Województwo Pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Województwo Pomorskie
Jakoś inne ekipy mogą wyjść po 20 30 osób a Lechia nie?.
Śmieszne jest to Twoje tłumaczenie że to nikogo w Gdańsku nie interesuje .Rozumie że boli was że arkowcy po kilkunastu słabszych latach stali się mocniejsi i zmienił się trochę układ sił i ciężko się przyznać że to nie ta sama Arka co kilka lat temu gdy to wy wiedliscie prym w Trójmieście a teraz poszło to w drugą stronę .
Śmieszne jest to Twoje tłumaczenie że to nikogo w Gdańsku nie interesuje .Rozumie że boli was że arkowcy po kilkunastu słabszych latach stali się mocniejsi i zmienił się trochę układ sił i ciężko się przyznać że to nie ta sama Arka co kilka lat temu gdy to wy wiedliscie prym w Trójmieście a teraz poszło to w drugą stronę .
tak przepraszam zapomniałem o Oławie ;)
dodatkowo są wspierani przez FC Lechii z Czerska (zarówno FC Chojniczanki jak i Lechii) oraz Wierzyce Pelplin (FC Lechii)
Nic nikogo w Gdańsku nie boli, i żaden układ sił też się nie zmienił.Darcos pisze: 29.01.2023, 21:36 Jakoś inne ekipy mogą wyjść po 20 30 osób a Lechia nie?.
A to że "nie mieliście" kiedyś ekipy a teraz macie to nawet lepiej, przynajmniej zrobiło się ciekawie i młodzież ma co robić...
Mocne słowa jak na ekipę, która od dłuższego czasu dostaje baty :)))
Taa, ciekawe od kogo?
-
LzsKleszczewko
No i sprowokowalismy tego co sobie lubi pogadać.
Oprócz starych powielanych wielkich zwycięstw, to narracja się zmieniła. I ok. Nie chce już mi się pewnych rzeczy tłumaczyć, więc zostawmy. Niech drugi stary bywalec tutaj się ogarnie i będzie można pogadać.
Do szybkiego zobaczenia.
Oprócz starych powielanych wielkich zwycięstw, to narracja się zmieniła. I ok. Nie chce już mi się pewnych rzeczy tłumaczyć, więc zostawmy. Niech drugi stary bywalec tutaj się ogarnie i będzie można pogadać.
Do szybkiego zobaczenia.
-
DennisWise
Racja, pisałem na szybko i najwidoczniej korekta w telefonie ma inne zdanie na ten temat ;) Dzięki za poprawienie!
-
Kumątyinaczej
Pomijając wszystko to odwagi nie można mu odmówić,jest to nasz rodak,więc szacun się należy,dodatkowo to chłopak z naszego środowiska
Czy ta grupa Malefactors Brigade (h) działa dalej na Gwardii Koszalin? Mógłby ktoś wrzucić foto tej flagi? Bo znalazłem ale tylko w jednym z zinów Polish Hools i trochę o tej ekipie na jednej ze stron ich zgody. Z góry dzięki
Ale to nie jest Pomorskie.SWC pisze: 02.03.2023, 00:27 Czy ta grupa Malefactors Brigade (h) działa dalej na Gwardii Koszalin? Mógłby ktoś wrzucić foto tej flagi? Bo znalazłem ale tylko w jednym z zinów Polish Hools i trochę o tej ekipie na jednej ze stron ich zgody. Z góry dzięki
Oczywiście że nie, wiem że zachodniopomorskie ale ten temat jest częściej odwiedzanyTAO pisze: 02.03.2023, 09:40Ale to nie jest Pomorskie.SWC pisze: 02.03.2023, 00:27 Czy ta grupa Malefactors Brigade (h) działa dalej na Gwardii Koszalin? Mógłby ktoś wrzucić foto tej flagi? Bo znalazłem ale tylko w jednym z zinów Polish Hools i trochę o tej ekipie na jednej ze stron ich zgody. Z góry dzięki
-
walka__o_przetrwanie
Trzy odcinki filmu ,,niedokończone powstanie" o białoruskich kibicach na froncie. Jest polski wątek kibicowski i W kontekście ostatniej akcji RDK i ich rajdzie na terytorium Rosji myślę, że warto wrócić tego filmu.
