Polska jest w Europie a cyganie w niej nie są biali. Natomiast Wielka Brytania jest w Europie a cyganie w niej są biali. To może być dopiero szok dla kogoś kto umie wskazać Albanię na mapie Europy.Kibic_janusz pisze: ↑30.07.2023, 05:21Koledzy ci srogo nawkręcali głupot o Polakach, którzy wzamian za wódkę bronia angoli przed albanskimi rasistami, a ty to łyknąles. Obawiam się że ktoś sobie z ciebie robił jaja, wiedząc że nie ogarniesz że albania jest w Europie. Przestań się pogrążać, serioDennisWise pisze: ↑30.07.2023, 00:39
Jak jakiś ludzi z Bałkanów to pewnie albańskiego króla z garażu pod Slough, Arbena Jumę Poppersa. On faktycznie jest biały ale umysł ma czarny. A właściwie ciemny. Ja poznałem kiedyś murzyna co perfekcyjnie mówił po śląsku rodowitego chorzowianina. I dlatego myślałem że językiem ojczystym murzynów jest język śląski.
Byłeś kiedyś w tym mitycznym Londynie o którym opowiadasz i widziałeś tych albanskich rasistów? Umiesz wskazać albanie na mapie? No właśnie, więc skończ
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
[link]
Tak wygląda albański rząd
[link]
Tak wyglądają albańscy celebryci
[link] zobacz sobie na demografię
Ty wrzuciłeś 3 razy to samo zdjęcie i zdjęcie koszulki, co to ma dowodzić? Pieknie cie koledzy nabierają.
-
Janusz juz w takim amoku adrenaliny, że nie wie z kim dyskutuje. albańcom blizej do jebania kozy, niż bycia częścią europy. Tak samo jakaś cześć bośniaków.
PS a propo czarnych https://zapodaj.net/plik-psAw9sYZDn, szkoda że prujdupa z Gieksy nie wrzuciła jeszcze zdjęć małych czarnuszków z misji w "niebieskiej" Afryce, zamiast powtórzyć 3 razy to samo zdjęcie.
PS a propo czarnych https://zapodaj.net/plik-psAw9sYZDn, szkoda że prujdupa z Gieksy nie wrzuciła jeszcze zdjęć małych czarnuszków z misji w "niebieskiej" Afryce, zamiast powtórzyć 3 razy to samo zdjęcie.
-
Kaniol wstawił filmik spod ZK gdzie cisną Marę.On jest na tym filmiku z pogonionymi z KSGKS czy z Ruchem?
-
-
nie, nie wyślę :) wali mnie to czy ktoś jest ukrem, arabem czy murzynem - kablować nie wolno.Śnieżnobiały pisze: ↑30.07.2023, 12:45Jak kogoś zajebie taki ukr to mu us wyśle hajs na wypiskę. Pocieszny gość z tego urzędnika skarbówki.
to skoro znasz takich co nie znają zasad, to co p**** jesteś żeby im je przedstawić i trzeba na twiterku i fb wrzucać ich wizerunek żeby inni za ciebie to zrobili? Baranie gdzie napisałem że kryje banderowców i ciapatych? Pizdą jesteś i tyle, nie potrafisz ich ogarnąć na własnym podwórku, pewnie jakby ci żonę wyruchali to byś fotki na k.net i twiterze wstawiał i na psy poszedł :)quovadis pisze: ↑30.07.2023, 12:23W chuju mam co Angole piszą, ale tak, mogą tak napisać o Polakach bo to ku*** jest ich kraj, ich naród, ich ziemia, i jeśli Polacy tam odpierdalają syf to Angole też mają prawo być wkurwieni i podejmować jakieś kroki w celu odzyskania Ojczyzny. Ty ku*** łbie nie rozumiesz że ukrainiec czy inny śniady nie zna naszych zasad, mają je głęboko w d****, a Ty chcesz ich zgodnie z zasadami traktować, szlachetny rycerz ku*** co będzie krył banderowców i ciapatych którzy rozpierdalają nam Ojczyznę bo on jest zasadowy prawilniak elo. Są wyższe wartości w życiu niż więzienne zasady. Ojczyzna, ród, rodzina jest tą wyższą wartością.

