Małopolska kibolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Małopolska kibolska
Ta Unia Oświęcim to nieźle jest niedojebana.Takie przykładowe fotki jak poniżej , to u nich norma.I jeszcze te relację - wszędzie "delegacja".nie podadzą liczb, bo są małe, to zawsze "delegacja".
https://zapodaj.net/599e8cdd1cbbc.png.html
https://zapodaj.net/71744390cdaa8.png.html
https://zapodaj.net/d5a8bfac16cd7.jpg.html
-
Nie tylko Unia tak robi, teraz byli w 130 osob na Słowacji więc dobry wyjazd.tak tylko pytam pisze: ↑21.11.2022, 19:23Ta Unia Oświęcim to nieźle jest niedojebana.Takie przykładowe fotki jak poniżej , to u nich norma.I jeszcze te relację - wszędzie "delegacja".nie podadzą liczb, bo są małe, to zawsze "delegacja".
-
Ile Unii Tarnów na finale PP Podokręgu Tarnów rozgrywanym w Tarnowie ?
-
Tak, wiem.Ale w Małopolsce są absolutnym lider takich zjebanych fotek.Z kolei Tarnovia to numer 1 w Małopolsce jeśli chodzi o wakacyjne fotki w kibicowskim klimacie:).LejTeCole pisze: ↑21.11.2022, 21:03Nie tylko Unia tak robitak tylko pytam pisze: ↑21.11.2022, 19:23Ta Unia Oświęcim to nieźle jest niedojebana.Takie przykładowe fotki jak poniżej , to u nich norma.I jeszcze te relację - wszędzie "delegacja".nie podadzą liczb, bo są małe, to zawsze "delegacja".
-
Niektórym po prostu za bardzo wjechał lot huligański. Groźne fotki, gadżety, kumate relacje. Skończyła się runda, poczekaj na fotki z wypadów w góry, wigilijek i arsenałów na sylwestra.tak tylko pytam pisze: ↑27.11.2022, 10:44
Tak, wiem.Ale w Małopolsce są absolutnym lider takich zjebanych fotek.Z kolei Tarnovia to numer 1 w Małopolsce jeśli chodzi o wakacyjne fotki w kibicowskim klimacie:).
-
Pytam ponieważ mecz był rozgrywany w Tarnowie.Do tego wieczorowa pora i mecz przy sztucznym oświetleniu.Małopolska kibolska pisze: ↑07.12.2022, 18:10tak dopytujesz o tą Unię jakby ona jeździła zawsze i wszędzie i trzymała poziom np. Wisłoki..::1952::.. pisze: ↑23.11.2022, 18:16Ile Unii Tarnów na finale PP Podokręgu Tarnów rozgrywanym w Tarnowie ?
Unii oficjalnie zero ? Czy tych kilkunastu małolatów po lewej stronie to Unia https://zapodaj.net/cd75263e52267.jpg.html ?
-
Czy to prawda ze władze na Unii trzyma UTSC i jest go grupa głównodowodząca?
-
Ja pierdolę, ale dożyliśmy czasów https://zapodaj.net/402736aa3dd15.jpg.html .Gdyby ktoś nie wiedział to "zdobycz" "chuliganów" Wisły Kraków z Chrzanowa.
-
Tam ponoć jakąś większa afera jest :) połowa Unii i Brzesko nie akceptują jakieś chłopa co wyskoczył teraz i miał wyrok za majty a druga połowa i Wisła z gościem siedzi i twierdzi , że to żaden problem ;) czyli w Tarnowie bez zmian kabaret za kabaretem :) ale najlepiej niech się ktoś z Unii wypowie jak to jest ;)
-
Po tym transparencie i napisach widać że to jakieś dzieci robiły pod szkołą niech czekają pewnie dzieci piórniki mają GKSplamy opadowe pisze: ↑26.12.2022, 17:17Pamiętam, że kiedyś GKS Katowice też "kroił" transparenty świąteczne, okazjonalne Ruchu, Polonii Bytom (i chyba ZS), a potem wieszali ja odwrotnie i cykali foty na pamiątkę.patriota85 pisze: ↑26.12.2022, 15:07Ja pierdolę, ale dożyliśmy czasów https://zapodaj.net/402736aa3dd15.jpg.html .Gdyby ktoś nie wiedział to "zdobycz" "chuliganów" Wisły Kraków z Chrzanowa.