Poznacie tam losy nie tylko białoruskich ochotników ale również np. Denisa Nitkina Kapustina autora całej akcji i jednego z założycieli RDK.
Czemu Rosjanie walczą po stronie Ukrainy? Kim jest White Rex? Z kogo składa się grupa Terror i co tam robią Polacy ?
Cz.1 Że stadionu na front
https://www.dailymotion.com/video/x8hyjhi
Cz.2
https://www.dailymotion.com/video/x8i2e8h
Cz.3
https://www.dailymotion.com/video/x8i2h0q
Poznacie tam losy nie tylko białoruskich ochotników ale również np. Denisa Nitkina Kapustina autora całej akcji i jednego z założycieli RDK.
Czemu Rosjanie walczą po stronie Ukrainy? Kim jest White Rex? Z kogo składa się grupa Terror i co tam robią Polacy ?
Cz.1 Że stadionu na front
https://www.dailymotion.com/video/x8hyjhi
Cz.2
https://www.dailymotion.com/video/x8i2e8h
Cz.3
https://www.dailymotion.com/video/x8i2h0q
Przecież Tesak i jego ekipa jest dobrze znana w środowisku nacjonalistyczym i ns. Poczytaj trochę o ich akcjach przed wojną i jak w więzieniu pomogli Tesakowi sie przekręcić. A z tym łykaniem to nie mierz innych swoją miarą.
Czy za awanturę na meczu Lechia-Akademia Pandev dużo osób jest aktualnie w areszcie i czy tym są spowodowane obecne problemy Lechii o czym wspominał od nich sam ktoś stronę wcześniej?
-
Kibic_janusz
Jeździsz tirem w strefę walk? Jak tak to szacunMatias pisze: 04.03.2023, 15:41
Byłeś tam widziałeś na żywo ?
Ja byłem jeżdżę na tirach i tak wcale to nie wygląda
A jak nie, to też nie widziałeś na żywo. Chyba się zamotałeś za mocno
-
walka__o_przetrwanie
W styczniu były zatrzymania.ślusarz pisze: 04.03.2023, 17:45 Czy za awanturę na meczu Lechia-Akademia Pandev dużo osób jest aktualnie w areszcie i czy tym są spowodowane obecne problemy Lechii o czym wspominał od nich sam ktoś stronę wcześniej?
https://www.google.com/amp/s/www.rmf24. ... Id,6523089
-
walka__o_przetrwanie
Denis Nikitin to jeden z założycieli rosyjskiego korpusu ochotniczego. Jednostki Rosjan walczących po stronie Ukrainy. W filmie niedokończone powstanie jest z nim wywiad. Dywersja na tyłach wroga i rozpoznanie. Polacy tworzą teraz polski korpus ochotniczy do zadań specjalnych na wzór Białorusinów i Rosjan.czehulov pisze: 04.03.2023, 11:50 Przecież Tesak i jego ekipa jest dobrze znana w środowisku nacjonalistyczym i ns. Poczytaj trochę o ich akcjach przed wojną i jak w więzieniu pomogli Tesakowi sie przekręcić. A z tym łykaniem to nie mierz innych swoją miarą.
https://3droga.pl/aktualnosci/denis-nit ... onalistow/
Kanał polskiego korpusu ochotniczego na telegramie https://t.me/PolskiKorpusOchotniczy
-
walka__o_przetrwanie
Milicyjne materiały https://youtu.be/Uh0yUeiBDwkwalka__o_przetrwanie pisze: 04.03.2023, 23:39W styczniu były zatrzymania.ślusarz pisze: 04.03.2023, 17:45 Czy za awanturę na meczu Lechia-Akademia Pandev dużo osób jest aktualnie w areszcie i czy tym są spowodowane obecne problemy Lechii o czym wspominał od nich sam ktoś stronę wcześniej?
https://www.google.com/amp/s/www.rmf24. ... Id,6523089
Sytuacja z dzisiaj liczy się tak samo jak ta po Grabiszyńskiej, tyle że to nieproblem śledzi.
Tak czy nie?
Tak czy nie?
Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie, to ..nie wiem .Można znaleźć argumenty i na tak i na nie.PCHLG pisze: 05.03.2023, 18:09 Sytuacja z dzisiaj liczy się tak samo jak ta po Grabiszyńskiej, tyle że to nieproblem śledzi.
