Stefek chrypka nie wziął leków. Widziałem, bo siedzi że mną w izolatce
Tylko eLKSa!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Stefek chrypka nie wziął leków. Widziałem, bo siedzi że mną w izolatce
W końcu przyznałeś że j**** też bienia. Bo prawdziwy żabol to nie złodziej.Stefanstefan pisze: 03.01.2023, 11:33Jesteś zwykłą policyjną grubą kurwą z torcipy przezucie j***** cidrowski cwelu i do tego rozjebana bita ku*** nara cwelu bo jesteś zbyt upośledzona żeby prowadzić z tobą dialog j**** torcipe policyjną chwała prawdziwym Żabolomruchpolicja pisze: 03.01.2023, 10:45Jedyne co możesz to sobie napisać w necie frustracie pierdolony nieudaczniku pokrako życiowa, biedny plebsie, pseudo gangsterze i grypsiarzu hahaha bita frajerzyna z ciebieStefanstefan pisze: 02.01.2023, 21:47
Czego cwelu nie zrozumiałaś j**** ciebie j**** ruch ty nic nie znaczący pedofilu gruby, ku*** przeciepie konfidencki do wora i do Odry z takimi k****** jak ty, dziewcze tfu ci w ryj i twoim policyjnym koleżanką
Spróbuj.PolicjaGórnikNoga pisze: 04.01.2023, 14:42Bienio mówi ze j**** cię do ryjaKSGKSW pisze: 03.01.2023, 19:24W końcu przyznałeś że j**** też bienia. Bo prawdziwy żabol to nie złodziej.Stefanstefan pisze: 03.01.2023, 11:33
Jesteś zwykłą policyjną grubą kurwą z torcipy przezucie j***** cidrowski cwelu i do tego rozjebana bita ku*** nara cwelu bo jesteś zbyt upośledzona żeby prowadzić z tobą dialog j**** torcipe policyjną chwała prawdziwym Żabolom![]()
Jak namierzysz tego debila daj znać. Od lat obiecuję że wpadnie pod stadion i zrobi porządek. Dalej biegnie.ruchpolicja pisze: 04.01.2023, 17:50Zastanawia mnie jedno skoro wszyscy tacy są git, kozaki, grypsiarze, gangsterzy i w ogóle ohhh ahhh, zarówno po stronie tych przestrzałów co sprzedawali swoja ekipę i klub kosom jak i ci co rzadza w torcidzie czemu wy porzadku ze soba nie zrobicie nawzajem ??PolicjaGórnikNoga pisze: 04.01.2023, 14:42Bienio mówi ze j**** cię do ryjaKSGKSW pisze: 03.01.2023, 19:24
W końcu przyznałeś że j**** też bienia. Bo prawdziwy żabol to nie złodziej.![]()
I nie gadajcie że to nie jest możliwe w dzisiejszych czasachbo gdyby u mnie coś takiego się odpierdalało to na pewno nie rozwiązywałoby się tego korespondencyjnie przez internet
![]()
GuyFawkes pisze: 05.01.2023, 23:30Ty a po co ty chcesz namierzać Bieńka?jak dwa razy go mieliście na patelni to nic mu nie zrobiliście.Raz to nawet wyszedl zwyciezko,przegonił melerke z rudy na recepcje a ten dzban zamiast wyjść się bić na solowe to próbował przełamać strach,chodził tam i z powrotem i czekal az ktos z recepcji zadzwoni na psyKSGKSW pisze: 04.01.2023, 18:50Jak namierzysz tego debila daj znać. Od lat obiecuję że wpadnie pod stadion i zrobi porządek. Dalej biegnie.ruchpolicja pisze: 04.01.2023, 17:50 Zastanawia mnie jedno skoro wszyscy tacy są git, kozaki, grypsiarze, gangsterzy i w ogóle ohhh ahhh, zarówno po stronie tych przestrzałów co sprzedawali swoja ekipę i klub kosom jak i ci co rzadza w torcidzie czemu wy porzadku ze soba nie zrobicie nawzajem ??
