Nie przypadkowo info poszło w eter po jakimś czasie. A co do tematu górnośląskiego o którym wspomniałeś, bo zagłębiowskiego nie ma co mieszać w tę papraninę, to tam już wleciały wątki seksualne, najwidoczniej chłopcy z Chorzowa, Katowic i Zabrza lubią swoje towarzystwo.
Kazdy kto juz jakiś czas przegląda ten temat ( ileś tam lat) to wie że co jakis czas pojawiają sie tu roznej masci prowokatorzy nakręcający zainteresowanie i prowokujący do dyskusji, odpowiedzi itp itd. Jak zniknal stąd dozol to jeszcze przez dłuzszy czas bylo tu pare nickow ktore sie pod niego podszywały.
Dla mnie sprawa jest prosta. Gdyby nie takie zabiegi, i gdyby nie nikodem tutaj i jego pare wcieleń to na forum byłby ruch w postach mniejszy o jakies 70-80 %, wiec kazdy niech sobie wnioski wyciagnie sam.
dodatkowo mozna rozroznic , że jak tutaj były wielokrotnie grube spiny i wjezdzalo po kilkadziesiąt postów dziennie, ale pisanych przez rozne osoby z jednej i drugiej strony, to mimo ze poziom wielokrotnie był bliski rynsztoka to jednak czuć było ze rozmawiasz z kibicem drugiej strony, argumenty byly typowo kibolskie, czy napinkowe czy nie - to inna para kaloszy.
Natomaist tak jak w przypadku nikosia czy innych nakrecających tutaj na siłe gadke - to jest dyskusja całkowicie z d*** o niczym, na poziomie 14 letnich dzieci komentujących na fb stadionowych oprawców, nie wychodzących poza informacje które krązą w internecie. Zresztą wielokrotnie juz o takim procederze było tutaj pisane i to w róznych tematach. Po prostu liczą sie wyswietlenia i ruch na stronie, a ten z roku na rok jest coraz mniejszy.
Niedzielne południe słoneczko w Łodzi w miarę ciepło a na mecz zgodowiczów ŁKS-GKS Tychy przychodzi 8.655 widzów.
Żeby nie było nie jestem za Widzewem to dzisiaj widziałem przy ulicy Pomorskiej 88 (garaże) i na Wierzbowej 19/19A przestrzelone bardzo ładne grafy Widzewa,duchy tego nie zrobiły,czyli ŁKS ma się całkiem dobrze w swoim mieście.
ślusarz pisze: 13.02.2023, 08:35
Arka i Lech mieli czarnoskórych już w latach 90tych w młynach więc dla kogoś kto ma 15-25 lat będzie pewnie to szok kulturowy :-)
O Lechu pierwsze slysze, co do Arki to zrobiła u siebie porządek. Jedni i drudzy obecnie sztywno, biało, a przede wszystkim bez podwójnych standardów.
Proszę o scalenie postów
Co do sąsiadów to skoro rzeczywiście było tyle ludzi jak napisali czyli 8655 to nie ma powodów do śmiechu bo frekwencja naprawdę niezła. Tylko kwestia czy ta podana liczba jest prawidłowa czy też lekko zakłamana bo np. 5tys kupiło karnety ale przecież nie wszyscy musieli być na meczu. Sporo osób kupuje jako wsparcie klubu i nie zawsze chodzi na wszystkie mecze albo jest na emigracji. Tak wygląda sytuacja u Nas ale w większości takie osoby zwalniają miejsce i można kupić bilety jeszcze raz.
Co by nie mówić po otwarciu nowego stadionu frekwencja na łksie podskoczyła o 2-4tys w górę, zależy od meczu. Tylko jak widać zaczęły stadion odwiedzać różnorakie persony pewnie na skutek promowania nowego stadionu i zachęcania do przychodzenia na mecze.