Tak czy nie?
-
Gedania Gdansk
Jaja sobie niezłe robicie porównując Wasz ''burdel'' do Nas '' po Grabiszyńskiej''...
A co do Naty Cup to rzeczywiście pamięć już nie ta i również nie zakładam złej woli ale tam drugiego dnia to też mieliście gruby skład z Macholą czy Milanem. Chyba, że Mnie poprawisz.
A co do Naty Cup to rzeczywiście pamięć już nie ta i również nie zakładam złej woli ale tam drugiego dnia to też mieliście gruby skład z Macholą czy Milanem. Chyba, że Mnie poprawisz.
-
AdamKowalski77
Na turnieju Nata CUP też pamiętam starych z Lechi oraz Mlode Orły,jak dzis pamiętam jak Szczur z Francuzem coś do siebie krzyczeli na odległość bo się znali, więc nie było samej młodzieży od Was
A pamiętasz ile "F" miał wtedy lat?AdamKowalski77 pisze: 06.03.2023, 15:07 Na turnieju Nata CUP też pamiętam starych z Lechi oraz Mlode Orły,jak dzis pamiętam jak Szczur z Francuzem coś do siebie krzyczeli na odległość bo się znali, więc nie było samej młodzieży od Was
"Był bodaj dwudniowy turniej w Gdańsku ,Lechia była dużym składem pierwszego dnia turnieju,wy wpadliście drugiego dnia .Od nas praktycznie sama młodzież,i kilka starszych osób.Zamietliście nami podłogę"
Czego tu nie zrozumiałeś?
Jena, chłopaki ale wy tu personalnie jedziecie :).Czy byli wtedy na Nacie drugiego dnia Grzesiek i Milan?Nie wiem,ja wtedy byłem młody szczyl,podobnie zresztą jak Francuz.Kurczę,pamiętam jak pierwszy raz pogadałem sobie z Grześkiem ,jadąc zresztą na jakiś wjazd do Gdyni po naszym meczu i spacer Świętojańską,to byłem wtedy dumny jak paw,że ktoś taki zamienił ze mną parę słów :)Grzesiek to był mega kocur,podobnie zresztą Milan,o czym zresztą się wielkorotnie przekonywaliście.Ja z Naty pamiętam takich samych młodzieżowców jak ja wtedy.
O Szczurze pisać nie zamierzam.Po prostu dla mnie mitoman.Gdzie mu do takiego Cezara,czy Sado.
Młode Orły wydaje mi się,że powstały w 96 roku,już po turnieju Naty.
Zresztą patrząc na komentarze w innym temacie, ludzie nawet nie wiedzieli,że Lech kiedys skroił flagę TB,i do teraz nie mogą ustalić kiedy to było,to trzeba stwierdzić,że ludzka pamięć jest zawodna.Pomijam,oczywiśćie ,że bywa też wybiórcza,co jest często widoczne w różnych wspomnieniach tutaj na forum.
O Szczurze pisać nie zamierzam.Po prostu dla mnie mitoman.Gdzie mu do takiego Cezara,czy Sado.
Młode Orły wydaje mi się,że powstały w 96 roku,już po turnieju Naty.
Zresztą patrząc na komentarze w innym temacie, ludzie nawet nie wiedzieli,że Lech kiedys skroił flagę TB,i do teraz nie mogą ustalić kiedy to było,to trzeba stwierdzić,że ludzka pamięć jest zawodna.Pomijam,oczywiśćie ,że bywa też wybiórcza,co jest często widoczne w różnych wspomnieniach tutaj na forum.
Ja nikomu nie jadę, szczególnie personalnie.
Śmieszy mnie tylko ta narracja o "zawsze słabej" Lechii (przynajmniej od połowy lat 90) i "zawsze mocnej" Arce.
Przecież oni nigdy nie przyznali się do porażki bo ktoś był lepszy, tylko "trzecie garnitury, ich było wincyj, mieli sprzęt itd.)
Sami za to w kilka czy kilkanaście osób potrafili gonić tłumy...
"O Szczurze pisać nie zamierzam.Po prostu dla mnie mitoman."