-
Do tego część Unii ma wyjebane na Wisłę, o czym co raz głośniej mówią i co raz bardziej to okazują.Barczysty pisze: ↑27.12.2022, 14:03Tam ponoć jakąś większa afera jest :) połowa Unii i Brzesko nie akceptują jakieś chłopa co wyskoczył teraz i miał wyrok za majty a druga połowa i Wisła z gościem siedzi i twierdzi , że to żaden problem ;) czyli w Tarnowie bez zmian kabaret za kabaretem :) ale najlepiej niech się ktoś z Unii wypowie jak to jest ;)
-
Kumaty, jednak tak myślę, że tworzymy zgrany zespół na tym forum, co nie?

-
Wydaje mi się, że z FanCluby Wisły patrząc się na całą Wisłą i tak sobie radzą nieźle. Chrzanów, Jaworzno raczej trzymają poziom, Brzeszcze działają po cichu, może Olkusz trochę gorzej. Na razie to na samym Krakowie jest masa spraw do ogarnięcia.Małopolska kibolska pisze: ↑26.12.2022, 17:18a to jakieś zaskoczenie? chyba już od jakiegoś czasu młodzi to kręcą, zresztą jak w większości ekip
wisiało gdzieś to zerwali, inna sprawa że nie musieli z tym pozować jakby to skroili po heroicznej walcepatriota85 pisze: ↑26.12.2022, 15:07Ja pierdolę, ale dożyliśmy czasów https://zapodaj.net/402736aa3dd15.jpg.html .Gdyby ktoś nie wiedział to "zdobycz" "chuliganów" Wisły Kraków z Chrzanowa.
inna sprawa że wiślackie FC ze wschodniej i północnej małopolski powinny się lepiej organizować i wspierać, nawet mieć pomoc z samego KRK bo koncertowo tracą tam wpływy na rzecz śląskich ekip czy lokalnych klubów
-
Turniej bez Wisły zrobili :)..::1952::.. pisze: ↑29.12.2022, 15:35Do tego część Unii ma wyjebane na Wisłę, o czym co raz głośniej mówią i co raz bardziej to okazują.Barczysty pisze: ↑27.12.2022, 14:03Tam ponoć jakąś większa afera jest :) połowa Unii i Brzesko nie akceptują jakieś chłopa co wyskoczył teraz i miał wyrok za majty a druga połowa i Wisła z gościem siedzi i twierdzi , że to żaden problem ;) czyli w Tarnowie bez zmian kabaret za kabaretem :) ale najlepiej niech się ktoś z Unii wypowie jak to jest ;)
-
Wisła ponoć była zaproszona ale odmówiła i siedziała ponoć w jakiejś knajpie z tym majciarzem i jego ekipaAboubakar pisze: ↑29.12.2022, 17:28Turniej bez Wisły zrobili :)..::1952::.. pisze: ↑29.12.2022, 15:35Do tego część Unii ma wyjebane na Wisłę, o czym co raz głośniej mówią i co raz bardziej to okazują.Barczysty pisze: ↑27.12.2022, 14:03Tam ponoć jakąś większa afera jest :) połowa Unii i Brzesko nie akceptują jakieś chłopa co wyskoczył teraz i miał wyrok za majty a druga połowa i Wisła z gościem siedzi i twierdzi , że to żaden problem ;) czyli w Tarnowie bez zmian kabaret za kabaretem :) ale najlepiej niech się ktoś z Unii wypowie jak to jest ;)
-
Ze Stalą Gorzów też się już nie lubią?Barczysty pisze: ↑29.12.2022, 18:50Wisła ponoć była zaproszona ale odmówiła i siedziała ponoć w jakiejś knajpie z tym majciarzem i jego ekipaAboubakar pisze: ↑29.12.2022, 17:28Turniej bez Wisły zrobili :)..::1952::.. pisze: ↑29.12.2022, 15:35
Do tego część Unii ma wyjebane na Wisłę, o czym co raz głośniej mówią i co raz bardziej to okazują.![]()
100% anty antifa
-
Podsumowując trzeba przyznać że Unia to ekipa która nie wykorzystała swojego potencjału.
