Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Dajcie zdjęcie murzynow na Blaszoku
-
No i fajnie ze umiecie się przyznać do błędu. To się ceniJurek Kiler pisze: ↑30.04.2023, 19:55Zdjęcie murzynów na sektorze chwały nie przynoszą nasz błąd i niedopatrzenie którego trzeba na przyszłość pilnować. Tak mocny masz ubaw to powiedz lepiej jak w twojej ekipie kręci się chłopak co niekoniecznie jest polskiej narodowości też tak go piętnujesz w swoich szeregach ? Czy siedzisz cicho bo nie masz nic do gadania poza napinaniem się tutaj…
Banda antykomuna!
-
CyGany sie prują o jakiś randomowych kolorowych???? c*** wie kto to był. Barw nie mieli, spiewac nie spiewali. Pewnie przyciagnal ich glod dobrej piłki hahah ale moze sami w cos kopią.
Wy lepiej powiedzcie skad taki gagatek ma waszą zgodową koszulkę:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4361923525
Moze dostal od ktorej z waszych kibicek lubiących BBC
Wy lepiej powiedzcie skad taki gagatek ma waszą zgodową koszulkę:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4361923525
Moze dostal od ktorej z waszych kibicek lubiących BBC
-
No ale to nie zdjęcie z Blaszoka,a nawet nie ze stadionu.
GKS KATOWICE
-
-
To dalej nie Blaszok, tylko trybuna główna
-
No jak na blaszok was chodzi 40 osób to łatwiej wam takich gagatków upilnowac.
-
Haha ty nam będziesz wypominał ilość ludzi w młynie? Już zapomniałeś jak na starym stadionie nie prowadziliście dopingu bo nie miał kto śpiewać, dramat, próbujesz oczernić GieKSe pisząc o murzynach i cyganach w młynie, żeby ukryć swojego czarnuszka w środku młyna
-
Bede sobie wypominal co mi sie podoba cyganuszku. Najbardziej bede wypominal jak spierdalacie i zostawiacie swoich „kolegow”
-
Sprzed monitora możesz naprawdę dużo, wariacie.
-
Dokladnie tak jak ty don wasylu
-
-
Kolego tak nie galopuj zabardzo, bo ktoś starszy od ciebie przypomni ci jak twoi koledzy uciekali przed innymi i zostawili kolegów, bo ze względu na wiek na prwno o tym nie wiesz, a nie było to wcale dawno temu, np Wisła Kraków na która ustawili sie i zaliczyli plecy oraz np ucieczka w Slubicsch przed Pogonią Szczecin ;)
Murzyn to widać ze stoi tam przypadkowo, ale chyba ciekawszy temat macie u siebie w ekipie o którym pewnie nawet nie wiesz…
ŁKS Łódź Polska !
-
-
Yassne że wiedzą ;)altgr pisze: ↑01.05.2023, 10:40Kolego tak nie galopuj zabardzo, bo ktoś starszy od ciebie przypomni ci jak twoi koledzy uciekali przed innymi i zostawili kolegów, bo ze względu na wiek na prwno o tym nie wiesz, a nie było to wcale dawno temu, np Wisła Kraków na która ustawili sie i zaliczyli plecy oraz np ucieczka w Slubicsch przed Pogonią Szczecin ;)
Murzyn to widać ze stoi tam przypadkowo, ale chyba ciekawszy temat macie u siebie w ekipie o którym pewnie nawet nie wiesz…
-
I pisze to to bezklubowa p****. On jest z Górnika a ty dziwko skąd jesteś?plamy opadowe pisze: ↑01.05.2023, 12:50I pisze to idiota z Górnika Zabrze, gdzie pół ekipy lata z policją, a drugie pół złożyło zeznania obciążające na innych kibiców :)TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑01.05.2023, 11:13Świat się kończy przecież wy macie problem żeby młyn wystawić dwa razy na rundę a jak wystawiacie to tam jest 80 osób w tym dalny i murzyny weź ty spierdalaj matole oprócz ludzi do lasu kibicowsko nie istniejecie
Z dwojga złego to już bym wolał mieć przypadkowego cygana, murzyna, wietnamczyka na trybunie niż przyjaźnić się z funkcjonariuszami policji :)
-
za kim jesteś?kojotsonqwe pisze: ↑01.05.2023, 11:26To, że Zaglebie ma ciapaka w ekipie to zadna nowosc bo na kazdym zdjeciu Sportowe Zaglebie geba swieci.
A co do goscia ZawiRcie to ze niedosc ze twoj ruch to banda meneli, to jeszcze opier.dalacie ruskie kutangi wiec niewiem gdzie tak sie pchasz.