To ten co jego brat mieszkający swego czasu na Przymorzu", skarżył się w internecie że mu ktoś szybę w mieszkaniu wybił, jak zaczął się zapominać i wysiadać z taxi w barwach?
Chyba lepiej szybę niż od razu zęby?
Śmieszy mnie tylko ta narracja o "zawsze słabej" Lechii (przynajmniej od połowy lat 90) i "zawsze mocnej" Arce.
Przecież oni nigdy nie przyznali się do porażki bo ktoś był lepszy, tylko "trzecie garnitury, ich było wincyj, mieli sprzęt itd.)
Sami za to w kilka czy kilkanaście osób potrafili gonić tłumy...
"O Szczurze pisać nie zamierzam.Po prostu dla mnie mitoman."
To ten co jego brat mieszkający swego czasu na Przymorzu", skarżył się w internecie że mu ktoś szybę w mieszkaniu wybił, jak zaczął się zapominać i wysiadać z taxi w barwach?
Chyba lepiej szybę niż od razu zęby?
Czy dobrze pamiętam, że to on jako autor pierwszej relacji z meetingu w McDonaldzie po POL-FRA wprowadził do fan-zinowej publicystyki pojęcie "3 garnitur"? Na pewno zastosował je w kontaktach ze swoimi ówczesnymi znajomymi z Pogoni.
To żadna napinka a mojej strony. Po prostu skoro spotkały sie już w tym temacie osoby mające coś do napisania - nie dajmy się zwariować między stawianiem pomników i "odbrązowianiem" ;)
To żadna napinka a mojej strony. Po prostu skoro spotkały sie już w tym temacie osoby mające coś do napisania - nie dajmy się zwariować między stawianiem pomników i "odbrązowianiem" ;)
-
Gedania Gdansk
Wydaje mi się, że pojęcie ''3 garnitur'' wprowadził ''P'', a nie Szczur.
Nie mam zamiaru nikomu stawiać pomników bo na trybunach nie ma postaci krystalicznych, ale szacunek do osób, które coś znaczyły w tamtych czasach powinien być jednak zachowany, co w przypadku Szczura potwierdzą np. Panowie z warszawskiego kręgu ABJ :)
Nie mam zamiaru nikomu stawiać pomników bo na trybunach nie ma postaci krystalicznych, ale szacunek do osób, które coś znaczyły w tamtych czasach powinien być jednak zachowany, co w przypadku Szczura potwierdzą np. Panowie z warszawskiego kręgu ABJ :)
To trochę słów komentarza ode mnie.Ciężko napisać coś o kims tak personalnie,bo przecież te osoby pewnie nie życzyłyby sobie tego.Co do naszego GM.Oczywiście,że w czasach Naty ja byłem młodym chłopakiem i siłą rzeczy taka persona nie była moim kolegą.Gdzieś tam mówiłem cześć i wtedy to było wszystko.Nie wiem,może na Arce było tak,że młody chłopak szedł do Zbycha i mówił np,kurde Zbychu weź opowiedz jak dostałeś pod Maksem w Gdańsku,albo pytał innego śledzia, np Zeusa, słuchaj ,a to prawda ,że uciekałeś przed Legią?Na Lechii tak nie bywało i nie było.
Jeżeli "kolego" z Gedanii byłeś starszy i zapamiętałeś i pamiętasz przez tyle lat kto(ponad 25) od nas byl wtedy na hali to szacun.Ja takiej pamięci nie mam.Wstyd się przyznać,ale nawet bywało tak,że z nietórych meczy,to wiem tyle,że byłem :).Takie to bywały czasy.
Piszesz,że z Grześka żartowali koledzy.I teraz mógłbym wymienić personalnie chłopaków z Żabianki czy Lechii i spytać się którzy, tak docipkowali.Ja pamiętam,że wtedy raczej nie było do śmiechu komukolwiek na jego temat, szczególnie pewnie wam i tym ,którzy widzieli go w akcji,za to pamiętam jak oferowaliście hajc małolatom z Żabianki,żeby zdradzili ,gdzie mieszka. A gdy wrócił po długim okresie nieobecności,to też nie kojarzę,żeby ktoś sobie dowcipkował.Mało tego,i to są właśnie rzeczy,których nie chcę pisać więc tylko wspomnę ,że Grzesiek do tej pory cieszy się szacunkiem u waszych najlepszych wtedy zawodników.I tutaj powinienem podać przykład tego szacunku,ale tego nie zrobię.Wierz mi albo nie.Napisałeś,że czuliście do niego respekt.No to jest przecież oczywiste,że czuliście.Podobna sytuacja jak np my i ZR od was. Ciężko do takich postaci nie czuć respektu.
