Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Owa wigilia była robiona w klubie Bordeaux. Strój nie może zatem dziwić.
Poza tym kto im broni obchodzić to święto na swój sposób. Co kraj, to obyczaj. Nikomu nic do tego.
Poza tym kto im broni obchodzić to święto na swój sposób. Co kraj, to obyczaj. Nikomu nic do tego.
-
ku***, żydku, skąd ty znasz takie miejsca w Łodzi? Aż musiałem to wygooglować i w sumie to pytanie retoryczne biorąc pod uwagę waszego guru z Górniaka który podczas jednego sylwestra latał z fujarą po Parku Legionów. :DNoMatterWhat pisze: ↑19.12.2022, 11:29Owa wigilia była robiona w klubie Bordeaux. Strój nie może zatem dziwić.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Chyba wasz guru Jarosław Papis organizował tą wigilię. On ponoć lubi takie klimaty. Chociaż sorry, jak u niego to jaka Wigilia, raczej święto Chanuka, do Was też to bardziej pasuje.
-
Żyd sugeruje żydowi żeby świętował żydowskie święto, ku*** hit :D
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Powinniście się jeszcze przyjebać, że na wigilii spożywa się 12 tradycyjnych potraw i raczej nie pije alkoholu, a tam zapewne nie dość, że alkohol lał się strumieniami to i innych specyfików nie brakowało :)
-
Rozbieranienie się na wigili. :) Nie zrozumiem dzisiejszych czasów. Już pomijając relacje z tego typu imprez.Niikodem pisze: ↑19.12.2022, 10:14https://www.facebook.com/47099388294043 ... l/?app=fbl
Z naszej Wigilii.
ŁKS UW!
-
Po przerzuceniu się nie przeprowadziłeś się do Łodzi? Jaki z ciebie rodowity?MW10 pisze: ↑19.12.2022, 11:50ku***, żydku, skąd ty znasz takie miejsca w Łodzi? Aż musiałem to wygooglować i w sumie to pytanie retoryczne biorąc pod uwagę waszego guru z Górniaka który podczas jednego sylwestra latał z fujarą po Parku Legionów. :DNoMatterWhat pisze: ↑19.12.2022, 11:29Owa wigilia była robiona w klubie Bordeaux. Strój nie może zatem dziwić.
W google wpisz sobie jeszcze al. Unii 2, co byś nie musiał wojować na kibice.net wtedy kiedy twoja nowa drużyna gra.
Piłsudskiego 138 oczywiście nie musisz wpisywać, bo adres znasz na pamięć bywając tam nie raz.
-
Ja też jestem raczej „tradycjonalistą”, ale nie oszukujmy się… kto bywa na takich wigiliach wie jak to wygląda. Ja co roku po takiej wigilii jestem zniszczony, bo człowiek w dobrym towarzystwie pozwala sobie na... różne rzeczy :) Kolęd raczej nie śpiewamy :) Faktem jest, że u nas koszule zostają raczej na swoich miejscach, a relacje z tych imprez nie lądują w internecie, ale co kto lubi.
Poza tym wigilię to się obchodzi 24 grudnia w domu z rodziną. Te wszystkie wigilie firmowe czy kibicowskie można chyba brać z przymrużeniem oka bo jest to po prostu okazja, żeby się spotkać, napić, pośmiać, pogadać w szerszym gronie.
-
Mnie nie ma na zdjęciu, bo je robiłem, heheNiikodem pisze: ↑19.12.2022, 10:14https://www.facebook.com/47099388294043 ... l/?app=fbl
Z naszej Wigilii.
ŁKS UW!
