Kibicowskie Podkarpacie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Invisible17

Re: Kibicowskie Podkarpacie

Post autor: Invisible17 »

wiernyioddany pisze: 05.10.2022, 16:47Nic się nie zmieniło, ciągle wiele osób ma kontakty niczym zgoda i poszczególne grupy i osoby odwiedzają i spotykają się bardzo często. Pojedyńcze osoby były na derbach ale oficjalnie to my i Stal mamy swoje zgody i układy i na tym każdy się skupia. Podsumowując - oficjalnie Nas nie było a relacje są jak najbardziej pozytywne i przyjacielskie.

Sorry ale trochę tego nie rozumiem... Skoro macie/mieliście do niedawna układ z KKS Kalisz czyli ekipą od której Stal Rzeszów jest dużo lepsza na każdym polu kibicowskiej aktywności to nie rozumiem dlaczego nie możecie przybić układu ze Stalą i Karpatami? Tymbardziej po tym wszystkim co napisałeś w swoim poście. Argument że wy i Stal macie swoje układy i zgody też wg mnie nietrafiony bo wszystko i tak kręci się wokół szeroko pojętej rodzinki WRWE. Tymbardziej że Stal posiada układ z Elana czyli wasza zgodą. Bez napinki ale to takie masło maślane i fikcja dla fikcji - z mojej perspektywy czyli postronnego neutralnego obserwatora przybijac układ i tyle skoro jest zdecydowanie więcej za niż przeciw a właściwie to same za.
iparts.pl
ksiedzu

Post autor: ksiedzu »

Stal właśnie odwołała wyjazd do Gdyni, dostali zakaz
wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany »

przypalowiec z forum pisze: 06.10.2022, 14:44
Invisible17 pisze: 06.10.2022, 13:55
wiernyioddany pisze: 05.10.2022, 16:47Nic się nie zmieniło, ciągle wiele osób ma kontakty niczym zgoda i poszczególne grupy i osoby odwiedzają i spotykają się bardzo często. Pojedyńcze osoby były na derbach ale oficjalnie to my i Stal mamy swoje zgody i układy i na tym każdy się skupia. Podsumowując - oficjalnie Nas nie było a relacje są jak najbardziej pozytywne i przyjacielskie.

Sorry ale trochę tego nie rozumiem... Skoro macie/mieliście do niedawna układ z KKS Kalisz czyli ekipą od której Stal Rzeszów jest dużo lepsza na każdym polu kibicowskiej aktywności to nie rozumiem dlaczego nie możecie przybić układu ze Stalą i Karpatami? Tymbardziej po tym wszystkim co napisałeś w swoim poście. Argument że wy i Stal macie swoje układy i zgody też wg mnie nietrafiony bo wszystko i tak kręci się wokół szeroko pojętej rodzinki WRWE. Tymbardziej że Stal posiada układ z Elana czyli wasza zgodą. Bez napinki ale to takie masło maślane i fikcja dla fikcji - z mojej perspektywy czyli postronnego neutralnego obserwatora przybijac układ i tyle skoro jest zdecydowanie więcej za niż przeciw a właściwie to same za.
No widzisz a nie przyszlo ci do glowy ze to moze Stal Rzeszów i ich uklady nie chca oficjalnie sie przybijac z WRWE? Po co maja byc jakies kwasy na reprezentacji jak moga sobie spokojnie jezdzic i sa niepokojeni przez nikogo. WRWE od dluzszego czasu znizylo loty i juz nie sa az tak silni co pokazali w Łodzi przed ŁKSem. Prawda jest taka ze Stal Rzeszów jak nigdy maja dobra forme do tego dochodzi Stalówka Polonia Przemyśl Karpaty i jest na prawde dobra banda. Czy potrzebuja do tego WRWE? Na kogo? Na Resovie? Czy może Czuwaj?

