Zapraszam na grupe na facebooku gdzie możecie zareklamować się jako graficy.
Możecie również pisać tam posty jeżeli szukacie kogoś do zrobienia wam projektu kibicowskiego.
Po krótkiej przerwie wracam do grafiki kibicowskiej. Projekty kibicowskie, sportowe oraz streetwear. Projektuję praktycznie wszystko, koszulki, bluzy, szaliki, vlepki, smycze i wszystkie inne gadżety kibicowskie.
Panowie jaki jest koszt przerobienia prostej grafiki czarno białej (mam plik .jpg .png w wymiarach 540x540) na plik wektorowy? cdr bądź pdf.
to zależy głównie od stopnia skomplikowania, są grafiki na które grafik poświęci 15 minut a są takie na które poświęci dwie godziny - zależnie do czego jej potrzebujesz, jeśli jest to jakaś produkcja to np. my nie pobieramy opłat za wektoryzacje w ogóle, robimy to w ramach zlecenia na jakiś produkt (tak jak cały projekt graficzny)
Na sprzedaż posiadam taki oto projekt. Pomysł i koncepcja moja, rysunek w 100% wykonany od podstaw...
Myślę że fajny motyw na ekipy z miasta derbowego.
Projekt w całości wykonany w grafice wektorowej.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany, zapraszam do kontaktu.
Cena to 400zł (dopasuje do ekipy barwy, naniosę jeszcze elementy nawiązujące do klubu, oraz wykonam przód nadruku na odzieży)
Nowy rok i ruszam na nowo z projektami. Po drobnych zawirowaniach jestem z powrotem do Waszej dyspozycji.
Projekty dla kibiców i nie tylko.
Tylko grafika rastrowa.
ZAPRASZAM DO KONTAKTU.
Projekty kibicowskie, sportowe oraz streetwear. Projektuję praktycznie wszystko, koszulki, bluzy, szaliki, vlepki, smycze i wszystkie inne gadżety kibicowskie.
wystartowałem z instagramem...
Za bardzo tego nie ogarniam, jak tam zdobywać obserwujących więc tysięcy obserwujących się nie spodziewam, ale może ktoś będzie chciał obserwować moje prace :D [link]
Witam ,potrzebuję grafika który zaprojektuje skina do gry kibicowskiej ,poniżej link do gry .Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv to dogadamy cenę i wygląd .
Witam ,potrzebuję grafika który zaprojektuje skina do gry kibicowskiej ,poniżej link do gry .Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv to dogadamy cenę i wygląd .