Normalny wpis bo ja nie mam zamiaru tu się z nikim kłócić bo to nie w tym rzecz. Jak widzę że jest was na meczu 7-8 tys lub więcej to napisze że oki bo taka prawda. Wkurza mnie tylko jakieś zakłamywanie rzeczywistości jak jest 7 a się piszę 9. Jaki tego sens. Nie które ekipy zauważyłem że liczą frekwencję: sprzedane karnety+ sprzedane bilety. Przykład sprzedane karnety 7000+ 5200 biletów frekwencja podana 12200 a na stadionie 10,5tys bo karnetowiczów nie przyszło 1700 osób ale to już nie istotne. Jak Widzew by tak podawał to byśmy mieli frekwencję zawsze ponad 20 koła bo u nas co mecz średnio blisko 4tys karnetów jest zwalnianych i w to miejsce kupowane są bilety.
Wstydzić to się właśnie mogą Śląsk, Lechia, Cracovia i Jaga też ostatnio trochę słabiej bo oni jak na tak wielkie miasta i ilość FC mają mizerię na trybunach na większości spotkań, sprężają się tylko na 2-3 hity w sezonie. Tam zawsze te 10 koła powinno być.
ślusarz pisze: 13.02.2023, 08:35
Arka i Lech mieli czarnoskórych już w latach 90tych w młynach więc dla kogoś kto ma 15-25 lat będzie pewnie to szok kulturowy :-)
Przy okazji meczu ŁKS w Bełchatowie, kibice ŁKS wywiesili transa "w Bełchatowie bez zmiany, RTS j*****".
Może ktoś obiektywnie napisać jak rzeczywiście sytuacja w tym mieście wygląda?
Byłem tam przejazdem może z pół roku temu, to na murach widać było tylko same zamazane napisy. Żadnych grafów nie przestrzelonych, więc ciężko było cokolwiek stwierdzić.
Myślący pisze: 19.02.2023, 21:54
Przy okazji meczu ŁKS w Bełchatowie, kibice ŁKS wywiesili transa "w Bełchatowie bez zmiany, RTS j*****".
Może ktoś obiektywnie napisać jak rzeczywiście sytuacja w tym mieście wygląda?
Byłem tam przejazdem może z pół roku temu, to na murach widać było tylko same zamazane napisy. Żadnych grafów nie przestrzelonych, więc ciężko było cokolwiek stwierdzić.
Widzew po starcie w futsalu będzie teraz upominał sie o nową hale
No niestety nie mamy takiego luksusu jak wy że wam wasza pani wszystko buduje od ręki bez liczenia się z kosztami, więc ta może się będziemy ubiegać , a może wybudujemy sobie sami, tak czy siak spokojna twoja rozczochrana poradzimy sobie.
Pod względem frekwencji jesteśmy gdzieś w okolicy 6-8 miejsca,chyba widzewu traci argument
Bo ci powiedzieć o Ruchu który ma zbliżona albo i niższa od nas
Kumątyinaczej pisze: 21.02.2023, 13:00
Pod względem frekwencji jesteśmy gdzieś w okolicy 6-8 miejsca,chyba widzewu traci argument
Już sobie tak nie dodawaj.
Ruch - 10 meczy - 81019 widzów. 8101/mecz
ŁKS - 10 meczy - 76383 widzów 7638/mecz
Kumątyinaczej pisze: 21.02.2023, 13:00
Już sobie tak nie dodawaj.
Ruch - 10 meczy - 81019 widzów. 8101/mecz
ŁKS - 10 meczy - 76383 widzów 7638/mecz
Do tego na ŁKS efekt nowego stadionu był gdzie zawsze frekwencja idzie do góry. Tam też poszła sporo a są też zarzuty że ta frekwencja podawana jest zawyżana. W sumie jakie to ma znaczenie oprócz przekrzykiwania że jest 7200 czy 8400 naprawdę nie za wielkie. Bardziej może chodzić o PR bo skoro powstał stadion za grube hajsy na 18tys to kiepsko wyglądałoby że chodzi 5-6tys ale dla kibiców nie wielka różnica.