Trzaśnij ziomuś bo sie nie znasz. Nie probuj na sile udowadniac kto w Krakowie jest bardziej anty ...bo chyba sam dobrze wiesz ze Ci sie to nie uda, a przyklad vlepek beznadziejny jezeli widzisz co sie dzieje...
Ale wystarczy chociażby popatrzyć na OFICJALNE serie vlepek obu klubów by zobaczyć ile tam jest wzorów ANTY i kto w nich przeważa. Tak więc skończcie z propagandą jakoby Pasy przewyższały Wisłę w ilości "ANTY".
Ok konczymy z propaganda, tak masz racje Wisła przewyzsza Pasy w ilosci anty.
A teraz lepiej wrocic do tematu i wklejac zdjecia grafow.
Nie przestrzegam prawa i nie popieram rządu, nie uznaje policji,prokuratury i sądu.
a mnie się wydaje,że widziałem ten malunek w krk..i nie jest to dzieło Cracovii tylko malunek pokazujący historię miasta wykonany przez jakichś tam artystów..mogę się mylić więc jak coś proszę o poprawienie mnie
kawa1984 pisze:
a mnie się wydaje,że widziałem ten malunek w krk..i nie jest to dzieło Cracovii tylko malunek pokazujący historię miasta wykonany przez jakichś tam artystów..mogę się mylić więc jak coś proszę o poprawienie mnie
Dokladnie! to tak samo jak na banknotach 50zl jest napisane "cracovia" i watpie by zwiazane to bylo w jakikolwiek sposob z klubem, dlatego dla mnie wklejenie tej pracy tutaj jest bezpodstawne....
Historia Krakowa na murze:
Ma 90 metrów długości, 5 wysokości, zaś do jego realizacji zużyto przeszło 1200 puszek sprayu. W piątek przy al. Powstańców Śląskich oficjalnie zaprezentowano mural graffiti, największy projekt o charakterze historycznym na świecie.
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke