Polska - Kazachstan

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
blizna01

Post autor: blizna01 » 14.10.2007, 11:43

Jak dla mnie paranoja. Podobno same pikniki więc poco ta sektorówka Legii. Sam Ebi po meczu powiedział co o tym myśli...cała ta sprawa z oświetleniem to kompromitacja. Szykuję się na Belgie bo musze sobie jakoś humor poprawić!

iparts.pl
Darkskiller

Post autor: Darkskiller » 14.10.2007, 11:51

Jedyne do czego moge sie przyczepic po tym meczu to chujowy doping. Nie mam zastrzezen do dzialan legionistow, rozumiem ich sytuacje. Chcialbym zobaczyc repre w Krakowie albo Poznaniu w najblizszym czasie, ciekawe jakby to wyszlo w tych miastach...

Mmm

Post autor: Mmm » 14.10.2007, 12:10

Mysle ze transparent by wystarczyl,ta sektorowka to przegiecie.Kolesie np. z Łodzi jak sie pokapowali co na niej jest nie przykladali sie do jej rozkladania.Doping nie byl az taki zly nie wiem o co sie czepiacie.Bywalo znacznie gorzej a wiadomo ze to nie liga.

reyk

Post autor: reyk » 14.10.2007, 12:11

co do tego napisu 'Legia' na sektorówce- jest to wierna kopia reprezentacyjnego szalika Legii (będącego jednocześnie miniaturką flagi), który już od długiego czasu jest w sprzedaży.

Tref

Post autor: Tref » 14.10.2007, 12:26

nawet w TV komentatorzy dziennikarze i pilkarze mowia zeby Polacy nie grali w Warszawie bo to smieszne grac mecze reprezentacji na takim stadionie. Przyznam ze kiedys byla tam atmosfera ale z meczu na mecz wydaje mi sie co raz gorzej.

Sektorowka z napisem Legia zupelnie niepotrzebna to nie mecz Legii. Ja bym nie chcial stac od nia.... ;/ a byli tam kibice innych klubow.
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 12:28 przez Tref, łącznie zmieniany 1 raz.

ROBERT

Post autor: ROBERT » 14.10.2007, 12:27

dobrze napisane SZALIKA LEGII... moze nastepnym razem bawimy sie pod sektórówką z wiernym odzwierciedleniem flagi Wisły z tekstem Roty?

fajnie ze byliscie gospodarzami ale taka sektorowka byla glupota
Jesteście najsłabszym ogniwem.

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 14.10.2007, 12:34

Tez mam nadzieje, ze to ostatni mecz reprezentacji w Warszawie, po co to komu tylko jupitery nam niszcza :lol:

A juz nie moge sie doczekac meczu z Niemcami na Stadionie Śląskim ;)

A1986

Post autor: A1986 » 14.10.2007, 12:35

Nie znam się za bradzo na reprezentacyjnych realiach ale po ki grzyb jakaś ekipa wiesza 2 gigantyczne flagi obok siebie? Chodzi mi tu o Nową Hute. Bynajmniej nie przypierdalam się akurat do tych chłopaków ale wrukwia mnie takie coś - kiedyś gdzieś widziałem już inne tego typu przypadki: ŁKS Polska itd. Z kolei teraz czytam, że K Górski gdzieś wisiał na obrzeżach...

Druga sprawa: dlaczego oprawa NS była prezentowana w czasie przerwy w meczu? Rozumiem, że z obawy przed jego niedokończeniem. Bylem jednak pewien, że gdy zostanie on wznowiony sektorówka pójdzie jeszcze raz, tak się jednak nie stało. Przez to straciła na przekazie.

ROBERT

Post autor: ROBERT » 14.10.2007, 12:40

Tropiciel z lasu pisze: A juz nie moge sie doczekac meczu z Niemcami na Stadionie Śląskim ;)
ja bym wolał zobaczyć POLSKA - ROSJA na Narodowym stadionie X-lecia w Stolicy.
Jesteście najsłabszym ogniwem.

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 14.10.2007, 12:44

ROBERT pisze:
Tropiciel z lasu pisze: A juz nie moge sie doczekac meczu z Niemcami na Stadionie Śląskim ;)
ja bym wolał zobaczyć POLSKA - ROSJA na Narodowym stadionie X-lecia w Stolicy.
jednak wtedy znow zobaczysz napis LEGIA i po raz kolejny nie bedziesz mogl przez tydzien spac :(

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 14.10.2007, 12:57

Następnym razem Panowie Legioniści zróbcie oprawę w klubowych barwach. Co się będziecie pi*******.

Mam nadzieję, że to był ostatni mecz reprezentacji w Warszawie.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

Tref

Post autor: Tref » 14.10.2007, 13:00

ze sa i maja sie dobrze moga chyba pokazac na swoich meczach ligowych

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 14.10.2007, 13:03

Tref pisze:ze sa i maja sie dobrze moga chyba pokazac na swoich meczach ligowych
w tym sęk panie kumaty, że NIE MOGĄ

Tref

Post autor: Tref » 14.10.2007, 13:04

na swoj inny sposob moga :]

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 14.10.2007, 13:05

"Warszawa pokazala fucki cenom biletow"

"Legia pokazala, ze sa i maja sie dobrze"

nie robcie kibocom.net sieczki w glowie:)
j****

Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek » 14.10.2007, 13:07

:D he he widze ,że najwięcej do powiedzenia maja nieobecni na meczu płaczki ze Śląska :lol: Oprawa miała swój cel i widac ,że poważniejsze osoby go zrozumiały a pakemony wypłakują sie przed monitorem.Trzeba było nam to na stadionie powiedziec ,ze wam sie oprawa nie podoba :lol:
hmm a swoją droga to dziwne ,ze w momencie oprawy NS zgasło światło....
Doping ....o czym to pisac jak bilety na Żylete były po 100zł, myśleliście ,że cały młyn Legii przyjdzie i będzie dopingował

arturo

Post autor: arturo » 14.10.2007, 13:17

HooliganWDuszyPolaka pisze:o czym Wy piszecie.wszystkie skargi do obserwatora.Legia miała konkretne przesłanie i je przedstawiła.mysle ze idąc niektórych tokiem rozumowania mozna by sie pokusic o to że Legii czyt.kibicom tez mogło sie niepodobac ze pod tą sektorówką sa kibice drużyn do których nie pałają miłoscią.szukacie"dziury w całym" a Legia po mojemu miała jedyną szansę na pokazanie wszystkim(kibicom,działaczom i innym waznym"oficjelom", wogóle całej Polsce)ze sa i mają sie dobrze mimo pewnych"przeciwności" i
zajebiście to wykorzystali.
narzekacie na doping(w telewizji oczywiscie)-zobaczycie co bedzie na Śląskim.a poruszając kwestie organizowania tego typu imprezy na stadionie Legii-kto miał gwarancje jakis czas temu ze na mecz z Kazachstanem bedzie 40000 chętnych.
ehhh typowa polska mentalność-dojebać sie do czego tylko sie da.
pozdrawiam.
P.S.i tak mecze wyjazdowe są najlepsze :wink:

A kogo na kadrze interesuje ze Legia ma sie dobrze :?: :!: No ku*** mac jakie takie cos czytam to mnie bierze No opdowiedz mi bo mnie i pewnie 90 % tego forum to NIE interesuje :!: Mecze kadry to mecze kadry i tam nie powinno byc miejsca na takie przekazy typu że Legia ma sie dobrze. Szanuje Legie i to co robia ale tym razem wedlug mnie grubo przesadzili i tyle

dj_decks_elo_peja

Post autor: dj_decks_elo_peja » 14.10.2007, 13:29

co ty arturo p*********? Legia miała okazję, żeby pokazac swojemu pseudozarządowi ze probujac ich zwalczyc walczą z wiatrakami. pokazali idealnie dziewulskiemu walterowi, ze maja sie dobrze...wielu ludzi moze nie lubic Legii ale chyba nikt nie chce sie znalezc w ich skorze, ja osobiscie popieram takie dzialanie w ich wykonaniu. bo walcza nie tylko o normalnosc na swoim podwórku, ale także o normalnosc calego polskiego ruchu kibicowskiego.
nie raz kibice juz pokazali ze w problemach potrafia byc solidarni, a teraz wyskakuja takie wynalazki jak arturo i pierdola smety, zapoznaj sie moze najpierw z sytuacja jaka tam panuje a potem wylewaj swoje smutki!

