A próbowałeś wpisać "kibic Cracovii wywiad" w Google?
[link]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Jedyne co mi przychodzi do głowy po opisie to Real Football Factories z Polski, o to chodziło?Kropiel pisze: ↑11.06.2023, 11:41Nie o to mnie chodziło. Był to jakiś dokument i gość tam opowiadał o walkach 24 na dobę w Krakowie. O ile mnie pamięć nie myli to stali w kilka osób pod jakimś mostem w kominach i typ tam mówił że nóż złapał w ręke bo już w brzuch szedł. O pistoletach też coś było chyba.
A to co podesłał kibic Janusz to też przesłucham bo ciekawe są te wszystkie historie z Krakowa.
Misio to ty ?dekazkonfior pisze: ↑14.06.2023, 10:59cioto ty miałaś podbić na meczu z zagłębiem i się znowu osralas a tu dalej coś piszesz? ty jestes zwykła szmata od machania szalikiem. udajesz kumatego to napisz co zydy zrobiły z mamutem i za co bo to teraz temat nr 1 na mieście wiec na pewno wiesz co w trawie piszczy
jeden był co go ruszył i zjechał na sanki, a czy dalej na nich siedzi to trzeba kogoś z Cracovii pytaćKropiel pisze: ↑15.06.2023, 20:35Sorry za post pod postem, ale nie można edytować. To prawda, że Misiek i Master razem się bujają obecnie? I czy Misiek faktycznie jest widziany jak chodzi po mieście i nikt go nie rusza? Bo kiedyś tu ktoś wrzucał zdjęcie jak stoi w jakimś sklepie a pisali tu że normalnie się stołuje na mieście. Czy może po tej sławnej solówce zaszył się gdzieś i ślad po nim zaginął?
Może nie filmik, ale na youtube widziałem kanał, chyba narrator się nazywał. Tam był jakiś wywiad i z kibicem Ruchu, Wisły i Cracovii.
Najpierw usłyszał ksywkę mamut więc już z wypiekami na twarzy chce prowadzić śledztwo na kibice net kto co jak dlaczego...Kropiel pisze: ↑15.06.2023, 20:35Sorry za post pod postem, ale nie można edytować. To prawda, że Misiek i Master razem się bujają obecnie? I czy Misiek faktycznie jest widziany jak chodzi po mieście i nikt go nie rusza? Bo kiedyś tu ktoś wrzucał zdjęcie jak stoi w jakimś sklepie a pisali tu że normalnie się stołuje na mieście. Czy może po tej sławnej solówce zaszył się gdzieś i ślad po nim zaginął?
Leczę to ja takich ludzi jak Ty. Dwa posty później już Cię w piękny sposób wyjaśnili. Zmienisz pewnie nick i znowu będziesz zadawał pytania... Moje IQ chyba dobre skoro ja Cię przejrzałem troszkę wcześniej niż Ty te gnioty napisałeś. Pamiętaj jebana k**** wypierdolimy was z Polski i do israela będziecie spierdalać
[link]
Ten rejon to Podgórze, które zarówno jest za Wisłą i Cracovią. Podzielone.kibiccc1 pisze: ↑20.06.2023, 11:07Siemasz. Ostatnio ktoś podsyłał tutaj mapkę Krakowa z podziałem która z ekip gdzie dominuje, dość fajnie zrobioną, ale nie mogę jej znaleźć. Ma ktoś zapisany link?
Przy okazji opisałby ktoś kumaty jak wygląda sytuacja w okolicach/na rondzie matecznym? Dość specyficzny obszar jak dla mnie często widziałem barwy obu drużyn. W dni nie meczowe barwy Cracovii były dość powszechne, a niedawno w dniu meczu sporo Wiślaków w barwach.
Myślisz, że Ruch z Widzewem ingerują w to, co dzieje się w Unii Tarnów?ryż z kurczakiem pisze: ↑15.07.2023, 13:11czekamy na stanowisko Wisły. Ruch i Widzew też mogą się wypowiedzieć, skoro to tolerują.
Nas? Czyli kogo? Ciebie i kropiela? Jesteście w związku partnerskim?
Kurczę, gdzieś mi umknęło... Mógłbyś przypomnieć za kim jesteś?
Zatem przybliż, proszę post, gdzie pisał, albo napisz wprost.plamy opadowe pisze: ↑15.07.2023, 20:46Już pisał 30 razy za kim jest. Skończ spamować każdy temat tym samym. I może sam przypomnij jaką "ekipę" reprezentujesz na tym forum.