I nie gadajcie że to nie jest możliwe w dzisiejszych czasachbo gdyby u mnie coś takiego się odpierdalało to na pewno nie rozwiązywałoby się tego korespondencyjnie przez internet
![]()
.Tak się to kończy jak nie ma przewagi kilku osób!
Po pierwsze nie był sam, po drugie był z nożem,a po trzecie z tym pedałem co go chciał j****? ku*** co jak co, ale żeby chłop chciał j**** innego to już przechodzi ludzkie pojęcie. Obiecał zrobić porządek na R81. Gdzie jest ta jego banda i niby prawdziwa Torcida?Kobayashi pisze: 05.01.2023, 22:18 Torcida co kiedyś kojarzyła się z dobrą marką aktualnie to dno. Afera za aferą. Każdy kto jest w klimacie to wie. Jeden drugiemu coś wykręca. Przyszła zmiana pokoleniowa i wszystko zostało spierdolone. Nie potraficie między sobą spraw załatwić tylko na forum pierdolicie głupoty. Torcida na profilu zamiast wyjaśniać zarząd Górnika niech najpierw wyjaśni sprawy w swoich szeregach, ale przypuszczam, że to nie możliwe.
Wszyscy ku*** charakterni... liczą się tylko biznesy i pieniądze nic więcej, masa ludzi normalnych nie chciała brać udziału w tym syfie i odeszła. Afery między sobą do tego treningi z psami, jakieś niewyjaśnione tematy z gościem co uczył się w mundurówce, zamiast dla spokoju go odsunąć to trzymali w szeregach potajemnie, młynowy pedofil, złodziej. Jeden drugiego okrada i chce mieć zyski ja p*******. Cieszcie się, że to jeszcze nie jebło. Inne ekipy nie lepsze to nie te czasy gdzie liczyło się kibicowanie, prawdziwe chuligaństwo. Wyjazdy w kilkanaście osób na wrogi teren i walka za barwy. Prawdziwe akcje bez pogłosu w Internecie. Kto miał wiedzieć ten wiedział.Tylko kasa, wpływy, gangsterka... To wasz świat...
Młynowy pedofil? Możesz rozwinąć temat?Kobayashi pisze: 05.01.2023, 22:18 Torcida co kiedyś kojarzyła się z dobrą marką aktualnie to dno. Afera za aferą. Każdy kto jest w klimacie to wie. Jeden drugiemu coś wykręca. Przyszła zmiana pokoleniowa i wszystko zostało spierdolone. Nie potraficie między sobą spraw załatwić tylko na forum pierdolicie głupoty. Torcida na profilu zamiast wyjaśniać zarząd Górnika niech najpierw wyjaśni sprawy w swoich szeregach, ale przypuszczam, że to nie możliwe.
Wszyscy ku*** charakterni... liczą się tylko biznesy i pieniądze nic więcej, masa ludzi normalnych nie chciała brać udziału w tym syfie i odeszła. Afery między sobą do tego treningi z psami, jakieś niewyjaśnione tematy z gościem co uczył się w mundurówce, zamiast dla spokoju go odsunąć to trzymali w szeregach potajemnie, młynowy pedofil, złodziej. Jeden drugiego okrada i chce mieć zyski ja p*******. Cieszcie się, że to jeszcze nie jebło. Inne ekipy nie lepsze to nie te czasy gdzie liczyło się kibicowanie, prawdziwe chuligaństwo. Wyjazdy w kilkanaście osób na wrogi teren i walka za barwy. Prawdziwe akcje bez pogłosu w Internecie. Kto miał wiedzieć ten wiedział.Tylko kasa, wpływy, gangsterka... To wasz świat...
No nareszcie ktoś prawdę napisałKobayashi pisze: 05.01.2023, 22:18 Torcida co kiedyś kojarzyła się z dobrą marką aktualnie to dno. Afera za aferą. Każdy kto jest w klimacie to wie. Jeden drugiemu coś wykręca. Przyszła zmiana pokoleniowa i wszystko zostało spierdolone. Nie potraficie między sobą spraw załatwić tylko na forum pierdolicie głupoty. Torcida na profilu zamiast wyjaśniać zarząd Górnika niech najpierw wyjaśni sprawy w swoich szeregach, ale przypuszczam, że to nie możliwe.