-
-
Mam tylko nadzieję, że nikt mu nie pomoże odnaleźć profilu AK w jednym z serwisów społecznościowych. A jeśli już to relacja trwa tylko 24h, więc zdąży zniknąć.
-
-
To strasznie fajnie, natomiast powiedz mi-ci albanczy biją ludzi za to że ktoś jest biały?StefanBatory pisze: ↑30.07.2023, 18:11Janusz juz w takim amoku adrenaliny, że nie wie z kim dyskutuje. albańcom blizej do jebania kozy, niż bycia częścią europy. Tak samo jakaś cześć bośniaków.
-
Mara poszedł na współpracę ?przypalowiec z forum pisze: ↑31.07.2023, 13:30ej torcida_górnik jestes jeszcze w Polsce czy juz powoli pakujesz sie na emigracje jak dowiedziales sie gdzie twoj szefo ktory caly Górnik bronił rękoma i nogami wylądował ?
I co wy teraz zrobicie jak wjedziecie
Stąd ten nowy filmik pod kryminałem?
-
Nie. Po prostu B szuka adoratorów.Bugi2017 pisze: ↑31.07.2023, 14:24Mara poszedł na współpracę ?przypalowiec z forum pisze: ↑31.07.2023, 13:30ej torcida_górnik jestes jeszcze w Polsce czy juz powoli pakujesz sie na emigracje jak dowiedziales sie gdzie twoj szefo ktory caly Górnik bronił rękoma i nogami wylądował ?
Stąd ten nowy filmik pod kryminałem?
-
Przecież ty klaunie też dowiadujesz się o wszystkim z internetu.przypalowiec z forum pisze: ↑31.07.2023, 13:30ej torcida_górnik jestes jeszcze w Polsce czy juz powoli pakujesz sie na emigracje jak dowiedziales sie gdzie twoj szefo ktory caly Górnik bronił rękoma i nogami wylądował ?
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
piękne prawda?Busta pisze: ↑30.07.2023, 19:28Najnowszy strój Ruchu na balet .
https://zapodaj.net/plik-pyKfpquk6B
-
A jakie gadżety nosicie w Gostyninie?
Poka przykład jako wzór do naśladowania.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
-
-
Jak ci się marzą takie klimaty to przejdź się na spęd od tych spod tęczowej bandery.Jedruś pisze: ↑30.07.2023, 22:28No to się doczekaliśmy Marczuk poszedł do wora i teraz każdy chętnie może sobie w niego wciepnąć na lipo i styrać mu jazdę bez żadnych konsekwencji. Bo degradacja poszła z gita do frajera, a tu mamy podjazd piękny. Życie, życie, tak niestety się toczy ta wasza kibicowska pseudo gangsterka. Nie ma co manipulować kto tam był itp Widać ze ekipa nie przyjechała 5 osób i też trzeba uświadomić innych ze on już miał jechane przez ruch dawno temu i był na bufecie i sprawa zakończyła się tak ze nie ma prawa bytu żeby był człowiekiem i mógł grypsować. Więc temat mary został podsumowany i nie ma co gdybać. Mara w worku i tyle i powiedzmy sobie szczerze iż każdy wie ze nie wjebany został na haliny bo jest do grubej sprawy i nie miał by nic do stracenia. Gdyby to były lata 90 dawno by poszedł c*** w dupe i po sprawie, ale mamy takie czasy jakie mamy.
Im człowiek starszy tym bardziej sobie uświadamia z jakimi imbecylami miał niegdyś do czynienia.
-
Co do Mary to szybko się chłopcy zorientowali, że trenował w klubie u gliniarza. Albo refleks gorszy niż u osób po rozległym wylewie albo wcześniej fakt ten specjalnie nie doskwierał.
-
Na Mare juz dobre 5 lat był grube rzeczy, a w tym samym czasie jeszcze wychodziły treski Mara PDW i wiele innych rzeczy jak transy itd. Ale oczywiscie to Ruch 60, gdzie u nas kazdy po jakiejs krzywej akcji odrazu leciał. I okej, swego czasu mocno stracilismy na jakosci, ale wszystko poszlo w dobrym kierunku i przede wszystkim nie latał nikt krzywy. Quo Vadis, Torcida?
