wiedział co to znaczy " FCK". Gratuluję chuligani
-
Jaworzno Gieksa Atakuje Ruch +/- 25-30 osob...przelicza się i palą wroty,zostawiając jednego ze Swoich na pastwę losu.
Zwycięstwo R
Zwycięstwo R
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Cygany co spotkanie to w*******Emigrujacy pisze: ↑01.09.2023, 15:23Jaworzno Gieksa Atakuje Ruch +/- 25-30 osob...przelicza się i palą wroty,zostawiając jednego ze Swoich na pastwę losu.
Zwycięstwo R
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Pajace z Ruch zawsze cos wymyślą . Najpierw piszą że GieKSa nie chce sie bić po czym jak atakuje GieKSa Ruch to tez zle . To że przegrali to przegrali Ruch tez kiedys przegrał nie raz na Jaworznie. W Jaworznie tez kiedys ustawka była jak sie nie myle.
-
Te dno powiesz w końcu komu kibicujesz?
-
Wy co spotkanie to wygrana: autostrada, Torwar itpAsusss pisze: ↑01.09.2023, 15:28Cygany co spotkanie to w*******Emigrujacy pisze: ↑01.09.2023, 15:23Jaworzno Gieksa Atakuje Ruch +/- 25-30 osob...przelicza się i palą wroty,zostawiając jednego ze Swoich na pastwę losu.
Zwycięstwo R![]()
-
Prawda to że Raków miał grilla z Kopenhagą ?
-
Prawda po 14 osób wygrana Rakowa
-
Ile Banika na Podbeskidziu?
-
-
Tylko niech uważają bo jeden z nich lubi swoich okradać.Jedrus powiesz komu kibicujesz?Jedruś pisze: ↑05.09.2023, 12:58A tego to niewiemprzypalowiec z forum pisze: ↑05.09.2023, 11:52to kaniol z ta ekipa pogonionych to nagrywa czy Ruch mu przysyła te filmiki ?
Ale teraz to oni gonią ich haha
-
-
To jest jakaś pojebana akcja. Typ kibicował Giekaesowi, zapewne w jakimś okresie swojego życia mówił, że kocha ten klub a teraz nagrywa chłopaków, rozkazując im mówić "je.bać giekse" a na ogół kibiców mówi popularnie "cyganki"?
Nie pojmuję tego za hooja.
Nie pojmuję tego za hooja.
-
No właśnie. Bo możesz być obrażony na byłych kumpli czy coś tam. Ale klub się kocha do końca. Możesz j**** byłych kompanów, ale żeby klub który się podobno kocha.
-
Gdzie to niby jest taki film ?
-
Odstaw klej i nie pisz juz nic. Ty musisz prowokacje tu robić bo żaden z Ruchu by tego nie napisał a jak jesteś z Ruchu to idź i goń swoich 60 i pogonionych po lata ich sporo a gonić to musiała ich GieKSa po Katowicach. Ty pewnie nic nie wiesz bo z Ruchu nie jesteś a Ruch dobrze wie jak było i jest.Jedruś pisze: ↑06.09.2023, 11:27Na Śląsku powstał pakt anty kggks i wszystkie ekipy teraz będą nagrywać to koalicje bo zawsze się wybielają ze tak nie, tak nie. To nagrania są jak młody ruchu i młode zaglebie łapie mlode Katowice. Bo teraz wszyscy się zgadali i jadą wspólnie z tymi policjantami.
Nie wiem czy wiesz ale mlode Katowice przyjechały na spotkanie z Kaniolem i chcieli żeby to wziął w ręce, ale Kaniol rzekomo miał im odmówić i mlode Katowice nie walczą z Kaniolem jak byś nie zauważył. Zauważ ze Jagoda z gks tez był kiedyś z ruchu i jeździ na gks tak samo Hadas był za gieksą. Zwróć uwagę jaki wątek prowadzi, pokazuje tych napinatorów którzy są zwykłymi obsrańcami. Kibicie dzisiaj to ciężkie pokolenie gnojków co zobaczyli pare akcji na necie i myślą ze są bandytami.
