Miedzynarodowe Ustawki
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Miedzynarodowe Ustawki
Stal Rzeszów vs Hansa Rostock 12x12 (do 24 lat) wygrana Stali
-
Futbolobnazony87
Lech Poznań vs Eintracht Frankfurt banda na bandę wygrana Lecha (według To my Kibice walka umawiana)
Feyenoord & Pogoń Szczecin & Osijek vs Strum Graz wygrana koalicji
Banik&Spartak Trnava v Lech 31x31 po minucie górą Kolejorz
Polonia Bytom vs Energie Cottbus (niemcy) 15 vs 15 wygrana Polaków
-
Futbolobnazony87
Zagłębie Lubin vs Sparta Praga 10x10 (do 26 lat) - wygrana Polaków
-
Futbolobnazony87
Lech Djurgarden 16x16 - wygrana Lecha
Lech Djurgarden 21x21 - wygrana Lecha
Lech Djurgarden 21x21 - wygrana Lecha
-
ApokaLipsa
Do budy kundlu
a jakie są te czołowe ekipy w Europie, które się biją w ustawkach ?
-
Diamentowy
To które to czołowe ekipy z Europy które biją się banda na bandę na ustawkach?kojotsonqwe pisze: 10.05.2023, 15:37I co związku z tym? Obija? Obija.info z TMK pisze: 10.05.2023, 14:34Kogo obija? Z całym szacunkiem ale Górala Żywiec i Piast/Jastrzębie? No do Polskiej czołówki tym ekipom jednak sporo brakuje.kojotsonqwe pisze: 10.05.2023, 14:21 I co zwiazku z tym jak pozniej przyjezdza TSV 1860 i obija jak chce polskie go.wno ekipki haha
Polskie ekipki od lat nie obiły nikogo z czołowych ekip w Europie. Bo chyba nie myślicie, że Djurgarden to czołowa ekipa xd
Masz racje Polskie ekipy nie maja czego szukać u tych tuzów ze Szwecji hahakojotsonqwe pisze: 10.05.2023, 18:17 Siedza w swiatku kibicowskim a nie wiedza jakie sa czolowe ekipy w Europie...haha. Z reszta na Zachodzie wiecej jest walk w miescia niz polskie ek.pki robia w rok XD. A czolowe - Wiseman, Firman Boys, Fri Sport, Kaiserslautern, koalicja Dortmund + Koln jedna z lepszy w Reichu czy w Europie jesli chodzi walki na liczby, Dordrecht, samo TSV 1860 ktore bardzo mocno uroslo i bardzo szuka walk w Polsce co juz dwie polskie ekipki sie przekonaly XD. Wymieniac wam dalej?
-
UrzadSkarbowy
Ty ale taka prawda, dodatkowo zobacz sobie na liczby wyjazdowe w Niemczech czy UK, tam wyjazd w ponad tysiąc głów to nic szczególnego.
-
strazaksam
Pisz więcej pisz, akurat sram to lepiejkojotsonqwe pisze: 10.05.2023, 18:17 Siedza w swiatku kibicowskim a nie wiedza jakie sa czolowe ekipy w Europie...haha. Z reszta na Zachodzie wiecej jest walk w miescia niz polskie ek.pki robia w rok XD. A czolowe - Wiseman, Firman Boys, Fri Sport, Kaiserslautern, koalicja Dortmund + Koln jedna z lepszy w Reichu czy w Europie jesli chodzi walki na liczby, Dordrecht, samo TSV 1860 ktore bardzo mocno uroslo i bardzo szuka walk w Polsce co juz dwie polskie ekipki sie przekonaly XD. Wymieniac wam dalej?
A przypomnisz które nie chciały/nie chcą z nimi walczyć?kojotsonqwe pisze: 12.05.2023, 17:09 TSV 1860 bardzo mocno szuka konfrontacji w Polsce ale nie wszystkie polskie ekipki chcą z nimi walczyć.
Oj, nie bądź taki skromny. Pochwal się.kojotsonqwe pisze: 16.05.2023, 23:31Zapytaj jednej ekipki ze Slaska.Saverok pisze: 15.05.2023, 20:41A przypomnisz które nie chciały/nie chcą z nimi walczyć?kojotsonqwe pisze: 12.05.2023, 17:09 TSV 1860 bardzo mocno szuka konfrontacji w Polsce ale nie wszystkie polskie ekipki chcą z nimi walczyć.
Jak i również pochwal się za kim ty jesteś.