-
Nie wiem Janusz, nie siedzę na emigracji. U nas mamy inny problem, z inną nacją.Kibic_janusz pisze: ↑31.07.2023, 12:58To strasznie fajnie, natomiast powiedz mi-ci albanczy biją ludzi za to że ktoś jest biały?StefanBatory pisze: ↑30.07.2023, 18:11Janusz juz w takim amoku adrenaliny, że nie wie z kim dyskutuje. albańcom blizej do jebania kozy, niż bycia częścią europy. Tak samo jakaś cześć bośniaków.
-
Ty serio nie wiesz ze na Bałkanach nie żyją murzyni ani azjaci? To nie są powszechne informacje?StefanBatory pisze: ↑02.08.2023, 13:41Kibic_janusz pisze: ↑31.07.2023, 12:58To strasznie fajnie, natomiast powiedz mi-ci albanczy biją ludzi za to że ktoś jest biały?StefanBatory pisze: ↑30.07.2023, 18:11Janusz juz w takim amoku adrenaliny, że nie wie z kim dyskutuje. albańcom blizej do jebania kozy, niż bycia częścią europy. Tak samo jakaś cześć bośniaków.
Nie wiem Janusz, nie siedzę na emigracji. U nas mamy inny problem, z inną nacją.
-
Najpierw w******* w Siemianowicach teraz w******* w Mikołowie. Ślązacy przejęli sądy, komendy, prokuratury i tiktoki a Ukraińcy ulice. Nawet to zabawne jest bo jeszcze ekipa frontowa nie dojechała a oni nie będą się pierdolić jak mają po kilkudziesięciu zabitych na koncie. Jeden w tą czy w tamtą trup żadna różnica dla kogoś kto zabijał przez rok, dwa, pięć dzień w dzień.
[link]
[link]
-
Jeszcze w ramach parytetów lasce też napierdolili. Lewica od Biedronia to lubi. Jest ubogacenie jest parytet brakuje tylko gwałtu.
-
Nie każdy w Polsce młody człowiek ma farbowaną grzywkę, palumboizm i cios jak Mike Tyson. Za dużo jutuba oglądasz. Po pijanemu byli ludzie co bramki rozwalali.
-
Tak, tak, wiemy, wiemy, że link z wybiórczej ale wisi nam to.
Pietraszewski chyba śledzi to forum i akta sprawy, a takie głupoty i fanaberie wypisuje.
[link]
Kilkudziesięciu pseudokibiców przyjechało przed areszt, w który przebywa Krzysztof M., ps. "Mara", uważany za przywódcę kibolskiego gangu Torcida. Zwyzywali go od "je..ych policjantów". - Kiedy go zamknęliśmy, nagle nabrali odwagi - ironizuje jeden z oficerów policji.
Do sieci trafił właśnie filmik nagrany prawdopodobnie kilka dni temu przed aresztem w Tarnowskich Górach. Pensjonariuszem tej placówki jest zawodnik MMA Krzysztof M., ps. "Mara", najbardziej znany pseudokibic Górnika Zabrze. Prokuratura Krajowa twierdzi, że przez wiele lat kierował on kibolskim gangiem o nazwie Torcida i sprzedał kilkaset kilogramów narkotyków. Miał kierować grupą twardą ręką i bić nawet zabrzańskich szalikowców.
Kibole zwyzywali aresztowanego "Marę" z gangu Torcida
GÓRNIK ZABRZE KIBOLE POLICJA TORCIDA GÓRNIK
Na opublikowanym w sieci nagraniu słychać, jak kilkudziesięciu zebranych przed aresztem kiboli skanduje: "Je..ć Marę", "Mara, policjancie jeb..y, trenowałeś z psami", "Mara, zagramy w cymbergaja: Twoja morda, moje jaja".