-
Kaniol gdybys nie okradł kolegow to bys nie musiał łapać słabszych i nagrywać. Same problemy z tego, pogonili cię, juz nie możesz kraść, ośmieszasz się. A pomyśleć ze jeszcze niedawno marze rękę zajeżdżałes :)
-
Czy Kaniol kradł nie wiem, nie oceniam ale B.... Bardzo to lubił i teraz płaczę że pogoniony.Obserwator1946 pisze: ↑06.09.2023, 13:38
Kaniol gdybys nie okradł kolegow to bys nie musiał łapać słabszych i nagrywać. Same problemy z tego, pogonili cię, juz nie możesz kraść, ośmieszasz się. A pomyśleć ze jeszcze niedawno marze rękę zajeżdżałes :)
-
Ostatni raz Ci mówię pokaż w którym miejscu broniłem Mary i w którym miejscu napisałem że B się na kogoś rozjebał? Jedyne co mówię i mówiłem o B to że jest złodziejem który okradał swoich. Nic więcej.Jedruś pisze: ↑06.09.2023, 14:23Kolego marczuka mówie ci żebyś się tu nie udzielał bo najpierw gadałeś ze pogonil go za to ze się rozjebal a teraz piszesz o jakichś pieniądzach bo papieru nie ma wy to jesteście takie pół chujki bo nie potraficie tego zdzierżyć jaki macie dojazd ogólnie w całokształcie bo to na nich wszyscy patrzą z szacunkiem a na was wszyscy doookola plująKSGKSW pisze: ↑06.09.2023, 14:07Czy Kaniol kradł nie wiem, nie oceniam ale B.... Bardzo to lubił i teraz płaczę że pogoniony.Obserwator1946 pisze: ↑06.09.2023, 13:38
-
Napisz może, skąd ty się urwałeś? Zetki się wyparłeś, więc napisz z perspektywy jakiego klubu " obserwujesz" ? Bo ewidentnie wiedzę na temat GŚ masz znikomą, skoro pierdoli ci się kaniol z Gks z bieniem z Zabrza. Łapać słabszych? A kto tam u nich był mocniejszy? Jest już w tym temacie pajac na etacie, niejaki busta, któremu pierdoli się mara z nogą i Korona że Stalówką . Ty też chcesz zabłysnąć ?Obserwator1946 pisze: ↑06.09.2023, 13:38
-
Zawsze z fasonem pisze: ↑06.09.2023, 19:13Napisz może, skąd ty się urwałeś? Zetki się wyparłeś, więc napisz z perspektywy jakiego klubu " obserwujesz" ? Bo ewidentnie wiedzę na temat GŚ masz znikomą, skoro pierdoli ci się kaniol z Gks z bieniem z Zabrza. Łapać słabszych? A kto tam u nich był mocniejszy? Jest już w tym temacie pajac na etacie, niejaki busta, któremu pierdoli się mara z nogą i Korona że Stalówką . Ty też chcesz zabłysnąć ?Obserwator1946 pisze: ↑06.09.2023, 13:38Bieniu jest z Gliwic jak już.
-
Pisząc "z Zabrza" miałem na myśli Ksg. I koło c**** mi lata gdzie mieszka i skąd pochodzi.KSGKSW pisze: ↑06.09.2023, 19:47Zawsze z fasonem pisze: ↑06.09.2023, 19:13Napisz może, skąd ty się urwałeś? Zetki się wyparłeś, więc napisz z perspektywy jakiego klubu " obserwujesz" ? Bo ewidentnie wiedzę na temat GŚ masz znikomą, skoro pierdoli ci się kaniol z Gks z bieniem z Zabrza. Łapać słabszych? A kto tam u nich był mocniejszy? Jest już w tym temacie pajac na etacie, niejaki busta, któremu pierdoli się mara z nogą i Korona że Stalówką . Ty też chcesz zabłysnąć ?Obserwator1946 pisze: ↑06.09.2023, 13:38
Bieniu jest z Gliwic jak już.