Natomiast nie wiem po co wraca temat D. Gdzie już wszystko było omawiane. Co więcej jaką porażką dla lokalnego rywala jest fakt ze leje ich gość który był przez wiele lat średniakiem jedynie. A intelektualnie był mocno poniżej przecietnej,więc jak jest w grupie rozkminiającej to co to o Tarnovii świadczy. Ci to dopiero dna sięgają.
Także omawiając temat Unii,może na arenie ogólnopolskiej nic nie znaczą i są czasem posmiewiskiem, lecz na lokalnym podwórku dają sobie radę i nadal są stroną dominującą w mieście.
Nie rozumiałem jak mogli sobie z "takim" Brzeskiem zrobić zgodę, układ. Po kilku latach okazało sie że nieźle się wspierają. Był to chyba dla obu stron niezły ruch.
Natomiast nie wiem po co wraca temat D. Gdzie już wszystko było omawiane. Co więcej jaką porażką dla lokalnego rywala jest fakt ze leje ich gość który był przez wiele lat średniakiem jedynie. A intelektualnie był mocno poniżej przecietnej,więc jak jest w grupie rozkminiającej to co to o Tarnovii świadczy. Ci to dopiero dna sięgają.
Także omawiając temat Unii,może na arenie ogólnopolskiej nic nie znaczą i są czasem posmiewiskiem, lecz na lokalnym podwórku dają sobie radę i nadal są stroną dominującą w mieście.
Nie rozumiałem jak mogli sobie z "takim" Brzeskiem zrobić zgodę, układ. Po kilku latach okazało sie że nieźle się wspierają. Był to chyba dla obu stron niezły ruch.
-
1952 co ty byś bez tej Unii zrobił? Naprawdę masz nudne i przykre życie skoro od kilku lat koncentrujesz się na udowadnianiu tobie podobnym czytelnikom tego forum jaka ta Unia jest beee ;)
Liczyłem że kiedyś zapytasz o liczby wyjazdowe Tarnovii z tej rundy ale to chyba nie nastąpi haha ? ;)
Co do brudów które tu wywlekacie raczej nikt się nie będzie wypowiadał. Niech sobie to obecni decyzyjni wyjaśniają między sobą.
Jeśli chodzi o D. To przed odsiadką nie był osobą decyzyjną był jednym z wielu biegających i czyszczących Tarnów z żydowskiego ścierwa. Fakty są takie że po odbyciu kary Tarnovia chciała go przerzucić haha . W tej całej mizerii kibicowskiej jedyna szansą na przejęcie władzy przez Tarnovie jest skłócenie Unii czy im się to uda pokaże czas
Przy czym od razu nadmienię, że obecne pokolenia do pięt nie dorastają Ortodoxom ( o ich sile pod koniec lat 90 sam się przekonałem) oraz Barbariansom, Vbh czy nawet UTH. Wystarczy popatrzeć na oba młyny, liczby wyjazdowe jednych i drugich. Jest słabo, młodzież ma teraz inne rozrywki. To chyba nie tylko problem Tarnowa a trend ogólnopolski.
Liczyłem że kiedyś zapytasz o liczby wyjazdowe Tarnovii z tej rundy ale to chyba nie nastąpi haha ? ;)
Co do brudów które tu wywlekacie raczej nikt się nie będzie wypowiadał. Niech sobie to obecni decyzyjni wyjaśniają między sobą.
