Ty serio myślisz ,że te setki Portowców którzy przemierzają cały kraj ,często pociągiem rejsowym to kibice sukcesu?? Może i tak jest w 10 % tych co na wyjazdy śmigają ,ale zanim Pogoń grała o najwyższe cele też mieli dobre wyjazdy .Osobiście chciał bym (wiem ,że w PP już tak nie działa )zobaczyć mecze Pogoń vs Zagłębie Sosnowiec :)Diamentowy pisze: 30.07.2023, 23:59Są wyniki, jest moda na Pogon. Skończą się wyniki to pół stadionu będzie.Sebastian75 pisze: 30.07.2023, 23:37To racja jeszcze kilkanacie lat temu Pogon w kryzysie maly mlyn i ludzi na stadionie a teraz dobrze to wyglada.K.net-Powrót Króla pisze: 30.07.2023, 22:30 Osobiście muszę pochwalić kiboli Pogoni Szczecin !Pierwsze co mi się u nich spodobało to wymiana flag z "bladych" na bardzo wyraźne .Po drugie ,wszędzie mają daleko a liczby bardzo dobre na wyjazdach nie tylko w Polsce .Po trzecie bardzo urozmajcony doping ,chyba tylko Legia ma lepszy (a nie zapierdzielanie pół meczu hej x kibole gol ).Fajny stadion z pojemnym sektorem gości ,jak dla mnie największy progres ze wszystkich ekip na szczeblu centralnym w ostatnich latach i nie mają poza Kotwicą która jeździ z Portowcami ,ale zbyt duże ze względu na ilość mieszkańców i kiboli chodzących na młyn za duża nie jest .To tyle :)
Widzew dziś bardzo dobry doping i racowisko. Sektor porządnie oflagowany.
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 28-30.07.2023
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
K.net-Powrót Króla
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 28-30.07.2023
Kilkanaście lat ciężkiej pracy u podstaw dziesiątek jak nie setek osób na rejonach, dzielnicach czy fc żeby ekipa wyjazdowa wyglądała jak wygląda obecnie, ale wszystko wiedzący na k.net wiedzą lepiej że to kibice sukcesu :)Diamentowy pisze: 30.07.2023, 23:59Są wyniki, jest moda na Pogon. Skończą się wyniki to pół stadionu będzie.Sebastian75 pisze: 30.07.2023, 23:37To racja jeszcze kilkanacie lat temu Pogon w kryzysie maly mlyn i ludzi na stadionie a teraz dobrze to wyglada.K.net-Powrót Króla pisze: 30.07.2023, 22:30 Osobiście muszę pochwalić kiboli Pogoni Szczecin !Pierwsze co mi się u nich spodobało to wymiana flag z "bladych" na bardzo wyraźne .Po drugie ,wszędzie mają daleko a liczby bardzo dobre na wyjazdach nie tylko w Polsce .Po trzecie bardzo urozmajcony doping ,chyba tylko Legia ma lepszy (a nie zapierdzielanie pół meczu hej x kibole gol ).Fajny stadion z pojemnym sektorem gości ,jak dla mnie największy progres ze wszystkich ekip na szczeblu centralnym w ostatnich latach i nie mają poza Kotwicą która jeździ z Portowcami ,ale zbyt duże ze względu na ilość mieszkańców i kiboli chodzących na młyn za duża nie jest .To tyle :)
Aa i kibice sukcesu bez żadnego sukcesu to jest dobre też ;)))
Jaka jest pojemność klatki na Polonii Warszawa?
Dla wielu sukces to nowy stadion i wejście do extraklasy dla Pogonii właśnie to był ten sukces i dobrze im to zrobiło.leniwiec pisze: 31.07.2023, 07:33Kilkanaście lat ciężkiej pracy u podstaw dziesiątek jak nie setek osób na rejonach, dzielnicach czy fc żeby ekipa wyjazdowa wyglądała jak wygląda obecnie, ale wszystko wiedzący na k.net wiedzą lepiej że to kibice sukcesu :)Diamentowy pisze: 30.07.2023, 23:59Są wyniki, jest moda na Pogon. Skończą się wyniki to pół stadionu będzie.Sebastian75 pisze: 30.07.2023, 23:37
To racja jeszcze kilkanacie lat temu Pogon w kryzysie maly mlyn i ludzi na stadionie a teraz dobrze to wyglada.