-
No nie wierzę i co pochwalasz takie zachowanie jakie było względem Lotka? Względem Romka? Jak to leciało, kolejne spotkanie Lotka z lokomotywą? Potraktowali by tak tego Kaniola, Bienia czy innego Lasie to też by była taka szyderka? Gangsterka pełną gębą, co nie ma nic wspólnego z chuliganką, ale podniecać się będą co niektórzy tymi zdarzeniami do dziś. Już pomijając to co leci na zeznaniach prawilniaka sysia. Zlecenie zabójstwa, biznesy z Sharksami. Tfuu wam wszystkim biznesowiczom w ryj. Zwykłe gangsterki podczepione pod klub i tak to wygląda wszędzie. To fakt, że 20 lat temu wszystko wyglądało inaczej, bo narkobiznes raczkował, a później wszystko zmieniło się dla pieniędzy.Jedruś pisze: ↑06.09.2023, 21:27Ksgks powiedz ładnie głośno na forum ze MARA JEST W WORKU. Za co? Za trenowanie z policjantami i zdjęcia z nimi jeszcze bym chciał żebyś sie odniósł do zeznań lotka. Zapytajcie L z R co o tym sądzi. Lotek konfident złożył obszerne wyjaśnienia będąc pokrzywdzonym i nie musiał nic zeznawać nie pamietam co sie stało i tyle w temacie. Niestety lotek pamieta i składa wyjaśnienia ze dostał czymś w głowę i stracił przytomność i jak sie obudził miał rany cięte i kute? Tak zeznawał ty ruro obrońco mary?? Wiec co ty będziesz pisać o złodziejach i konfidentach? Raz piszesz ze ktoś jest złodziej raz konfident nie znacie prawdy piszecie bzdury, a wystarczy zobaczyć wszysktie nagrania i porozumiewać z ludźmi i wszystko wiadomo papiery i jak jesteście nagrane nie zmienią nic. Jak konfident papier jak złodziej to co i kiedy ukradł i kogo. Na kryminale papier to podstawa z nikad sie to nir wzięło bo jak ny każdy miał być odsunięty czy pogoniony jak wy to gadacie ze najebal gita ze okradł kolegę ze ten temu nie oddał 100 zł albo ramkę szlugow to by na kryminale wszysy byli w worze kretynie.KSGKSW pisze: ↑06.09.2023, 19:47Zawsze z fasonem pisze: ↑06.09.2023, 19:13
Napisz może, skąd ty się urwałeś? Zetki się wyparłeś, więc napisz z perspektywy jakiego klubu " obserwujesz" ? Bo ewidentnie wiedzę na temat GŚ masz znikomą, skoro pierdoli ci się kaniol z Gks z bieniem z Zabrza. Łapać słabszych? A kto tam u nich był mocniejszy? Jest już w tym temacie pajac na etacie, niejaki busta, któremu pierdoli się mara z nogą i Korona że Stalówką . Ty też chcesz zabłysnąć ?
Jesteście nowoczesne zjeby wy i te młode Katowice na miejscu kaniola to bym wziął w mordę tych małolatów i rozjebal to w drobny mak, a z drugiej strony te malaty to tez tylko na zdjęciach wyglądają a potem nagrane jak do kamery gadają j**** gks…. Wstyd jak c***.
Idź wejz telefon napierdol tego bienia z gliwic czy kaniola i tych pogonionych co byli w 5 dych pod kryminałem i wrzuć tez tych złodzieji i konfidentów jak to piszesz do neta, a nie siedzisz na forum i p********* o złodziejach. Złodziej to na kryminale by z ciebie cw.ela zrobił i wypożyczył obok pod cele za ramkę szlugów i pare skorup.
-
Przecież ten cały jędruś to ten z****** guyfawkes którego zbanowali za te bzdety.Teraz tworzy internetowe układy Ruchu i Zagłębia.
-
Pytanie do kogoś z Zagłębia - za tydzień jesteście w Katowicach?
-
Akurat moda na nagrywanie była już jakieś 10lat temu. I nagrywał i Górnik i Ruch. Do dziś uważam że takie nagrywanie to głupota i tyle.Jedruś pisze: ↑07.09.2023, 14:39Wystarczy ze zobaczycie nagranie zagłębia i ruchu, kaniola jak nagrywają gks . Jakos nikt zagłębia nie nagrywa ani ruchu czy kaniola a jak macie to wrzućcie każdy chętnie zobaczy. Nikt nie mówi ze układ ma zagłębie z ruchem tylko ze każdy teraz nagrywa gks za ich policyjne wybryki i wieczne tłumaczenie.Dex Dexter pisze: ↑07.09.2023, 13:38Przecież ten cały jędruś to ten z****** guyfawkes którego zbanowali za te bzdety.Teraz tworzy internetowe układy Ruchu i Zagłębia.