Jeśli chodzi o D. To przed odsiadką nie był osobą decyzyjną był jednym z wielu biegających i czyszczących Tarnów z żydowskiego ścierwa. Fakty są takie że po odbyciu kary Tarnovia chciała go przerzucić haha . W tej całej mizerii kibicowskiej jedyna szansą na przejęcie władzy przez Tarnovie jest skłócenie Unii czy im się to uda pokaże czas
Przy czym od razu nadmienię, że obecne pokolenia do pięt nie dorastają Ortodoxom ( o ich sile pod koniec lat 90 sam się przekonałem) oraz Barbariansom, Vbh czy nawet UTH. Wystarczy popatrzeć na oba młyny, liczby wyjazdowe jednych i drugich. Jest słabo, młodzież ma teraz inne rozrywki. To chyba nie tylko problem Tarnowa a trend ogólnopolski.
-
Piszesz za czasów UTH a to nie jest ekipa , która działa obecnie ? Chyba to dość młoda ekipa jeszcze .
-
Ile Cracovii na hokeju?
-
Jako jedyna z 4 ekip olała te finały. Tym razem byli na piłce nożnej ;)
-
No jak to, przecież tyle razy się napinali na nich, nocami jeżdżą przestrzelać grafy, a na mecz im się nie chce jechać? Zwłaszcza w sezonie ogórkowym gdzie od ponad miesiąca nie było żadnego wyjazdu.
-
Tyle wystarczy żeby zrozumieć co się dzieje na Unii.Rodowity1928 pisze: ↑29.12.2022, 21:15obecne pokolenia do pięt nie dorastają (…) Barbariansom, Vbh czy nawet UTH.
-
Do Bytomia, rok temu, też mieliście nie po drodze.
-
"Zainteresowanie było" - bajki Andersena, jakbyście mieli problem to byście nagłośnili sprawę, przecież były od was pikniki w jakieś 50 osób a dokooła pusto. W zeszłym roku w Bytomiu na neutralnym terenie było to samo.Kumatyinaczej pisze: ↑31.12.2022, 08:24Zainteresowanie było, tylko odzewu z Oświęcimia nie było policyjna ruro. Chcesz być zabawny, to powiedz dlaczego kolega z Tarnowa to dobry chłopak. Co tym razem k**** wymyślicie?Zamknij dupe, jak tyle wiesz ile ci koleżanka na internecie napisze. Tychy na finał też nie jadą, bo pedały z Oświęcimia walą w c****.Mareczek86 pisze: ↑30.12.2022, 20:43No jak to, przecież tyle razy się napinali na nich, nocami jeżdżą przestrzelać grafy, a na mecz im się nie chce jechać? Zwłaszcza w sezonie ogórkowym gdzie od ponad miesiąca nie było żadnego wyjazdu.
Tychy na finał nie pojechały bo dzień wcześniej dały pretekst psom, żeby ich nie wpuszczać. Natomiast w półfinałe pokazały się 50 razy lepiej niż wy.
-
Jakiego odezwu? Mieliście 200 biletów na czwartkowy mecz i akurat na was w Oświęcimiu psy nie robiły problemów, tak jak na wczorajszy finał, to przyjechaliście w 30 dziadów. W tamtym roku w Bytomiu na mecz z Unią w półfinale było po 500 biletów dla każdej ze stron, to było Was 20 paru, a Unii 500. Taką prezentujecie formę "Dumo Polskiego Hokeja"Kumatyinaczej pisze: ↑31.12.2022, 08:24Zainteresowanie było, tylko odzewu z Oświęcimia nie było policyjna ruro. Chcesz być zabawny, to powiedz dlaczego kolega z Tarnowa to dobry chłopak. Co tym razem k**** wymyślicie?Zamknij dupe, jak tyle wiesz ile ci koleżanka na internecie napisze. Tychy na finał też nie jadą, bo pedały z Oświęcimia walą w c****.Mareczek86 pisze: ↑30.12.2022, 20:43No jak to, przecież tyle razy się napinali na nich, nocami jeżdżą przestrzelać grafy, a na mecz im się nie chce jechać? Zwłaszcza w sezonie ogórkowym gdzie od ponad miesiąca nie było żadnego wyjazdu.