Wysyp czułych słów ze strony kibiców Pogoni względem Widzewiaków w różnych częściach internetu zdumiewa. Tak na oko z 5 razy więcej tego niż w szczycie obustronnego szacunku na linii Górnik - Lech.
Widze latajace po necie relacje Widzewa z roznych fc z wyjazdu na Pogon, sa to bardzo dobre liczby. Czy mozna smialo stwierdzic ze powiedzmy polowa wyjazdowiczow to sa osoby z FC?
-
przeciętne IQ
Nie zostawaj z tym zdumieniem sam i pokaż te miejsca w internecie albo czułe słowa.matador88 pisze: 31.07.2023, 14:22 Wysyp czułych słów ze strony kibiców Pogoni względem Widzewiaków w różnych częściach internetu zdumiewa. Tak na oko z 5 razy więcej tego niż w szczycie obustronnego szacunku na linii Górnik - Lech.
Wisła pisała też, że gdyby nie ona to TKWM + Motor podczas słynnej awantury na Grabiszyńskiej zostaliby rozjechani przez Arkę i Lecha więc wiesz.Kropiel pisze: 30.07.2023, 19:56Wisła tu pisała co innego ale nie wnikam. Nie mój cyrk nie moje małpy.AdamKowalski77 pisze: 30.07.2023, 18:05Totalna bzdura,mimo ze jestem/bylem z obozu przeciw koalicj tkwm,to doskonale pamietam ze Lechia i Slask byla najmocniejszym ogniwem tego tworu.Kropiel pisze: 30.07.2023, 10:29 Za czasów zgody tkwm Wisła była anty Motor, więc automatycznie Lechia tak samo. Wtedy to akurat w tej zgodzie Śląsk miał najmniej do powiedzenia. Dla wielu Lechistów to Wisła była zgoda numer jeden.
PCHLG,spokojnie kolego. Napisałem co słyszałem i czytałem. Nie wnikam kto co i jak. W sumie to już 7 lat od zakończenia zgody tkwm i od tego czasu sporo się mogło zmienić. Natomiast ty wiesz i ja wiem, że w takich zgodach część była bardziej za Wisłą, część za Śląskiem a są pewnie tacy co dalej jeżdżą do Krakowa i odwrotnie.
Serio?Magnat pisze: 31.07.2023, 16:46Wisła pisała też, że gdyby nie ona to TKWM + Motor podczas słynnej awantury na Grabiszyńskiej zostaliby rozjechani przez Arkę i Lecha więc wiesz.Kropiel pisze: 30.07.2023, 19:56Wisła tu pisała co innego ale nie wnikam. Nie mój cyrk nie moje małpy.AdamKowalski77 pisze: 30.07.2023, 18:05
Totalna bzdura,mimo ze jestem/bylem z obozu przeciw koalicj tkwm,to doskonale pamietam ze Lechia i Slask byla najmocniejszym ogniwem tego tworu.
PCHLG,spokojnie kolego. Napisałem co słyszałem i czytałem. Nie wnikam kto co i jak. W sumie to już 7 lat od zakończenia zgody tkwm i od tego czasu sporo się mogło zmienić. Natomiast ty wiesz i ja wiem, że w takich zgodach część była bardziej za Wisłą, część za Śląskiem a są pewnie tacy co dalej jeżdżą do Krakowa i odwrotnie.
-
Janusz z prostej
Oden2 pisze: 31.07.2023, 15:06 Widze latajace po necie relacje Widzewa z roznych fc z wyjazdu na Pogon, sa to bardzo dobre liczby. Czy mozna smialo stwierdzic ze powiedzmy polowa wyjazdowiczow to sa osoby z FC?
Czy ciebie to dziwi? Więcej niż połowa wyjazdowiczów z Widzewa to sa FC i nie jest to nic dziwnego biorąc pod uwagę ile mamy dużych FC.
-
factoryproject
Mój błąd jak wspomniałem Oczywiście chodziło o G. ostatnia literka pseudonimu to K.
