ps. Mecz pokazał że pieniądze nie grają - Wisłoka - klub ze śmiesznym budżetem z dolnej części tabeli wygrywa 3:1 z liderem III ligi IV grupy (w tym 3 gol grając w osłabieniu)
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Już temat rozpierdolony jak dupsko 50 letniej kurtyzany. Ja się pytam, gdzie są admini? Czemu nikt nie czuwa nad tym co się dzieje tutaj? Ludzie wpłacają pieniądze i takie rzeczy? Jaki to ma sens
Ja chciałem zostać adminem ale mnie nie przyjeli. Przepraszam was, choć cytując mojego nauczyciela fizyki z technikum ''nie ma sensu przepraszać''. Kiedyś jego kolega przechodząc obok jakiejś zadymy oberwał grubym łańcuchem w głowę, gdy zbierał się chodnika usłyszał ''o ku*** przepraszam nie o ciebie mi chodziło''. I jaki jest sens przepraszania skoro jego kumpel po dziś dzień jest bez zębów?
przypalowiec z forum pisze: 16.10.2022, 10:42
1m 30 sekund w takich proporcjach to żadna przegrana. Dobra bitka gdzie przeważyły detale. Widzew z Resovia po 30 wygrał po 30 sekundach. Arka cały czas mocna, graty. Szczerze liczyłem że ktoś złapie się na baita że wygrała Stal No ale najwidoczniej na necie sami kumaci.
Już się nie tłumacz jebnąłes babola że wygrała Stal bo gówno wiesz ciulu
przypalowiec z forum pisze: 16.10.2022, 10:42
1m 30 sekund w takich proporcjach to żadna przegrana. Dobra bitka gdzie przeważyły detale. Widzew z Resovia po 30 wygrał po 30 sekundach. Arka cały czas mocna, graty. Szczerze liczyłem że ktoś złapie się na baita że wygrała Stal No ale najwidoczniej na necie sami kumaci.
Już się nie tłumacz jebnąłes babola że wygrała Stal bo gówno wiesz ciulu
romus91 pisze: 16.10.2022, 16:07
Przez ostatnie zatrzymania w Gdańsku Arka powinna podejść bardziej śmielej i bez kompleksów do Lechii bo widac ze caly czas maja mocna bande. To prawda ze w starciu ze Stalą Rzeszów walczył tylko 1 FC Arki a nie HFA a mowa tutaj o Tczewie?
Jeszcze nie tak dawno pisaliscie ze Arka regres to tak tylko z ostatniego czasu
wygrana z Karpatami
wygrana ze Stalą Rzeszów
wygrana z Lechią
wygrana z Czuwajem
Niikodem pisze: 16.10.2022, 21:02Ku*wa byłeś i widziałeś ile było osób z Lecha?Ja to akurat wiem bo znam kogo trzeba z Kolejorza i wiem że no niech Ci będzie 40%składu to było LPH.
Ja pierdolę. Idź klepnij baranka w najbliższą ścianę i się wyloguj stąd. Ze wszystkich nick'ów, bo męczysz "bułę" jedynie.
Niikodem pisze: 15.10.2022, 11:55
Na prawdę myślisz że Ruch co obijal/obija KSGKS bal by się Arki?Arki z lat 90 to może i tak ale nie tej obecnej.
Obijana to jest twoja zgoda z Tychów, są traktowani jak worki treningowe, a ty p********* tylko o innych ekipach.
Chłopcy do bicia tyszanie chłopcy do bicia !
Już drugi raz piszesz te bzdury. Wymieniaj,kiedy i gdzie byliśmy traktowani jak worki. Już jeden kłamczuch z Ruchu pisał jak to nas Mikołów sam non stop leje. Tylko jak zadałem pytanie żeby wymienił te porażki to się gość stracił.
Obijana to jest twoja zgoda z Tychów, są traktowani jak worki treningowe, a ty p********* tylko o innych ekipach.
Chłopcy do bicia tyszanie chłopcy do bicia !
Już drugi raz piszesz te bzdury. Już jeden kłamczuch z Ruchu pisał jak to nas Mikołów sam non stop leje. Tylko jak zadałem pytanie żeby wymienił te porażki to się gość stracił.
Nikt tu nie bedzie opisywal malych starc fan klubowych bo jest tego sporo z najnowszych ostatnio trafiamy 1 autem przypadkowo kilka osob z Gks co mieli farby i cos malowali nie wiem po co to pisze bo tego jest sporo albo jestes w piwnicy albo sie nie udzielasz i nic nie wiesz.
Ale ty dalej nie rozumiesz,albo nie chcesz rozumieć,i odwracasz kota ogonem. Napisałeś że jesteśmy tak słabi że SAM Mikołów nas leje,a teraz piszesz o małych starciach fanklubowych,gdzie takich sytuacjach jest pełno.
Przepraszam, że nie w temacie Lecha - tylko Ruchu. Miałem okazję być na tym spotkaniu. Trybuny w całości wypełnione. Mocno nabita klatka gości. Z całym szacunkiem do tutaj piszących - ale skoro ktoś nie był - może się najwyżej i grzecznie zapytać o frekwencje, obecność, dojazd/niedojazd a nie pierdolić bzdury na podstawie wyssanych z palca ploteczek.
Chłopie... Ty jesteś za Lechem, ja za Legią to co my możemy wiedzieć o kibicowaniu ?! ;) Tutaj rządzą nikodemy i bandziory z Górnego Śląska bo oni są z miast derbowych i tylko oni znają życie :) Tu akurat udziela się sekcja internetowa. Chłopaki z domu wychodzą tylko do roboty i po bułki do sklepu, a resztę czasu poświęcają na świetą wojnę z rywalem... wojnę internetową. Bo jak wojna to i dezinformacja :) Także jak się trochę podszkolisz w kibicowskim rzemiośle to wtedy się dopiero wtrącaj chłopakom w dyskusje :)