Koszykówka Kibicowsko ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
3Królowie

Post autor: 3Królowie » 26.09.2007, 14:02

Nabór przeprowadzi prezes klubu Andrzej Twardowski, koszykarz zespołu Piotr Szczotka oraz przedstawiciel policji.

o f h** :P

palkarz przeprowadza nabór na kibicowanie... :evil:
ku*** mac co to za kraj?
:cry: :cry:
Trzej Królowie Wielkich Miast
Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk

Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".

iparts.pl
Kostek_H1

Post autor: Kostek_H1 » 26.09.2007, 15:43

3Królowie pisze:
Nabór przeprowadzi prezes klubu Andrzej Twardowski, koszykarz zespołu Piotr Szczotka oraz przedstawiciel policji.

o f h** :P

palkarz przeprowadza nabór na kibicowanie... :evil:
ku*** mac co to za kraj?
:cry: :cry:
Ciekawe jakie trzeba bedzie spelniac warunki zeby sie dostac :lol: :lol: :lol:

3Królowie

Post autor: 3Królowie » 27.09.2007, 09:58

pojecia nie mam ale pewnie trzeba lubiec policje :P

ciekawe czy ktos z tego prezesowskiego kk wie co bylo 10.01.1998/ pewnie polowa z nich srala wtedy w pieluchy

Nie Sądzcie a nie Bedziecie Sądzeni(...)Odmierza Wam Bowiem taką Miarą jaką Wy odmierzacie".

CZESIU

Post autor: CZESIU » 27.09.2007, 10:33

albo pierdolila o chulganach i ze to nie wina milicji

3Królowie

Post autor: 3Królowie » 28.09.2007, 08:33

CZESIU pisze:albo pierdolila o chulganach i ze to nie wina milicji
tja zobaczymy co to bedzie.

quotrus

re

Post autor: quotrus » 08.10.2007, 18:51

Kolejny raz dobry doping na ŁKS-ie. Kibiców już mniej, jednak doping na wysokim poziomie.
Jak zdobędę zdjęcia to podam link.
ŁKS Łódź

Kostek_H1

Post autor: Kostek_H1 » 08.10.2007, 22:52

Zarząd Kotwicy SA informuje, że w ubiegłym tygodniu odbyło się spotkanie z przedstawicielami policji. Jego celem było omówienie realizacji postanowień ustawy o organizacji imprez masowych. Zarząd został zobligowany do poinformowania wszystkich kibiców, że służy policyjne będą bezwzględnie przestrzegać zapisów ustawy. Zgodnie z nimi na mecze nie będą wpuszczani kibice w bluzach z kapturami. Zakaz ten obowiązuje od pierwszych zawodów (meczu z Anwilem Włocławek, 13.10). Dodatkowo, począwszy od meczu 6 kolejki Kotwica Kołobrzeg - Energa Czarni Słupsk (10.11.2007) policja wprowadzi obowiązek posiadania przez każdego kibica dowodu tożsamości. Funkcjonariusze będą mieli prawo do wyrywkowych kontroli. Nie okazanie [link] będzie skutkować zakazem wejścia na zawody.
Nie no ku*** paranoja :shock: Według mnie jakis protest by sie przydał bo robia z hal niewoadomo co... współczuje kibicom Kotwicy. Mam nadzieje ze ten pomysł sie na inne hale nie rozprzestrzeni a i w Kołobrzegu zostanie zabity w zarodku.

Kostek_H1

Post autor: Kostek_H1 » 10.10.2007, 21:19

10 X 2007 SUPERPUCHAR POLSKI

Anwil Włocławek 103 - 100 Prokom Trefl Sopot

Świeżo po meczu...

Doping momentami MIAZGA !!!!!!! Az mi ciezko to słowami napisac :D Bez kitu jak sie hala włączyła w "Bo nasz Anwil..." to myslalem ze sie rozpłyne ! Ogólnie cały mecz dobry doping. raczej filmików nie bedzie bo nikt nie nagrywał. jedynie z transmisji TV cos moze bedzie ale wiadomo jak tam wyciszaja. Nie chce mi sie pisac wiecej, ale jestem pod wrazeniem ! Hala dała rade ! Gości ponizej 10 osob cos tak dla ciekawostki. Nas w młynie jakies 100 osob a na hali ponad 3500 jakos. często młynem byla cała hala :) Oby wiecej takich meczy ! Brak mi słów... Pozdro :)

3Królowie

Post autor: 3Królowie » 11.10.2007, 14:07

nawet mimo wyciszenia w Polsacie bylo was w tv slychac.

w sumie to nie myslalem ze sie az tak zmieni doping bo na ostatnich meczach Play off z Czarnymi to mieliscie słaby doping.