Nie pochwalam takich zachowań typu dojeżdzanie w 10 czy tam 20 osób.
"To jest jedna kwestia, natomiast drugą kwestią jest to, że o ile mnie pamięć nie myli G. mocno się napinał w internecie do wsh. To w swoim wpisie pominąłeś altgr, a jest to kwestia kluczowa, bo to skłoniło szarakanów do wybrania się do Lublina w celu odwiedzin G."
O to właśnie mi chodziło że była mocna napinka dlatego WSH odwiedziło Lublin. Także wszyscy wiemy o co chodzi.
Nie pochwalam takich zachowań typu dojeżdzanie w 10 czy tam 20 osób.
"To jest jedna kwestia, natomiast drugą kwestią jest to, że o ile mnie pamięć nie myli G. mocno się napinał w internecie do wsh. To w swoim wpisie pominąłeś altgr, a jest to kwestia kluczowa, bo to skłoniło szarakanów do wybrania się do Lublina w celu odwiedzin G."
O to właśnie mi chodziło że była mocna napinka dlatego WSH odwiedziło Lublin. Także wszyscy wiemy o co chodzi.
A w poprzednim sezonie ilu?
Co do relacji Lechia-Motor to chyba 2007 r albo 09, wtedy co była gruba awantura na płycie w Lublinie. Jeszcze przed meczem chłopy z BM ogarniali swoich na prostej, którzy ubliżali gdańszczanom. Lechia chyba wtedy krzyczała "zostaw kibica". Potem ktoś z Motoru próbował podpalić flagę Pruszcza i się zaczęła ww awantura. Swoją drogą jedna z piękniejszych stadionowych w tamtym dziesięcioleciu
-
turms_gorski
Zdaje się, że później Śląsk mocno naciskał, żeby jakoś dogadali się i wyszła wtedy propozycja walki banda na bandę, do której nie doszło, a że obydwie ekipy charakterne, to nie po drodze z bluzganiem, które niczego nie załatwia.
Chrobry wyjazdowe 0 w Katowicach.
Jaki powód zera ? Jakiś bojkot ? Chrobry zawsze fajnie jeździł, dobrze wspierany przez Stilon, chyba dawno zera na koncie nie mieli.
W 2007. Rok później my też się tam dobrze bawiliśmy:)490 pisze: 31.07.2023, 22:31 Co do relacji Lechia-Motor to chyba 2007 r albo 09, wtedy co była gruba awantura na płycie w Lublinie. Jeszcze przed meczem chłopy z BM ogarniali swoich na prostej, którzy ubliżali gdańszczanom. Lechia chyba wtedy krzyczała "zostaw kibica". Potem ktoś z Motoru próbował podpalić flagę Pruszcza i się zaczęła ww awantura. Swoją drogą jedna z piękniejszych stadionowych w tamtym dziesięcioleciu
-
STOMILOWIEC
GKS Jastrzębie - Stomil Olsztyn: Poniedziałek, 31 lipca
W poniedziałek na drugi koniec Polski ruszyło 40 kiboli, aby wspierać Stomil Olsztyn na pierwszym wyjeździe nowego sezonu. Tego dnia Stomilowców wspiera delegacja 7 ziomali z Petry oraz 1 fanatyk Rakowa. Mamy ze sobą dwie flagi Stomilu, płótno "Olsztyński Klub Sportowy Stomil" zalicza debiut. Na meczu bluzgi z obu stron. Miejscowym chamom wypominamy zero wyjazdowe, które ostatnio zaliczyli w Olsztynie. Trasa w obie strony bez przygód.
W poniedziałek na drugi koniec Polski ruszyło 40 kiboli, aby wspierać Stomil Olsztyn na pierwszym wyjeździe nowego sezonu. Tego dnia Stomilowców wspiera delegacja 7 ziomali z Petry oraz 1 fanatyk Rakowa. Mamy ze sobą dwie flagi Stomilu, płótno "Olsztyński Klub Sportowy Stomil" zalicza debiut. Na meczu bluzgi z obu stron. Miejscowym chamom wypominamy zero wyjazdowe, które ostatnio zaliczyli w Olsztynie. Trasa w obie strony bez przygód.
