Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Odnośnie [link] czyli Kooloo ze Szczecina, to mogę o nim mówić tylko w samych superlatywach. Mocno zdziwiony czytałem w tym temacie obelgi rzucane pod jego adresem (nie twierdze, że kłamliwe) i perypetie niektórych z Was, związane z odbiorem materiałów.
Osobiście jestem z nim w kontakcie od ponad roku. W tym okresie dostał od nas (Penya Polska) dwa zlecenia na wykonanie dwóch flag (pierwsze sierpniu 2006 roku, drugie w lipcu w 2007). Obie flagi zostały wykonane dokładnie wg naszych wskazówek. Czas oczekiwania na [link] nie przekroczył 10 tygodni. Oczywiście termin wykonania/odbioru również nie został przekroczony ponad ustalony wcześniej. Kontakt gg/mail/telefon miałem z Nim cały czas.
Dodatkowo zostałem przez niego nawet poinformowany o zmianie numeru telefonu oraz o przedterminowym wykonaniu flagi. Pierwsza z flag została wysłana do mnie zanim przelałem drugą część płatności za flagę.
Jeśli o mnie chodzi z ręką na sercu mogę Go polecić, jednocześnie dziękując za profesjonalne podejście i szybkie załatwienie sprawy.
Poniżej 2 projekty które zostały przez niego wykonane:
1. [link]
2. [link]
Osobiście jestem z nim w kontakcie od ponad roku. W tym okresie dostał od nas (Penya Polska) dwa zlecenia na wykonanie dwóch flag (pierwsze sierpniu 2006 roku, drugie w lipcu w 2007). Obie flagi zostały wykonane dokładnie wg naszych wskazówek. Czas oczekiwania na [link] nie przekroczył 10 tygodni. Oczywiście termin wykonania/odbioru również nie został przekroczony ponad ustalony wcześniej. Kontakt gg/mail/telefon miałem z Nim cały czas.
Dodatkowo zostałem przez niego nawet poinformowany o zmianie numeru telefonu oraz o przedterminowym wykonaniu flagi. Pierwsza z flag została wysłana do mnie zanim przelałem drugą część płatności za flagę.
Jeśli o mnie chodzi z ręką na sercu mogę Go polecić, jednocześnie dziękując za profesjonalne podejście i szybkie załatwienie sprawy.
Poniżej 2 projekty które zostały przez niego wykonane:
1. [link]
2. [link]
-
Na prośbę chłopaków z Młodego Pokolenia Igloopolu:
"Koszulki Wykonane u Michała z Łodzi. Jestesmy w 100% zadowoleni.Szybka Realizacja , koszulki zrobione porządnie! Bardzo dobra jakos nadruku jak i material,koszulki powstaly okolo 1,5 miesiaca temu kilka razy byly juz prane i nic sie nie dzieje.
NIE MA CO UKRYWAC JEST TO JEDEN Z NAJLPESZYCH PRODUCENTOW ODZIEZY NA RYNKU.
kom 660-732-431 mail [email protected]
Polecam !! "
koszulki:
[link]
[link]
"Koszulki Wykonane u Michała z Łodzi. Jestesmy w 100% zadowoleni.Szybka Realizacja , koszulki zrobione porządnie! Bardzo dobra jakos nadruku jak i material,koszulki powstaly okolo 1,5 miesiaca temu kilka razy byly juz prane i nic sie nie dzieje.
NIE MA CO UKRYWAC JEST TO JEDEN Z NAJLPESZYCH PRODUCENTOW ODZIEZY NA RYNKU.
kom 660-732-431 mail [email protected]
Polecam !! "
koszulki:
[link]
[link]
LUDOWY KLUB SPORTOWY IGLOOPOL DĘBICA
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Bluzy czarne z kapturem nakład 11 sztuk wykonane z wysokiej jakosci materialu i z pieknym haftem u MichalzLodzi *!
Oto foto:

*E-mail: [email protected]
*Kom: 660732431
POLECAM WYKONAWCE, BARDZO DOBRY KONTAKT!
Oto foto:

*E-mail: [email protected]
*Kom: 660732431
POLECAM WYKONAWCE, BARDZO DOBRY KONTAKT!
-
Ja zamawiałem dwa razy. Jeśli chodzi o jakosć bluzy to mówisz jaką chcesz i bluzom nie można nic zarzucić. Nadruki sa naprawdę konkretne, świetna jakość. Wcześniej zamawiałem z haftem i też kozacko wyszło. Ja podpatrzyłem tego linka na jednym niemieckim forum gdzie kolesie chwalili. Nie żałuje i jeśli pytasz czy warto to odpowiadam, że warto.agent 007 pisze:Zamawiał ktoś bluze na [link] ?? Jeśli tak to prosze mi powiedzieć czy bluza i nadruk są dobrej jakości oraz czy warto tam zamawiać??
HOLY SHIT
-
-
-
również polecam!!!bOdziO_01 pisze:Michał z Łodzi robi kurtki, polecam.1938 pisze:ma ktos namiary na goscia ktory robi kurtki (kangurki) takie jak np. maja LKS Lodz czy Korona Kielce ?! z gory dzieki. pzdr
tel: 660-732-431
Kurtki pierwsza klasa , wykonanie perfekcyjne (haft najwyższej jakości) Czas Realizacji również jak na tak Ciężkie wykonanie bardzo dobry. (Kurtki są robione od 0- grafika krojczy hafciarnia i zszycie) Prezentują się znakomicie!
Przede wszystkim łatwy kontakt.Profesjonalne podejście
Polecam Każdy Gadżet u Tego pana!

namiary Michał z Łodzi
[email protected]
660 732 431
-
nieznajomy pisze:Jak ktos chce zamowic sreberka to pw lub gg 4641686 minimalne zamowienie 250sztuk jednego koloru. Atrakcyjne cenny
250szt-115zl
500szt-230zl
750szt-330zl
1000szt-420zl
Wieksze ilosci sreberek cena do uzgodnienia.
nie rozmieszaj mnie kolego.Za 500 sztuk w kwiaciarni zoltych i zielonych sreberek zaplacilismy 50 zlotych,wiec nie rob ludzi w klocki.
-
Na pewno nikt z tej strony Cie nie zrobi w ch.. na kasę. Dawniej tzn. 2 lata temu zdarzało się, że terminy się przedlużały ale na kasę nikt nikogo nie oszukał, z tego co teraz wiem i doświadczyłem chyba wszystko jest już na innych maszynach wykonywane i terminy są bardzo krótkie.Xuitu pisze:Wysłałem kase do [link] i urwał się z nimi kontakt ... gdy pisalem do nich o nr konta odpisali po godzinie a teraz od kilku dni cisza ;/ wiem ze ktos z tej firmy tutaj często zaglada wiec jak cos to niech napisze do mnie na PW
PS: Na maila to się tylko wzór wysyła.
A.C.A.B
-
-
-
-
- ban
-
only_twsm[E] pisze:a gdzie byscie polecali zrobienie takich kurtek kangurek jak ma Ruch
jak tak to bym proil o jakis kontakt, strona czy cos w tym stylu ;p
z gory dzikuje za odp
Pozdrawiam
moze ktos cos wiecej napisac o takich kangurkach??czy sa na siatce,podszewce??czy jakis dobry m,aterial wygodny itp czy zwykly ortalion ktory nadaje sie tylko do niczego?