Respect.
Dodatkowo, począwszy od meczu 6 kolejki Kotwica Kołobrzeg - Energa Czarni Słupsk (10.11.2007) policja wprowadzi obowiązek posiadania przez każdego kibica dowodu tożsamości. Funkcjonariusze będą mieli prawo do wyrywkowych kontroli. Nie okazanie dowodu tożsamości będzie skutkować zakazem wejścia na zawody.
hehe ciekawe czemu od meczu z Czarnymi,sie zacznie czyzby sie misie baly konforntacji Kotwy z Czarnymi ?

Kostek_H1

Post autor: Kostek_H1 » 11.10.2007, 15:18

3Królowie pisze:nawet mimo wyciszenia w Polsacie bylo was w tv slychac.

w sumie to nie myslalem ze sie az tak zmieni doping bo na ostatnich meczach Play off z Czarnymi to mieliscie słaby doping.

Respect.
Dodatkowo, począwszy od meczu 6 kolejki Kotwica Kołobrzeg - Energa Czarni Słupsk (10.11.2007) policja wprowadzi obowiązek posiadania przez każdego kibica dowodu tożsamości. Funkcjonariusze będą mieli prawo do wyrywkowych kontroli. Nie okazanie dowodu tożsamości będzie skutkować zakazem wejścia na zawody.
hehe ciekawe czemu od meczu z Czarnymi,sie zacznie czyzby sie misie baly konforntacji Kotwy z Czarnymi ?
ku*** szkoda ze wyciszaja te mecze w TV heh bo by tych ćwoków komentatorów nie bylo słychac :D A na Czarnych był faktycznie słaby doping. Nie wiem czemu :) Ogladalem powtórke tego superpucharu to bez kitu wyciszone strasznie. Słabo bylo slychac "Krauze ! Co ? Ziobro !" a to akurat wyszło zajebiscie. Podobnie "Bo nasz Anwil..." po paru sekuncach zostaje wyciszone. Ale momentami był doping ze wyciszenie nie pomoglo :D

Moze i sie boja konfrontacji :) My soe w 1. kolejce do Kołobrzegu nie wybieramy. Szykujemy sie na 3. kolejke do Wawy :D

MW LKS

Post autor: MW LKS » 11.10.2007, 18:29

Mógłby ktoś napisać coś o fanach Polpharmy chodzi mi oto czy są tez fanami jakiegoś innego klubu (Lechia, Arka) wiem że mają zgode z Polpakiem, Czarnymi i Żubrami. Jestem tylko ciekawy z góry dzięki za odp. :wink:

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 11.10.2007, 19:32

Kostek_H1 pisze:ku*** szkoda ze wyciszaja te mecze w TV heh bo by tych ćwoków komentatorów nie bylo słychac :D A na Czarnych był faktycznie słaby doping. Nie wiem czemu :) Ogladalem powtórke tego superpucharu to bez kitu wyciszone strasznie. Słabo bylo slychac "Krauze ! Co ? Ziobro !" a to akurat wyszło zajebiscie. Podobnie "Bo nasz Anwil..." po paru sekuncach zostaje wyciszone. Ale momentami był doping ze wyciszenie nie pomoglo :D
dobry typ:) juz wiem, ze wyciszaja mecze w tv - a do tej pory nie widzialem.
j****