Nie wiem o jakich aspektach mówisz :) Ale jeśli chodzi o liczby to przecież od co najmniej kilkunastu lat (mówię tylko o czasach, które sam pamiętam :D) jesteście jedną z czołowych ekip w kraju, więc jak dla mnie w aspekcie wyjazdów prezentujecie cały czas podobny poziom. I w sumie ciężko byłoby mi przypomnieć sobie sezon w którym mielibyście jakieś słabe liczby na wyjazdach.leniwiec pisze: 31.07.2023, 07:33Kilkanaście lat ciężkiej pracy u podstaw dziesiątek jak nie setek osób na rejonach, dzielnicach czy fc żeby ekipa wyjazdowa wyglądała jak wygląda obecnie, ale wszystko wiedzący na k.net wiedzą lepiej że to kibice sukcesu :)Diamentowy pisze: 30.07.2023, 23:59Są wyniki, jest moda na Pogon. Skończą się wyniki to pół stadionu będzie.Sebastian75 pisze: 30.07.2023, 23:37
To racja jeszcze kilkanacie lat temu Pogon w kryzysie maly mlyn i ludzi na stadionie a teraz dobrze to wyglada.
-
Antyapator
Szkoda że na Słowacji Stal Rzeszów zatrzymana przez policje, mogło być ciekawie na mieście z Slovanem i Wisłą
-
Emigrujacy
Bo niby czemu?Stal Mo Dobre relacje z Ruchem czyli że zgoda i Slovanem rozwniez...więc nic by się nie wydarzyło Panie AspirancieAntyapator pisze: 01.08.2023, 20:34 Szkoda że na Słowacji Stal Rzeszów zatrzymana przez policje, mogło być ciekawie na mieście z Slovanem i Wisłą
-
Antyapator
Tak dzbanie, to że maja dobre relacje z Ruchem nie znaczy że mają mieć też z Wisła czy Slovanem. Popytaj kolegów z Wisły jak wspominają te dobre relacje na jednym z turniejów bo nie kwapili się do wypicia z nimi nawarzonego piwka ;)Emigrujacy pisze: 01.08.2023, 20:58Bo niby czemu?Stal Mo Dobre relacje z Ruchem czyli że zgoda i Slovanem rozwniez...więc nic by się nie wydarzyło Panie AspirancieAntyapator pisze: 01.08.2023, 20:34 Szkoda że na Słowacji Stal Rzeszów zatrzymana przez policje, mogło być ciekawie na mieście z Slovanem i Wisłą
Z pewnością by im nie przeszkadzało ciupanie Slovanu po Koszycach...
-
smacznejkawusi
Przecież Pogoń od wielu, wielu lat jeździ bardzo dobrze. Nawet jak młyn u siebie dawał wiele do życzenia to wyjazdy mieli na bardzo dobrym poziomie. Właściwie wszędzie daleko, a jeździli w dobrych liczbach (teraz po sukcesach wygląda to jeszcze lepiej, co jest zrozumiałe i naturalne), w dodatku chyba większość wyjazdów pociągowa.(L)Warsaw pisze: 01.08.2023, 19:53Nie wiem o jakich aspektach mówisz :) Ale jeśli chodzi o liczby to przecież od co najmniej kilkunastu lat (mówię tylko o czasach, które sam pamiętam :D) jesteście jedną z czołowych ekip w kraju, więc jak dla mnie w aspekcie wyjazdów prezentujecie cały czas podobny poziom. I w sumie ciężko byłoby mi przypomnieć sobie sezon w którym mielibyście jakieś słabe liczby na wyjazdach.leniwiec pisze: 31.07.2023, 07:33Kilkanaście lat ciężkiej pracy u podstaw dziesiątek jak nie setek osób na rejonach, dzielnicach czy fc żeby ekipa wyjazdowa wyglądała jak wygląda obecnie, ale wszystko wiedzący na k.net wiedzą lepiej że to kibice sukcesu :)Diamentowy pisze: 30.07.2023, 23:59
Są wyniki, jest moda na Pogon. Skończą się wyniki to pół stadionu będzie.