GuyFawkes pisze: 06.01.2023, 11:54Jakoś Lasi nie przeszkadzało tyle czasu z Marą latać.Osaka pisze: 06.01.2023, 09:43 Tutaj tyle kumatych z Gornika wiec zapytam co stalo sie ze slynnym Lasokiem vel Lasia? Przeciez to on wychowywal mlode pokolenie Torcidy a wisienka na torcie bylo jego parcie na uklad z Cracovia.
[/quote
Lasia odbił od tej milicyjnej bandy po tym jak chcial zrobic porzadek i oczyścić ekipę z milicyjnych zapędów ale chłopaki z ekipy za nim nie poszli,zostali dalej przy tym kurestwie co było!On jak wychowywał małolatów to trenowało sie na sali w szkole a nie u psa,starsze pokolenie to pamięta trwało to do roku 2010.Po roku 2010 pokolenie wychował wiadomo kto,vel komendant z Knurowa.
Bieniu kiedy wpadniesz zrobić ten porządek?
GuyFawkes pisze: 06.01.2023, 12:35Kiedy wpadniecie zrobić porządek z tymi co zostali?KSGKSW pisze: 06.01.2023, 12:28Mara mówił ze tam nie trenuje to każdy wierzył na słowo.Nikt za nim nie chodzi krok w krok bo każdy ma swoje życie.Wyszło w 2019 ze trenował wiec miał powiedziane zeby się zawinął ale on mówi ze zostaje i kolega tez pasowało zeby został no i banda milicjantów dalej trwa.Dobrze ze chociaż kryminał was weryfikujeGuyFawkes pisze: 06.01.2023, 11:54
Jakoś Lasi nie przeszkadzało tyle czasu z Marą latać.
Bieniu kiedy wpadniesz zrobić ten porządek?Jedzcie na strzelce pod puche nogę trzeba ratować bo dostał c**** do d***.Może dino albo któryś z kolegów z grupy rudzkiej się odważy go na bary wziąć!
Chyba coś ci się pomyliło z Chorzowem tam wspolpraca z psami jest na najwyższych szczeblach tam to idzie w masówkę.plamy opadowe pisze: 06.01.2023, 12:38 Przejebanie się czyta ten temat.
Człowiek nie miał pojęcia ilu konfidentów, policjantów, zboków lata w Zabrzu i Katowicach.
Robert Makłowicz pisze: 06.01.2023, 08:50Młynowy pedofil? Możesz rozwinąć temat?Kobayashi pisze: 05.01.2023, 22:18 Torcida co kiedyś kojarzyła się z dobrą marką aktualnie to dno. Afera za aferą. Każdy kto jest w klimacie to wie. Jeden drugiemu coś wykręca. Przyszła zmiana pokoleniowa i wszystko zostało spierdolone. Nie potraficie między sobą spraw załatwić tylko na forum pierdolicie głupoty. Torcida na profilu zamiast wyjaśniać zarząd Górnika niech najpierw wyjaśni sprawy w swoich szeregach, ale przypuszczam, że to nie możliwe.
To, że tego przerzucania się gównem nie da się czytać to jedno, ale to, że za jednym z tych kont kryje się mistrz intelektu Bienio, który pisze o sobie w trzeciej osobie i wydaje mu się, że udało mu się wszystkich wykiwać to jest hit. Nawet postronna osoba jest w stanie to wydedukować z narracji jaką przyjąłeś.
