11 Listopada-Marsz Niepodległości

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

sircharles

Re: 11 Listopada-Marsz Niepodległości

Post autor: sircharles »

Suczysko pisze: 07.11.2022, 21:32
proponuje podpisać tą listę potrzeba 500 tyś podpisów do referendum inaczej jakaś spółka skarbu państwa sprzeda to za szekle wiadomo komu.
To ciekawy temat, bo wyprzedaż trwa. Artykuł z 19 października 2022.
https://www.money.pl/gielda/nietypowa-t ... 9584a.html
Najlepszy fragment to ...
Spółka wskazała przy tym, że akcje nabyły wiarygodne krajowe i zagraniczne fundusze inwestycyjne z Unii Europejskiej i Stanów Zjednoczonych. "
Koniec tematu wszystko wiadomo można się rozejść. W sumie wyżej bucza i inny od Bakiewicza ma racje, zostaje nam tylko flagą pomachać.
iparts.pl
Suczysko

Post autor: Suczysko »

Witalski pisze: 08.11.2022, 09:10 Według tej Agendy 2030 na świecie za kilka lat zostanie maksymalnie miliard ludzi.Co więc stanie się z pozostałymi 7 miliardami?Też zostaną wyrżnięci??
jest jeszcze 7 lat, spokojnie. Szczepioneczka już była. 2022 miało być sztuczne wywoływanie wojen. To możesz sprawdzić Witalski, 2023 wielkie manifestacje, wywoływanie sztucznych zamieszek i dalsze ograniczenia wolności
quovadis

Post autor: quovadis »

Witalski pisze: 09.11.2022, 11:34

Sam uwierzyłeś w ten jak to napisałeś masoński plan skoro nie wierzysz że coś można zmienić.Napisałeś że to majstersztyk bo sam w to uwierzyłeś.Według mnie te teorie spiskowe są rozsiewane przez nich samych by właśnie tacy jak Ty uwierzyli że nic się nie da zrobić.Czyli co lepiej siedzieć na d**** i pisać?
Czemu nie skrzykniesz ludzi w Bydgoszczy i nie ruszysz z jakąś inicjatywą?Napisałeś książkę,masz kontakty w całej Polsce i za granicą,więc mogłoby się to z powodzeniem rozlać na cały kraj.No ale Ty piszesz że przecież nic się nie uda bo zaraz to storpedują i unicestwią.SIEJESZ DEFETYZM wśród ludzi którzy mogliby coś zrobić.
Gdyby wszyscy co w tym kraju chcą coś zrobić myśleli Twoimi kategoriami to Marsz Niepodległości nie stałby się największą tego typu manifestacją na świecie.Z całego świata płynęły gratulacje od środowisk prawicowych,a lewicowe środowiska z Polski i całego zachodu pluły ile wlezie za pośrednictwem lewackich mediów.Nic im to nie dało a wręcz przynosiło efekt odwrotny od zamierzonego bo z roku na rok ludzi na MN przybywało.
I mogło być tak dalej ale niestety zaczęły się podziały na prawicy i mamy tego efekt że na kibicowskim forum namawiają by nie jechać do Warszawy bo pis idzie.I Wy chcecie żeby w tym kraju coś się zmieniło??
Jak ty chcesz cokolwiek zmienić jak Ty nawet nie rozumiesz tego co się dzieje na świecie. Dla Ciebie to są teorie spiskowe, OK, tak jest wygodniej, działa wyparcie. Jesteś w takim razie jak 90% społeczeństwa które wiedzę czerpie z TV i kompletnie nie rozumiesz tego co się dzieje. Wiesz, stwierdzenie faktu i obiektywne nakreślenie sytuacji w jakiej znajduje się Polska to nie sianie defetyzmu. Tylko rzetelne przedstawienie sytuacji.
I co te gratulacje z całego świata Ci dały, posmyrały Twoje ego, poklepali Cię po ramieniu i się cieszysz jak dziecko, Tylko co do dało? MN to ewenement na skalę światową i świetnie że mamy takie święto, szkoda tylko że nie jesteśmy w stanie wykorzystać tego potencjału bo duża część uczestników tego marszu prezentuje podobny poziom wiedzy jak Ty, kompletnie nie rozumiejąc o co toczy się gra od 2020 gdy zaczęli fizycznie realizować cele agendy 2030. Oni otwarcie o tym mówią. Ale to też teorie spiskowe co nie?
Busta

Post autor: Busta »

Już jutro 14:00 Warszawa hucznie będzie świetowac i cała Polska !
Graczyk_1

Post autor: Graczyk_1 »

Również jutro odbędzie się XII Szczeciński Marsz Niepodległości, początek o 11:30.
https://www.facebook.com/events/2158904454297910/
AbdiZS

Post autor: AbdiZS »

Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Jacek Międlar zatrzymany we Wrocławiu.Już gnoje utrudniają.
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

Alan1248

Post autor: Alan1248 »

strazaksam

Post autor: strazaksam »

le_suiveur

Post autor: le_suiveur »

Tegoroczny MN zanotował najniższą liczbę ekip kibicowskich od jego początku istnienia. Dało się wyczuć, że ciśnienia nie ma, nikt się nie mobilizował i chyba zmierza to w kierunku że po meczach kadry u siebie, MN będzie kolejny z którego wymiksują się kibicowskie ekipy (poza kilkoma przypadkami, i jazdy na własną rękę w małym gronie)
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Obrazek
ONRowcom od Bąkiewicza brakło do tej flagi jeszcze takich koszulek.
czehulov

Post autor: czehulov »

Opowiedz mi o tych lożach masońskich. Jestem bardzo ciekaw kim są i jaki mają wpływ na Świat. Ale nie odsyłaj mnie do setek milionów artykułów, bo jestem ciekawy TWOJEGO zdania na ten temat, jak i reszty forumowiczów.
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

czehulov pisze: 12.11.2022, 09:03 Opowiedz mi o tych lożach masońskich. Jestem bardzo ciekaw kim są i jaki mają wpływ na Świat. Ale nie odsyłaj mnie do setek milionów artykułów, bo jestem ciekawy TWOJEGO zdania na ten temat, jak i reszty forumowiczów.
A o co dokładnie pytasz? Jaki mają wpływ na świat? Serio? Mogę ci opowiedzieć o Piłsudskim i zamachu majowym. Jest to powiązane z masoneria i wtedy dowiesz się jaki mają wpływ na Polskę. Chcesz? Nie pytaj się o świat! Zapytaj o Polskę! Przeczytaj książki Henryka Pająka i nie będziesz zadawał tak durnych pytań. I jak gadasz z miejsca, żebym Cię nie odsyłał do nieba artykulów czy książek , to o czym ja mam z to a gadać? I tak tego. Od zrozumiesz, więc żyj sobie w tej bajce mydlanej, że masz wpływ na jakieś wybory. Tylko masonowi selmanowi nie zapomnij kwiatów pod pomnikiem złozyc.
Sztygar

Post autor: Sztygar »

Typ podobny do tego który zaczepił na moście jakiegoś Białorusina z Polką. Tyle że nie miał plecaka
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

Niikodem pisze: 12.11.2022, 17:09 PIS robi to po to by dostali od nich głosy w wyborach.
Kolejny co wierzy w jakieś wybory i głosy...

Tu chodzi o destabilizację kraju i podział. Prawdopodobnie już jest nowa mapa europy lub świata.
321bomba

Post autor: 321bomba »

Celem takich stowarzyszeń jak , masoni , skull and bones , bohemian grove , grupa bilderberg , jest kontrola spoleczenstwa poprzez wniknięcie we wszystkie struktury media, szkolnictwo , rządy , bankowość i wiele innych obszarów , to że komuś nie mieści się owa tematyka w głowie nie znaczy że nie istnieje.Glownym celem to utrzymać masy kompletnie bezsilne do działania i myślenia na własną rękę , nie poradzisz sobie bez rządu , bez lekarza , bez kredytu.Do tego dochodzi muzyka oraz filmy które programują człowieka na konkretne myślenie.Jesli chcesz mieć cząstkowa bardzo ogólnikowa wiedzę polecam zobaczyć film pt Dobry agent , który akurat tyczy się skull and bones do , którego przynaleznosci otwarcie przyznają się stary i młody Bush (9.11, Afganistan to wszystko dawno zaplanowane i upozorowane działanie ) a potem sprawdzić książkę Anthony Sutton Skull and Bones w której znajdziesz wiele ciekawostek np jak owe stowarzyszenie miało wpływ na edukację i zmianę sposobu nauki czytania.Ogolnie oni w tych stowarzyszeniach są szkoleni do używania pewnej wiedzy , ktora jako pierwszy cząstkowo udostępnił Napoleon Hill ale szybko zostało to ukrócone głównie za sprawą Henrego Forda przy okazji członka Brotherhood

A teraz niech poleje się hejt , tyle że to nie zaprzeczy istnieniu tych spraw o których wspomniałem pozdrawiam
Krasa

Post autor: Krasa »

wladimirputin ,grzegorzlato,siemaszki01,ruchpolicja itp. konta to ta sama osoba napierdala tutaj z kilkunastu kont :)
321bomba

Post autor: 321bomba »

Wszystko co powie ktoś w Tv typu premier , prezydent czy tam inna postać , co niby coś znaczy wszystko to jest wcześniej zaplanowane, wszelakie wypowiedzi w większości przypadku żeby podzielić albo wywołać jakieś afery typu strajk kobiet.Zaden z tych pionków mówiąc , sam tego nie wymyślił bo jest tylko w roli aktora

