Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Może taka odskocznia kulinarna dla "kibicowania" na bogato - https://www.youtube.com/watch?v=CahrMqsyazs W innych dolnośląskich miastach strefy vip są podobne, czy tylko Śląsk uprawia takie "Bizancjum" stale zadłużając budżet miejski?
-
Ale co tu masz z "bizancjum"?.Skoro za bilet VIP na Śląsk płacisz 300 zł to chyba logiczne,że za to nie dostaniesz paluszków solonych,princepolo i harnasia do picia.W innych dolnośląskich miastach strefy vip są podobne, czy tylko Śląsk uprawia takie "Bizancjum" stale zadłużając budżet miejski?
-
Zauważ na puste miejsca. To się kręci tylko dlatego, że idzie kasa z miasta, a jeśli jesteś z Wrocławia to pewnie wiesz, że stadion Miejski wychodzi na zero przy frekwencji 20tys. Po prostu masz świetną restauracje i liczne loże vip, które jeszcze bardziej obciążają klub, którego funkcjonowanie jest ewenementem w skali Polski.
-
Przecież oni to kręcili w trakcie meczu gdzie ludzie wychodzą na trybuny.Wyżerka odchodzi przed meczem,po i w przerwie,więc nie pisz bzdur o pustkach w strefie VIP.Zauważ na puste miejsca
Ewenement? Górnik Zabrze,Piast Gliwice,Korona Kielce,to tak z pamięci kluby tak samo finansowane przez samorząd,z tym,że Wrocław ma w porównaniu do tamtych miast gigantyczny budżet.Nie wspominam już o klubach prywatnych,które tak samo koszą miliony publiczne za tzw. promowanie miasta,regionu itp.które jeszcze bardziej obciążają klub, którego funkcjonowanie jest ewenementem w skali Polski.
-
To teraz wymień mi zabrzańskie, gliwickie, kieleckie dzielnice, gdzie nie ma kanalizacji. Tal z pamięck Leśnica, Swojczyce, Wojnów, Sołtysowice, Pracze i pewnie wiele, wiele innych. Wymienione miasta mają się nijak do Wrocławia aspirującego do czołówki metropolii miejskich w RP. 4 miasto w Polsce, daje ogórasy małosone do przystawek i to ma zakryć jego wielkość i potęge, gdzie korki dzierży na podium z Krakowem, z budżetem ujemnym, kwalifiującym do zarządzania komisarycznego. Śląsk był potęgą na Oporowskiej na Miejskim to dno, a w chuligańskim aspekcie po Roliku nawet odmówił Widzewowi.
-
Ale Ciebie kolego ten katering na loży ViP zmotywował do podsumowania chuligańskiego aspektu Śląska heheturms_gorski pisze: ↑04.09.2022, 19:03To teraz wymień mi zabrzańskie, gliwickie, kieleckie dzielnice, gdzie nie ma kanalizacji. Tal z pamięck Leśnica, Swojczyce, Wojnów, Sołtysowice, Pracze i pewnie wiele, wiele innych. Wymienione miasta mają się nijak do Wrocławia aspirującego do czołówki metropolii miejskich w RP. 4 miasto w Polsce, daje ogórasy małosone do przystawek i to ma zakryć jego wielkość i potęge, gdzie korki dzierży na podium z Krakowem, z budżetem ujemnym, kwalifiującym do zarządzania komisarycznego. Śląsk był potęgą na Oporowskiej na Miejskim to dno, a w chuligańskim aspekcie po Roliku nawet odmówił Widzewowi.
-
Serio ktoś myśli że Zabrze czy Kielce jest bogatszym miastem od Wrocławia?
-
Ten gość to jakiś komediant, gdzieś między wątkiem o ogórkach kiszonych i kateringu dla VIPów ocena potencjału chuligańskiego Śląska.