-
Daleko mi do Legii ale jeżeli chodzi o ich wojaże europejskie to akurat nie mają się czego wstydzić. Tak samo jeżeli chodzi o umawiane walki w Europie. Nie ma niepokonanych. Każdej ekipę można wypomnieć porażkę. Niejedna banda paliła przed nimi wrotki albo musieli uznać wyższość na ubitej ziemi (koalicja Hapoel&Sankt Pauli, Dynamo Kijów, Slovan)Jessica B. pisze: ↑19.12.2022, 12:53Męskość, odwaga i determinacja europejskich kibiców przyczynia się do tego, że ty i twoi koledzy z Legii muszą zbierać zęby z ulic Zagrzebia oraz w chaotycznej panice chować się w krzakach i rowach przed rosyjskimi kibicami :D
-
BBB u siebie w mieście, w przewadze liczebnej bohatersko zaatakowali uzbrojeni po zęby, napotykając opór, po czym na rewanż postanowili przyjechać w dniu meczu :) Krzaków nie będę nawet komentował. My się nie mamy czego wstydzić jeśli chodzi o te sytuacje, Ty się babochlopie wstydzisz nawet przyznać skąd jesteś więc o czym mowa bezklubowa internetowa prujdupo :)Jessica B. pisze: ↑19.12.2022, 12:53Męskość, odwaga i determinacja europejskich kibiców przyczynia się do tego, że ty i twoi koledzy z Legii muszą zbierać zęby z ulic Zagrzebia oraz w chaotycznej panice chować się w krzakach i rowach przed rosyjskimi kibicami :D
-
Nikodem zacznij brać leki i wracaj na oddział bo przepustki na święta nie dostaniesz.Niikodem pisze: ↑19.12.2022, 18:49Że po tylu Banach dalej ci się chce ;)NiÏkodem pisze: ↑19.12.2022, 13:30Mnie nie ma na zdjęciu, bo je robiłem, heheNiikodem pisze: ↑19.12.2022, 10:14https://www.facebook.com/47099388294043 ... l/?app=fbl
Z naszej Wigilii.
ŁKS UW!
Chłopaki wiecie co z nim zrobić.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Oczywiście, masz rację, mam takie samo podejście. :) Tylko jak czytam "wigilia" i chłopy bez koszul to lekka konsternacja. W sumie, jak widzę co chłopaki po 20lat mają w głowach, to nie ma się co dziwić, że powstają relacje z wigili, morsowania czy innych wypadów w góry.WF. pisze: ↑19.12.2022, 12:51Ja też jestem raczej „tradycjonalistą”, ale nie oszukujmy się… kto bywa na takich wigiliach wie jak to wygląda. Ja co roku po takiej wigilii jestem zniszczony, bo człowiek w dobrym towarzystwie pozwala sobie na... różne rzeczy :) Kolęd raczej nie śpiewamy :) Faktem jest, że u nas koszule zostają raczej na swoich miejscach, a relacje z tych imprez nie lądują w internecie, ale co kto lubi.
Poza tym wigilię to się obchodzi 24 grudnia w domu z rodziną. Te wszystkie wigilie firmowe czy kibicowskie można chyba brać z przymrużeniem oka bo jest to po prostu okazja, żeby się spotkać, napić, pośmiać, pogadać w szerszym gronie.
-
-
WTF? Jakiś wigilijny Gruppen Sex?Niikodem pisze: ↑19.12.2022, 10:14https://www.facebook.com/47099388294043 ... l/?app=fbl
Z naszej Wigilii.
ŁKS UW!
-
O czym z Tobą kretynie polemizować, skoro nie widzisz różnicy między Twoim wspomnianym zegarem a Wigilią? Odetną Ci w końcu internet w psychiatryku?
-
Poza tym co wam przeszkadzają chłopaki bez koszulek. Ja tam lubię wpatrywać się w to zdjęcie. Chciałbym tam być 
-
Apeluję o bana, bo czasem donoszę
Jednak u innych konfidenctwa nie znoszę.
Uważajcie jednak na mnie groźnego,
Bo klawiaturą czynię dużo złego!
Jestem bezwzględny gdy piszę posty
Nigdy nikomu nie oszczędzam chłosty.
Wariuję gdy ktoś się pode mnie podszywa
I kumatszego ode mnie zgrywa.