Ciekawostka w 1898 wychodzi ksiazka pt Wrak tytanu
W 1912 tonie statek z pewnymi niewygodnymi ludźmi na pokładzie.Nakrecono nawet taki film popularny obrazujący ta tragedię
490

Post autor: 490 »

I to oni rzekomo tak konkretnie wyglądali?
czehulov

Post autor: czehulov »

Szli w jednej, konkretnej grupie, ale w swoich szeregach. Tak, ONR szedł obok polsko-ukraińskiej flagi z celtykiem. Tutaj to widać wyraźnie
https://www.instagram.com/p/Ck1qJC2NmDm ... MyMTA2M2Y=
WieszWięcej

Post autor: WieszWięcej »

490 pisze: 12.11.2022, 21:40 I to oni rzekomo tak konkretnie wyglądali?
Tak, wyglądali konkretnie. To była grupa 300-400 osób, idących oddzielnie na samym końcu. Więc biorąc pod uwagę, że inne ekipy, jakie widziałem, liczyły max. 5-10, z czego niekoniecznie wszyscy trzeźwi, to zbita banda kilkuset osób robiła na tym tle wrażenie. Z daleka wydawało mi się, że to może być Motor, stąd takie odczucia.

Nawet jak to były szczury (z 20-30 metrów to jest ciężko ocenić przy idącym pochodzie), to jednak się zebrali. Choć nie chce mi się wierzyć, że w tak duże grupie były same szczury, bo to jest statystycznie niemożliwe.

Wydaje mi się, ale pewny nie jestem, że tam były też jakieś flagi Białorusi z nimi.
Więc prawdopodobnie to był zlepek kilku grup, ale to jest ciężko ocenić w trakcie marszu.
strazaksam

Post autor: strazaksam »

Moze za rok juz chlopaki pojda krok dalej i do flag azowa i ukrainy na marszu dolacza jeszcze flagi w czarno czerwonych barwach .
Tosiek

Post autor: Tosiek »

Rudy5555 pisze: 12.11.2022, 19:11Oczywiście, że był, bo piłsudski był z nią mocno powiązany. Ale i tak to wyprzesz, bo masz wąskie horyzonty.
Nikt tu nie napisał że ten wielki patriota piłsudski podporządkował Bank Polski spółce banksterów rotschildów,było to jednym z głównych celów przewrotu majowego.

https://socjologiakrytyczna.wordpress.c ... ankierami/
Piotruś Zawisza

Post autor: Piotruś Zawisza »

Tosiek pisze: 13.11.2022, 10:32
Rudy5555 pisze: 12.11.2022, 19:11Oczywiście, że był, bo piłsudski był z nią mocno powiązany. Ale i tak to wyprzesz, bo masz wąskie horyzonty.
Nikt tu nie napisał że ten wielki patriota piłsudski podporządkował Bank Polski spółce banksterów rotschildów,było to jednym z głównych celów przewrotu majowego.

https://socjologiakrytyczna.wordpress.c ... ankierami/
Związki obozu Sanacji z lożą masońską opisał w swoich wspomnieniach Jan Karski (Kozielewski). Polecam wszystkie tomy książki "Jedno życie". Kopalnia wiedzy na temat Dwudziestolecia Międzywojennego i II Wojny Światowej. Oczywiście z punktu widzenia Piłsudczyka. Aczkolwiek nadzwyczaj szczera i obiektywna.
To w głównej mierze "dzięki" Piłsudskiemu i jego rządom we wrześniu 1939 roku mogliśmy jedynie rzucać kamieniami w niemieckie wojska pancerne. Cały obóz Sanacji odpowiedzialny jest za klęskę wrześniową. Tylko, że destrukcja państwa zaczęła się dużo wcześniej niż w '39.
W czasie już samej wojny podział na zwolenników Sikorskiego i Piłsudczyków był tak wielki, że zamiast zbierać siły i formować armię, trwały wewnętrzne rozgrywki, oskarżenia i walki, które osłabiały i tak rozbite już państwo.
Zresztą w czasach obecnych niewiele się zmieniło. Może jedynie to, że zamiast walczyć o to, kto będzie rządził krajem, teraz elity walczą o to, kto ten kraj sprzeda.
490

Post autor: 490 »

Już pomijając kwestie geopolityczne. Pewnie każdy z nas w życiu codziennym miał, bądź ma kontakt z ukrami i wie jakie to są przebiegłe i roszczeniowe rury...Przykre, że nawet w tej kwestii nas podzielono, bo niedługo może być za późno. Czołem Wielkiej Polsce!
DennisWise

Post autor: DennisWise »