-
Komediant czy nie, ale Żydzew nie został nigdy dojechany (autobusów nie lićzę, bo to bardziej Lechia), a sami Łodzianie dwukrotnie rzucali rękawice (pewien wyjazd autobusowy Świt ND). ŚP Romek, pozorny abstynent, ale wielbiciel muszardówki przewraca się w grobie. I nadal powtarzam, Oporowska potrafiła zamknąć stadion na 3 kolejki (swoją drogą właśnie meczami z Żydz...) , Miejski to jest bizancjum, gdzie nikt nigdzie z obcych nie dostanie wpierd.., nie zostanie skrojony, etc.. etc... I dalej się jarajcie lożami vip i estetyką architektury i potencjałem chuligańskim (kiedy ostatnio zweryfikowanym?, lata temu?).
-
Wszystko fajnie,ale prawda jest taka,że obecnie na żadnym z nowych stadionów nic nie wykręcisz.Piszesz o jaraniu się lożami VIP-spoko,ale to ty zacząłeś temat,który nie dotyczy 90% ludzi co chodzą na mecze,a jak już skończyły się argumenty to wjechałeś na tematy chuligańskie.Piszesz,że na nowym stadionie Śląsk to dno? Okej-ale to tutaj pokazane zostały najlepsze oprawy w historii Śląska,mamy większy młyn niż w czasach Oporowskiej,nie naszą jednak winą jest,że wybudowali nam stadion większy niż ma obecnie Juventus albo Chelsea.Miejski to jest bizancjum, gdzie nikt nigdzie z obcych nie dostanie wpierd.., nie zostanie skrojony, etc.. etc... I dalej się jarajcie lożami vip i estetyką architektury i potencjałem chuligańskim (kiedy ostatnio zweryfikowanym?, lata temu?).
Z mojej strony koniec tematu.
-
Wstyd jak skurwysyn za samo wpuszczenie czarnucha na sektor a ten jeszcze sobie bezkarnie stoi pod gniazdem, nagrywa i się śmieje
-
[link] Wroclaw Zeromskiego 23 .. :)
-
To już nawet nie chodzi o to że to bambo, tylko o to że te młyny wielkich miast itp, to są większości takie wynalazki, każdy przychodzi bo teraz nie jakość a ilość ma znaczenie.
Pocisk po frekwencji każdy robi w kibicowskim światku. Więc witany jest każdy, kolega kolegi przyniesie kolegę koleżanki do młyna, liczba musi być, i ty możesz zostać kibicem :) Laski na obcasach, chłopy z balejażem na głowie o wadze 40kg i koszulce w kratkę, i lecą focie na insta. Kibicostwo też się ''ucywilizowało''.
Pocisk po frekwencji każdy robi w kibicowskim światku. Więc witany jest każdy, kolega kolegi przyniesie kolegę koleżanki do młyna, liczba musi być, i ty możesz zostać kibicem :) Laski na obcasach, chłopy z balejażem na głowie o wadze 40kg i koszulce w kratkę, i lecą focie na insta. Kibicostwo też się ''ucywilizowało''.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Już nie przypisuj sobie zasług co do Widzewa śmieciu. Ostatni wyjazd do Bielska pokazał kto jest nieprzypadkowy, a kto jakimś wynalazkiem, który siedzi na forum jak ŁKS gra
-
Je,bana pizdo, to ty straszysz policja w wiadomościach prywatnych i to ty boisz się spotkać z łksiakami na trybunie. Więc kto tu płacze anonimowa kur.wo
-
Jako że jestem kilka razy roku w Piechowicach mam takie pytanie. Nigdy tutaj barw nie widziałem ani wrzutek na murach i chciałbym się dowiedzieć czy Piechowice są czyimś FC czy pustynia?
-
-
przecież to jakiś ciapak z miedzianki ( ich zgody) a nie afro.liczby wyjazdowe pisze: ↑11.09.2022, 20:23nieniepokojony przez nikogo murzyn w młynie Śląska jak gdyby nigdy nic nagrywa sie na tle młyna podczas mecz z Lechią
https://www.youtube.com/shorts/S1BxMEH4Y_c
-
Myslalem że z bandy Motor.
-
Siema. Ma ktoś na sprzedaż książkę Romana Zielińskiego Liga Chuliganów?