Ja wogóle należę do tej mniejszośći na Lechii,która was nigdy nie lekceważyła.Znałem ,znam i z niektórymi osobami od was mam kontakt do tej pory i pewnie będę miał do końca życia.Nie byłem nigdy typem,ktory widzi was tylko na derbach lub kadrze.Takich ludzi jest u nas i u was mnóstwo.To są pewnie ci analitycy internetowi ,specjaliści od tego kto i co kogo boli albo układacze ligi chuliganów.
Lata o których piszemy,to były zupełnie inne czasy.Mimo nienawiści był szacunek.I po upływie wielu lat czuć nie tylko wzajemny szacunek czy nić sympatii ale wręcz koleżenskość. I tutaj znowu powinienem napisać przykłady,ale nie wiem czy te osoby by sobie tego życzyły.Wierz mi albo nie.Zresztą w takich rozmowach po latach,nie ma żadnego ciśnienia po obu stronach,powiedzialbym nawet ,że jest przesadna dbałość o gościa :)
Szczurek.Napisałem,że nie chcę o nim pisać.Wogóle nie chce pisać zresztą personalnie.Ale małe słowo wyjaśnienia.Absolutnie nie uważam go za herbatnika.Za greka zresztą też nie :)Tak, był fanatykiem,miał w sobie dwie rzeczy :kochał Arkę i nienawidził Lechii .Jeździł ma mnóstwo waszych meczy,gdy jeździliście po kilkanaście osób zaliczał kadrę w Polsce i za granicą.Miał kontakty też z naszą starą gwardią.Absolutnie nie neguję,że coś znaczył.Ale swoje zdanie podtrzymuję,to był farmazoniarz i nie był typem"zawodnika" na którego się wykreował.I nie ma znaczenia, czy to on wymyślił pojęcie "trzeciego garnituru" na usprawiedliwainie swoich porażek,czy Pietruch.I na tym jego temat zakończę.
I tutaj na koniec muszę napisać o pewnym elemencie,w którym nas zjadaliście i zjedliście.O pijarze ,propagandzie czy medialności.Ot kwestia np sprzętu.On w waszych rękach był wielokrotnie:np prawie zaszlachtowaliście kadłubów w Osowej czy Orłowie,kosę i kalectwo dostał od was chłopak w Kaliszu,na Legię w Ursusie mieliście nie tylko miecz,czy nawet te słynne bagietki w Paryżu.A jaki jest odbiór Arki w Polsce i Lechii?.Zdecydowana większość odpowie,że Arka była bezsprzętowa.A była?
Dwa najsłynniejsze i kultowe filmiki o kibicach z Trójmiasta z lat 90-tych to ten ze Zbychem i akcją z Legią i nasz wywiad pod napięciem Wrony,który stał się wręcz wiralem internetowym.To kształtowało swiadomość,te filmy Latkowskiego zrobiły kolosalną robotę.To właśnie te filmy się pamięta,a nie złapanego przez psy sledzia,kóry co dzień rano marszczy freda i kocha policję.Te wasze opowieśći,w których porównywaliśćie nas do Bałtyku i jak to ganialiście nas po Gdańsku.To kształtowało opinię o was jako niepokonanej ekipie i o nas jako słabiakach.Co nie było prawdą.Ot, można się pośmiać z naszego "kto ,co był",ale mam takie przeczucie graniczące z pewnością,że z autora tych słów to raczej nikt by się nie śmiał.
Jeżeli "kolego" z Gedanii byłeś starszy i zapamiętałeś i pamiętasz przez tyle lat kto(ponad 25) od nas byl wtedy na hali to szacun.Ja takiej pamięci nie mam.Wstyd się przyznać,ale nawet bywało tak,że z nietórych meczy,to wiem tyle,że byłem :).Takie to bywały czasy.