-
My? Przecież nikt nie pragnął bardziej od nas meczu z kibicami gości i trzeba być klasycznym debilem żeby myśleć inaczej.Psy sie zesrały i pod pretekstem mini awantury na meczu Tychy-GKS dwa dni wcześniej złożyły pismo do prezydenta miasta jako włodarza. Nie masz o niczym pojęcia i pierdoli.. jakieś bzdury. Tak samo z biletami. Tyscy i Gieksa grały w tym samym turnieju i mieli dystrybucję na takich zasadach. Sprzedali i przyjechali. Wy macie tylko problem, bo nie umiecie się dwa lata zebrać na ten turniej. Tyle w temacie, szkoda dyskusji z Wami, każdy wie jak jest wystarczy spojrzeć na liczby z dwóch ostatnich pucharów Polski i wszystko jest jasne. Tychy Katowice Unia po 400-500os Wy 30.
-
Czy ktos sie spodziewał po Cracovii jakiejś extra prezentacji? Ja osobiście po tym co było w zeszłym roku przy okazji PP w Bytomiu nie miałem żadnych oczekiwań. Dlatego widok 30 typowych hokejofanów mnie nie zaskoczył ani troche. Kibicowsko Cracovia w hokeju jest 100 lat za pozostałymi ekipami, które brały udział w turnieju PP.
-
Nie tylko w hokeju jest 100 lat za murzynami (nie tymi z Ajaxu ofc).Kuzyn Burmistrza pisze: ↑31.12.2022, 13:17Czy ktos sie spodziewał po Cracovii jakiejś extra prezentacji? Ja osobiście po tym co było w zeszłym roku przy okazji PP w Bytomiu nie miałem żadnych oczekiwań. Dlatego widok 30 typowych hokejofanów mnie nie zaskoczył ani troche. Kibicowsko Cracovia w hokeju jest 100 lat za pozostałymi ekipami, które brały udział w turnieju PP.
-
Jakie cyfry w końcu na tym PP? GieKSa 640 więc komplet jak dobrze kojarzę bo brakło biletów, a Tychy się gdzieś określiły?
-
Same 0.
UTH już dawno nie ma.Nie wytrzymali ciśnienia.Z resztą to była "ekipa" przerzutów z Tarnovii i ochroniarek.Były tam też przypadki, że przerzuty pracowały w ochronie.
Czy chociaż raz napisałem nie prawdę ? Jeśli tak, to kiedy ?
Ale ja je znam, same zera wyjazdowe:).Tak, wiem, że ty myślisz, że ja "żyd" jestem.Ale zapewniam cię, że nie.Rodowity1928 pisze: ↑29.12.2022, 21:15Liczyłem że kiedyś zapytasz o liczby wyjazdowe Tarnovii z tej rundy ale to chyba nie nastąpi haha ? ;)
Jak coś niewygodnego dla was, wypominanie wam waszych frajerów, wpierdole, ucieczki, straty barw, to wy się nigdy nie wypowiadacie.Rodowity1928 pisze: ↑29.12.2022, 21:15Co do brudów które tu wywlekacie raczej nikt się nie będzie wypowiadał.
Może napisz coś więcej na ten temat.Skoro pamietasz końcówkę lat 90ych, to dobrze wiesz, że wielu z was po spotkaniach z Tarnovią szło prosto na komendę.Też tak zrobiłeś ?:)Rodowity1928 pisze: ↑29.12.2022, 21:15Przy czym od razu nadmienię, że obecne pokolenia do pięt nie dorastają Ortodoxom ( o ich sile pod koniec lat 90 sam się przekonałem)
-
UTH już dawno nie ma.Nie wytrzymali ciśnienia.Z resztą to była "ekipa" przerzutów z Tarnovii i ochroniarek.Były tam też przypadki, że przerzuty pracowały w ochronie.