-
popytaj "na mieście"patrinhotrn pisze: ↑20.09.2022, 21:24Jako że jestem kilka razy roku w Piechowicach mam takie pytanie. Nigdy tutaj barw nie widziałem ani wrzutek na murach i chciałbym się dowiedzieć czy Piechowice są czyimś FC czy pustynia?
jakieś 20 lat temu Legia Warszawa [sic!]
na płocie jadąc od Jeleniej jeszcze widać poblakłe napisy
szczerze - w tym rejonie ewenement
-
Śmiałojestnasmało pisze: ↑27.09.2022, 18:56Siema. Ma ktoś na sprzedaż książkę Romana Zielińskiego Liga Chuliganów?
oddam
sprzedając czułbym się jak ku***
pisz na priw,czy jak to tam
-
Bielawianka Bielawa : Piast Zmigrod
Na meczu niezapowiedzianie pojawia sie mloda ekipa Lechii Dzierzoniow sprawdzic forme miejscowych. Zaraz po przeskoczeniu ogrodzenia, kibice Bielawianki uciekaja ze stadionu nie podejmujac walki.
Na meczu niezapowiedzianie pojawia sie mloda ekipa Lechii Dzierzoniow sprawdzic forme miejscowych. Zaraz po przeskoczeniu ogrodzenia, kibice Bielawianki uciekaja ze stadionu nie podejmujac walki.
.....::::: LD 1945 :::::.....
-
Byłem 3 razy w Zgorzelcu w krótkim odstępie czasu i za każdym razem widziałem jakieś osoby w barwach Dynama Drezna.Domyślam się,że to okazjonalne wyskoki na zakupy przygranicznych niemiaszków? Na murach kibicowska pustka,gdzieś tam za szybami zaparkowanych aut na blachach ZGR widziałem szalik i proporczyk Śląska. Jak to wygląda na chwile obecną w tym mieście?
-
Jak się jedzie po niemieckiej stronie za Zgorzelcem jest pełno wrzutów Dynama Drezno.ślusarz pisze: ↑29.10.2022, 18:44Byłem 3 razy w Zgorzelcu w krótkim odstępie czasu i za każdym razem widziałem jakieś osoby w barwach Dynama Drezna.Domyślam się,że to okazjonalne wyskoki na zakupy przygranicznych niemiaszków? Na murach kibicowska pustka,gdzieś tam za szybami zaparkowanych aut na blachach ZGR widziałem szalik i proporczyk Śląska. Jak to wygląda na chwile obecną w tym mieście?
-
-
Murzyn z KamerunuInoRaz pisze: ↑27.09.2022, 14:05przecież to jakiś ciapak z miedzianki ( ich zgody) a nie afro.liczby wyjazdowe pisze: ↑11.09.2022, 20:23nieniepokojony przez nikogo murzyn w młynie Śląska jak gdyby nigdy nic nagrywa sie na tle młyna podczas mecz z Lechią
https://www.youtube.com/shorts/S1BxMEH4Y_c
Banda antykomuna!
-
Oficjalnie tereny pro-Śląsk, faktycznie obecnie to pustynia kibicowskaślusarz pisze: ↑29.10.2022, 18:44Byłem 3 razy w Zgorzelcu w krótkim odstępie czasu i za każdym razem widziałem jakieś osoby w barwach Dynama Drezna.Domyślam się,że to okazjonalne wyskoki na zakupy przygranicznych niemiaszków? Na murach kibicowska pustka,gdzieś tam za szybami zaparkowanych aut na blachach ZGR widziałem szalik i proporczyk Śląska. Jak to wygląda na chwile obecną w tym mieście?
j**** rosje i ruskich
-
Kiedyś byli kibice Spartakusa Jelenia Góra, którzy byli fc czy też mieli zgodę z Górnikiem Wałbrzych. Później chyba doszło do zerwania zgody/fc Karkonoszy z Górnikiem i część Spartakusa została przy Górniku a część przy Karkonoszach. Jak teraz po latach wygląda sytuacja?