Kostek_H1

Post autor: Kostek_H1 » 11.10.2007, 19:43

KYLIMANDŻARO pisze:
Kostek_H1 pisze:ku*** szkoda ze wyciszaja te mecze w TV heh bo by tych ćwoków komentatorów nie bylo słychac :D A na Czarnych był faktycznie słaby doping. Nie wiem czemu :) Ogladalem powtórke tego superpucharu to bez kitu wyciszone strasznie. Słabo bylo slychac "Krauze ! Co ? Ziobro !" a to akurat wyszło zajebiscie. Podobnie "Bo nasz Anwil..." po paru sekuncach zostaje wyciszone. Ale momentami był doping ze wyciszenie nie pomoglo :D
To ze wyciszaja to wiadomo. Chodzi poprostu o to ze nawet jak jest transmisja z takiego Sopotu to jest mniej wyciszony doping niz w transmisji z Włocławka. Takie jest moje spostrzezenie. Mówie o takich halach jak w Grudziądzu, Warszawie czy Sopocie gdzie bylem nie raz.

piter

Post autor: piter » 11.10.2007, 23:00

Kostek_H1 pisze:
Zarząd Kotwicy SA informuje, że w ubiegłym tygodniu odbyło się spotkanie z przedstawicielami policji. Jego celem było omówienie realizacji postanowień ustawy o organizacji imprez masowych. Zarząd został zobligowany do poinformowania wszystkich kibiców, że służy policyjne będą bezwzględnie przestrzegać zapisów ustawy. Zgodnie z nimi na mecze nie będą wpuszczani kibice w bluzach z kapturami. Zakaz ten obowiązuje od pierwszych zawodów (meczu z Anwilem Włocławek, 13.10). Dodatkowo, począwszy od meczu 6 kolejki Kotwica Kołobrzeg - Energa Czarni Słupsk (10.11.2007) policja wprowadzi obowiązek posiadania przez każdego kibica dowodu tożsamości. Funkcjonariusze będą mieli prawo do wyrywkowych kontroli. Nie okazanie dowodu tożsamości będzie skutkować zakazem wejścia na zawody.
Nie no ku*** paranoja :shock: Według mnie jakis protest by sie przydał bo robia z hal niewoadomo co... współczuje kibicom Kotwicy. Mam nadzieje ze ten pomysł sie na inne hale nie rozprzestrzeni a i w Kołobrzegu zostanie zabity w zarodku.

no niestety ale zarzad koszykarskiej Kotwicy już od poprzedniego sezonu wszystko robi nam pod góre.. dlatego bedizemy chodzic na kosza ale napewno przez pewien czas nie bedize prowadzony doping.., ogolnie mamy juz plan co do tych zakazow n akaptury... po prostu zasłonimy twarze szalikami i wtedy krzykniemy JAK NAS TERAZ ROZPOZNACIE :wink:

powsatły rok temu ksozykarski klub kibica ktory skupial piknikowe towarzystwo juz sie rozpadli czyli starczylo im zapalu na pol sezonu , j***** sezonowi kibice...

pozdro dla koszykarskich fanów (kumatych :wink: )

MW LKS pisze:Mógłby ktoś napisać coś o fanach Polpharmy chodzi mi oto czy są tez fanami jakiegoś innego klubu (Lechia, Arka) wiem że mają zgode z Polpakiem, Czarnymi i Żubrami. Jestem tylko ciekawy z góry dzięki za odp. :wink:
kibice Polpharmy sa samodzielnymi kibicami raczej z zapedami konfidenckimi... , kiedys bedac u naich na meczu mielsimy starcie na hali z ochrona i z psami to mlyn Polpharmy krzyczał "Zbijcie Kotwice policja zbijcie KOtwice" , bez komentarza...

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 12.10.2007, 09:27

Kostek_H1 pisze:
KYLIMANDŻARO pisze:
To ze wyciszaja to wiadomo. Chodzi poprostu o to ze nawet jak jest transmisja z takiego Sopotu to jest mniej wyciszony doping niz w transmisji z Włocławka. Takie jest moje spostrzezenie. Mówie o takich halach jak w Grudziądzu, Warszawie czy Sopocie gdzie bylem nie raz.
wiem to doskonale. nie tylko ja zreszta bo tak dziala telewizja - kreca na zywo, sadzaja komentatorow (ktorych ma byc slychac) a ty dalej sie nad tym spuszczasz, zeby cala Polska sie dowiedziala, ze mieliscie zajebisty doping , ktory wyciszyli:)
czepiam sie celowo bo smiesza mnie takie wpisy.
j****