Filmik to dowód na konflikt, jaki rozgorzał w środowisku pseudokibiców Górnika Zabrze. - W ich świecie obowiązuje święta zasada, że nie współpracuje się z policją, nie rozmawia się z policją i nie spotyka się z policją. Osoby, które łamią tę zasadę, są wykluczane ze środowiska - wyjaśnia jeden z oficerów zajmujących się rozpracowywaniem środowiska śląskich pseudokibiców.
Kiboli z Zabrza boli, że ich przywódca przez wiele lat ćwiczył, a potem sam trenował zawodników w klubie Spartan Knurów. Jego założycielem jest społecznik i policjant z Gliwic, który w klubie organizował także szkolenia dla gliwickich policjantów.
Atak na "Marę" to klasyczna w środowisku pseudokibiców walka o władzę
- To była wiedza powszechna, ale kiedy "Mara" był na wolności, nikt nie miał odwagi do niego wystartować z tym tematem. Kiedy go zamknęliśmy, co niektórzy zdobyli się na odwagę i rozkręcają "Marze" aferę. Wygląda to na klasyczną w tych środowiskach walkę o władzę - mówi nasz informator z policji. I przypomina, że "Mara" wpływy w Torcidzie sam miał zdobyć w sposób średnio honorowy. - Puścił plotkę, że pierwszy lider gangu kiboli Górnika Zabrze poszedł na współpracę i jest konfidentem. Tego już nie dało się odkręcić - mówi oficer policji.
Mecenas Marta Smołka, obrończyni "Mary", nie chciała komentować sprawy filmiku, który pseudokibice wrzucili teraz do sieci. "Jestem na urlopie, nie znam tematu" - napisała "Wyborczej".
Na forach kibolskich piszą wprost: "Torcida trenowała z psami"
Ostatnim świadkiem przesłuchanym w procesie "Mary" był powiązany z kibolami Górnika Zabrze znany złodziej samochodów Edward N., ps. "Edek". Mężczyzna współpracuje teraz z prokuraturą i ma status małego świadka koronnego. Przed laty sam trenował boks i dżudo. W sądzie przyznał, że w Knurowie trenował razem z członkami Torcidy.
- Zajęcia prowadził „Mara", a kiedy go nie było, robiłem to ja - zeznał „Edek".
Dyskusja o "Marze" przeniosła się także na kibolskie forum internetowe. "Widzę, że żaby rozmywają temat ich niepoprawnych kontaktów z kibicowskim wrogiem nr 1, czyli Policją. Możecie określić się (oficjalnie) do kiedy dokładnie trenowaliście w Spartan Knurów? Od 2011 do...?" - zapytał jeden z użytkowników.
"Zabawne. Oczywiście nikt nie neguje tego, że trenowali z psami ta cała Torcida. Bawi mnie fakt, że pisze to kibic Piasta (po nicku wnioskuję, że jesteś) gdzie sami trenowaliście z T. i te Wasze śmieszne pier...nie, że to nie prawda, że to ktoś inny, osoby niedziałające, nikt z czołówki... moglibyście sobie darować. Piast jak i ku*** każda inna ekipa ma milicyjne zapędy, wszędzie się coś znajdzie. Aktualnie na topie Torcida, bo sobie chłopaki nie radzą w tym temacie do tego mają problemy z innymi osobami, które pogonili" - skomentował kolejny (pisownia oryginalna).
Pietraszewski chyba śledzi to forum i akta sprawy, a takie głupoty i fanaberie wypisuje.
[link]
Kilkudziesięciu pseudokibiców przyjechało przed areszt, w który przebywa Krzysztof M., ps. "Mara", uważany za przywódcę kibolskiego gangu Torcida. Zwyzywali go od "je..ych policjantów". - Kiedy go zamknęliśmy, nagle nabrali odwagi - ironizuje jeden z oficerów policji.
Do sieci trafił właśnie filmik nagrany prawdopodobnie kilka dni temu przed aresztem w Tarnowskich Górach. Pensjonariuszem tej placówki jest zawodnik MMA Krzysztof M., ps. "Mara", najbardziej znany pseudokibic Górnika Zabrze. Prokuratura Krajowa twierdzi, że przez wiele lat kierował on kibolskim gangiem o nazwie Torcida i sprzedał kilkaset kilogramów narkotyków. Miał kierować grupą twardą ręką i bić nawet zabrzańskich szalikowców.