Który z młynowych ma zarzuty o pedofilie?Kobayashi pisze: 06.01.2023, 13:40Robert Makłowicz pisze: 06.01.2023, 08:50Młynowy pedofil? Możesz rozwinąć temat?Kobayashi pisze: 05.01.2023, 22:18 Torcida co kiedyś kojarzyła się z dobrą marką aktualnie to dno. Afera za aferą. Każdy kto jest w klimacie to wie. Jeden drugiemu coś wykręca. Przyszła zmiana pokoleniowa i wszystko zostało spierdolone. Nie potraficie między sobą spraw załatwić tylko na forum pierdolicie głupoty. Torcida na profilu zamiast wyjaśniać zarząd Górnika niech najpierw wyjaśni sprawy w swoich szeregach, ale przypuszczam, że to nie możliwe.
To, że tego przerzucania się gównem nie da się czytać to jedno, ale to, że za jednym z tych kont kryje się mistrz intelektu Bienio, który pisze o sobie w trzeciej osobie i wydaje mu się, że udało mu się wszystkich wykiwać to jest hit. Nawet postronna osoba jest w stanie to wydedukować z narracji jaką przyjąłeś.
Wysyłam priv
Rozumiem, że podzieliłeś się swoja konkluzją z chłopakami STF....Witalski pisze: 06.01.2023, 16:44 Górny Śląsk to kolejny region po Krakowie gdzie pseudo gangusy opanowały stadiony. Może zacznie to wracać do normy aczkolwiek na to potrzeba czasu żeby wszystko się oczyściło.
Ja mam taką konkluzję,zresztą pisał to kiedyś na tym forum pewien znany kibic Arki.Mianowicie żeby zawodnicy z salek mma odjebali się od piłkarskich stadionów.Niech stadiony pozostaną dla prawdziwych fanatyków jak to miało miejsce jeszcze z 20-30 lat temu.
Też rozumiem prywatne konflikty, ale nigdy nie zrozumiem złodzieja.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:03Dokładnie !!!!! Jeszcze rozumiem prywatne treningi w kibicowskim gronie a nie turlanie się z psami i potem nie wiedziałem haha i wszyscy przestrzeleniWitalski pisze: 06.01.2023, 16:44 Górny Śląsk to kolejny region po Krakowie gdzie pseudo gangusy opanowały stadiony. Może zacznie to wracać do normy aczkolwiek na to potrzeba czasu żeby wszystko się oczyściło.
Ja mam taką konkluzję,zresztą pisał to kiedyś na tym forum pewien znany kibic Arki.Mianowicie żeby zawodnicy z salek mma odjebali się od piłkarskich stadionów.Niech stadiony pozostaną dla prawdziwych fanatyków jak to miało miejsce jeszcze z 20-30 lat temu.
Albo koleżankę sobie z takiego robią jak Krzysiu mara policjant
GuyFawkes pisze: 06.01.2023, 18:04KSGKSW pisze: 06.01.2023, 13:24Cała Polska z nami jedzie, a nikt się nie ustawia. Aaa to ten Fun fest co barmanki zaatakowaliście jak nikogo nie było?GuyFawkes pisze: 06.01.2023, 13:06
A gdzie ja ruro napisałem ze dla mnie dać się zamknąć to sukces ?Muruj już ta cipe policyjna pało i leć tam do waszego lokalu festow ,,fan fest ,,tyle wam pozostało posiedzieć w klubie festow festy jebane,jedzie z wami cała Polska i tyle w temacie!
PS. Murować mogę swój dom biedaku.
Pokaż który.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:30Bienio mówi ze ciebie by rurko okradł z miła chęcią ale jestes pusty jak bęben od waszego mlynowego pedofilaKSGKSW pisze: 06.01.2023, 18:13Też rozumiem prywatne konflikty, ale nigdy nie zrozumiem złodzieja.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:03
Dokładnie !!!!! Jeszcze rozumiem prywatne treningi w kibicowskim gronie a nie turlanie się z psami i potem nie wiedziałem haha i wszyscy przestrzeleni
Albo koleżankę sobie z takiego robią jak Krzysiu mara policjant![]()
Narazie wiesz tyle ile powinieneś, a później dowiesz się ze stadionowych oprawców. Mam nadzieję, że pomogłem. PozdRoNiikodem pisze: 06.01.2023, 14:17 Takie pytanie czy Ruch porzucił nazwę(flagi)PF?Czy tylko na chwilę zawiesił.
