Gale MMA - KIBICOWSKO
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Gale MMA - KIBICOWSKO
Posterunkowy, a ty dziś nie masz dyżuru na Sienkiewicza że już od rana zaczynasz szczekać .
Milicjantko kończę z tobą dyskusje, i taką radę mam dla ciebie na przyszłość .Od rodziców to trzy kroki w bok.
-
DennisWise
To jest ustawione za możliwość zarobienia kolosanych wypłat. Milion złotych wypłaty za takie coś to patologia świata sportu.
PogonionyWitalski pisze: 18.09.2022, 10:26Co z tym Rosą co będzie walczył z Szachtą z Elany?Został pogoniony przez Widzew czy nie???
No jak żabole tak piszą, to tak musi być.przypalowiec z forum pisze: 07.10.2022, 20:06 ten Piast bedzie walczyl z Promieniem Żary ? Czy co to za ekipa? Swoja droga ciekawe Żabole pisza ze Piast nic nie znaczy i nie chca sie bic a jednak sa chetni sie sprawdzic.
To jest właśnie siła internetu. Jakże czasami złudna.
No jak na wielkie zapowiedzi Denisa gdy zakładał the war to coś słabiutko z tymi ekipami kibicowskimi.Chwalił się że ma kontakty w całej Polsce,wszędzie szanowany,będą u niego walczyć mocne ekipy a tu na tej jego śmiesznej gali kolega z Młodej Elany,jakiś pogoniony typek z Widzewa(walczył w końcu czy nie?),Piast Gliwice czyli 3 liga chuligańska i Promień Żary grającego w okręgówce.I ta nazwa jamniki hahahahah.Ja rozumiem pitbule,amstafy czy buldogi żeby groźniej brzmiało ale jamniki??Denis im to wymyślił czy sami się tak nazwali?
Mocna weryfikacja by była jakby się na trasie na kogoś ustawili, a nie na gali.przypalowiec z forum pisze: 09.10.2022, 00:37 W sumie podsumówując to Piast wygrywa wszystkie walki co nie ma ekipy "podobno" i zjawia sie najliczniej na hali :) Elana która ma haslo przewodnie ani kroku wstecz wali weselniaki i się (uwaga) cofa juz pomijajac ich postawe, to ile osób tam z Elany bylo? Bo nic prawie slychac nie bylo. Jak na walke pierwszego garnituru to slabe wsparcie kibiców. ;) Te Jamniki to Promień Żary ? Koleś tam miał znaczek H ale glosno cos nie mówili o ekipie to albo nie mieli przyzwolenia sie utozsamiac albo ch*j wie co. W kazdym badz razie duze zaskoczenie ze tak popadali ludzie co w spartańskich warunkach trenuja tyle lat...
Kolego z Torcidy Gliwice napisz nam wkoncu jak to jest z tym Piastem?
Mocna i bolesna weryfikacja ;)
-
Abrakadabra1410
https://m.facebook.com/events/563164514 ... _tab=about
Bytomscy w konkretnej liczbie będą bujać się po Mysłowicach...
Bytomscy w konkretnej liczbie będą bujać się po Mysłowicach...
-
Kibic_janusz
Walczą jacyś kibice dziś na KSW?
ma ktoś linka do ksw?
-
Salowy_Choroszcz
Strims.top
-
Adventurer
Wiesz ze gdzies dzwoni tylko nie wiesz w którym kościele , i niech tak zostanieWitalski pisze: 09.11.2022, 10:40 Co cię to obchodzi ale na Widzewie Denis nie pociśnięty w żaden sposób i dalej ma kolegów u was.
A co do Stali Rzeszów to nie mieli oni już kiedyś spiny z Elaną jeszcze w czasach gdy trzymał to Tyson?Bo coś mi się obiło o uszy że była dosyć mocna spina kilka lat temu na jakimś turnieju kibicowskim między Stalą i Elaną i jakaś wymiana zdań pomiędzy Ruchem a Elaną a właściwie Krystianem.
Natomiast ciekawi mnie dalej co będzie z Denisem jak wyjdzie z kryminału Tyson bo Denis mówi że relacje nadal są przyjacielskie ale znając Tysona to zrobi porządki bo jednak dla niego Elana była i jest na 1 miejscu.
130 kibiców Korony na gali CaveMMA w Jastrzębiu Zdroju
https://www.youtube.com/watch?v=91Wmbh7EFoU
Szacun dla kielczan, za tak dobrą liczbę, a trochę kilometrów mieli do przejechania.Marcin pisze: 16.01.2023, 15:45 130 kibiców Korony na gali CaveMMA w Jastrzębiu Zdroju
Były jeszcze jakieś inne akcenty kibicowskie na tej gali?
Jakie obecnie stosunki ma Korona z GKS Jastrzębie?
-
Medokiin08
Coś na Tuskvn24 nawet mówili że to pseudokibic
-
Kumątyinaczej
Szybko sprostuje choć on to nie ja.
Czy to nie kibice Wisły krzyczeli na SP.Malpe?
Że o Człowieku nie wspomnę.
Czy to nie kibice Widzewa pytali się fanów z Wrocławia gdzie jest Rolik?
PS.Nie z jego postu nie wynika że go to cieszy.