-
No widzisz to oznacza że mało wiesz. Bardzo dużo osób z młodego Ruchu czy to też Górnika zostało nagranych. I z Ani jednej strony to nie powód do dumy. Skoro nie wiesz w jakich okolicznościach niektóre osoby się wypierały z obu stron to znaczy że mało wiesz.Jedruś pisze: ↑07.09.2023, 18:46Nie widziałem żeby np ganiali i nagrywali Bleszka z Zagłębia albo Hadasia pisze ksywkami bo oficjalnie maja herby i dumnie reprezentują klub i wszędzie są w internecie. Innych z ZSH I PF nikt konkretnych jie nagrał co maja koszulki H a potem są lapani i śpiewają do kamery.KSGKSW pisze: ↑07.09.2023, 17:46Akurat moda na nagrywanie była już jakieś 10lat temu. I nagrywał i Górnik i Ruch. Do dziś uważam że takie nagrywanie to głupota i tyle.Jedruś pisze: ↑07.09.2023, 14:39
Wystarczy ze zobaczycie nagranie zagłębia i ruchu, kaniola jak nagrywają gks . Jakos nikt zagłębia nie nagrywa ani ruchu czy kaniola a jak macie to wrzućcie każdy chętnie zobaczy. Nikt nie mówi ze układ ma zagłębie z ruchem tylko ze każdy teraz nagrywa gks za ich policyjne wybryki i wieczne tłumaczenie.
Jak to w przypadku gornika było czy gieksy.
-
Jedruś a tak wogóle raz piszesz że Hadaś to przeciep, a za chwilę piszesz o nim że jest wporządku bo go nie nagrywają. To jak to jest
-
Zupełnie bez na pinki. Pewnie było ale nie chce mi się wertować wszystkich stron tematu. Czemu Kaniol został pogoniony, jakie ma relacje ze swoimi byłymi kumplami z Gks -u i czemu nikt od Was z Nim nie zrobił porządku?
Z góry dzięki za sensowną odpowiedź bez napinki.
Z góry dzięki za sensowną odpowiedź bez napinki.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Ciśniecie tutaj tego Bienia od złodziei, to możesz opisać o jakiej kwocie tutaj rozmawiamy?
Ponieważ my słyszeliśmy wersje, że łącznie wziął sobie jakieś tam 2 tysiaki co miały iść na kryminał dla kolesia, który mu te siano zalegał.
I żeby nie było, to jak ktoś dał siano dla kogoś na kryminał, to ono powinno tam dotrzeć, a rozliczać się mogą po wyjściu. Takie nasze zdanie.
Druga sprawa to czy zrobiliście spotkanie, na którym daliście mu czas na oddanie siana i ogólnie miał możliwość obrony, czy może stwierdziliście w swoim gronie, że jest pretekst żeby go pogonić i tak zrobiliście!?
Jeśli nie daliście mu możliwości obrony i czasu na uregulowanie tego, to jest to krzywa akcja z waszej strony.
To jak to było i o jakim złodziejstwie i jakiej kwocie rozmawiamy?
-
Odwiedziny u mamy to kurestwo, a polowanie na kolesia w kilkunastu ze sprzętem i katowanie do nieprzytomności jest już ok? Skąd ty się tutaj urwałeś? I ciągle tylko Kaniol i Bienio.Jedruś pisze: ↑07.09.2023, 15:26Plan macie obrany dobry zauważyłeś? Każdy kto wypowie się stanowczo przeciwko wam jest odrazu podpinany pod wasze goniony osoby? O kim ty piszesz ze ma sie wyprowadzić od mamy? Jak już pisać komuś ze ma odwiedziny u mamy to trzeba być zwykła k*****. W sumie co sie spodziewać od takich frajerów co każdy na Śląsku gania jak potrafili chłopa z dzieckiem atakować i kobietą pod libero to nie maja skrupułów odwiedzać rodzine. Dotykać rikoszetem matkę czy rodzine to największe kurestwo.TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑07.09.2023, 14:48mozesz se to napisać jeszcze z 5 kont i liczyć ze ktoś ci uwierzy ale to zmieni tego ze jesteś pogoniony frajer który sie chowa po krzakach i lepiej wyprowadź sie od mamy bo potem będziesz znowu płakał ze ma odwiedziny
-