Stal Rzeszów ma taki uklad z Elaną że Elany na derbach oficjalne zero :) To raczej oni maja uklad z Kuźmą a z kolegami Denisa nic wspólnego nie chca miec za przybijanie wity z RR. Bajka dla takich nikodemów że jest tak dobrze i przyjacielsko a prawda jest taka ze jest syf i burdel na kółkach.
Uwielbiam takie analizy, rozkminy itd a wszystko jest prostsze niż Ci się wydaje :)
Stal ma układy z kilkoma ekipami z regionu - co tydzień swój mecz i wypada wspierać te swojego układy co w całej La Famili jest zajebiście poukładane i każdy może liczyć na każdego . My mamy swoje zgody i układy . Odległość między Łodzią a Rzeszowem jest dość pokaźna . W Polsce jest od zajebania papierowych układów które razem nic nie robią albo zrobią coś raz na dwa lata .
Spójrz na wyjazdy większości ekip za swoimi drużynami - z roku na rok liczbowo wygląda to co raz gorzej.

A to całe podłączenie wszystkich do "rodziny WRWE" jest tak żałosne jak poziom wypowiadania się tutaj większości użytkowników i komentarzy na stadionowych oprawcach.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Ale Widzew obecny na derbach. Sam widziałem fotki. Ile i z jakich osiedli/FC nie wiem, ale byli.
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Czy ja coś porównywałem, czy stwierdziłem, że byli?
Andrzej Kolikowski

Post autor: Andrzej Kolikowski »

Pomijając ten zakaz, to Panowie mówiłem już, że na Podkarpaciu same wiejskie cipska?
berserkergang

Post autor: berserkergang »

Brawo Polonia, czekamy na akcje w 5 ekip, kiedyś się uda.
S.J.

Post autor: S.J. »

berserkergang pisze: 30.10.2022, 17:30 Brawo Polonia, czekamy na akcje w 5 ekip, kiedyś się uda.
Na takim meczu z pewnością nie były przypadkowe osoby z Polonii ,dziwne ,że nie podjęli rękawicy z Czuwajem ,tym bardziej ,że liczby były wyrównane ..
chudyjurek

Post autor: chudyjurek »

Dokładnie pojechali składem, a potem sie okazało że ten skład c**** wart.
JihadLegia

Post autor: JihadLegia »

Jak wygląda sytuacja z biletami na derby Przemyśla? To jest A-klasa i każdy wchodzi jak chce czy jest powszechna sraka i bilety po 30zł?
berserkergang

Czuwaj nagrywa zapowiedź na derby w samym środku rynku, a Polonia na schodach? Może jednocześnie nagrywali?
JihadLegia

berserkergang pisze: 18.11.2022, 10:34 Czuwaj nagrywa zapowiedź na derby w samym środku rynku, a Polonia na schodach? Może jednocześnie nagrywali?
Jak na schodach to gorzej czy co masz na myśli? Najważniejsze co pokażą na meczu, o ile Polonia w ogóle wejdzie
holendrowie i beldzy

Post autor: holendrowie i beldzy »

Weź ty niedorozwoju połóż ręce na torach.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
JihadLegia

Czuwaj dalej jest w posiadaniu flagi Polonii "1909" czy już ją gdzieś spalili? Jeśli nadal jest, to nie chce wiedzieć co się jutro będzie działo jeśli chodzi o psiarnię
KSGKSW

Post autor: KSGKSW »

Niikodem pisze: 18.11.2022, 19:13 Pocieszna jest to Podkarpacie,kibicowska 3 liga...taka Wisłoka to bala by się pokazać na G.Slasku,Łodzi czy Krakowie a u was to 5 czy 6 banda.
Czego by się Wisłoka bała?
KSGKSW

Niikodem pisze: 19.11.2022, 12:16 Wyobraź sobie taka Wisłoka że jest ekipa z Łodzi czy Krakowa...dalej uważasz że nie mieli by się czego bać?Przecież tu w pół roku odechciało by im się kibicować,Ale żeby też nie było jak na swój potencjał to dobra ekipa podałem tylko jako przykład.
A skąd ty wiesz jak by było gdyby no Dębica była by w województwie łódzkim z ponad 150tys mieszkańców?
KSGKSW

Niikodem pisze: 19.11.2022, 12:48 To Dębica ma 150 tyś mieszkańców.. ;)
No wiesz z tego co widzę to mają po 50 osób w młynie więc u nas to same Bałuty by ich pogoniony synek.
Wróć stronę wcześniej i czytaj, lub składaj tak długo literki aż zrozumiesz co napisałem.
Zigzag