Kolego chcesz tutaj wszystkim wmówić,że to całe TSV zwraca się zapytaniem o walkę do np. Lecha, ZS, Arki, ŁKSu, Legii i te ekipy ze strachu im odmawiają?kojotsonqwe pisze: 16.05.2023, 23:31Zapytaj jednej ekipki ze Slaska.Saverok pisze: 15.05.2023, 20:41A przypomnisz które nie chciały/nie chcą z nimi walczyć?kojotsonqwe pisze: 12.05.2023, 17:09 TSV 1860 bardzo mocno szuka konfrontacji w Polsce ale nie wszystkie polskie ekipki chcą z nimi walczyć.
To,że walczyli z ekipami typu Góral i Piast i wygrali ok. Ale tym ekipą daleko do wyżej wymienionych i zresztą nie tylko do tych ale do wielu innych polskich ekip również.
Nie wiem co Ci siedzi w głowie i skąd takie ciśnienie na polskie ekipy ale nie przesadzajmy na chwilę obecną Niemcy zwłaszcza pod kątem H są słabsi od Polaków. Może kiedyś się coś zmieni ale teraz jest jak jest.
Przecież to kolejny prowokator jakich wielu tu.
No tak w 4 lidze małopolskiej lub świętokrzyskiej szukają to nie dziw że nie wszyscy są chętni ;)TSV 1860 bardzo mocno szuka konfrontacji w Polsce ale nie wszystkie polskie ekipki chcą z nimi walczyć.
-
Andrzej Kolikowski
Chuligańsko, to i do czwartej nie powinny kurczaki aspirować.
Tak, kogo zapytali? Możesz pochwalić się na priv. To bardziej zapytanie poszło od jednej z wymienionych ekip w stronę niemiecką(nie tylko do samego TSV) i to po tej stronie były wymówki i nikt nie chciał starcia.kojotsonqwe pisze: 23.05.2023, 15:29Właśnie z tych ekip które wymieniłeś zapytali...pee pisze: 17.05.2023, 12:21 Kolego chcesz tutaj wszystkim wmówić,że to całe TSV zwraca się zapytaniem o walkę do np. Lecha, ZS, Arki, ŁKSu, Legii i te ekipy ze strachu im odmawiają?
To,że walczyli z ekipami typu Góral i Piast i wygrali ok. Ale tym ekipą daleko do wyżej wymienionych i zresztą nie tylko do tych ale do wielu innych polskich ekip również.
Nie wiem co Ci siedzi w głowie i skąd takie ciśnienie na polskie ekipy ale nie przesadzajmy na chwilę obecną Niemcy zwłaszcza pod kątem H są słabsi od Polaków. Może kiedyś się coś zmieni ale teraz jest jak jest.
Naprawde wy tutaj życie przedswiadczeniem że polskie ekipy nikomu nie odmawiają?
Piast Gliwice to 4liga ciekawe...leniwiec pisze: 17.05.2023, 12:54 Przecież to kolejny prowokator jakich wielu tu.No tak w 4 lidze małopolskiej lub świętokrzyskiej szukają to nie dziw że nie wszyscy są chętni ;)TSV 1860 bardzo mocno szuka konfrontacji w Polsce ale nie wszystkie polskie ekipki chcą z nimi walczyć.
Piats Gliwice piłkarsko jest w ekstraklasie a kibicowsko a zwlłaszcza chuligańsko może nie w 4 lidze ale w drugiej jest na pewno. Jest dużo lepszych ekip pod kątem H od nich w Polsce i nawet Oni sami przeciwko temu nie zaprotestują.
Ja zdaję sobie sprawę ,ze wy w tym Sosnowcu chcecie być bardziej Polscy niż się da, ale nie tędy droga. EkipĄ to się można np. zebrać gdzieś .pee pisze: 17.05.2023, 12:21Ale tym ekipą daleko ..
Tak wiem mistrzu z GKSu Katowice,że popełniłem błąd ortograficzny. Zresztą w kolejnym poście też nie uniknąłem błędów przekręcając nazwę Piasta Gliwice i pisząc zwlłaszcza zamiast zwłaszcza. Przyznaję się do błędu. Niestety nie ma możliwości edycji postów a jeśli jest to Ja niestety nie wiem jak to zrobić wszak jestem wsiokiem z biednego,brzydkiego, zacofanego Sosnowca więc Ty jako mieszkaniec bogatych, pięknych, zamieszkanych przez samych inteligentów Katowic zawsze możesz mnie poinstruować.