-
pizgacz_rurkowcow
Buhahahaha!!! Magnat pane, jaka niby Lechia na Grabiszyńskiej?? To było starcie BM & Wrocław & Wisła vs. Arka & Pyry & ZL.Magnat pisze: 31.07.2023, 16:46Wisła pisała też, że gdyby nie ona to TKWM + Motor podczas słynnej awantury na Grabiszyńskiej zostaliby rozjechani przez Arkę i Lecha więc wiesz.Kropiel pisze: 30.07.2023, 19:56Wisła tu pisała co innego ale nie wnikam. Nie mój cyrk nie moje małpy.AdamKowalski77 pisze: 30.07.2023, 18:05
Totalna bzdura,mimo ze jestem/bylem z obozu przeciw koalicj tkwm,to doskonale pamietam ze Lechia i Slask byla najmocniejszym ogniwem tego tworu.
Jak się nie ogarnia kto hasał podczas jednego z głośniejszych wydarzeń w polskim ruchu w XXI w., to może lepiej zostać przy historii? Do tego gdzie to pisze?
-
pizgacz_rurkowcow
To można stwierdzić, że wasze ziomki opowiadały do tego TMK bajki, i dla Was po latach wygodne. Byłem na meczu WKS-LG w 2008 po awansie jednych i drugich do e-klapy. Od nas na Oporowskiej wtedy jednostki. Zdajesz sobie sprawę, na czyich forachBączyński pisze: 30.07.2023, 10:28 Czemu piszesz tylko,że Lechia cokolwiek musiała. Żeby był neutral tak samo musiała być chęć drugiej strony czyli Motoru. Zdaje się w wywiadzie dla TMK Motor tłumaczył,że w relacjach Lublin- Gdańsk największym problemem była przez lata Wisła.
później Twoje się żaliły, że Lechia zbluzgała ekipę z Lublina gdy ich pozdrawialiście?
Ostatnie 0 ChG chyba w zeszłym sezonie w Bielsku, o ile mnie pamięć nie myli.Mattyso pisze: 01.08.2023, 08:07 Jaki powód zera ? Jakiś bojkot ? Chrobry zawsze fajnie jeździł, dobrze wspierany przez Stilon, chyba dawno zera na koncie nie mieli.
-
STOMILOWIEC
STOMILOWIEC pisze: 01.08.2023, 16:46 GKS Jastrzębie - Stomil Olsztyn: Poniedziałek, 31 lipca

-
Oberschlesien14
Dlaczego Chrobry 0?
-
powsPominaSz
Chociażby profil Ultras Widzew i komentarze pod ich relacją z wyjazdu do Szczecina.przeciętne IQ pisze: 31.07.2023, 15:32Nie zostawaj z tym zdumieniem sam i pokaż te miejsca w internecie albo czułe słowa.matador88 pisze: 31.07.2023, 14:22 Wysyp czułych słów ze strony kibiców Pogoni względem Widzewiaków w różnych częściach internetu zdumiewa. Tak na oko z 5 razy więcej tego niż w szczycie obustronnego szacunku na linii Górnik - Lech.
Youtube - Pan Jakub z Widzewa kibicowskie kulisy wyjazdu - https://www.youtube.com/watch?v=LmF7Jh7osGc
Przeważająca większość wpisów zwykłych szarych kibiców na temat relacji Widzew - Pogoń jest dość pozytywna, ja nie jestem żadnym chłopakiem z ekipy więc nie wiem jak to tam wygląda u kumatych, ale dużo zwykłych kibiców co to podrą japę i wypiją piwko życzy sobie nawzajem wszystkiego najlepszego.
-
przeciętne IQ
Nie pytałem ciebie więc nie wpierdalaj się nie pytany ze swoimi przemyśleniami na temat spraw, które ciebie nie dotyczą.powsPominaSz pisze: 02.08.2023, 09:58 Chociażby profil Ultras Widzew i komentarze pod ich relacją z wyjazdu do Szczecina.