-
Jest i on, kojotsynkurwy. Jakie ty kutangi opierdalasz, z jakiej bandy jesteś, bo najebałeś już multum postów o tym, jaka Polska jest c******, polskie ekipy słabe, a zapomniałaś napisać, gdzie wszystko jest git ułożone pod twoje dyktando.kojotsonqwe pisze: ↑01.05.2023, 11:26To, że Zaglebie ma ciapaka w ekipie to zadna nowosc bo na kazdym zdjeciu Sportowe Zaglebie geba swieci.
A co do goscia ZawiRcie to ze niedosc ze twoj ruch to banda meneli, to jeszcze opier.dalacie ruskie kutangi wiec niewiem gdzie tak sie pchasz.
-
Ciapaty, do ciapatego nie równy ,ale jest uchowany jak swój, więc się nie liczy. :)
PS dzieci, ryby i bezklubowe pizdy pokroju ciebie, opadów, imperatora i wielu wielu innych ukraińskich przychlastów głosu tutaj nie mają, więc na c*** ty się sapiesz menelu?
-
Nie pruj sie kogutkowy. c*** Ci w dupe do polowy. Kutang Ci w serce
-
Ty bita k**** komuś po matce umiesz pojechać, a odpowiedzieć, komu kibicujesz się wstydzisz? j**** cię pizdo bezklubowa
-
Posłuchaj k**** bita. Ja w odróżnieniu od ciebie nie najebałem tu ponad 200 postów o niczym, prywatnych opinii anonimowego kondoma na temat sytuacji na polskiej scenie kibicowskiej. Ja nie mam problemu z tym, by przyznać, że jestem kibicem Widzewa. Ale problem mam z tym forum, bo podobno jest dedykowane kibicom, a zamiast poczytać gdzie, i kto był i jak się zaprezentował, to muszę się przebijać przez posty jakichś bezpańskich kundli którzy nie kibicują, w d**** byli i gówno widzieli, ale najwięcej mają do powiedzenia na temat "co kto powinien". j**** ciebie i tobie podobnych. A za tekst o mojej matce murzyński c*** ci w kichę stolcową.
-
Rozwalili cały temat FC Wakanda swoimi personalnymi atakami. Swoją drogą zabawne nawet skąd w dość nie dużym mieście jak Sosnowiec aż tyle murzynów, no chyba że to ciemnoskórzy Ukraińcy sprowadzeni przez Andrzeja D. Rezydenta ukraińskiego na teren Polski. I obecni bohaterowie świata spod znaku tryzuba znaleźli niszę na rynku czyli sprowadzanie imigrantów na lewych ukraińskich kwitach.
-
To są najprawdopodobniej studenci jednej z katowickich uczelni.
Takich też znajdziesz w Sosnowcu.
Na młynie nie powinno ich być. Tyle ode mnie. Trybuna? Niech sobie siedzą.
Problemem to mogą być na ten moment, ale ukry.
Mamy ich kilka milionów w PL, te kilka milionów dostanie polskie obywatelstwo, prawo do głosowania w wyborach, prawo do głosowania na ukraińska partie w Sejmie.To oni zdecydują o was kur.... !
Srajcie się alej o kilku kolorowych, a za plecami ruchają was banderowcy.
Utrzymanie tego gówna w polskich szkołach kosztuje około 200 mln złotych.
[link]
-
Odstaw tabletki pajacu …
mieczem pisze: ↑01.05.2023, 23:44To są najprawdopodobniej studenci jednej z katowickich uczelni.
Mamy ich kilka milionów w PL, te kilka milionów dostanie polskie obywatelstwo, prawo do głosowania w wyborach, prawo do głosowania na ukraińska partie w Sejmie.To oni zdecydują o was kur.... !
[link]
-
Nie strasz farmazonami. Uzyskanie peselu nie uprawnia do głosowania jeszcze. Zatem nie strasz o tych milionach którzy będą głosować.mieczem pisze: ↑01.05.2023, 23:44To są najprawdopodobniej studenci jednej z katowickich uczelni.
[link]
Po co taka propagandę szerzysz?
-
zawsze z fasonem ostatnio pisałeś że jesteś z Ruchu,teraz że z Widzewa.
Ogółem dobra beka.Weekend majowy gdzie normalni i poważni ludzie imprezują,powyjeżdżali,grillują,spotykają się ze znajomymi a zawsze z fasonem i kilku klakierów się tu spina i rozkminiają kto komu kibicuje jakby byli z milicji.Wylogujcie się do życia z tego śmiesznego forum.
ZS ogarniajcie sobie ten młyn bo nie przystoi takiej poważnej ekipie żeby kolorowi tam stali.pozdrowienia.