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 12.10.2007, 09:29

piter pisze:
Kostek_H1 pisze:
Zarząd Kotwicy SA informuje, że w ubiegłym tygodniu odbyło się spotkanie z przedstawicielami policji. Jego celem było omówienie realizacji postanowień ustawy o organizacji imprez masowych. Zarząd został zobligowany do poinformowania wszystkich kibiców, że służy policyjne będą bezwzględnie przestrzegać zapisów ustawy. Zgodnie z nimi na mecze nie będą wpuszczani kibice w bluzach z kapturami. Zakaz ten obowiązuje od pierwszych zawodów (meczu z Anwilem Włocławek, 13.10). Dodatkowo, począwszy od meczu 6 kolejki Kotwica Kołobrzeg - Energa Czarni Słupsk (10.11.2007) policja wprowadzi obowiązek posiadania przez każdego kibica dowodu tożsamości. Funkcjonariusze będą mieli prawo do wyrywkowych kontroli. Nie okazanie dowodu tożsamości będzie skutkować zakazem wejścia na zawody.

no niestety ale zarzad koszykarskiej Kotwicy już od poprzedniego sezonu wszystko robi nam pod góre.. dlatego bedizemy chodzic na kosza ale napewno przez pewien czas nie bedize prowadzony doping.., ogolnie mamy juz plan co do tych zakazow n akaptury... po prostu zasłonimy twarze szalikami i wtedy krzykniemy JAK NAS TERAZ ROZPOZNACIE :wink:

powsatły rok temu ksozykarski klub kibica ktory skupial piknikowe towarzystwo juz sie rozpadli czyli starczylo im zapalu na pol sezonu , j***** sezonowi kibice...

pozdro dla koszykarskich fanów (kumatych :wink: )

MW LKS pisze:Mógłby ktoś napisać coś o fanach Polpharmy chodzi mi oto czy są tez fanami jakiegoś innego klubu (Lechia, Arka) wiem że mają zgode z Polpakiem, Czarnymi i Żubrami. Jestem tylko ciekawy z góry dzięki za odp. :wink:
kibice Polpharmy sa samodzielnymi kibicami raczej z zapedami konfidenckimi... , kiedys bedac u naich na meczu mielsimy starcie na hali z ochrona i z psami to mlyn Polpharmy krzyczał "Zbijcie Kotwice policja zbijcie KOtwice" , bez komentarza...
:)
caly mecz w szaliku na twarzy bedziecie stali?
j****

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 12.10.2007, 09:48

KYLIMANDŻARO pisze:caly mecz w szaliku na twarzy bedziecie stali?
i tak zwykle tak robia, przynajmniej podczas wizyt na AZSie. a taki drobny off topic. kiedy fani Nobilesu Wloclawek zdecydowali sie ze nie sa juz nimi, a fanami Anwilu, no i co sie stalo z flagami, szalikami dawnej ekipy? czy jakby np.ktos przyszedl na hale w szaliku Nobilesu zostalby potraktowany jak nie swoj?:P pytam bo pamietam ze jeszcze z 10 lat temu cala hala we Wloclawku ryczala NOBILES i byly to zdecydowanie najlepsze lata dla nich - czasy Mazowszanki Pruszkow, Bobrow Bytom .. ;)
Obrazek

maślak

Post autor: maślak » 12.10.2007, 10:01

wiekszosc fanow Nobilesu generalnie odciela sie od Anwilu a szkoda do faktycznie jedna z najlepszych koszykarskich ekip
obecnie pewnie czesc z nich chodzi w roli widzow na mecze do HM bo kosz to jedno z niewielu zajec we Wloclawku
a co do szalikow no to duza czesc z naszej obecnej ekipy wychowala sie na Nobilesie, ale bylismy zbyt mlodzi zeby wiedziec co to przywiazanie do barw itp... Teraz sie inaczej sie na to patrzy
Obecnie na hale chodzi pare osob w szalach Nobilesu i oczywiscie sa traktowani jak swoi, ba mozna by powiedziec nawet ze sa traktowani z wiekszymszacunkiem niz ludzie w barwach Anwilu ;]
Wkoncu zmienil sie sponsor nie klub
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat

piter

Post autor: piter » 12.10.2007, 10:08

Fan_Gwardii pisze:
KYLIMANDŻARO pisze:caly mecz w szaliku na twarzy bedziecie stali?
i tak zwykle tak robia, przynajmniej podczas wizyt na AZSie. a taki drobny off topic. kiedy fani Nobilesu Wloclawek zdecydowali sie ze nie sa juz nimi, a fanami Anwilu, no i co sie stalo z flagami, szalikami dawnej ekipy? czy jakby np.ktos przyszedl na hale w szaliku Nobilesu zostalby potraktowany jak nie swoj?:P pytam bo pamietam ze jeszcze z 10 lat temu cala hala we Wloclawku ryczala NOBILES i byly to zdecydowanie najlepsze lata dla nich - czasy Mazowszanki Pruszkow, Bobrow Bytom .. ;)
co ty wogole dajesz ze z szalikami na twarzy przez cale spotkanie jesteśmy obwiązani...

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 12.10.2007, 12:34

nie wiem czy przez wiekszosc wiem ze w Koszalinie 2 lata temu byliscie caly mecz w hali w dosc wysokiej temperaturze w kapturach i szalikach na twarzach (na tym meczu na ktorym AZS cos tam krzyczal gdzie Wy pasujecie i probowaliscie swoich sil z ochrona) nie przeinaczaj faktow ironią bo to bez sensu. bez odbioru.
Obrazek

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 12.10.2007, 15:35

[link]

talib

Post autor: talib » 12.10.2007, 15:40

Viking wycofany z DBE!

W niedzielę koszykarze Vikinga Gdynia mieli rozpocząć rozgrywki Dominet Bank Ekstraligi we własnej hali derbowym pojedynkiem z Basketem Kwidzyn. Nie rozpoczną. Zespół, który zaledwie przed rokiem znalazł się w elicie, zakończył działalność!

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 12.10.2007, 18:19

[*]
j****

mew

Post autor: mew » 12.10.2007, 19:12

I po co było nam walczyć z klakierem, jak i tak j***** prezydent miasta zabrał obiecane pieniądze :evil: Nawet trzeciej ligi nie będzie... Kuurwa no!

piter

Post autor: piter » 12.10.2007, 22:49

Fan_Gwardii pisze:nie wiem czy przez wiekszosc wiem ze w Koszalinie 2 lata temu byliscie caly mecz w hali w dosc wysokiej temperaturze w kapturach i szalikach na twarzach (na tym meczu na ktorym AZS cos tam krzyczal gdzie Wy pasujecie i probowaliscie swoich sil z ochrona) nie przeinaczaj faktow ironią bo to bez sensu. bez odbioru.
tak zgadza sie, ale mielismy kaptury i obwiazalismy sie szalikami tylko dlatego zebyscie nie mogli zrobic nam zdjec... :lol:

Ferdydurke

Post autor: Ferdydurke » 13.10.2007, 15:23

Polonia Spec Warszawa-Prokom Trefl Sopot 91:95

Na inauguracji sezonu,komplet a może i nadkomplet na hali.Młyn 40-50 osób,jak to na koszykówce jak zwykle piknikowy,chociaż widać parę twarzy odwiedzających piłkarskie mecze na Konwiktorskiej.Gdy do dopingu przyłączałą się cała hala,było naprawdę głośno.Goście porozrzucani po całej hali + jakaś wycieczka dzieciarni z Sopotu.
Po meczu w okolicy hali,obserwujące jednostki rywala zza miedzy.

bartek

Post autor: bartek » 13.10.2007, 20:00

Przed chwilą zakonczył sie mecz Górnika Wałbrzych z drużyną z Zgorzelca.Musze powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem tego co sie działo na hali w Świebodzicach: dopingująca cała hala,zabawa na trybunach.Z perspektywy Tv doping miazga wyobrażam sobie co musiało sie dziać "na żywo". No i ten wjazd na boisko po meczu ;).Górnik pokazał jak powinny wyglądać mecze koszykówki w Polsce.Takie moje zdanie-koszykarskiego hobbysty :wink:

Bullas

Post autor: Bullas » 13.10.2007, 20:21

Dla mnie śmieszna jest ostatnio moda na branie przykładu z "kumatej kibicowsko" NBA, że gdy atakuje przeciwnik krzyczą "DIFENS, DIFENS"...
W Stargardzie stawiamy na tradycyjne robienie hałasu- o wiele skuteczniejsze wd. mnie niż rytmiczne wybijanie- to tylko pomaga przeciwnikom... A jakie wasze zdanie?
Ostatnio zmieniony 13.10.2007, 20:28 przez Bullas, łącznie zmieniany 1 raz.

quotrus

re

Post autor: quotrus » 13.10.2007, 20:27

Też podobał mi się doping Górnika Wałbrzych. Wyglądało na to, że było strasznie głośno. Tylko jedno mnie zdziwiło. Były bębny a tuż za nimi ludzie sobie siedzieli. Nie wiem czy to siedzący młyn, czy bębny są gdzie indziej, czy młyna nie ma.
ŁKS Łódź

MW LKS

Post autor: MW LKS » 13.10.2007, 22:40

Stal Ostrów - Polpharma

W młynie Stali coś koło 100 osób na początku oprawa sreberka plus 2 transy na kiju Stal i Ostrów. W drugiej połowie zrobiło się trochę gorąco 2 kozaków Polpharmy wbiło do młyna Stali i wyciągali szaliki swoje i śpiewali razem z sektorem gości długo nie musieli czekać na reakcję młyna i pochwili musieli się zrywać do siebie. Polpharmy jakieś 40 osób. Jeżeli liczby złe to niech ktoś napisze dokładnie

seba

Post autor: seba » 14.10.2007, 02:41

Śląsk Wrocław - Polpak Świecie

Obrazek [link] Obrazek [link]

Obrazek [link] Obrazek [link]
[link]

Stalowiec

Post autor: Stalowiec » 14.10.2007, 12:09

Co do Ostrowa to wczoraj było widac napływ nowych pikników wraz z wiekszym budzetem i apetytem na medal,ludzi masakra z młynu sie wylewało ludzmi a doping słaby jak na mozliwosc i chyba oprawa wyszła najgozej ze wszystkich dotychczasowych, sporo osob zanim podniesc sreberka ktorych przygotowalismy tysiac siedzieli na dupach a juz odwrocony napis to szczyt debilizmu.

Polharmy jakies 45 osob,ale głosni byli tylko przed meczem
mieli przygotowac oprawe sezonu wyjazdowego a podniesli pare kartek do gory i machali jedną flagą :roll:

Il_Fanatico

Post autor: Il_Fanatico » 14.10.2007, 12:17

mieli przygotowac oprawe sezonu wyjazdowego a podniesli pare kartek do gory i machali jedną flagą
Oni krzyczą nazwe sponsora czy klub od poczatku sie tak nazywa jak Polpak np ??

MW LKS

Post autor: MW LKS » 14.10.2007, 13:01

Il_Fanatico pisze:
mieli przygotowac oprawe sezonu wyjazdowego a podniesli pare kartek do gory i machali jedną flagą
Oni krzyczą nazwe sponsora czy klub od poczatku sie tak nazywa jak Polpak np ??
Tak śpiewają nazwę sponsora ich pierwotną nazwą jest SKS Pakmet

Nawrot

Post autor: Nawrot » 15.10.2007, 19:41

14.10 Wybrzeże Gdańsk - AZS UWM Trójeczka Olsztyn
Po raz pierwszy od 12 sezonów, czterokrotny Mistrz Polski - Wybrzeże Gdańsk zagrał mecz koszykówki. Rywalem był zespół Trójeczki Olsztyn. Na pierwszym spotkaniu III ligi po latach przyszło ponad 100 kibiców Wybrzeża Gdańsk. Od razu stworzyliśmy młyn, gdzie było około 30 osób i dopingowaliśmy naszą drużynę. Wywiesiliśmy również cztery flagi. Szczególnie dobrze doping wyglądał w trzeciej i czwartej kwarcie, kiedy wszyscy zaczęli się wczuwać w klimat hali Startu. Po meczu zawodnicy którzy w większości po raz pierwszy poczuli że mają dla kogo grać podziękowali kibicom za doping, który zarówno działacze, jak i oni ocenili za znakomity. Miejmy nadzieję, że to początek reaktywacji zarówno drużyny, jak i ruchu kibicowskiego w koszykarskim Wybrzeżu i już niedługo będziemy widzieć na trybunach coraz więcej twarzy znanych nam z trybun żużlowych.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Całość:
[link]