-
UrzadSkarbowy
ty ale co ty porówniesz sytuacje na meczach do wpisu jakiegos anonimowego c**** na forum?Kumątyinaczej pisze: 09.02.2023, 17:54 Szybko sprostuje choć on to nie ja.
Reprezentanci jakich ekip walczą pod koniec Lutego na gali Octagon w Zawierciu?
-
wiernyioddany
Na tej gali walczy też ktoś z sekcji Korony o dość dziwnych nazwiskach i karnacji. Trenujecie tam z cyganami? :)
-
Kumątyinaczej
Dobra załoga Poloni Bytom na jednej z gal.
-
Bluebloood
paru bylo :)
Ciekawe jak będzie w sobotę w spodku na High Lige.
-
Medokiin08
Daro lew z jakiej ekipy?
Beka z tych frikow w c*** hehe
Beka z tych frikow w c*** hehe
-
UrzadSkarbowy
-
TadzioNorek
Najman jeszcze nie skończył swojej "kariery" a ma już swojego następcę w postaci Deniska... Jedynym sensownym zagraniem Ruchu, Widzewa i reszty zgód Elany będzie odcięciem się od tego cyrkowca. Jeśli tego nie zrobicie to będzie w jakimś stopniu utożsamiani z tym celebrytka.
https://www.youtube.com/watch?v=tsUvv9HTsew#t=16m0s
Tyle w temacie celebrytki
Tyle w temacie celebrytki
Chłop się skompromitował,ale bynajmniej zarobił -takie czasy pojebane.
Czyli nie zarobił? Nauczcie się ku*** pisać po polsku. Bynajmniej to nie synonim słowa przynajmniej.
Zarobił profesorze
-
Śnieżnobiały
Denis czemu znowu piszesz o sobie w 3 osobie? Wracaj na insta wytłumaczyć się fanom z gimnazjum dlaczego znowu w życiu ci nie wyszło. Taki napięty byłeś...
-
UrzadSkarbowy
Dobra banda Legii dzisiaj na Narodowym :)
Trosze mnie zdziwiło że czeczen wychodzi przy piosence "Dziwny jest ten świat". Nie ogladałem poprzednich gal wiec może też przy tym wychodził.
-
Salowy_Choroszcz
Czeczenów od HL wyjaśnili i udupili, a Mehmed sobie paraduje po Narodowymban82 pisze: 04.06.2023, 00:49 Trosze mnie zdziwiło że czeczen wychodzi przy piosence "Dziwny jest ten świat". Nie ogladałem poprzednich gal wiec może też przy tym wychodził.
-
Kibic_janusz
A co jest nie tak z piosenka "dziwny jest ten swiat"?ban82 pisze: 04.06.2023, 00:49 Trosze mnie zdziwiło że czeczen wychodzi przy piosence "Dziwny jest ten świat". Nie ogladałem poprzednich gal wiec może też przy tym wychodził.
-
klasa sama w sobie
On zawsze wychodził przy takim kaukazkim disco polo. Dlatego wczoraj zaskoczenie, że zmienił tradycję i wyszedł przy Niemenie.ban82 pisze: 04.06.2023, 00:49 Trosze mnie zdziwiło że czeczen wychodzi przy piosence "Dziwny jest ten świat". Nie ogladałem poprzednich gal wiec może też przy tym wychodził.
Już wcześniej wychodził przy Niemenie, więc w sumie bez zaskoczeniaklasa sama w sobie pisze: 04.06.2023, 12:52On zawsze wychodził przy takim kaukazkim disco polo. Dlatego wczoraj zaskoczenie, że zmienił tradycję i wyszedł przy Niemenie.ban82 pisze: 04.06.2023, 00:49 Trosze mnie zdziwiło że czeczen wychodzi przy piosence "Dziwny jest ten świat". Nie ogladałem poprzednich gal wiec może też przy tym wychodził.
-
White_Blue
Mamed do poprzedniej walki z Pudzianem też wychodził do Niemena. Zbiega się to w czasie rozpoczęcia wojny na Ukrainie.
-
DennisWise
Tak wyjaśnili bo im rok dali na wypranie i wytransferowanie kasy. Inne firmy wpisali w tamtym roku na listę i okradli im konta jak tym od surówek Maga Foods. HL dopiero po donosie jakieś polsko-ukraińskiej fundacji. Nie wiadomo ile kasy mieli na kontach ale pewnie nie byli tak głupi by trzymać cały budżet widząc co się dzieje i kto steruje organizacją. Poza tym ci od HL podobno mają powiązania z Kadyrowem a "Mehmed" miał zdjęcie z szefem klanu czeczeńskiej Cosa Nostry rezydentem z samej Moskwy. Więc widać że ich PZ nie interesuje tylko działania polityczne. Jeszcze wszyscy pracujący w Polsce będziecie takim High League płacić z waszej forsy milionowe odszkodowania jak firmom za covid pozamykanym. Tylko wojna się skończy i nacisk polityczny.Salowy_Choroszcz pisze: 04.06.2023, 00:57Czeczenów od HL wyjaśnili i udupili, a Mehmed sobie paraduje po Narodowymban82 pisze: 04.06.2023, 00:49 Trosze mnie zdziwiło że czeczen wychodzi przy piosence "Dziwny jest ten świat". Nie ogladałem poprzednich gal wiec może też przy tym wychodził.