PS. Nie jestem z Warszawy, do Legii mi bardzo daleko!!
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 13:36 przez dj_decks_elo_peja, łącznie zmieniany 1 raz.

chora_krowa

Post autor: chora_krowa » 14.10.2007, 13:30

dj_decks_elo_peja pisze:co ty arturo p*********? Legia miała okazję, żeby pokazac swojemu pseudozarządowi ze probujac ich zwalczyc walczą z wiatrakami. pokazali idealnie dziewulskiemu walterowi, ze maja sie dobrze...wielu ludzi moze nie lubic Legii ale chyba nikt nie chce sie znalezc w ich skorze, ja osobiscie popieram takie dzialanie w ich wykonaniu. bo walcza nie tylko o normalnosc na swoim podwórku, ale także o normalnosc calego polskiego ruchu kibicowskiego.
nie raz kibice juz pokazali ze w problemach potrafia byc solidarni, a teraz wyskakuja takie wynalazki jak arturo i pierdola smety, zapoznaj sie moze najpierw z sytuacja jaka tam panuje a potem wylewaj swoje smutki!
Przeczytajcie sobie ten wpis zanim piecsetstodziewiecisetny raz zacznicie plakac ze Legia to, a Warszawa tamto.

Teraz Ciebie/Was to nie interesuje a za kilka lat z reka w nocniku sie obudzicie jak bedzie po wszystkim, nethooliganskie dzieciaki.

z e(L)ka w sercu

Post autor: z e(L)ka w sercu » 14.10.2007, 13:37

arturo pisze:
HooliganWDuszyPolaka pisze:o czym Wy piszecie.wszystkie skargi do obserwatora.Legia miała konkretne przesłanie i je przedstawiła.mysle ze idąc niektórych tokiem rozumowania mozna by sie pokusic o to że Legii czyt.kibicom tez mogło sie niepodobac ze pod tą sektorówką sa kibice drużyn do których nie pałają miłoscią.szukacie"dziury w całym" a Legia po mojemu miała jedyną szansę na pokazanie wszystkim(kibicom,działaczom i innym waznym"oficjelom", wogóle całej Polsce)ze sa i mają sie dobrze mimo pewnych"przeciwności" i
zajebiście to wykorzystali.
narzekacie na doping(w telewizji oczywiscie)-zobaczycie co bedzie na Śląskim.a poruszając kwestie organizowania tego typu imprezy na stadionie Legii-kto miał gwarancje jakis czas temu ze na mecz z Kazachstanem bedzie 40000 chętnych.
ehhh typowa polska mentalność-dojebać sie do czego tylko sie da.
pozdrawiam.
P.S.i tak mecze wyjazdowe są najlepsze :wink:

A kogo na kadrze interesuje ze Legia ma sie dobrze :?: :!: No ku*** mac jakie takie cos czytam to mnie bierze No opdowiedz mi bo mnie i pewnie 90 % tego forum to NIE interesuje :!: Mecze kadry to mecze kadry i tam nie powinno byc miejsca na takie przekazy typu że Legia ma sie dobrze. Szanuje Legie i to co robia ale tym razem wedlug mnie grubo przesadzili i tyle
Drogi Arturo to nie byl przekaz ze Legia ma sie dobrze :roll: to byl przekaz ktorzy zrozumieli tylko Ci ktorzy mieli zrozumiec(moze inaczej Ci ktorzy potrafili go zrozumiec)..smarujcie po nas dalej wielka kibicowska Polsko,nie ma to jak solidarnosc kibicowska :!: najgorszemu wrogowi nie zycze tego co my teraz przezywamy,ale to juz bylo na tym przekumatym forum walkowane.Zyjcie dalej w swoim swiecie,w swoim rozumowaniu i postepowaniu..moze kiedys przyjdzie czas ze nabierzecie pokory.Dziekuje za uwage,a kolegow po szalu prosze o nie wdawanie sie w zbedna polemike..Z dedykacja dla tych co spisali NaS na straty.
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA

Abdon

Post autor: Abdon » 14.10.2007, 13:38

Nigdy więcej meczów w Warszawie . Stadion , te wąskie boisko i jupitery = nora . Mecz repry a tu sektorówka z Legią . Osobiście mnie j**** co u was się dzieje . Wykorzystaliście mecz reprezentacji do własnych celów . 0 szacunku

chora_krowa

Post autor: chora_krowa » 14.10.2007, 13:40

Abdon pisze:Wykorzystaliście mecz reprezentacji do własnych celów . 0 szacunku
zaraz sie poplacze :lol: :lol: :lol:

X

Post autor: X » 14.10.2007, 13:40

Janek pisze::D he he widze ,że najwięcej do powiedzenia maja nieobecni na meczu płaczki ze Śląska :lol: Oprawa miała swój cel i widac ,że poważniejsze osoby go zrozumiały a pakemony wypłakują sie przed monitorem.Trzeba było nam to na stadionie powiedziec ,ze wam sie oprawa nie podoba :lol:
hmm a swoją droga to dziwne ,ze w momencie oprawy NS zgasło światło....
Doping ....o czym to pisac jak bilety na Żylete były po 100zł, myśleliście ,że cały młyn Legii przyjdzie i będzie dopingował
Dla mnei jedynym argumentem ktory przekonywał zeby grac w Warszawie byl doping a co za tmy idzie atmosfera, ale po wczorajszym ten argument roplynol sie w powietrzu. Ze slaska jestem ale taki mecz powinien byc wg mnie w Kielcach/Poznaniu/Krakowie czy nawet w tym Szczecinie bo to kompromitacja totalna w Armeni byl ladniejszy stadion!!

Xth

Post autor: Xth » 14.10.2007, 13:53

Mnie ciekawi dlaczego tak placzecie na ta druga prezentacja, a kompletnie nie zauwazacie pierwszej.

Otoz pierwsza prezentacja (jak mozna sie domyslac) to Biało Czerwony skomplikowany napis POLSKA. Kartoniada sp@#$lona przez tych samych mlotow przez ktorych doping nie istanial. Debili, ktorzy wchodzac na mecz bez namyslu wypierdzielali kartony przyklejone do krzeslek, nie mowiac juz o braku umiejetnosci tak trudnej jak podniesienie kartonu.
To co widzialem na Żylecie na tym meczu przeszlo moje najsmielsze oczekiwania. Masa nasranych typow z przyzakladowych wycieczek nie znajacych nawet podstawowcyh przyspiewek.

Idealna puenta tego towarzystwa bylo 2 idiotow przechadzajacych sie dolem po koncowym gwizdku z transparetnem w barwach narodowych:

na bialym tle - "nazwa wsi"
na czerwonym - Elmar

Przy takiej publice nie da sie zrobic NIC.
Byc moze mecze powinno sie rozgrywac na wiekszych stadionach, ale jedynie dlatego ze tam byc moze beda tansze bilety i tam ta najebana tluszcza rozplynie sie wsrod normalnych kibicow.

Tylko ze to nie jest zalezne od nas, kibicow Legii, ktorych lwia czesc musiala zostac w domach.
Obawiam sie ze na Slaskim bedzie podobnie skoro 29 000 biletow rozeszlo sie pokatnie pewnie tez po firmach.

Dyczak

Post autor: Dyczak » 14.10.2007, 14:01

A pamiętacie mecz reprezentacji w Bydgoszczy dwa czy trzy lata temu, już nie pamiętam z kim i transparent "Zawisza jest jeden - IV ligowy"..?
Wtedy jakoś nie było tyle krzyku...
...i tylko Legia, Legia Warszawa

blabla44

Post autor: blabla44 » 14.10.2007, 14:09

ile razy mozna powtarzac...
NIGDY WIECEJ REPREZENTACJII W WARSZAWIE - ZENADA.

Trele Morele

Post autor: Trele Morele » 14.10.2007, 14:20

[link]

Myślę, że cena wejściówek na wczorajszy mecz była trafiona, ponieważ na Łazienkowskiej był komplet widzów.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The doom of a nation can be averted only by a storm of flowing passion,but only those who are passionate themselves can arouse passion in others

wolson

Post autor: wolson » 14.10.2007, 14:21

blabla44 pisze:ile razy mozna powtarzac...
NIGDY WIECEJ REPREZENTACJII W WARSZAWIE - ZENADA.
zgadzam sie z tym ze mecze powinny byc rozgrywane na wiekszych stadinach np:Poznan!
chyba nie którzy nie zrozumieli co do przekazanie mieli NS 8)