Piszesz,że z Grześka żartowali koledzy.I teraz mógłbym wymienić personalnie chłopaków z Żabianki czy Lechii i spytać się którzy, tak docipkowali.Ja pamiętam,że wtedy raczej nie było do śmiechu komukolwiek na jego temat, szczególnie pewnie wam i tym ,którzy widzieli go w akcji,za to pamiętam jak oferowaliście hajc małolatom z Żabianki,żeby zdradzili ,gdzie mieszka. A gdy wrócił po długim okresie nieobecności,to też nie kojarzę,żeby ktoś sobie dowcipkował.Mało tego,i to są właśnie rzeczy,których nie chcę pisać więc tylko wspomnę ,że Grzesiek do tej pory cieszy się szacunkiem u waszych najlepszych wtedy zawodników.I tutaj powinienem podać przykład tego szacunku,ale tego nie zrobię.Wierz mi albo nie.Napisałeś,że czuliście do niego respekt.No to jest przecież oczywiste,że czuliście.Podobna sytuacja jak np my i ZR od was. Ciężko do takich postaci nie czuć respektu.
Ja wogóle należę do tej mniejszośći na Lechii,która was nigdy nie lekceważyła.Znałem ,znam i z niektórymi osobami od was mam kontakt do tej pory i pewnie będę miał do końca życia.Nie byłem nigdy typem,ktory widzi was tylko na derbach lub kadrze.Takich ludzi jest u nas i u was mnóstwo.To są pewnie ci analitycy internetowi ,specjaliści od tego kto i co kogo boli albo układacze ligi chuliganów.
Lata o których piszemy,to były zupełnie inne czasy.Mimo nienawiści był szacunek.I po upływie wielu lat czuć nie tylko wzajemny szacunek czy nić sympatii ale wręcz koleżenskość. I tutaj znowu powinienem napisać przykłady,ale nie wiem czy te osoby by sobie tego życzyły.Wierz mi albo nie.Zresztą w takich rozmowach po latach,nie ma żadnego ciśnienia po obu stronach,powiedzialbym nawet ,że jest przesadna dbałość o gościa :)
Szczurek.Napisałem,że nie chcę o nim pisać.Wogóle nie chce pisać zresztą personalnie.Ale małe słowo wyjaśnienia.Absolutnie nie uważam go za herbatnika.Za greka zresztą też nie :)Tak, był fanatykiem,miał w sobie dwie rzeczy :kochał Arkę i nienawidził Lechii .Jeździł ma mnóstwo waszych meczy,gdy jeździliście po kilkanaście osób zaliczał kadrę w Polsce i za granicą.Miał kontakty też z naszą starą gwardią.Absolutnie nie neguję,że coś znaczył.Ale swoje zdanie podtrzymuję,to był farmazoniarz i nie był typem"zawodnika" na którego się wykreował.I nie ma znaczenia, czy to on wymyślił pojęcie "trzeciego garnituru" na usprawiedliwainie swoich porażek,czy Pietruch.I na tym jego temat zakończę.
I tutaj na koniec muszę napisać o pewnym elemencie,w którym nas zjadaliście i zjedliście.O pijarze ,propagandzie czy medialności.Ot kwestia np sprzętu.On w waszych rękach był wielokrotnie:np prawie zaszlachtowaliście kadłubów w Osowej czy Orłowie,kosę i kalectwo dostał od was chłopak w Kaliszu,na Legię w Ursusie mieliście nie tylko miecz,czy nawet te słynne bagietki w Paryżu.A jaki jest odbiór Arki w Polsce i Lechii?.Zdecydowana większość odpowie,że Arka była bezsprzętowa.A była?
Dwa najsłynniejsze i kultowe filmiki o kibicach z Trójmiasta z lat 90-tych to ten ze Zbychem i akcją z Legią i nasz wywiad pod napięciem Wrony,który stał się wręcz wiralem internetowym.To kształtowało swiadomość,te filmy Latkowskiego zrobiły kolosalną robotę.To właśnie te filmy się pamięta,a nie złapanego przez psy sledzia,kóry co dzień rano marszczy freda i kocha policję.Te wasze opowieśći,w których porównywaliśćie nas do Bałtyku i jak to ganialiście nas po Gdańsku.To kształtowało opinię o was jako niepokonanej ekipie i o nas jako słabiakach.Co nie było prawdą.Ot, można się pośmiać z naszego "kto ,co był",ale mam takie przeczucie graniczące z pewnością,że z autora tych słów to raczej nikt by się nie śmiał.
