Masz na myśli "Miasto noży"?Prawilnyy pisze: 19.04.2023, 19:31 Czytał ktoś jego książkę Miasto Nożowników??Warta polecenia czy lipa?Bo nie chcę w błoto wyrzucać 40 ziko.
Subiektywnie: warto.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Masz na myśli "Miasto noży"?Prawilnyy pisze: 19.04.2023, 19:31 Czytał ktoś jego książkę Miasto Nożowników??Warta polecenia czy lipa?Bo nie chcę w błoto wyrzucać 40 ziko.
To było chyba podczas euro 2012 i meczu POL-Rus, nie widziałem, żeby gdzieś się żalił, że ktoś go pobil, latał filmik w necie, jak jakiś ruski go odepchnął, a Mucha zajebał mu z bani :)DennisWise pisze: 17.04.2023, 23:49Strasznie porządny, Akustyk cyrk wykręcił jak ubrał się w kurtkę stone island i usiłował przeprowadzać wywiady z marszem ruskich we Warszawie. Potem dostał w łeb od ochrony tego marszu i pisał że dziennikarza pobiła bojówka Spartaka chociaż Szprygin i jego ekipa co kasę dostała od ruskiego związku to chyba Dynamo Moskwa. Ale rozumiem że pierwsze dziennikarskie kroki są trudne a jakoś do kariery trzeba się było wybić grając w TVP INFO pobitego przez rozwścieczonych ruskich dziennikarza. Z tym że widać ambitny gość skoro tak daleko zaszedł że zapraszają na światowe konferencje fundacje różnych sorosów.halodrol pisze: 07.04.2023, 09:58 Raczej sam się odpalił. Tak czy owak to bardzo porządny facet, chociaż aż dziwnie tak pisać o kimś kto przez lata jako gniazdowy zapodawał WTSK.
"WYLĘGARNIA 60-TEK" Wisłę i Ruch to ciężko będzie dogonić.WISŁA NOWA HUTA pisze: 03.05.2023, 21:52 Hej chłopcy z kałuży ? Co taka cisza ? Myślicie ,że jak będzie cisza to nikt się nie dowie co się wyprawia ostatnio ? Przecież jak ktoś jest rozjebusem to chyba powinny lecieć ksywy , żeby cała Polska wiedziała kogo wrzucić do wora . No chyba ,że będzie kitrane ? Jak to było ? WYLĘGARNIA 60-TEK
Tak samo można było napisać parę lat temu. Co, wtedy napinka i pierdolenie o charakterze było zajebiste, ale jak już się u was rozpierdalaja to cisza. Łatwo pokazywać kurewstwo we wrogiej ekipie, ale jak już dotyczy to swoich to inna gadka nie? Odbijanie piłeczki bo Wisła miała tyle, a Ruch tyle. Zaraz ta wasza koalicja anty wrwe będzie miała więcej konfidentów i 60tek niż wrwe.crvvstaliczny pisze: 03.05.2023, 23:10 to jak u nas tak źle to kiedy cioty przejmujecie miasto ?? bo coś was nie widać
Teraz pewnie dołożę oliwy do ognia, ale obawiam się, ze to będzie normalne.Prawilnyy pisze: 05.05.2023, 21:34 Wy tam wszyscy w tym Krakowie jesteście siebie warci i powinniście zamknąć ryje a nie wytykać jedni drugim.Najpierw rekinki r******** klub i porozpierdalali się na siebie a teraz to samo na craxie.
Miną 2-3 lata i kolejni pójdą na współpracę bo widzą że żadna krzywda nie dzieje się konfidentom.
Od dawna? Przecież całkiem niedawno post za postem z Twojej strony tutaj leciał, jak to niby przejmujecie całe miasto i jak jest zajebiście.siemaszki06 pisze: 05.05.2023, 22:32 nikt z Cracovii się tu już od dawna nie wypowiada wiec piszcie co chcecie koło h*** nam to lata
Zniknął z sieci a pojawił się w sądzie, ot powód.Zbedny_balast pisze: 11.05.2023, 15:23 Czemu kawałek 'fala nienawisci' zniknal z sieci? Youtube zdjal czy inny powod :)?

Ty ku*** glabie, dużo nie potrzebowałem, zeby wyszukać, ze jest to piłkarz Akademii i zawodnik który kilka razy był na ławce pierwszej drużyny. Atencjusz
Jeśli to Metal to stoi na taborecie.
Pare dni temu znajoma pytała co ja mam do tych gejów skoro jest 2023 a Biblię napisano 2 tys lat temu.
Na szczęście w większości młynów w Polsce kolorowych nie uświadczysz. Idąc twoim tokiem rozumowania wpuśćmy antifę na stadiony, niech przychodzą na mecze zamiast ćpać po skłotach. Tęczowe flagi też są spoko, przecież na zachodzie to normalka.krokiet_z_grzybami pisze: 23.05.2023, 17:11 To naprawdę straszne, że młody chłopak, który jest czarny zamiast siedzieć w domu na telefonie czy ćpać w piwnicy, poszedł sobie z uwaga! białymi kolegami, na mecz piłki nożnej.
ja jebe..
Skoro nikomu nie kibicujesz a informacje czerpiesz z pedalskiego instagrama to na c*** się tu wypowiadasz? W********** na onetkojotsonqwe pisze: 26.05.2023, 09:39 Czyli przyznajesz że polska scena jest tak chu.jowa że musicie się ukrami ratować![]()
40 parę to chyba na nowych dokumentach kupionych na bazarku we Lwowie.