A ja przecież rankingi tworzę
Napisz województwo, a dla ciebie to zrobię.
Jestem kumaczem, bo znam internety
Z forum mnie nigdy nie zawiną bagiety.
Jednak u innych konfidenctwa nie znoszę.
Uważajcie jednak na mnie groźnego,
Bo klawiaturą czynię dużo złego!
Jestem bezwzględny gdy piszę posty
Nigdy nikomu nie oszczędzam chłosty.
Wariuję gdy ktoś się pode mnie podszywa
I kumatszego ode mnie zgrywa.
A ja przecież rankingi tworzę
Napisz województwo, a dla ciebie to zrobię.
Jestem kumaczem, bo znam internety
Z forum mnie nigdy nie zawiną bagiety.
-
Gdzie są admini do jasnej ciasnej? Już nikt nie opiekuje się tym forum czy co jest?
:O
-
-
Szacunek dla Sp Rybaka od Widzewa
-
W latach osiemdziesiątych i początki lat dziewięćdziesiątych siłę oraz młyn stanowili kibice nie mieszkający w łodzi. Wraz z sukcesami Widzewa coraz więcej Łodzian wolało gnać na stadion przy ul.Armi Czerwonej nr 80 to tam widniały flagi z każdej strony Polski ale nie koniecznie z samej Łodzi. Dla czego ŁKS wyzywa Widzew od wieśniaków bo trzon młyna z pod zegara Widzew zawdzięcza właśnie tym małym miejscowością w których nie było klubu lub też pomimo odległości ciągły ich wyniki sportoweHustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 17:20Czekam na logiczną odpowiedź kibica ŁKS.
Bo wydaje mi się że sami nie rozumieją dlaczego taką propagande uprawiają i zaprzeczają sami sobie.
Pisać o swoich wyimaginowanym walkach,rządzeniu na mieście i całej reszcie banialuków potrafią. Jedno pytanie o prawdę i d***...
-
To teraz ja mam pytanie do Ciebie. Dla czego fan cluby dumą Widzewa ? Czy mam rozumieć to że gdyby nie fan cluby to Widzew by nie istniał ?
-
Takie tłumaczenie na siłę, byleby jakoś uzasadnić tą nieporadność waszych starszych pokoleń. Gdybyście byli jedynym i liczącym się klubem w województwie (jak Lech czy Legia) i potrafili przyciągnąć kibiców z województwa to byście nie widzieli w tym problemu. Wasze starsze pokolenia to olewały i robiły sobie podśmiechujki, a dziś wy musicie to nadrabiać i walczyć o każdego kibica spoza Łodzi. Nawet słabo zaangażowani ludzie widzą jak na siłę próbujecie zaistnieć w różnych miejscowościach i jak ich propagujecie. Tak popatrzeć to w ostatnim czasie próbowaliście lub próbujecie zaistnieć w Starowej Górze, Lutomiersku, Łasku, Uniejowie, Poddębicach, Łęczycy, Zduńskiej Woli, Sulejowie, Zgierzu, Działoszynie, Inowłódz, Kutnie i w tej wiosce pod Zelowem, co wasze piwo sponsoruje im drużynę. No i plus Piotrków w którym wam się udało.Zigzag pisze: ↑23.12.2022, 10:11W latach osiemdziesiątych i początki lat dziewięćdziesiątych siłę oraz młyn stanowili kibice nie mieszkający w łodzi. Wraz z sukcesami Widzewa coraz więcej Łodzian wolało gnać na stadion przy ul.Armi Czerwonej nr 80 to tam widniały flagi z każdej strony Polski ale nie koniecznie z samej Łodzi. Dla czego ŁKS wyzywa Widzew od wieśniaków bo trzon młyna z pod zegara Widzew zawdzięcza właśnie tym małym miejscowością w których nie było klubu lub też pomimo odległości ciągły ich wyniki sportoweHustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 17:20Czekam na logiczną odpowiedź kibica ŁKS.