Już Ci raz powiedziałem za nikim nie przystawałem. Znam sprawy ale to nie moje czasy. A ty dla mnie zawsze będziesz śmieciem jak i każdy złodziej okradający swoich.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:39Jak ty tym złodziejem będziesz wariacie jak wjedziesz za nie długo na puche bo zaraz was będą zawijać tak jak ruch zawineli historia się powtarza bądź dzielny bo grypsował nie Będziesz bo stawałes za mara i nogaKSGKSW pisze: 06.01.2023, 18:36Pokaż który.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:30
Bienio mówi ze ciebie by rurko okradł z miła chęcią ale jestes pusty jak bęben od waszego mlynowego pedofila![]()
Po za tym możesz okradać, ja nie zbiednieje a ty jeszcze większą kurwą będziesz. j**** złodzieji.
Także zobaczymy jak złodzieje będą j**** ciebie
Pokaż jeden przykład gdzie nas jechali, po za śpiewami. Gdzie się ktoś na Górnik ustawił.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 19:22Jaki ty jesteś miękiszon teraz się wybielasz jak cała Polska z wami jedzie dobrze to mnie satysfakcjonujeKSGKSW pisze: 06.01.2023, 19:16Już Ci raz powiedziałem za nikim nie przystawałem. Znam sprawy ale to nie moje czasy. A ty dla mnie zawsze będziesz śmieciem jak i każdy złodziej okradający swoich.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:39
Jak ty tym złodziejem będziesz wariacie jak wjedziesz za nie długo na puche bo zaraz was będą zawijać tak jak ruch zawineli historia się powtarza bądź dzielny bo grypsował nie Będziesz bo stawałes za mara i noga
Swoich okrada nie Złodziej, a szczur. Mała poprawka. PozdrawiamKSGKSW pisze: 06.01.2023, 19:16Już Ci raz powiedziałem za nikim nie przystawałem. Znam sprawy ale to nie moje czasy. A ty dla mnie zawsze będziesz śmieciem jak i każdy złodziej okradający swoich.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:39Jak ty tym złodziejem będziesz wariacie jak wjedziesz za nie długo na puche bo zaraz was będą zawijać tak jak ruch zawineli historia się powtarza bądź dzielny bo grypsował nie Będziesz bo stawałes za mara i nogaKSGKSW pisze: 06.01.2023, 18:36
Pokaż który.
Po za tym możesz okradać, ja nie zbiednieje a ty jeszcze większą kurwą będziesz. j**** złodzieji.
Stefanstefan pisze: 06.01.2023, 19:25Ile lat już obiecujecie że zrobicie porządek? Ten ze zdjęcia z Wami biegał. Walka z Bieniem? Kradzież wśród swoich jest takim samym kurestwem jak bieganie z psem. Takie z was cwaniaki tyle lat pierdolicie że każdego rozliczycie. A jedyne co zrobiliście to wpadliście do fun festu na barmanki.KSGKSW pisze: 06.01.2023, 12:28Nie jest ci wstyd obstawać za tymi policjantami, nie rób ku*** wstydu starej gwardii co odbili od tego kurestwa już pomijam tą twoją walkę z tym bieniem ale chłopak zamilcz bo nóż się w kieszeni otwiera jakim bije od ciebie kurestwem zrobisz w końcu porządek z tymi policjantami majciarzami no i oczywiście złodziejami do tego dochodzi ten przeciep jawny na zdjęciach co stoi w autobusie z cidrami a teraz wielki Żabol i ty masz ku*** czelność żądać od kogoś wjazdu pod stadion e chłopak daj spokój ku*** to że dzisiaj jest mało ludzi przeciwko temu kurestwu i tobie to nie znaczy że to się kiedyś nie zmieni ciekawe czy wtedy przyjedziesz na stadion i powiesz to ludziom co teraz tu wypisujesz.i zapamiętaj,, przyjdzie taki czas przyjdzie taka chwila że zapłacisz za to co żeś nawywijał,"GuyFawkes pisze: 06.01.2023, 11:54
Jakoś Lasi nie przeszkadzało tyle czasu z Marą latać.