W myśl twoich słów, zagrajmy w tę grę.plamy opadowe pisze: ↑01.05.2023, 18:45Posłuchaj ty "Farmazoniarzu z fasonem" jeśli się kogoś pytasz za kim jest, to kultura wymaga tego, abyś sam się zdekonspirował komu kibicujesz, anonimowy kasztanie. A wtedy będziemy mogli dyskutować.Zawsze z fasonem pisze: ↑01.05.2023, 16:32Ty bita k**** komuś po matce umiesz pojechać, a odpowiedzieć, komu kibicujesz się wstydzisz? j**** cię pizdo bezklubowa
A twojej starej nie obrażam, bo koło wacka mi ona lata. Jedyne co, to jej współczuję.
Weź ty k**** sie powieśkojotsonqwe pisze: ↑15.07.2023, 15:06Jak ta śmieszna wisla ekipy nie ma to muszą kilku ukrow przygarnąćdonguralesko pisze: ↑15.07.2023, 14:14Dokładnie co ma Widzew z Ruchem do Unii, Wisła natomiast gościa toleruje bo gość sobie śmiga na Wisłę jak i oni jeżdżą z nim wspierać Unię, o papierach wiedzieli już dawno. W odpowiedzi dostaniesz, a z jakiego klubu Ty jesteś że piszesz o nich. Takich "kwiatków" jest tam więcej, do tego bieganie z Ukraińcami, podbijanie do JG by pomogli im z 60tkami...![]()
Ale dziecko drogie, co mnie Unia? Mają bałagan? To niech sprzątają u siebie.Kropiel pisze: ↑16.07.2023, 13:18Trzeba odciągnąć temat od majciarza, więc pytają. Save rok kolejny obrońca majciarza, nie zajmuje się tematem z kim jego koleżanki z Krakowa zbijają piątki tylko wazniejsze jest kto komu kibicuje z forum.Obserwator1946 pisze: ↑16.07.2023, 12:33c*** tam ze chłop ma wyrok za majty, c*** tam ze chłop to domowy ninja, wazne ze jego koleżanki pytają kogos „ za kim jesteś „ bo to jest bardzo wazne akurat.![]()
Spytam jeszcze tylko; to dalej Wasz ziomek? Zbijanie piątki razem?
Halodrolek broni majciarza na forum i ma czelność cisnąć po adminie a on powinien pierwszy stąd wylecieć. Zwykła rura bez zasad.
Tak myślałem, że wywiniesz kota ogonem, ale jak mam być szczery to nie liczyłem, że twoja odwaga pozwoli ci przyznać się komu kibicujesz...Kropiel pisze: ↑16.07.2023, 21:38Naucz się czytać ze zrozumieniem. '' Poważni'' ludzie z Wisełki powiedzieli że majciarz jest w porzadku i zbijają z nim piątki. Wisła to wasi przyjaciele a skoro milczysz to ci to nie przeszkadza więc jesteś również obrońca majciarzy. Już rozumiesz?
Nie będę ci się tłumaczył komu kibicuje bo jesteś nikim. Rozumiesz?
Kto tam rządzi na tej Wiśle ze taki majciarz jest dla nich w porzadku? Nie ma tam nikogo starszego i kumatego by tej młodej ferajnie wytłumaczył i wpoił pewne zasady?
Tylko zapomniałeś o jednym, Kropiel... przelogowałeś się nie na to konto :)plamy opadowe pisze: ↑17.07.2023, 00:01Jeżdżę za swoim klubem od 28 lat. I w dalszym ciągu jestem aktywnym kibicem. Nigdy przez te wszystkie lata nie wstydziłem się swojego klubu. Ale nie widzę absolutnie żadnych podstaw, abym miał się tłumaczyć jakimś anonimowym internetowym wackom, komu kibicuję, skąd jestem, jak mam na imię itp.
Ktoś tam wyżej dobrze ci odpisał chłopczyku - taka wiedza do niczego nie jest ci potrzebna :)
Fajny masz dolny podpis w profilu. Rozumiem, że jesteś samokrytyczny i w ten sposób definiujesz swoją osobę ;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Aadik, Aesthetic_Perfection, exe, jabolcio, Jag81, Koper1910, ldzwdz1910, Liori, loco86WSH, mali2323, mis1910ns, pikol_EZD, Proof, strazaksam, zgredos i 229 gości