Bo wydaje mi się że sami nie rozumieją dlaczego taką propagande uprawiają i zaprzeczają sami sobie.
Pisać o swoich wyimaginowanym walkach,rządzeniu na mieście i całej reszcie banialuków potrafią. Jedno pytanie o prawdę i d***...
Taką samą taktykę obraliście w Łodzi, próbując najpierw zaistnieć a następnie przejąć osiedla lub jego część. Na Chojnach, Radogoszczu, Górniaku, Żabieńcu, Jagiełłce czy Dąbrowie.
I żeby ktoś źle nie zrozumiał. Nie twierdzę, że nie ma was w tych miejscowościach lub osiedlach, tylko, że nic nie znaczcie.
-
To nie jest żadna nie poradność na siłę bo w latach dziewięćdziesiątych siłę klubu kibica Widzewa stanowiły takie miejscowości jak Zelów ,Łask Łęczyca itp wraz z sukcesami przemieściło się to na łódź i nie powiesz mi że tak nie było. Np wasz C z bałut często bywał na ŁKSie gdzie starał się wygrać szalik ŁKSu w konkursach. Dużą też robotę według mnie zrobili Bustersi z Bałut gdzie wiedli prym i nie żadne Destroyers. A co do nazewnictwa to każdy próbuje w jakiś sposób upokorzyć rywala tak było jest i będzie to się nie zmieniło.Choć czas leci do przodu to początki Klubu Kibica Widzewa sięgają ludzi z poza Łodzi i tego nie zmienisz. Np PotarPique pisze: ↑23.12.2022, 15:24Takie tłumaczenie na siłę, byleby jakoś uzasadnić tą nieporadność waszych starszych pokoleń. Gdybyście byli jedynym i liczącym się klubem w województwie (jak Lech czy Legia) i potrafili przyciągnąć kibiców z województwa to byście nie widzieli w tym problemu. Wasze starsze pokolenia to olewały i robiły sobie podśmiechujki, a dziś wy musicie to nadrabiać i walczyć o każdego kibica spoza Łodzi. Nawet słabo zaangażowani ludzie widzą jak na siłę próbujecie zaistnieć w różnych miejscowościach i jak ich propagujecie. Tak popatrzeć to w ostatnim czasie próbowaliście lub próbujecie zaistnieć w Starowej Górze, Lutomiersku, Łasku, Uniejowie, Poddębicach, Łęczycy, Zduńskiej Woli, Sulejowie, Zgierzu, Działoszynie, Inowłódz, Kutnie i w tej wiosce pod Zelowem, co wasze piwo sponsoruje im drużynę. No i plus Piotrków w którym wam się udało.Zigzag pisze: ↑23.12.2022, 10:11W latach osiemdziesiątych i początki lat dziewięćdziesiątych siłę oraz młyn stanowili kibice nie mieszkający w łodzi. Wraz z sukcesami Widzewa coraz więcej Łodzian wolało gnać na stadion przy ul.Armi Czerwonej nr 80 to tam widniały flagi z każdej strony Polski ale nie koniecznie z samej Łodzi. Dla czego ŁKS wyzywa Widzew od wieśniaków bo trzon młyna z pod zegara Widzew zawdzięcza właśnie tym małym miejscowością w których nie było klubu lub też pomimo odległości ciągły ich wyniki sportoweHustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 17:20Czekam na logiczną odpowiedź kibica ŁKS.
Taką samą taktykę obraliście w Łodzi, próbując najpierw zaistnieć a następnie przejąć osiedla lub jego część. Na Chojnach, Radogoszczu, Górniaku, Żabieńcu, Jagiełłce czy Dąbrowie.
I żeby ktoś źle nie zrozumiał. Nie twierdzę, że nie ma was w tych miejscowościach lub osiedlach, tylko, że nic nie znaczcie.