Kibole zwyzywali aresztowanego "Marę" z gangu Torcida
GÓRNIK ZABRZE KIBOLE POLICJA TORCIDA GÓRNIK
Na opublikowanym w sieci nagraniu słychać, jak kilkudziesięciu zebranych przed aresztem kiboli skanduje: "Je..ć Marę", "Mara, policjancie jeb..y, trenowałeś z psami", "Mara, zagramy w cymbergaja: Twoja morda, moje jaja".
Filmik to dowód na konflikt, jaki rozgorzał w środowisku pseudokibiców Górnika Zabrze. - W ich świecie obowiązuje święta zasada, że nie współpracuje się z policją, nie rozmawia się z policją i nie spotyka się z policją. Osoby, które łamią tę zasadę, są wykluczane ze środowiska - wyjaśnia jeden z oficerów zajmujących się rozpracowywaniem środowiska śląskich pseudokibiców.
Kiboli z Zabrza boli, że ich przywódca przez wiele lat ćwiczył, a potem sam trenował zawodników w klubie Spartan Knurów. Jego założycielem jest społecznik i policjant z Gliwic, który w klubie organizował także szkolenia dla gliwickich policjantów.
Atak na "Marę" to klasyczna w środowisku pseudokibiców walka o władzę
- To była wiedza powszechna, ale kiedy "Mara" był na wolności, nikt nie miał odwagi do niego wystartować z tym tematem. Kiedy go zamknęliśmy, co niektórzy zdobyli się na odwagę i rozkręcają "Marze" aferę. Wygląda to na klasyczną w tych środowiskach walkę o władzę - mówi nasz informator z policji. I przypomina, że "Mara" wpływy w Torcidzie sam miał zdobyć w sposób średnio honorowy. - Puścił plotkę, że pierwszy lider gangu kiboli Górnika Zabrze poszedł na współpracę i jest konfidentem. Tego już nie dało się odkręcić - mówi oficer policji.
Mecenas Marta Smołka, obrończyni "Mary", nie chciała komentować sprawy filmiku, który pseudokibice wrzucili teraz do sieci. "Jestem na urlopie, nie znam tematu" - napisała "Wyborczej".
Na forach kibolskich piszą wprost: "Torcida trenowała z psami"
Ostatnim świadkiem przesłuchanym w procesie "Mary" był powiązany z kibolami Górnika Zabrze znany złodziej samochodów Edward N., ps. "Edek". Mężczyzna współpracuje teraz z prokuraturą i ma status małego świadka koronnego. Przed laty sam trenował boks i dżudo. W sądzie przyznał, że w Knurowie trenował razem z członkami Torcidy.
- Zajęcia prowadził „Mara", a kiedy go nie było, robiłem to ja - zeznał „Edek".
Dyskusja o "Marze" przeniosła się także na kibolskie forum internetowe. "Widzę, że żaby rozmywają temat ich niepoprawnych kontaktów z kibicowskim wrogiem nr 1, czyli Policją. Możecie określić się (oficjalnie) do kiedy dokładnie trenowaliście w Spartan Knurów? Od 2011 do...?" - zapytał jeden z użytkowników.
"Zabawne. Oczywiście nikt nie neguje tego, że trenowali z psami ta cała Torcida. Bawi mnie fakt, że pisze to kibic Piasta (po nicku wnioskuję, że jesteś) gdzie sami trenowaliście z T. i te Wasze śmieszne pier...nie, że to nie prawda, że to ktoś inny, osoby niedziałające, nikt z czołówki... moglibyście sobie darować. Piast jak i ku*** każda inna ekipa ma milicyjne zapędy, wszędzie się coś znajdzie. Aktualnie na topie Torcida, bo sobie chłopaki nie radzą w tym temacie do tego mają problemy z innymi osobami, które pogonili" - skomentował kolejny (pisownia oryginalna).