Ale jak ? Nie rozumiem :) Było Barbarians i Ventetta , które spowodowały , że Tarnovi nie było przez kilkanaście lat wcale. Po nich do głosu na Unii doszło UTH których już dawno nie ma według Ciebie a Tarnovia działa kilka lat :) to jak to były przeżuty ? Jak Tarnovi wcale nie było w okresie ich działalności
dziwne sprawy w tym Tarnowie
Ale jak ? Nie rozumiem :) Było Barbarians i Ventetta , które spowodowały , że Tarnovi nie było przez kilkanaście lat wcale. Po nich do głosu na Unii doszło UTH których już dawno nie ma według Ciebie a Tarnovia działa kilka lat :) to jak to były przeżuty ? Jak Tarnovi wcale nie było w okresie ich działalności
-
Ale ja je znam, same zera wyjazdowe:).Tak, wiem, że ty myślisz, że ja "żyd" jestem.Ale zapewniam cię, że nie...::1952::.. pisze: ↑31.12.2022, 17:31Same 0.
Czy chociaż raz napisałem nie prawdę ? Jeśli tak, to kiedy ?
[Aa wwwquote=Rodowity1928 post_id=1402743 time=1672344935 user_id=76770]Liczyłem że kiedyś zapytasz o liczby wyjazdowe Tarnovii z tej rundy ale to chyba nie nastąpi haha ? ;)
Jak coś niewygodnego dla was, wypominanie wam waszych frajerów, wpierdole, ucieczki, straty barw, to wy się nigdy nie wypowiadacie.Rodowity1928 pisze: ↑29.12.2022, 21:15Co do brudów które tu wywlekacie raczej nikt się nie będzie wypowiadał.
Może napisz coś więcej na ten temat.Skoro pamietasz końcówkę lat 90ych, to dobrze wiesz, że wielu z was po spotkaniach z Tarnovią szło prosto na komendę.Też tak zrobiłeś ?:)Rodowity1928 pisze: ↑29.12.2022, 21:15Przy czym od razu nadmienię, że obecne pokolenia do pięt nie dorastają Ortodoxom ( o ich sile pod koniec lat 90 sam się przekonałem)
[/quote]
O tym czy jesteś obrzezany wiesz najlepiej ty sam ;) ;) jeśli się wyparłeś bycia żydkiem to jesteś pewnie osobą wyjebaną z Unii wieki temu. Kreujesz się tu na bezstronnego eksperta od tematu tarnowskiego a w istocie na każdym kroku starasz się dojebać Unii stosując półprawdy, kłamstwa i przeinaczasz oczywiste fakty na korzyść naszych obrzezanych rywali.
Tak pod koniec lat 90 w skali małopolski Tarnovia miała bardzo dobrą bandę to jest niezaprzeczalny fakt. Cześć była przerzucona z Unii ale rządzili w mieście niepodzielnie. Nie wiem skąd masz info że Unia biegała po komendach. Ja nie biegałem ani moi koledzy też nie ;). Za to pewnie wiesz że taki zwyczaj był naszych lokalnych rywali. Kiedyś wracali z derbów Krakowa i busem zajechali prosto pod komendę tacy byli zesrani. Zresztą tak się zapędzili że 2 zostało na stałe ;)
Już pisząc o UTH jako o ekipie przerzutów i ochroniarek wiem że nie znasz tematu i wiedzę czerpiesz z tego co przekazali ci kiedyś koledzy z Bandrowskiego.