Nie uważam osobiście Sosnowca za zacofane miasto ani Katowic za w każdym calu piękne i bogate.Manię wywyższania się nad mieszkańcamipee pisze: 24.05.2023, 10:35Tak wiem mistrzu z GKSu Katowice,że popełniłem błąd ortograficzny. Zresztą w kolejnym poście też nie uniknąłem błędów przekręcając nazwę Piasta Gliwice i pisząc zwlłaszcza zamiast zwłaszcza. Przyznaję się do błędu. Niestety nie ma możliwości edycji postów a jeśli jest to Ja niestety nie wiem jak to zrobić wszak jestem wsiokiem z biednego,brzydkiego, zacofanego Sosnowca więc Ty jako mieszkaniec bogatych, pięknych, zamieszkanych przez samych inteligentów Katowic zawsze możesz mnie poinstruować.
sąsiednich rejonów mieliście i macie od zawsze wy.To po pierwsze.Zwróciłem uwagę jedynie na ten błąd bo aż razi po oczach,a niestety wiele osób wstawia ĄĘ byle gdzie,nie tylko z Sosnowca.Od małolata pamiętam jednak że w żartach na temat Zagłębiaków często się pojawiało właśnie te ĄĘ gdzie tylko sie dalo.Jak widać nie na darmo.
Dialekt i gwara, na przykład śląska, to ważna "część" języka polskiego.
PS Moja babcia pochodzi z Łagiszy! ;)
PS Moja babcia pochodzi z Łagiszy! ;)
-
Fanaticos7
Już lata po FB.
Lech Poznań (27) vs Hansa Rostock (27) po 50 sekundach wygrana Lecha.
Lech Poznań (27) vs Hansa Rostock (27) po 50 sekundach wygrana Lecha.
-
Twins Special
Od 30 lat "idioto".
"...W latach 1990 - 2020 dotacje państwa do górnictwa doszły do 135 mld zł..."
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... za/zdr6n03
"...W latach 1990 - 2020 dotacje państwa do górnictwa doszły do 135 mld zł..."
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... za/zdr6n03
Chłopaki wyszli. Trafili na lepszych. Czepiacie się niepotrzebnie.
-
Diamentowy
Habziu
Taki bardziej znajomek z którym się witasz na ulicy ale zasadniczo nie jest twoim dobrym kumplem i nie gadasz z nim zwykle.
Takie są relacje.
Taki bardziej znajomek z którym się witasz na ulicy ale zasadniczo nie jest twoim dobrym kumplem i nie gadasz z nim zwykle.
Takie są relacje.
Usunąłem swój post, bo już znalazłem wcześniejszy post osoby ze Szczecina określający relacje Pogoni Szczecin z Pogonią Barlinek jako "rodzina". Pozdro!Diamentowy pisze: 19.06.2023, 20:27 Habziu
Takie są relacje.
Weź to jeszcze raz wrzuć w translator, bo coś słabo ci przetłumaczyło.
Albo naucz się języka rasy Panów i pisz po polsku
Bo znowu dostaniesz niewygodne pytanie i trzeba będzie odpocząć od forum na tydzień.
-
Futbolobnazony87
Hahahahapatrickpbt pisze: 19.06.2023, 12:41 Prawda jest taka, że tylko Lech może konkurować za granicą i można być pewnym, że ugra na swoją korzyść. Reszta ekip to 50/50... Pokazuje to jak sporo porażek ostatnio polskie ekipy zaliczyły z 1860 Munchen, Mykolaev czy teraz z Basel.
-
Futbolobnazony87
Dokladnie przyczepiły się trolle do Pogoni Barlinek która dopiero co raczkuje a wstydu nie przynieśli żadnego. Ludzie zainteresowani na zachodzie wiedzą kto jaką siła dysponuje w Polsce. Zachód szuka swoich szans bardziej z mniejszymi ekipami i tam jest 50 na 50. Patrick pisze ze było sporo porażek. Chłopcze od 2018 roku były 4 porażki (Góralx2 po twardych walkach na pewno to nie były spacerki dla Ukrów czy TSV, Piast&Jastrzebie, no i teraz Barlinek) a zwycięstw tak na szybko w umawianych walkach naliczyłem 18 od tego czasu. Miejmy nadzieję że śladem Lecha który w ostatnim czasie aktywny jest na zagranicznym polu w umawianych harcach pojdą inne ekipy z czołówki. Nie liczyłem walk w kolacji z inną ekipa z zagranicy na inne zagrniczne tylko typowo międzynarodowe czyli Polska ekipa koalicja na zagraniczna ekipę czy koalicję.TadzioNorek pisze: 20.06.2023, 09:23Futbolobnazony87 pisze: 19.06.2023, 22:13Hahahahapatrickpbt pisze: 19.06.2023, 12:41 Prawda jest taka, że tylko Lech może konkurować za granicą i można być pewnym, że ugra na swoją korzyść. Reszta ekip to 50/50... Pokazuje to jak sporo porażek ostatnio polskie ekipy zaliczyły z 1860 Munchen, Mykolaev czy teraz z Basel.![]()
Wiem że jesteś zwykłym trollem i odpisując Tobie zniżam się do Twojego poziomu ale zaryzykuję. Oprócz ekip z Rosji i może Ukrainy to większość polskich ekip stoi na wygranej pozycji z ekipami z zachodu... Z ruskimi to nawet Lech może mieć problemy bo ruscy mentalnie są podobni do nas więc walka z nimi do łatwych nie należy. Oprócz Lecha dodalbym jeszcze ŁKS i Zagłębie Sosnowiec którzy mogą się przebiec praktycznie po każdym. Jeszcze parę lat temu spokojnie do tej trójki dołączylby Ruch Chorzów ale z wiadomych względów obniżyli loty... Poza tym taki Widzew, Legia, Lechia czy Arka i wiele innych dla zachodu są nieosiągalni.