-
Tych których wymieniłeś reprezentują słynny ośrodek monitorowania rafała gawła.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
-
A wyznaczonym aspirantem do śledzenia k.net jest Kropiel. Potwierdzone info.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
dokładnie :) popierać konfidenctwo na forum kibicowskim to tylko on potrafi

-
Nie zaprzeczysz, że było pite ;)
-
Mogą żyć nawet Indianie z plemienia Apaczów, Komanczów, czy nawet sam wódz Manitou. Serio nie interesuje mnie co się dzieję, gdzieś tam(na początku mowa była o UK i albańcach). Jak jesteś tak głodny konwersacji na dany temat, to wejdź sobie na 6obcy albo jakiś inny chat.Kibic_janusz pisze: ↑02.08.2023, 13:49Ty serio nie wiesz ze na Bałkanach nie żyją murzyni ani azjaci? To nie są powszechne informacje?StefanBatory pisze: ↑02.08.2023, 13:41Kibic_janusz pisze: ↑31.07.2023, 12:58
To strasznie fajnie, natomiast powiedz mi-ci albanczy biją ludzi za to że ktoś jest biały?
Nie wiem Janusz, nie siedzę na emigracji. U nas mamy inny problem, z inną nacją.
-
Dopisujesz kolejny raz na ten temat, więc sprawa cie interesuje. To chyba ty powinieneś wejść na 6obcy (5 minut temu się od ciebie dowiedziałem co to jest).StefanBatory pisze: ↑03.08.2023, 13:40
Mogą żyć nawet Indianie z plemienia Apaczów, Komanczów, czy nawet sam wódz Manitou. Serio nie interesuje mnie co się dzieję, gdzieś tam(na początku mowa była o UK i albańcach).
Zresztą co tu jest ku*** do interesowania się, albanczycy są biali, a angole nie płacą sebastianom z magazynu w wódce za ochronę, ktoś tobie i koledze napierdolił głupot. Tu nie trzeba mieć doktoratu żeby wiedzieć, że jednak Indianie ani murzyni nie mieszkają na Bałkanach. Co ty mi chcesz udowodnić?
Ps. Manitou nie był żadnym wodzem
-
Odpowiadam ci 3 i ostatni raz pożyteczny kowidioto(nie wiem kto ma bardziej najebane we łbie), bo mnie durs oznaczasz. Ale co dopisuję, że mnie to j**** kogo albance bija ? "Doktorancie", to była abstrakcja z tymi Indianami, ale twój ograniczony mózdżek mógł tego nie ogarnąć skoro myślisz zerojedynkowo i próbujesz swoją rację zrobić "najmojszą". Koniec, to jest temat o GŚ.
PS* 5 minut w Google, wystarczy by ci pomóc w problemach z relacjami międzyludzkimi.
PS* 5 minut w Google, wystarczy by ci pomóc w problemach z relacjami międzyludzkimi.
-
Świat się skonczył....internetowe gity śląskich stadionów.
Czytam to forum i widzę że teraz grypsuje się on line.
Ciekawe ilu wypowiadających się tu w ogóle siedziało?
10%,?
Czytam to forum i widzę że teraz grypsuje się on line.
Ciekawe ilu wypowiadających się tu w ogóle siedziało?
10%,?
-
Świat się skończył ,teraz jesteś cool i git jak siedziałeś jak nie to spierdalaj to teraz takie modne i na czasie
-
-
Kowidioto? Durs oznaczasz? Nie wiem o czym mówisz i e sumie nie chce wiedzieć, bez odbioruStefanBatory pisze: ↑04.08.2023, 13:42Odpowiadam ci 3 i ostatni raz pożyteczny kowidioto(nie wiem kto ma bardziej najebane we łbie), bo mnie durs oznaczasz. Ale co dopisuję, że mnie to j**** kogo albance bija ? "Doktorancie", to była abstrakcja z tymi Indianami, ale twój ograniczony mózdżek mógł tego nie ogarnąć skoro myślisz zerojedynkowo i próbujesz swoją rację zrobić "najmojszą". Koniec, to jest temat o GŚ.
-
Nie chce mi się czytać tych wszystkich wysrywów i gdyby ktoś normalniejszy mógł odpowiedzieć - Mara ostatecznie po latach pogoniony z Górnika za kontakty i trenowanie z psem ? Czy pod kryminałem to nie była Torcida ?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----