mam nadzieje ze mecz z Belgią bedzie ostatni w Chorzowie
P.S ole ole ole

neversummer

Post autor: neversummer » 14.10.2007, 14:56

dj_decks_elo_peja pisze:co ty arturo p*********? Legia miała okazję, żeby pokazac swojemu pseudozarządowi ze probujac ich zwalczyc walczą z wiatrakami. pokazali idealnie dziewulskiemu walterowi, ze maja sie dobrze...wielu ludzi moze nie lubic Legii ale chyba nikt nie chce sie znalezc w ich skorze, ja osobiscie popieram takie dzialanie w ich wykonaniu. bo walcza nie tylko o normalnosc na swoim podwórku, ale także o normalnosc calego polskiego ruchu kibicowskiego.

Jeden z nielicznych madrych wpisow w tym temacie.
Nie jestem za Legią ani tym bardziej nie jestem z nią jakkolwiek powiązany, ale szanuje to co zrobili, bo wiem ze taki burdel moze byc wszedzie, a sam bym tego bardzo nie chcial...
www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow

TYLKO DYSKOBOLIA

Post autor: TYLKO DYSKOBOLIA » 14.10.2007, 15:13

jak nie podobaja Wam sie mecze kadry w Warszawie to przeciez nikt nie zmusza Was do tego abyscie na nie jezdzili...Legionisci maja swoje jakies tam problemy zarzadem i chcieli dac temu wyraz na meczu kadry,aby szersze grono ludzi moglo dostrzec patologie krecaca sie wokol Legii,patologie jaka jest usmiercanie ruchu kibicowskiego,ktory notabene jest jednym z lepszych na swiecie.
Legionisci wiele razy przygotowali oprawe na mecz kadry,wiec nie mozecie choc raz wykazac kibicowskiej solidarnosci i odpuscic sobie tak bzdurnych komentarzy??
Wiele ekip ma fany z herbami klubow i mnie to osobiscie cieszy,ze na kadrze bez wiekszych problemow wisi np fana Slaska a niedaleko Zaglebia Lubin,taki tylko przyklad,ale skoro odpowiednie osoby zgadzaja sie na to,aby na ich stadionie wisiala flaga z nazwa ekipy obcej lub nawet wrogiej to gowno dadza Wasze komentarze na tym forum,ktore jakby nie bylo malo kogo interesuja,bo wiekszosc z Was w swoich ekipach znaczy tyle co na chwile obecna zeszloroczny snieg a puszy sie jakby byla niewiada kim...cieszy mnie widok flagi w barwach narodowych z nazwa klubu,badz herbem,bo geba mi sie smieje,ze potrafimy zachowac sie jak przystalo przy okazji spotkan kadry...

pierdolicie bzdury jak malo ktory,a Nieznanym Sprawcom i calej reszcie aktywnych fanatykow Legii zycze wytrwania i powodzenia.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007

nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów

Legioholic

Post autor: Legioholic » 14.10.2007, 15:24

Funny Bunny pisze:Ja p******* co to było? :shock:
Zero ku*** dopingu! Strrrasznie mało kumatej ekipy chyba :roll: Kartoniada do d***, transparent - przegięcie, sektorówka Legii to już stan przedzawałowy. NIE CHCEMY MECZÓW W WARSZAWIE! Żenada, lipa, syf, kiła i mogiła...
ochlon :?

do innego kolesia ktory napisal ze flage Kazia Gorskiego zrobili kibice Jagi czy jest wlasnoscia kibicow Jagi to sie kolego mylisz bo na ta flage zrzucali9 sie kibice roznych klubow ktorzy udzielaja sie na kibicenet... i flaga jest wlasnoscia Kibicow Po9lskich a nie Jagi... a ze maja ja Kibice Jagi to dlatego ze Chlopak z Jagi udostepnil konto swoje na ktore wplacalismy kase i puzniej jak wybralismy projekt to zalatwil jej wykonianie ! nie pamietam dokladnie nicka kolegi z Jagi ktory to ogarnol ale mial nic chyba cos z zubrem wspolnego jak pamietan... zuberek czy jakos tak... z tego miejsca go pozdrawiam

co do reszty anty stadionowych meczy na Legii i oprawy itd to nie zycze wam takiej sytuacji jaka my mamy teraz !! a uwierzcie ze kazda sytuacja by pokazac im co i jak jest dobra ... a nie byla to oprawa na ktorej bylo tylko przeslanie o Legii ale oprawa Polski z malym przeslaniem Legiujnym...