Chcesz to sobie komentuj. Ja już z tobą w żadną polemikę wchodził nie bede ;)
-
zasady były jasno określone jeszcze przed dystrybucja biletów. U nas mimo kwasów z zarzadem/miastem i prowadzona przez nich dystrybucja, dało rade sie w bilety zaopatrzyć (na huki ;)) Zreszta pretensje o równość zasad w ilości przyznania biletów moglibyście mieć gdybyście te 200 wykorzystali. Przy poważnym potraktowaniu tematu te 200 zamknelibyście spokojnie, podobnie jak rok temu(dodając do tego ewentualne wsparcie od GKS Tychy to juz wogóle pole do popisu mogliście mieć). Dlaczego tak do tego podeszliście? to już pytanie do osób od was.Kumatyinaczej pisze: ↑01.01.2023, 07:24To wkońcu ile tych biletów mieliśmy? 200 czy 600 jeśli byliśmy na takich samych zasadach?Ghost84 pisze: ↑31.12.2022, 11:42My? Przecież nikt nie pragnął bardziej od nas meczu z kibicami gości i trzeba być klasycznym debilem żeby myśleć inaczej.Psy sie zesrały i pod pretekstem mini awantury na meczu Tychy-GKS dwa dni wcześniej złożyły pismo do prezydenta miasta jako włodarza. Nie masz o niczym pojęcia i pierdoli.. jakieś bzdury. Tak samo z biletami. Tyscy i Gieksa grały w tym samym turnieju i mieli dystrybucję na takich zasadach. Sprzedali i przyjechali. Wy macie tylko problem, bo nie umiecie się dwa lata zebrać na ten turniej. Tyle w temacie, szkoda dyskusji z Wami, każdy wie jak jest wystarczy spojrzeć na liczby z dwóch ostatnich pucharów Polski i wszystko jest jasne. Tychy Katowice Unia po 400-500os Wy 30.
-
No w sumie nikogo poza twoją kumatą koleżanką co tu najebała z 10 postów,w których płakała że nie dostaliście biletów.siemaszki06 pisze: ↑01.01.2023, 15:00czyli wy naprawde myślicie ze kogoś w krakowie obchodzi hokejowy mecz z jakaś unia oswiecim. hehehe ja p*******
Odbijając piłeczkę czy myślisz,że kogoś w Polsce obchodzi z jakąś krakowią gdzie na wyjazdy jeździ was garstka.Hehehe.
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
Tarnovii dziś całe 20 osób z 1 flagą na treningu noworocznym. Widać sporo osób nie wymazało z pamięci zeszłorocznego...a tu taka tradycja...ponad 70 lat
-
Chłopie idealnie to ująłeś, centralnie w samo sedno. Tak właśnie u nas to wygląda. Niestety.Małopolska kibolska pisze: ↑01.01.2023, 16:59z taką dumą i "pysznością" to piszesz jakbyście niby lepsi byli od kogoś?siemaszki06 pisze: ↑01.01.2023, 15:00czyli wy naprawde myślicie ze kogoś w krakowie obchodzi hokejowy mecz z jakaś unia oswiecim. hehehe ja p*******
a właśnie powinieneś się zastanowić dlaczego? i kim wy jesteście? że was to nie obchodzi?
na pewno nie kibicami, nie fanatykami których miejsce jest na stadionie czy w tym wypadku hokejowej hali
raczej pseudo-gangusami od dragów choć pewnie nawet tego wasi starsi koledzy was nie nauczyli?
pewnie jak 90% osiedlowych profili TSW / KSC zajmujecie się wrzucaniem "słit fotek" z mazania wrogich grafów, skrojenia kogoś z gównianych smyczek i czapek oraz nagrywaniem posranych wizyt pod kryminałem z pozdrowieniami dla jakiś majciarzy
tym większy szacunek dla ekip które zajmują się tym czym kibice powinni - kibicowaniem
a taki rak kibicowskiej sceny jak wy niech zgnije jak najszybciej i tak żadnego pożytku z was nie ma
-
Tak jak piszecie w Krakowie nic nikogo nie obchodzi zwłaszcza klimaty kibicowskie :). Chce nadmienić że ta Unia to sobie kilka lat temu chodziła po waszym lodowisku u bluzgałą wasza zgode.siemaszki06 pisze: ↑01.01.2023, 15:00czyli wy naprawde myślicie ze kogoś w krakowie obchodzi hokejowy mecz z jakaś unia oswiecim. hehehe ja p*******
-
Co tu dużo mówić dowódca C kryje majciarza i domowego ninje Daszka tylko ze względu na to ze nie maja tam ekipy hahaha
-
My wiemy że nie mają ekipy. Lecz nie bardzo rozumiemy jak ten brak ekipy może sobie z Wami dawać radę. Jakie zatem u Was muszą być cioty. I to juz jest przerażające jak Tarnów zszedł na psy. A wsumie nie tylko Tarnów...