-
co ty gosciu p*********. ŁKS chciał zaistnieć na Chojnach albo Dąbrowie czy Górniaku ? haha dobre, niby w jaki sposób. ŁKS na tych osiedlach miał zawsze mocne tradycje chuliganskie, o czym łebku pewnie zapomniałeś? Na poczatku lat 2000 trzon ekipy ŁKSu stanowili ludzie właśnie z tych osiedli, mimo że były to juz wasze osiedla, więc co Ty porownujesz z jakimiś Fan Clubami.Pique pisze: ↑23.12.2022, 15:24Takie tłumaczenie na siłę, byleby jakoś uzasadnić tą nieporadność waszych starszych pokoleń. Gdybyście byli jedynym i liczącym się klubem w województwie (jak Lech czy Legia) i potrafili przyciągnąć kibiców z województwa to byście nie widzieli w tym problemu. Wasze starsze pokolenia to olewały i robiły sobie podśmiechujki, a dziś wy musicie to nadrabiać i walczyć o każdego kibica spoza Łodzi. Nawet słabo zaangażowani ludzie widzą jak na siłę próbujecie zaistnieć w różnych miejscowościach i jak ich propagujecie. Tak popatrzeć to w ostatnim czasie próbowaliście lub próbujecie zaistnieć w Starowej Górze, Lutomiersku, Łasku, Uniejowie, Poddębicach, Łęczycy, Zduńskiej Woli, Sulejowie, Zgierzu, Działoszynie, Inowłódz, Kutnie i w tej wiosce pod Zelowem, co wasze piwo sponsoruje im drużynę. No i plus Piotrków w którym wam się udało.Zigzag pisze: ↑23.12.2022, 10:11W latach osiemdziesiątych i początki lat dziewięćdziesiątych siłę oraz młyn stanowili kibice nie mieszkający w łodzi. Wraz z sukcesami Widzewa coraz więcej Łodzian wolało gnać na stadion przy ul.Armi Czerwonej nr 80 to tam widniały flagi z każdej strony Polski ale nie koniecznie z samej Łodzi. Dla czego ŁKS wyzywa Widzew od wieśniaków bo trzon młyna z pod zegara Widzew zawdzięcza właśnie tym małym miejscowością w których nie było klubu lub też pomimo odległości ciągły ich wyniki sportoweHustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 17:20Czekam na logiczną odpowiedź kibica ŁKS.
W drugą stronę takiej sytuacji nigdy nie było bo z ŁKSiackich osiedli sie wyprowadzaliście wraz z wieiem kiedy nie mogli was bronić juz wasi starzy :D tak samo np w Pabianicach, tam też chcieliśmy 'zaistnieć' ??
'Zaistnieć' to wy chcieliście z Ruchem na schodach, i wam nie pykło, ale takie określenie akurat do tego o czym napisałeś to najmniej pasuje...
I nie badz tez taki pewny z tymi Fan Clubami, bo Piotrków który wymieniłeś czyli 2 co do wielkości miasto w naszym województwie z waszego stało się ŁKSiackie w 2/3 lata - bez żadnego waszego oporu.
-
Dobrze że nie napisał że na Bałutach chciał ŁKS zaistnieć bo w tamtych czasach wsiąść w 8 lub 15 graniczyło z cudem i lepiej było iść na autobus
-
A jak to nazwiesz inaczej niż nieporadność? Że nie potrafiliście przyciągnąć kibiców z tych miejscowości do swojego klubu. Przecież Widzew dopiero w latach 80 zaczął odnosić sukcesy i organizować się kibicowsko.Zigzag pisze: ↑23.12.2022, 15:55To nie jest żadna nie poradność na siłę bo w latach dziewięćdziesiątych siłę klubu kibica Widzewa stanowiły takie miejscowości jak Zelów ,Łask Łęczyca itp wraz z sukcesami przemieściło się to na łódź i nie powiesz mi że tak nie było. Np wasz C z bałut często bywał na ŁKSie gdzie starał się wygrać szalik ŁKSu w konkursach. Dużą też robotę według mnie zrobili Bustersi z Bałut gdzie wiedli prym i nie żadne Destroyers. A co do nazewnictwa to każdy próbuje w jakiś sposób upokorzyć rywala tak było jest i będzie to się nie zmieniło.Choć czas leci do przodu to początki Klubu Kibica Widzewa sięgają ludzi z poza Łodzi i tego nie zmienisz. Np Potar
Po części sam sobie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego fan cluby dumą Widzewa. Widzew bez fc by istniał, ale straciłby dużą część siły i potencjału kibicowskiego. To co dla nas jest dumą, dla was było/jest powodem do śmiechu. Albo ukryciem zazdrości. W dzisiejszych czasach każdy kibic aktywny na jakimś polu kibicowskim, jest na wagę złota.