Bieniu kiedy wpadniesz zrobić ten porządek?
Stefanstefan pisze: 06.01.2023, 19:5710tys osób. Przecież to my jesteśmy pizdy a wy chuligani to dlaczego do dziś nie zrobiliście porządku na Górniku? Pokażcie że macie jaja. Ile macie honoru. Ale najpierw oddaj kasę która ukradłeś dla chłopaków.KSGKSW pisze: 06.01.2023, 19:52Ja widzę że ty jesteś kozak huligan w h** miał byś na tyle jaja żeby wyjść na spotkanie sam na sam czy potrzebował byś 10za sobą?Stefanstefan pisze: 06.01.2023, 19:25
Ile lat już obiecujecie że zrobicie porządek? Ten ze zdjęcia z Wami biegał. Walka z Bieniem? Kradzież wśród swoich jest takim samym kurestwem jak bieganie z psem. Takie z was cwaniaki tyle lat pierdolicie że każdego rozliczycie. A jedyne co zrobiliście to wpadliście do fun festu na barmanki.
PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 20:11Lepiej być upośledzony niż być złodziejem. Rób te porządki chuliganie.KSGKSW pisze: 06.01.2023, 20:02Stefanstefan pisze: 06.01.2023, 19:57
10tys osób. Przecież to my jesteśmy pizdy a wy chuligani to dlaczego do dziś nie zrobiliście porządku na Górniku? Pokażcie że macie jaja. Ile macie honoru. Ale najpierw oddaj kasę która ukradłeś dla chłopaków.
Oddaj kasę ,oddaj kasę ble bleeee bleee hahahaha
Ale ty jesteś upośledzony![]()
Tychy to też Śląsk.
Nic. Tak się zabole z przekrzykują między sobą i między Ruchem od 2019 pierdolenie o Nodze i Marze, ta sama karuzela spierdolenia bez nowościtrolo pisze: 06.01.2023, 21:22 W lipcu 2020 była tutaj identyczna dyskusja o ten cały gnój. Coś się w międzyczasie zmieniło?
Chodzi o tego pseudoraperaPolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:30Bienio mówi ze ciebie by rurko okradł z miła chęcią ale jestes pusty jak bęben od waszego mlynowego pedofilaKSGKSW pisze: 06.01.2023, 18:13Też rozumiem prywatne konflikty, ale nigdy nie zrozumiem złodzieja.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.01.2023, 18:03
Dokładnie !!!!! Jeszcze rozumiem prywatne treningi w kibicowskim gronie a nie turlanie się z psami i potem nie wiedziałem haha i wszyscy przestrzeleni
Albo koleżankę sobie z takiego robią jak Krzysiu mara policjant![]()
to dotyczy całej Polski to co teraz się dzieje to jest chore i tak napisałeś nie ma kompletnie nic wspólnego z kibicowaniem a kto jeździ ten wieruchpolicja pisze: 06.01.2023, 10:28Prawdę i napisał, ale śmieszne jest to że grzany non stop jest temat Torcidy a o PF ciuchutko, a odpierdalali większe akcje i układali się z psami baaa układają się dalej ich za to cała polska nie j**** :) to są dopiero himalaje hipokryzjiCLUBOWY pisze: 06.01.2023, 09:56No nareszcie ktoś prawdę napisałKobayashi pisze: 05.01.2023, 22:18 Torcida co kiedyś kojarzyła się z dobrą marką aktualnie to dno. Afera za aferą. Każdy kto jest w klimacie to wie. Jeden drugiemu coś wykręca. Przyszła zmiana pokoleniowa i wszystko zostało spierdolone. Nie potraficie między sobą spraw załatwić tylko na forum pierdolicie głupoty. Torcida na profilu zamiast wyjaśniać zarząd Górnika niech najpierw wyjaśni sprawy w swoich szeregach, ale przypuszczam, że to nie możliwe.