W tym samym filmiku tutaj od tej pyty pl jest sytuacja z flagą Azowa którą ostatecznie ściągnęła ta Straż https://youtu.be/ux4zkBJLsbI?t=583 na łeb niosącego chce walić młodzież z Legii (?). Flagi broni młodzież z Arki. Widać że w Gdynie telewizja dobrze sprała pro ukraińsko łby.
elokwętny_lizak

Post autor: elokwętny_lizak »

Ukraina ten bankrut to ma być nasz sojusznik ?Ani historia ani ekonomia nie pozwala na to.
WieszWięcej

Post autor: WieszWięcej »

Pojawił się apel, żeby Polska wzięła pożyczkę w USA i przekazała ją... nieodpłatnie Ukraińcom.

Nie lekceważyłbym tego - źródłem jest Wpolityce, czyli jedno z najbliższych źródeł propagandy Kaczyńskiego. https://wpolityce.pl/polityka/622015-po ... i-kanadzie

Dziwnym trafem pojawiło się to chwilę przed ukraińską prowokacją, w Przewodowie, której celem było wciągnięcie nas w wojnę.
(L)Warsaw

Post autor: (L)Warsaw »

WieszWięcej pisze: 16.11.2022, 10:05 Pojawił się apel, żeby Polska wzięła pożyczkę w USA i przekazała ją... nieodpłatnie Ukraińcom.

Nie lekceważyłbym tego - źródłem jest Wpolityce, czyli jedno z najbliższych źródeł propagandy Kaczyńskiego. https://wpolityce.pl/polityka/622015-po ... i-kanadzie

Dziwnym trafem pojawiło się to chwilę przed ukraińską prowokacją, w Przewodowie, której celem było wciągnięcie nas w wojnę.
Bez urazy ale ten tekst to jedynie kolejna wzmianka o tym śmiesznym mieędzymorzu, pełna płonnych nadziei na patronat finansowy usraela nad tą inicjatywą. Zresztą to typowy bełkot ludzi powiązanych z pisowskimi specami od wszystkiego (braćmi Karnowskimi/lisickim).
dee facto

Post autor: dee facto »

Panowie 5 tygodni do 11 listopada i cisza w temacie.Czy w tym roku organizowany jest Marsz Niepodległości i kto stoi za jego organizacją?
Soczek01

Post autor: Soczek01 »

dee facto pisze: 05.10.2023, 16:46 Panowie 5 tygodni do 11 listopada i cisza w temacie.Czy w tym roku organizowany jest Marsz Niepodległości i kto stoi za jego organizacją?
Prezes MN - Bartosz Malewski to kandydat do Senatu RP z list Konfederacji
Wiceprezes MN - Witold Tumanowicz, rada liderów Konfederacji i kandydat na posła na Sejm RP.
KumatyParadygmaty

Post autor: KumatyParadygmaty »

Szykuje się ostatni legalny Marsz... następne 4 lata będą "ciekawe".
KumatyParadygmaty

Post autor: KumatyParadygmaty »

@Kropiel Według mnie takiego potencjału jak kiedyś już nie będziemy mieć, bo czasy też się zmieniły, ale nie mówmy, że w ogóle zanikł- baza wciąż jest, może teraz uśpiona, ale czuwa. Co do przypału, jak ktoś sobie nie umie wcześniej kupić komina i tak lata po mieście to nie dziwmy się, że potem ma kłopoty gdzie każdy ma telefon z aparatem. Pokolenie się zmieniło to fakt, ale nie wrzucałbym wszystkich do jednego worka, wystarczy popatrzyć na młyny poszczególnych klubów czy ekipy, nie jest jeszcze tak źle ;)
Amok-rts

Post autor: Amok-rts »

Obrazek
Saverok

Post autor: Saverok »

Śnieżnobiały pisze: 20.10.2023, 16:53
Kropiel pisze: 20.10.2023, 09:09
KumatyParadygmaty pisze: 19.10.2023, 23:53
Ubolewanie nad obecnym stanem rzeczy, nie robiąc samemu nic, no bo jak coś robić, jak jest się forumowym psem :)
Cała nadzieja w Gostyninie.
Amen!
Saverok

Kropiel pisze: 20.10.2023, 21:09 Widzę, że znowu zaczęłam pierdolić głupoty.

Zadam sobie pytanie. Na ilu wyjazdach byłam?
Ty mi powiedz :)

A tak serio, to się nie martw o mnie, bo kilka razy byłem, ale W PRAWDZIWYM ŻYCIU, a nie na yt z transmisją live.
Saverok

Kropiel pisze: 21.10.2023, 10:07 Ja będę 11 listopada w Warszawie a...
O, to może w końcu się spotkamy i sobie omówimy pewne kwestie, co ty na to?
Podbij na priv.
ODPOWIEDZ