23 cm w zwisie pisze: 04.11.2022, 07:22Możesz jeszcze raz i jaśniej napisać o co Ci chodziło w tej wypowiedzi ???StefanBatory pisze: 04.11.2022, 06:06 Zagłębie dostało więcej biletów, dzięki temu że ma FC w Zawerciu i dało się to jakoś pogodzić, zdublować im bilety.
Zagłębie dostało więcej biletów, bo ma FC w Zawierciu ??
A jakby tam nie mieli FC to już by nie dostali większej puli ?? :)
Mogłem jednak dopisać bystrzaki, że to była ironia. Aż dziw bierze że idzie coś takiego łyknąć, czy choc przez chwile uwierzyć :> Druga sprawa, że ani się nie zająkliscie na temat Arki i Polonii, tylko Zagłębie i Zagłębie. Mam nadzieję, że te pytanie dalej będzie was nurtować i znajdziecie odpowiedź na to :)nowy_123 pisze: 04.11.2022, 08:48Człowieku ty czytasz co ty piszesz? Tak jak tam kolega wyżej napisał wyjasnij o co chodzi z tym fc Zawiercie i jak to mialo wpływ na to że dostali wiecej biletów no niezłego fikołka jebnales. A druga sprawa jak przytaczasz argument tego że skoro sektor gosci wynosi tyle, to tyle biletów powinniście dostać. To powiedzieć ile wynosi sektor gości na Ruchu i jak to sie ma do tego co napisałeś?StefanBatory pisze: 04.11.2022, 06:06Zagłębie dostało więcej biletów, dzięki temu że ma FC w Zawerciu i dało się to jakoś pogodzić, zdublować im bilety. Zapomniałeś o Arce i Polonii.nowy_123 pisze: 03.11.2022, 20:28
Tak tak upośledzony. Czemu Zagłębie dostało więcej? Wasza megalomania jest przejebana
Najbardziej rozpierdala mnie jak ktoś porównuje 2 różne sytuacje, albo komentuję coś co się jeszcze nie wydarzyło(weekendowy temat). Nie rozumiem tego przypierdalania się(Piłka nożna dla kibiców, ale nie jak mnie piecze), skoro jest możliwość i miejsce, bez skazywania kibica GKSu Tychy na kapcie i tv, to czemu nie ? Zarząd GKS Tychy, zamiast zarobić parę groszy więcej, każdy byłby zadowolony.(jebane 5% i tyle) Nie byłoby tyle pierdolenia, że Ruchowi się należy, nic sie nie należy kosztem/względem kogoś innego. Według mnie, skoro sektor gości wynosi tyle i tyle, to tyle zawsze powinno być biletów dla gości. Wszelakie decyzję organów za zmniejszeniem tej liczby powinny być odwołaniem, działającym na szkodę ekonomiczną klubu(gospodarza) i tyle. Wydaje mi się że skaza po ostatnim meczu jeszcze została. Najlepiej by było by Ruch miał zakaz i wgl nie pojechał. Wszyscy tutaj by byli zadowoleni..
PS Mówiłem o tym jak to powinno wyglądać skoro piłka nożna dla kibiców. Chyba że jesteś przeciwko temu hasłu to nie wiem co tutaj robisz. Gdyby to od mnie miało zależeć to sektor gości w Chorzowie, zawsze by był otwarty na 1000 osób. Choć i tak w mojej karierze widziałem go max 5 razy zapełniony.