Ogółem dobra beka.Weekend majowy gdzie normalni i poważni ludzie imprezują,powyjeżdżali,grillują,spotykają się ze znajomymi a zawsze z fasonem i kilku klakierów się tu spina i rozkminiają kto komu kibicuje jakby byli z milicji.Wylogujcie się do życia z tego śmiesznego forum.
ZS ogarniajcie sobie ten młyn bo nie przystoi takiej poważnej ekipie żeby kolorowi tam stali.pozdrowienia.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Miłośnicy banderowców się zjechali znowu hehe
OoO Biały Honor Biała Duma
-
No ogólnie beka w c***. Znajdź i zacytuj ten post, w którym piszę, ze jestem z Ruchu farmazonie j*****. ty k**** bita nie jesteś w stanie się określić, komu kibicujesz, ale będziesz sie tu produkować z poradami dla Zagłębia. Zmień sobie nick na"przecwelony", zdecydowanie bardziej będzie pasować do twoich wysrywów.Prawilnyy pisze: ↑02.05.2023, 15:22zawsze z fasonem ostatnio pisałeś że jesteś z Ruchu,teraz że z Widzewa.
-
Mam pytanie i zadaje je całkiem serio - jesteś upośledzony?Zawsze z fasonem pisze: ↑03.05.2023, 00:58No ogólnie beka w c***. Znajdź i zacytuj ten post, w którym piszę, ze jestem z Ruchu farmazonie j*****. ty k**** bita nie jesteś w stanie się określić, komu kibicujesz, ale będziesz sie tu produkować z poradami dla Zagłębia. Zmień sobie nick na"przecwelony", zdecydowanie bardziej będzie pasować do twoich wysrywów.Prawilnyy pisze: ↑02.05.2023, 15:22zawsze z fasonem ostatnio pisałeś że jesteś z Ruchu,teraz że z Widzewa.
-
Nie, nie jestem. Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko w porządku. Dzięki za troskę. Po prostu moj system nerwowy reaguje wybitnie negatywnie na radosną twórczość pewnych użytkowników, którzy są pierwsi, do przypierdalania się do wszystkich i dawania porad innym ekipom i jednocześnie ostatni, do odpowiedzi na pytanie, komu kibicują. Jeśli ta twórczość jest skierowana bezpośrednio do mnie to pozwalam sobie na odpowiedź, a jej forma jest dostosowana do poziomu prezentowanego przez potencjalnego odbiorcę. To chyba tyle.Magnat pisze: ↑03.05.2023, 01:06Mam pytanie i zadaje je całkiem serio - jesteś upośledzony?Zawsze z fasonem pisze: ↑03.05.2023, 00:58No ogólnie beka w c***. Znajdź i zacytuj ten post, w którym piszę, ze jestem z Ruchu farmazonie j*****. ty k**** bita nie jesteś w stanie się określić, komu kibicujesz, ale będziesz sie tu produkować z poradami dla Zagłębia. Zmień sobie nick na"przecwelony", zdecydowanie bardziej będzie pasować do twoich wysrywów.Prawilnyy pisze: ↑02.05.2023, 15:22zawsze z fasonem ostatnio pisałeś że jesteś z Ruchu,teraz że z Widzewa.
-
Kim ty jesteś żeby ci się tłumaczyć za kim jestem.To że w główce ci się coś ujebało i udajesz ważnego na forum to już twój problem.Dla mnie jesteś anonimem z internetu.
Jak zaczynałem jeździć na mecze to większość gamoni z tego forum na chleb mówiła beb albo jeszcze ich w planach nie było.
Jak zaczynałem jeździć na mecze to większość gamoni z tego forum na chleb mówiła beb albo jeszcze ich w planach nie było.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Kibicowskie forum a tu się zastanawiają czy powiedzieć komu kibicuję czy nie?
GKS KATOWICE
-
Ja mogę normalnym osobom to napisać oczywiście jak będę miał ochotę.Ale na pewno nie będą się tłumaczył tym sprutusom którzy się prują do mnie a potem pytają za kim jestem.
Ogólnie to jestem zbyt poważną osobą żeby się tu tłumaczyć jakiemuś anonimowi z Widzewa któremu się wkręciła rola strażnika teksasu.
Dajcie spokój i przestańcie rozpierdalać to forum.Kończę dyskusje i lecę bo mam ważniejsze i ciekawsze sprawy do ogarniania niż polemika z anonimami.
Ogólnie to jestem zbyt poważną osobą żeby się tu tłumaczyć jakiemuś anonimowi z Widzewa któremu się wkręciła rola strażnika teksasu.