Wasze chuligańskie tradycje zostały wytępione na tych osiedlach, teraz próbujecie bezskutecznie zaistnieć i odkuć się :)Karmaaa pisze: ↑23.12.2022, 16:07co ty gosciu p*********. ŁKS chciał zaistnieć na Chojnach albo Dąbrowie czy Górniaku ? haha dobre, niby w jaki sposób. ŁKS na tych osiedlach miał zawsze mocne tradycje chuliganskie, o czym łebku pewnie zapomniałeś? Na poczatku lat 2000 trzon ekipy ŁKSu stanowili ludzie właśnie z tych osiedli, mimo że były to juz wasze osiedla, więc co Ty porownujesz z jakimiś Fan Clubami.
W drugą stronę takiej sytuacji nigdy nie było bo z ŁKSiackich osiedli sie wyprowadzaliście wraz z wieiem kiedy nie mogli was bronić juz wasi starzy :D tak samo np w Pabianicach, tam też chcieliśmy 'zaistnieć' ??
'Zaistnieć' to wy chcieliście z Ruchem na schodach, i wam nie pykło, ale takie określenie akurat do tego o czym napisałeś to najmniej pasuje...
I nie badz tez taki pewny z tymi Fan Clubami, bo Piotrków który wymieniłeś czyli 2 co do wielkości miasto w naszym województwie z waszego stało się ŁKSiackie w 2/3 lata - bez żadnego waszego oporu.
Znowu schody i schody, ale wiesz głąbie, że po schodach działo się już dużo więcej. Może opowiesz o waszym powrocie z Opola?
I nie chwal się Piotrkowem opartym na przerzutach, bo to żaden powód do dumy.
-
Tu masz rację bo to jest śmiech przez łzy bo mało który ŁKSiak przyzna tobie rację. Zresztą był taki moment że zdominowaliście Łódź . A czepianie się o frekfencjie to istny debilizm bo nawet Legia wam nie dorówna a co do samych kumatych na ŁKSie to chyba był wyjazd na Wisłe co stracili bęben . Więc to takie odbijanie piłeczki
-
Po pierwsze, to Łódź pisze się z dużej litery. Jak czegoś nie wiesz, to po prostu nie pisz. Właśnie w latach 80-tych, w czasach powstawania ruchu kibicowskiego na Widzewie, główny trzon ekipy pod Zegarem stanowili kibice z Łodzi. Na wyjazdach za to było około 50-50%. Wszelkie zasadzki na przyjezdnych wtedy też robiła w 100% ekipa z Łodzi. Na wyjazdach, jeżeli dochodziło do jakiegoś zwarcia, to przynajmniej 70% osób po naszej stronie też było z Łodzi, bo dla nas to był "dzień powszedni", dzięki waszej wtedy przewadze w Łodzi. I piszę to jako osoba, która to przeżyła i w tym uczestniczyła, a nie jak ty, bo coś tam usłyszała od starszych. Co ciekawe, wtedy byliście bardzo dumni, że Łęczyca, Zgierz czy Pabianice były białe, dopiero jak my te miasta przejęliśmy, to pojawiło się u was słowo "wieśniaki". W innym poście podajesz przykład Potara, który zaczął pod koniec lat 80-tych jeździć, ale nie mylmy tu z założycielami ruchu kibicowskiego na Widzewie, bo to było wcześniej. Student, Muzyk, Kuba, Kaczmar, Karol, Ozzy, Strzelba, Bliźniaki, Koniu, Lewar, Wiesiu bokser, Wiesiu z Limanki, Karciarz, Rodziu, Bolo, Antał czy ja (wielu na pewno pominąłem, już nie ta pamięć), to wszystko osoby z Łodzi i to w latach 