Post autor: Zigzag »

KSGKSW pisze: 19.11.2022, 13:00
Niikodem pisze: 19.11.2022, 12:48 To Dębica ma 150 tyś mieszkańców.. ;)
No wiesz z tego co widzę to mają po 50 osób w młynie więc u nas to same Bałuty by ich pogoniony synek.
Wróć stronę wcześniej i czytaj, lub składaj tak długo literki aż zrozumiesz co napisałem.
Czemu odpisujesz jemu to nie wiem?
KSGKSW

Niikodem pisze: 19.11.2022, 18:11 Bo nie ma dżemu...
Dobra zajażylem o co ci chodziło...Ale to bez sensu nie broń już Fan Clubu;)
Wisłoka to nasza zgoda a nie fan club. Nie odpisuj
Saverok

Post autor: Saverok »

Niikodem pisze: 19.11.2022, 18:11 Bo nie ma dżemu...
Dobra zajażylem o co ci chodziło...Ale to bez sensu nie broń już Fan Clubu;)
Za to ty może odpiszesz w końcu na priv?
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
LejTeCole

Post autor: LejTeCole »

Dupka chyba zmiękła.
Banditosdod

Post autor: Banditosdod »

Czy Czuwaj Przemysl jeździ na wszystkie swoje wyjazdy?
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

15 lat zgody Siarka - Wisłoka
https://www.youtube.com/watch?v=mUpEKZsjGoA
JihadLegia

Policja potężny w******* na stadionie Czuwaju. Szmaty się przeliczyły hahaha. Chociaż od gazu to się zaraz udusze
NG_M

Post autor: NG_M »

Jakby ktoś potrzebował link:

https://youtu.be/T7KQCgL_6D4

Dobry w******* psy na początku filmu.
"Takie będą Rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowane" - Jan Zamoyski
berserkergang

Polonia ucieka przed psami z wału na którym prezentują oprawę. Dziwne, Czuwaj na stadionie sobie poradził.
JihadLegia

berserkergang pisze: 20.11.2022, 14:28 Polonia ucieka przed psami z wału na którym prezentują oprawę. Dziwne, Czuwaj na stadionie sobie poradził.
Nie jest to dziwne ponieważ policja skupiła się głównie na pilnowaniu Polonii po drugiej stronie brzegu. Zupełnie nie przewidzieli tego że zadyma może być na Czuwaju. Wysłali swoją małą armię śmiesznych ludzików którzy dostali solidny w******* od połowy młyna. Oni naprawdę myśleli że jak wyjdą w 15 osób na cały młyn (chcieli zgarnąć tych co palili flagę Polonii) to nic się nie stanie. Zapomnieli jednak o tym że ten młyn może na nich ruszyć
wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany »

Czytałem ostatnio relacje Stali Gorzyce i bardzo specyficzna ekipa, mają zawieszoną działalność a potrafią zebrać się na mecz Stalówki w ponad 5 dyszek , i pytanie- skoro ludzi mają a nie chodzą na swój klub tzn że są Fc Stalówki? I na podkarpaciu ewidentny spory progres JKSu, dobre liczby u siebie i na wyjazdach.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Monster96

Post autor: Monster96 »

wiernyioddany pisze: 21.11.2022, 14:30 Czytałem ostatnio relacje Stali Gorzyce i bardzo specyficzna ekipa, mają zawieszoną działalność a potrafią zebrać się na mecz Stalówki w ponad 5 dyszek , i pytanie- skoro ludzi mają a nie chodzą na swój klub tzn że są Fc Stalówki? I na podkarpaciu ewidentny spory progres JKSu, dobre liczby u siebie i na wyjazdach.
JKS ostatnimi czasy nieźle leci. Młyny na każdym meczu średnio pewnie z 200, ładne wyjazdy. Nie spodziewałem się takiego renesansu po Jarosławiu patrząc na miasto. Co do Stali, to pewnie nie chce im się chodzić czy jeździć na mecze rozgrywane w jakiś wioskach, bez stadionu i kibiców. Coraz mniej jest takich ekip, które tak ślepo wciąż jeżdżą przez x lat po każdej możliwej wichurze.
Berto R