Pamiętam ten materiał. Z Lechii byki ledwo się w obiektyw kamery mieściły. I pamiętam że Arkę wymienili w gronie najlepszych ekip w PL. Szacunek był i tak powinno być.
-
przeciętne IQ
Po wyemitowaniu tamtego programu ówczesna komisja k.net debatowała czy to byki prawdziwe, które założyły normalne dresy czy byki udawane, które pod te dresy założyły kilka innych dresów. Sprawa nie została wyjaśniona.
-
walka__o_przetrwanie
Jak większość nie wiedziała o co chodzi. Spontanicznie kazdy się podłączał do awantury.
-
walka__o_przetrwanie
Niech ktoś z areczki opiszę gościne Spartaka przed walką z Lechią. Cała Polska by chętnie poczytała :) mocno w******* ? Płakaliscie razem ?
Wtedy debatowała komisja kibice.pl i nie na forum tylko na czacie :-)przeciętne IQ pisze: 09.03.2023, 20:39 Po wyemitowaniu tamtego programu ówczesna komisja k.net debatowała czy to byki prawdziwe, które założyły normalne dresy czy byki udawane, które pod te dresy założyły kilka innych dresów. Sprawa nie została wyjaśniona.
-
LzsKleszczewko
Tego co walczy o przetrwanie pominę.
Wasz sprzęt, niby mityczny, znikł w momencie gdy m.in, jedna z szanowanych u was osób powiedziała wam, ze walczycie bez niego i my tez go nie będziemy mieli. automatycznie pogubiliście buty i zęby
Wkurwiony był mocno jak zobaczył uciekających w bloki kolegów.Innym razem się zamki pozacinały w furach
Nie będę się rozwijał, bo już i tak za dużo piszę. A pomijam najważniejsze. Ćwiczcie , bo bez sprzętu c**** znaczycie. Tyle ode mnie.
Wasz sprzęt, niby mityczny, znikł w momencie gdy m.in, jedna z szanowanych u was osób powiedziała wam, ze walczycie bez niego i my tez go nie będziemy mieli. automatycznie pogubiliście buty i zęby
Nie będę się rozwijał, bo już i tak za dużo piszę. A pomijam najważniejsze. Ćwiczcie , bo bez sprzętu c**** znaczycie. Tyle ode mnie.
Po rozwaleniu sceny kibicowskiej w Polsce,zafundowaniu Europie pokazówki i wkurzeniu szanowanej u nas osoby powinniśmy się chyba rozwiązać.LZS jak myślisz? ; )
-
DennisWise
Rugbyści z Lechia/Ogniwo albo trójmiejscy taksówkarze poubierani w cztery pary dresów, ja pewności nie mam do tej pory.przeciętne IQ pisze: 09.03.2023, 20:39 Po wyemitowaniu tamtego programu ówczesna komisja k.net debatowała czy to byki prawdziwe, które założyły normalne dresy czy byki udawane, które pod te dresy założyły kilka innych dresów. Sprawa nie została wyjaśniona.
Poza tym w programie Wrony był jeszcze lepszy hit na TVN jak Wisła kłóciła się między sobą na stadionie podczas wywiadu o wyjazd do Szczecina. I gość chyba z Olkusza (nomen omen redaktor czasopisma fantastycznonaukowego) powiedzmy skromnej jak na dzisiejsze czasy postury cisnął jakiegoś konia na wizji u Wrony.
Nie wiem,to się wypowiem.Standard na forum..Kwestia czasu,kiedy ktoś napisze,że to były Ukry,co Dennis?
Wy naprawdę jesteście niepowtarzalni : )
Wy naprawdę jesteście niepowtarzalni : )
Coś pięknego...LzsKleszczewko pisze: 12.03.2023, 20:39 Tego co walczy o przetrwanie pominę.
Wasz sprzęt, niby mityczny, znikł w momencie gdy m.in, jedna z szanowanych u was osób powiedziała wam, ze walczycie bez niego i my tez go nie będziemy mieli. automatycznie pogubiliście buty i zębyWkurwiony był mocno jak zobaczył uciekających w bloki kolegów.Innym razem się zamki pozacinały w furach
![]()