To dla tych którzy chcą kupić bilet w Częstochowskim OZPNie: Witam!Z informacji jaką posiadam ze Śląskiego ZPN nasz Okreg nie będzie prowadził sprzedaży biletów na mecz Polska - Belgia . Proszę pytać w Śląskim ZPN .Pozdrawiam
Taką dostałem odpowiedź na maila.Ehh... szkoda gadać
Skorpion89 pisze:Wczoraj skontaktowałem sie z jakims " elementem " z allegro i wiecie ile powiedział mi za bilet 700 zł a kupił go za ...40 zł ZŁODZIEJE
A ja nabyłem 15 sztuk bilecików po 60 zeta i odsprzedalem po 67 koszty przesyłki.Ale z ciekawosci zadzwoniłem i ja do jednego kiezia i za bilecik za 100 usłyszałem 500 i ze to juz ostatni bo wszystkie juz mu zeszły.ku*** rozumiem ze wiele osób przy okazji chce zarobic ale taka przebitka to juz chyba trochu przesada.W rozmowie z innym znajomkiem on stwierdził ze on nie bedzie szalał za jakimis biletami bo on kupi sobie na allegro albo od konika bo go stac.Gość typowy piknik i potem wielkie zdziwienie na meczu ze zamiast dopingu gość za toba mowi żebys usiadł bo nie widzi reklam a przed toba pluje słonecznikiem na sąsiada.
Rozmawiałem we wtorek z Markiem Szczerbowskim ( dyrektor Stadionu Śląskiego ) . Szczerze przyznał, że na 99% nie będzie biletów w wolnej sprzedaży. Ewidentnie PZPN dał d***.
manolo_pb pisze:Rozmawiałem we wtorek z Markiem Szczerbowskim ( dyrektor Stadionu Śląskiego ) . Szczerze przyznał, że na 99% nie będzie biletów w wolnej sprzedaży. Ewidentnie PZPN dał d***.
wiec pewnie 80% kibiców bedzie z wąsami,trąbkami z biletami od zakladów pracy
swoja droga dawno chyba nie bylo takiego cisnienia na bilety.
manolo_pb pisze:Rozmawiałem we wtorek z Markiem Szczerbowskim ( dyrektor Stadionu Śląskiego ) . Szczerze przyznał, że na 99% nie będzie biletów w wolnej sprzedaży. Ewidentnie PZPN dał d***.
wiec pewnie 80% kibiców bedzie z wąsami,trąbkami z biletami od zakladów pracy
swoja droga dawno chyba nie bylo takiego cisnienia na bilety.
taa jest ciśnienie, bo na 47 tyś, tylko 18 tyś mogli kupić (nie boję sie użyć tego słowa) normalni kibice
reszta poszła nie wiadomo gdzie i nie wiadomo do kogo
podzwoniłam i ani kopalnie, ani duże zakłady pracy, ani nawet urząd miasta nie ma żadnych biletów!
na stadionie będziemy mieli pełne trybuny, ale pikników...
nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądał doping