80-tych była główna grupa tworząca trzon pod Zegarem i tak samo główna grupa wyjazdowa. Na wyjazdach znaczącymi osobami z FC byli tylko Buli z Kutna, Generał też z Kutna oraz gościu ze Skierniewic, ale ksywki już nie pamiętam. Tak więc jak chcesz coś dyskredytować i się wypowiadać, to lepiej to rób pomijając lata 80-te, o których nic nie wiesz, bo na szczęście większość osób przeze mnie wymienionych nadal żyje i się na Widzewie udziela do tej pory (klasyczne dinozaury :) ).Zigzag pisze: ↑23.12.2022, 10:11W latach osiemdziesiątych i początki lat dziewięćdziesiątych siłę oraz młyn stanowili kibice nie mieszkający w łodzi. Wraz z sukcesami Widzewa coraz więcej Łodzian wolało gnać na stadion przy ul.Armi Czerwonej nr 80 to tam widniały flagi z każdej strony Polski ale nie koniecznie z samej Łodzi. Dla czego ŁKS wyzywa Widzew od wieśniaków bo trzon młyna z pod zegara Widzew zawdzięcza właśnie tym małym miejscowością w których nie było klubu lub też pomimo odległości ciągły ich wyniki sportoweHustin Doffman pisze: ↑13.12.2022, 17:20Czekam na logiczną odpowiedź kibica ŁKS.
-
Wiem więcej jak ci się wydaje ale skoro twierdzisz że taką dobrą bandę mieliście w tedy w Łodzi to czemu flag nie było z dzielnicami Łodzi,zabrakło odwagi ? Czy może punki wam zakazały ?
-
Jak bym nie wiedział to bym nie pisał to raz i gdzie wtedy Łęczyca była biała to dwa gdzie Pabianice bo tylko białe jak jedno osiedle tylko było za ŁKSem zapominasz chyba o Włókniarzu Pabianice gdzie nie raz trzymali z Widzewem ale jesteś młody i tego możesz nie wiedzieć. Ale skoro twierdzisz że taką Łeczycza była biała tzn że w 90procentach u was są same przeżuty.
-
Po pierwsze zaznaczyłem, że mieliście wtedy w Łodzi przewagę i to bardzo dużą, więc nie pisz mi o jakości naszej bandy, bo po prostu to był czas, że walczyliśmy z wami, ale mimo licznych wygranych, dzięki lekceważeniu nas, to do głównej waszej ekipy nie mieliśmy wtedy nawet podjazdu. Swoje miejsce w szyku znaliśmy, bo wroga mieliśmy o wiele mocniejszego, a i jego zgody wtedy to co druga ekipa. Flagi wtedy każdy robił według siebie, co może to być dla ciebie szokujące, skoro tych czasów nie znasz, ja też ze dwie takie zrobiłem i jakoś nie pomyślałem, aby tam napisać ulicę czy dzielnicę. Po prostu było Widzew. Co do punków to wręcz śmieszny jesteś, aby mieli czegoś zakazywać, raptem jeden ich przedstawiciel w naszej grupie, Kijop z Żubardzia, co miał coś do powiedzenia. Może dużo wiesz, ale skup się na następnych latach, bo o czasach powstawania ruchu kibicowskiego na Widzewie to jednak mało wiesz, a już śmiesznością jest wskazywanie na FC, jako prekursorów. Było zdecydowanie odwrotnie, co nie znaczy, że właśnie dzięki FC w latach następnych urośliśmy mocno w siłę i z tego na Widzewie jesteśmy bardzo dumni. W odróżnieniu do was, bo w większości te swoje FC potraciliście.