Dajcie spokój i przestańcie rozpierdalać to forum.Kończę dyskusje i lecę bo mam ważniejsze i ciekawsze sprawy do ogarniania niż polemika z anonimami.
-
hehe brońca banderowców.Diamentowy pisze: ↑02.05.2023, 12:45Nie strasz farmazonami. Uzyskanie peselu nie uprawnia do głosowania jeszcze. Zatem nie strasz o tych milionach którzy będą głosować.
W Polsce masz około 20-25% banderowców w każdym większym mieście typu Warszawa, Wrocław itp.
Niebawem stworzą im ukraińską partię w "polskim" sejmie.
Danie im prawa do brania udziału w wyborach, to dla obecnego rządu jak splunięcie. Kwestia jednej ustawy pod którą na TAK zagłosuje każdy polityk. Konstytucja? Przecież oni ją pierd... tak jak to robili przez dwa lata PLANdemii.
Niedawno powstał centralny rejestr wyborców ...i miliony numerów pesel ludzi nad którymi nie ma kontroli. Nikt nie jest w stanie ocenić ilu ich do nas tak na prawdę przyjechało.
[link]
Trzeba być naiwniakiem, żeby nie widzieć w tym próby pozyskania głosów w najbliższych wyborach.
-
tak ku*** od razu 50%, jak wyliczyłeś mistrzu te procenty? Na podstawie ilości klientów w żabce na osiedlu? Jakoś nasza nacja w UK czy niemcach nie zrobiła swojej partiimieczem pisze: ↑03.05.2023, 21:11hehe brońca banderowców.Diamentowy pisze: ↑02.05.2023, 12:45Nie strasz farmazonami. Uzyskanie peselu nie uprawnia do głosowania jeszcze. Zatem nie strasz o tych milionach którzy będą głosować.
W Polsce masz około 20-25% banderowców w każdym większym mieście typu Warszawa, Wrocław itp.
Niebawem stworzą im ukraińską partię w "polskim" sejmie.
Danie im prawa do brania udziału w wyborach, to dla obecnego rządu jak splunięcie. Kwestia jednej ustawy pod którą na TAK zagłosuje każdy polityk. Konstytucja? Przecież oni ją pierd... tak jak to robili przez dwa lata PLANdemii.
Niedawno powstał centralny rejestr wyborców ...i miliony numerów pesel ludzi nad którymi nie ma kontroli. Nikt nie jest w stanie ocenić ilu ich do nas tak na prawdę przyjechało.
[link]
Trzeba być naiwniakiem, żeby nie widzieć w tym próby pozyskania głosów w najbliższych wyborach.

-
@UrzadSkarbowy
Jprdle ... dramat.
Jak skąd ?
Najprościej było by ci odpowiedzieć - z d...
Pesel dostawali np. na Stadionie "narodowym" w Warszawie. [link]
To liczby na podstawie tych danych, niedostępnych w mediach publicznych i nie pytaj czemu.
Do tego dodaj jeszcze tych, którzy mieszkają tu bez rejestracji.
Porównywanie sytuacji w Polsce, z tym co masz w UK, Niemczech, to jak porównywanie Termaliki do Realu Madryt.
Jprdle ... dramat.
Jak skąd ?
Najprościej było by ci odpowiedzieć - z d...
Pesel dostawali np. na Stadionie "narodowym" w Warszawie. [link]
To liczby na podstawie tych danych, niedostępnych w mediach publicznych i nie pytaj czemu.
Do tego dodaj jeszcze tych, którzy mieszkają tu bez rejestracji.
Porównywanie sytuacji w Polsce, z tym co masz w UK, Niemczech, to jak porównywanie Termaliki do Realu Madryt.
-
A wiesz że pewnie połowa z nich pewnie spierdoliła dalej do Niemiec i tak dalej bo w tym kraju obsranym PISowskim gówniem żyć ciężko?

-
Jak na razie to ty jesteś j***** i od kilku miesięcy nie możesz się zweryfikować :)TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑03.05.2023, 22:59po co się licytujecie jak c**** macie do gadania poza komputerem ukraincy są i będą j***** a wy wypierdalac

-
Chodzi o to, że lubisz sadomaso tak? Bo jak można j**** samego siebie, jesteś jedną z największych bezklubowych pizd na tym forum. Cwaniakujesz, a nie potrafisz się zweryfikować kim jesteś. Na Górniku nie przyznają się do tego konta, więc za kim jesteś?TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑03.05.2023, 23:07tyle twoje co popiszesz tutaj anonimku z neta j**** cię i resztę bezklubowych k****
Byłeś już na marszu pro rosyjskim, a przepraszam ruchu anty wojennym?