-
Futbolobnazony87
No i uważam że ruskie niestety są lepsi w walkach leśnych ale Rosjanie czy już w ogóle Ukry przegrywały też trochę harców umawianych. Mniejsze ekipy ale jednak też. Kiedyś na jakieś stronie ruskie widziałem że oni mieli przegranych ponad 20 takich walk ale oczywiście wygranych maskryczną ilość. Ukry dużo więcej porażek bo z czołówką ruską dużo czy z ZS&BKSFutbolobnazony87 pisze: 20.06.2023, 11:48Dokladnie przyczepiły się trolle do Pogoni Barlinek która dopiero co raczkuje a wstydu nie przynieśli żadnego. Ludzie zainteresowani na zachodzie wiedzą kto jaką siła dysponuje w Polsce. Zachód szuka swoich szans bardziej z mniejszymi ekipami i tam jest 50 na 50. Patrick pisze ze było sporo porażek. Chłopcze od 2018 roku były 4 porażki (Góralx2 po twardych walkach na pewno to nie były spacerki dla Ukrów czy TSV, Piast&Jastrzebie, no i teraz Barlinek) a zwycięstw tak na szybko w umawianych walkach naliczyłem 18 od tego czasu. Miejmy nadzieję że śladem Lecha który w ostatnim czasie aktywny jest na zagranicznym polu w umawianych harcach pojdą inne ekipy z czołówki. Nie liczyłem walk w kolacji z inną ekipa z zagranicy na inne zagrniczne tylko typowo międzynarodowe czyli Polska ekipa koalicja na zagraniczna ekipę czy koalicję.TadzioNorek pisze: 20.06.2023, 09:23
Wiem że jesteś zwykłym trollem i odpisując Tobie zniżam się do Twojego poziomu ale zaryzykuję. Oprócz ekip z Rosji i może Ukrainy to większość polskich ekip stoi na wygranej pozycji z ekipami z zachodu... Z ruskimi to nawet Lech może mieć problemy bo ruscy mentalnie są podobni do nas więc walka z nimi do łatwych nie należy. Oprócz Lecha dodalbym jeszcze ŁKS i Zagłębie Sosnowiec którzy mogą się przebiec praktycznie po każdym. Jeszcze parę lat temu spokojnie do tej trójki dołączylby Ruch Chorzów ale z wiadomych względów obniżyli loty... Poza tym taki Widzew, Legia, Lechia czy Arka i wiele innych dla zachodu są nieosiągalni.
-
Fanaticos7
LKS Łódź 22x22 Eintracht Frankfurt. Wygrana LKSu
Mistrzu, to skąd wiesz o walkach niemieckich, szwedzkich czy rosyjskich ekip? Z prywatnych kontaktów czy internetu?patrickpbt pisze: 25.06.2023, 21:25 Śmieszne jest to ze polskie ekipy same sie pucuja roznym portalom o roznych walkach...
Teraz szybciutko przeloguj się na "kojotstonqwe" i pisz dalej.patrickpbt pisze: 25.06.2023, 21:25 Śmieszne jest to ze polskie ekipy same sie pucuja roznym portalom o roznych walkach...
Czekamy.....
Zamiast o instagramie pisać , lepiej wyjasnij tutaj wszystkim czemu wielki Frankfurt gdzie sami Niemcy ich maja za jedna z topowych ekip u nich dostaje 3 raz w mazak od Polskich ekip w dosc krótkim czasie? przeciez Polskie ekipy są słabe więc co jest nie tak z tym Frankfurtem?kojotsonqwe pisze: 26.06.2023, 10:10 Tak, tak jak tak samo na komendzie się nie pucujecie bardzo szybko.
Chłop napisał rację a jeden pan z zagranicznego portalu o tym mówił że się polskie ekipki pucuja z wynikami walk... Zapytajcie legijne modelki z instagrama gdzie jeden portal ma ich we followsach![]()
Zagłębie Lubin (12) vs Nitra (12) 90 sekund wygrana HZL
Raków Częstochowa (14) vs FC Kopenhaga (14) wygrana medalików
-
Łasiczka Lancetowata
Raków nie tak dawno miał bardzo wyrównaną i długą solówkę z LPH więc przegrana z Duńczykami nie miała mieć prawa bytu. Gratulacje!