[link]
GKS Wybrzeże Gdańsk

rafalus

Post autor: rafalus » 15.10.2007, 20:58

Czarni Slupsk- AZS Koszalin

Ogolnie mecz sredniawy .. przez 3 kwarty prowadzenie utrzymywal AZS... w 4 kwarcie oba zespoly nie trafialy seriami az Czarni sie przebudzili i wyszli na prowadzenie ktorego juz nie oddali do konca... W przerwie fani z ''metropolii Slupskiej'' skosili dzieciakowi szalik AZSu .. Coz to byla za radosc dotykajac szalik AZSu.. z tego powodu szalala cala trybuna Czarnych nie mogac uwierzyc w swoja zdobycz Jeden szalik AZSu a jak cieszy. W czasie prezentacji gospodarzy dochodzi do spiecia podczas rozwiniecia folii.. kibic czarnych dostaje kilka plaskich i ochrona zwala wszystkich na dol..( dodajac ze owy Pan z Czarnych sprzedaje 2 kolesi ochronie.. pierw byl cicho a potem tylko jego palce byly w ruchu) Po meczu przy autobusie male spiecie z policja .. wynikiem 1 zawiniety.. Ogolnie doping czarnych zaczal sie dopiero gdy ich druzyna wyszla na prowadzenie.. szczegolnie doping z glosnikow (2x wam nie wyszlo gdy jeszcze kwarta sie nie zaczela, na sali cisza a ktos chyba nieswiadomie puscil tasme ) Ze strony Czarnych ladnie nowy center.. Jego bloki robia wrazenie.. po stronie AZSu swietnie DJ Thompson.. Swanson dawal rade w 1 polowie lecz potem juz zgasl.. Coz.. u Saniego bylo widac jakby nie gral caly rok ale kilka treningow i mam nadzieje ze wroci do normy.. Ladnie, walecznie zagral Bacik.. Arabas lipa.. Jeff niezle.. jeszcze kilka treningow i bedzie bardzo waznym graczem.. Nas ogolem okolo 150 osob. Pozdrawiam normalnych

http://pl.youtube.com/watch?v=fk2Lv-2QRRs - Pomeczowa '' konferencja'' kibicow obu druzyn :wink:

kilka filmikow z meczu:

http://pl.youtube.com/watch?v=mcEwrTEMjlI

http://pl.youtube.com/watch?v=QiVPJGtgrcc

http://pl.youtube.com/watch?v=i60pI4nCTnA

http://pl.youtube.com/watch?v=9snt1xgXkMc :wink:

ksg_1946

Post autor: ksg_1946 » 16.10.2007, 12:19

Kilka filmikow z meczu Gornika walbrzych z Turowem Zgorzelec niezbyt dobrej jakosci robionee chyba aparatem z telefonu komorkowego

http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search

3Królowie

Post autor: 3Królowie » 16.10.2007, 12:33

http://pl.youtube.com/watch?v=78EEWyx9exk

haha.

to oddaje atmosfere na sali w koszalinku.

kompletne pikniki,a robia z siebie hoolsow ze strach sie bac...

zioomek opowiadal ze ponoc zalicie sie ze jakiemus chlopcu szalik skroili fani Czarnych.
co z was za kibole ze chlopca na wrogim terenie samego do wc puszczacie.

Pozdro dla Normalnych.

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 16.10.2007, 14:48

prawda jest taka ze obie ekipy sa siebie warte. i jedni i drudzy maja zapedy konfidenckie i sa totalnymi piknikami. oczywiscie nie mam na mysli futbolowych fanow Czarnych ktorzy wpadaja czasami na kosza bo to zupelnie inna banda.
Obrazek

CZESIU

Post autor: CZESIU » 16.10.2007, 20:36

pytanie do kibicow z Wałbrzycha: przyjezdzacie jutro do Włocławka?

ODPOWIEDZ