Post autor: Berto R »

No JKS progres widoczny gołym okiem. Brawo
Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. »

Przestań pierd... ty jak i inni. Nikt nie mówi że jest cudownie bo spadek (mam na myśli czynnik: liczbowy) jest ale Wisłoka zalicza każdy wyjazd i to od ponad 18 lat! W tym jako jedyna na Podkarpaciu puchary okręgowe! Dobrze i często wspomagamy zgody a nie jest ich jak naszą pomniejszą ekipę tak mało! U siebie owszem słabiutko od tej rundy ale... ile to przyjechało dobrych ekip? Zero! W maju tworzymy ponad 300 osoby młyn i te bez zgód ale był dla nas ciekawy przeciwnik. Na wyjazdach delikatny zjazd formy (liczebny samej Wisłoki) ale jesteśmy na każdym.
Co do ostatniego wyjazdu na Unie T. to owszem tylko stówka ale o meczu z publicznością dowiedzieliśmy się tydzień wcześniej. Teraz przeanalizuj takie ekipy z województwa (Polonia Przemyśl, Czuwaj, Karpaty, Stal Sanok) + obrzeża (Np. Tarnów) Nie liczę tu ekip z lig II i wyższe bo to inne realia (w kazdym razie wyjazdowe) oraz pomniejszych ekip które są ale tak jakby ich nie było. Ile razy te ekipy tworzyły w ogóle młyn i w ilu? Jak było z wyjazdami i ilu? To ja ci powiem: młyna prawie w ogóle nie prowadzą a jeśli już to podobne do nas liczby. Co do wyjazdów to wybiórczo a co do samych liczb (gdzie w grę wchodzi tylko podkarpackie ze wzgledu na niskie ligi) bardzo słabo (licze bez zgód / układów).
Na tą rundę: progres liczbowy to Stal Rzeszów i JKS Jarosław, Stal Mielec powiedzmy że stała forma in minus a reszta (i to dosłownie) bardzo marnie i wcale nie jest tak słabo u nas biorąc pod uwagę resztę bo przynajmniej robimy młyn i jezdzimy!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Osaka

Post autor: Osaka »

Zupelnie Zielony ogolnie wszedzie jest duzy zjazd liczbowy wiec na c*** tlumaczysz to innym zwlaszcz Nikosowi .
srututu

Post autor: srututu »

Niesamowite, że ktokolwiek w ogóle tłumaczy się takim łbom, którzy spędzają tutaj 24/7 i szukają tematu by rozjebać go i prowokować normalnych ludzi. Dajcie spokój, polecam po prostu zablokować go i nie będą wyświetlać się te spierdolone wpisy.
..::1952::..

Post autor: ..::1952::.. »

Jakaś ekipa (poza Stalą Rzeszów) wspierała Polonie na derbach Przemyśla ?
gburens

Post autor: gburens »

Co tam Czuwaj słychać?
srututu

Post autor: srututu »

CzeskaKorona pisze: 20.12.2022, 12:20 czy Pogoń Leżajsk działa w którymś z obozów ?
Pogoń jest mocno związana ze Stalą Rzeszowską.
chudyjurek

Post autor: chudyjurek »

Szczerze to jedynie Stal Rz. w formie. U pozostałych ekip spadek formy. Rankingi zbyteczne.
Zigzag

Post autor: Zigzag »

Chuligan Nikodem z nikim nie chce się spotkać a tu wystawia jakąś ligę idź dziecko do lekcji bo trochę się działo w Łodzi
NiÏkodem

Post autor: NiÏkodem »

W Łodzi wigilie. Chłopaki się rozbierają do zdjęć, więc wziolem się za to co mi wychodzi najlepiej czyli rankingi

Piszcie województwa to zrobię kolejne rankingi
InoRaz

Post autor: InoRaz »

NiÏkodem pisze: 21.12.2022, 10:10 W Łodzi wigilie. Chłopaki się rozbierają do zdjęć, więc wziolem się za to co mi wychodzi najlepiej czyli rankingi

Piszcie województwa to zrobię kolejne rankingi
Za słownik się weź podj3bo zj3ba.
ODPOWIEDZ