Youtube - Pan Jakub z Widzewa kibicowskie kulisy wyjazdu - https://www.youtube.com/watch?v=LmF7Jh7osGc
Przeważająca większość wpisów zwykłych szarych kibiców na temat relacji Widzew - Pogoń jest dość pozytywna, ja nie jestem żadnym chłopakiem z ekipy więc nie wiem jak to tam wygląda u kumatych, ale dużo zwykłych kibiców co to podrą japę i wypiją piwko życzy sobie nawzajem wszystkiego najlepszego.
-
Wyjazdowicze
- Kontakt:
Cracovia vs Legia Warszawa - MECZ PRZEŁOŻONY
Korona Kielce vs Raków Częstochowa - MECZ PRZEŁOŻONY
20:30
Ruch Chorzów 2:0 ŁKS Łódź
W Gliwicach na meczach podwyższonego ryzyka nie przyjmujemy kibiców gości. Takie są warunki umowy wynajmu stadionu z Piastem.
15:00
Warta Poznań 2:0 Górnik Zabrze
➡387 wyjazdowiczów, w tym 8 Wisłoka, 3 ROW i 2 GKS ⬅
FLAGI - 4: KS Górnik / 14.12. 1948 Górnik Zabrze / KS Wisłoka (zgodowicz) / Śp. Pastor.
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 356 km
Odległość w linii prostej: 265 km
17:30
Jagiellonia Białystok 4:1 Puszcza Niepołomice
➡Około 12 wyjazdowiczów.⬅
FLAGI - 4
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 499 km
Odległość w linii prostej: 406 km
20:00
Śląsk Wrocław 1:2 Zagłębie Lubin
➡1150 wyjazdowiczów, w tym 115 Odra, 12 Zawisza i 7 Arka⬅
FLAGI - 15: HZL Zagłębie (h) / Ultras Lubin Na Wyprawie (u) / Zagłębie Lubin Na Wyprawie / Zagłębie Lubin - Death Before Dishonour / Zagłębie Fanatyków / FCP na wyprawie (FC) / Bolesławiec (FC) / Strzegom (FC) / Fanatyczni Chojnowianie (FC) / Ścinawa (FC) / Miedziowa Emigracja Zagłębie Lubin / SZL09 / OKS PANY (zgodowicz Odra Opole) / PDW / jeszcze jedna flaga której nie mogę odczytać - po prawej strony od flagi HZL.
TRANSPARENTY - 2: Piotrek FcBc Wracaj Do Zdrowia! / PDW Jabłon (Odra Opole).
Transport pociągiem specjalnym + autokarami.
Odległość drogowa: 109 km
Odległość w linii prostej: 60 km
15:00
Stal Mielec 0:0 Piast Gliwice
➡145 wyjazdowiczów, w tym 5 GKS-u Jastrzębie⬅
FLAGI - 6: Piast Gliwice Nasz Klub Nasze Miasto / Piast Gliwice On Tour / Śp. Rekin / Śp. Ufo / i dwie flagi których nie widzę na zdjęciach.
TRANSPARENTY - 1: Zuja Jesteśmy z Tobą
Transport kołowy..
Odległość drogowa: 241 km
Odległość w linii prostej: 194 km
17:30
Lech Poznań 2:0 Radomiak Radom
➡155 wyjazdowiczów.⬅
FLAGI - 3: Radomiak On Tour / 1910 Pigeon Keepers / Śp. Gacek.
TRANSPARENT -1: PDW Malina.
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 373 km
Odległość w linii prostej: 314 km
20:00
Pogoń Szczecin 2:1 Widzew Łódź
➡1122 wyjazdowiczów.⬅
FLAGI - 12: Widzew / RTS / Ultras Widzew czaszka / Ośmiornica / Widzew Władcy Miasta Włókniarzy / Łódzki Widzew / Duma Polski / WFCG - Widzew FC Grudziądz (FC) / ZFH - Zgierz Fans Hooligans (FC) / Widzewiacy / Śp. Chudy / Śp. Herman (Ruch Chorzów)
TRANSPARENT -2: 01.08 - PAMIĘTAMY / Adrian Wracaj Do Zdrowia!.
Transport pociągiem specjalnym.
Odległość drogowa: 486 km
Odległość w linii prostej: 385 km
https://www.facebook.com/wyjazdowiczeontour
Zapraszam do polubień.