pozdrawiam
Legia Warszawa

MBTCh

Post autor: MBTCh » 14.10.2007, 16:03

ku*** czytam te wpisy oburzonych wiosek i dochodze do wniosku że nalezy zamknąć to forum w piździec. Ilość dzieci neostrady przekracza już wszelkie normy. Nie podobała się sektorówka to trzeba było byc na meczu, sektorówkę zwinąć i wpierdolić złej Legii, stada internetowych krzykaczy :lol:

o_

Post autor: o_ » 14.10.2007, 16:21

Ogladalem mecz z kuzynka...po wyciagnieciu tej sektorowki, zapytala czemu tam psize Legia, jak to mecz Polski. Wytlumaczylem jej, ze klub ten ( Legia ) ma teraz w h** problemow, i ze w ten sposob pokazuja ze Polscy kibice popieraja ich dzialania i sa z nimi..i ze tak by bylo z kazym innym polskim klubem.
Odpowiedziala, ze fajne ze Polscy kibice, pomimo tego ze sa z inych klubow, potrafia sie zjednoczyc i stanac za soba jeslli ejst potrzeba...

Kobieta zrozumiala, a tu ku*** tyle bezsensownych wpisow widze...

pozdro

DamieN

Post autor: DamieN » 14.10.2007, 16:31

ze na tym forum jest tyle ku*** tlukow to nie myslalem!!
jebnijcie sie w lep chlopki!!!
znalezli sie ku*** wielcy kumaci wariaci haha
(L) LEGIA TO MY (L)

L-N

Post autor: L-N » 14.10.2007, 16:33

akcje Legii popieram ale uważam że jej stadion nie jest dobrym meczem dla kadry.

Kraków, Poznań czy Kielce - tam powinna grać.

Blasi

Post autor: Blasi » 14.10.2007, 16:38

Dyczak pisze:A pamiętacie mecz reprezentacji w Bydgoszczy dwa czy trzy lata temu, już nie pamiętam z kim i transparent "Zawisza jest jeden - IV ligowy"..?
Wtedy jakoś nie było tyle krzyku...

przeadziłeś stary...mecz ten odbył sie rok temu z Finlandią.
...Silni i Dzielni , Tradycji Wierni...

chora_krowa

Post autor: chora_krowa » 14.10.2007, 16:44

KSPgirl pisze:
MBTCh pisze:ku*** czytam te wpisy oburzonych wiosek i dochodze do wniosku że nalezy zamknąć to forum w piździec. Ilość dzieci neostrady przekracza już wszelkie normy. Nie podobała się sektorówka to trzeba było byc na meczu, sektorówkę zwinąć i wpierdolić złej Legii, stada internetowych krzykaczy :lol:

Cała Polska sie oburzyła, bo kolejny raz udowodniliście, ze NIE potraficie się zachować.
niech Pani lepiej zajmie sie swoim osiedlowym klubem i kolegami trawomiotaczami
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 16:46 przez chora_krowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Hutniczy

Post autor: Hutniczy » 14.10.2007, 16:46

Na trybunach pojawił się transparent na którym można było przeczytać: "Z dedykacją dla tych, co spisali nas na straty". Może pan się domyśla o co chodziło kibicom?

- Myślę, że chodziło o kibiców Legii. Wiadomo, że na Łazienkowskiej trwa konflikt pomiędzy częścią sympatyków klubu, a działaczami. Ten napis był pokłosiem wewnętrznej sytuacji. Na pewno nie miało to nic wspólnego z wczorajszym meczem.

To w takim razie, co chcieli przekazać kibice z popularnej "Żylety" działaczom Legii?

- Myślę, że chcieli pokazać, że potrafią świetnie kibicować, że warto im zaufać i nie należy ich przekreślać. Ja również tak uważam, bo tylko metodą dialogu można się porozumieć. Z tego co mi wiadomo, to rozmowa jest prowadzona, nawet przy pomocy władz miasta. Bardzo się z tego cieszę, bo takich wspaniałych kibiców trzeba mieć na stadionie, a nie kontestujących za stadionem.

ODPOWIEDZ