-
Lepiej zamilcz dla dobra tej białej części Łodzi. Gówno wiesz o latach 80-tych, a dyskutujesz w tej chwili z osobą, co kilka razy we wspomnianych Pabianicach była na Włókniarzu wtedy wspomagając widzewskie zgody (Wisłę, Ruch czy Jagiellonię). I o przeżutach też lepiej nie wspominaj, bo to historycznie jest wręcz śmieszne. Ale dzięki, że młody jestem, poprawiło mi to humor przed świętami :)Zigzag pisze: ↑23.12.2022, 18:10Jak bym nie wiedział to bym nie pisał to raz i gdzie wtedy Łęczyca była biała to dwa gdzie Pabianice bo tylko białe jak jedno osiedle tylko było za ŁKSem zapominasz chyba o Włókniarzu Pabianice gdzie nie raz trzymali z Widzewem ale jesteś młody i tego możesz nie wiedzieć. Ale skoro twierdzisz że taką Łeczycza była biała tzn że w 90procentach u was są same przeżuty.
-
Bo co wstyd wam że jesteście przeżutami ? Skoro masz swoje lata jak odniesiesz się do tego że kibice z Stomilu będac na imprezie u widzewiaka zostali obici przez Widzewiaków pod sklepem
-
Śmieszne to jest wasz slogan Ludzie Honoru bo z tym akurat nie macie nic wspólnego. Naprawdę śmiech na sali napisz jeszcze że gdyby nie chuligani Widzewa to ŁkS by nie istniał. Nie mieliście jak przyjść do kogoś z ŁKSu więc zaproponowaliście Pawlaka a że chłop nie był w bandzie tylko był znany .najlepsze jest to że siły wam brakło i musieliście udać się po najlepszego
-
O Stomilu nie wiem, więc się nie wypowiem. Co do przerzutów, to poszukaj sobie w tym temacie moich archiwalnych wypowiedzi, wszystko wyjaśniłem wcześniej. Na pewno stwierdzenie, że Widzew był budowany właśnie na przerzutach jest wręcz śmieszne, bo jak by tak było, to w latach 80-tych byśmy mieli nad wami przewagę, a tak to mieliście jako wroga w mieście ekipę dzieciaków w wieku 15 lat najczęściej, ale potrafili zajść wam za skórę. To właśnie było podwaliną sukcesu osiągniętego na początku lat 90-tych, bo jedni dorośli, drudzy w tym czasie dołączyli (w tym właśnie osoby z FC).
-
Nie chodzi mi o kłócenie się bo mam kolegów z którymi często to robię a to dla tego że są za Widzewem . To jak w czasach teraźniejszych na zwiesz Kwidzyn który był za Legią a stał się Widzewski?
-
Polemika z tobą jest bez sensu, nawet nie potrafisz odpowiedzieć na żaden mój post, tylko jako wszechwiedzący, czyli debil, jedziesz dalej. Bez odbioru, dokształć się i nie równaj do tutejszych trolli.Zigzag pisze: ↑23.12.2022, 18:38Śmieszne to jest wasz slogan Ludzie Honoru bo z tym akurat nie macie nic wspólnego. Naprawdę śmiech na sali napisz jeszcze że gdyby nie chuligani Widzewa to ŁkS by nie istniał. Nie mieliście jak przyjść do kogoś z ŁKSu więc zaproponowaliście Pawlaka a że chłop nie był w bandzie tylko był znany .najlepsze jest to że siły wam brakło i musieliście udać się po najlepszego
-
Przejdźmy do tego czy zadałeś jakieś pytanie? Bo z tego co przeczytałem to nie jeżeli Twój kolega który nie mógł się przyznać komu kibicuje i twierdzi Że ŁKS to żydzi to jaki on klub promuje żydowski ten armi czerwonej czy ten który zawsze był na ustach Polski bo swoje osiągnięcia zawdzięcza dzięki układą