-
O ile dobrze kojarzę to na Górniku pojawia się flaga Spartakusa i to są właśnie ci kibice,którzy po zerwaniu w 1999 roku zostali przy Górniku.
-
Tylko kiedyś oglądałem zdjęcia z meczu Karkonosze - Górnik Wałbrzych i po obu stronach wisiały flagi Spartakusa.
-
Hyhyhyh - "Wołyń pamiętacie" droga Miedzianko, ale już Katynia i "operacji polskiej" żydowskiego NKWD nie pamiętacie i pamiętać nie chcecie, co urządzili naszym ci spod wiadomej gwiazdy. Tak jak nie pamiętacie świeżej sprawy co robiło z nami WHO za czasów komuna-wirusa czy co wyprawiają z nami świniaki z komuszej UE czy ONZ (wszystkie gendery, abrocjonistki i eko-zjeby). Czy może na ciśnięcie po tym nie dają zgody Ci od "razemowego", knesejmowego projektu? Ten, kto Cię karmi - kontroluje Ciebie, co nie?
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
Zaczęli przekopki w Jeleniej Górze [link]. Jak już dezerterzy atakują lokalsów chmarami to co będzie jak przyjadą weterani. Padną trupy.
-
Przecież ty już dawno spierdoliłeś z kraju. No chyba że ukraińscy weterani dotrą na wyspy, to chyba zostanie ci tylko jakiś Madagaskar ;)
-
Myślisz że na Madagaskarze miejscowi ultrasi pozwolą wywiesić mi w centrum sektora znaczek zaprojektowany w berlińskiej siedzibie STASI?
-
Myślę, że już czas żebyś s********* pomyć gary po tych obrzydliwych angolach :)
Bez odbioru lewacki pomiocie.
Bez odbioru lewacki pomiocie.
-
Zawsze możesz się ustawić na tych Ukraińców na Pogoni, w sobotę lecimy do Łodzi. Zbierzesz swoją ekipę i staniecie? Czy też jesteś od tych bezklubowych pazi którzy c*** wie czemu się tu pojawili od jakiegoś czasu ?
-
Załóżcie temat w hyde parku "j**** ruskich i ukropów" czy coś podobnego i tam się kłóćcie, bo r************* kolejny temat.
-
Problem polega na tym że odkąd na forum kibicowskim, przynajmniej z założenia, pojawiło się całe stado wszystkowiedzących, najlepiej poinformowanych bez klubowych pazi, nie da się tu normalnie prowadzić dyskusji. Te parę osób które zostały i próbują prowadzić jakieś sensowne dyskusje na tematy które powinny być tu z założenia prowadzone czyli wyjazdy, młyny, doping czy oprawy, jest za każdym razem zakrzyczana. Nie wiem nie mam pojęcia czy to są kibice czy jakieś specjalnie sprowadzane tu osoby (pewnie mają po kilka kont) bo jeżeli to pierwsze to struktury kibicowskie umrą. Nie przez gangusów, nie przez służby tylko sami się wykąnczą gdy starsze pokolenie fanatyków z czasem wymrze. Tu każdy temat kibicowski jest atakowany z każdej strony stadem. I tak bez końca.
Dobrej nocy życzę normalnym którzy jeszcze się tu ostali.
Dobrej nocy życzę normalnym którzy jeszcze się tu ostali.
-
Kim jest obecny prawak wg. kibola Pogoni: akceptuje przeszłość komunistyczną swoich kolegów z Dynamo Stasi których głównym zajęciem było rozprowadzanie koksu po ulicach Berlina jak zabrakło marek za kapowanie do Urzędu Bezpieczeństwa NRD , akceptuje inny kolor skóry kolegów z FR i kibicuje im osiągnięciom sportowym, akceptuje ruski i ukraiński na swojej ulicy oraz namawia na wspieranie Ukrainy, płaci 200 złotych zamiast za godzinę seksu z jakąś luxury girl to za godzinę kulania się na macie jakiemuś muzułmaninowi z rejonów Transkaukazji który smyra go w parterze swoją gęstą brodą, j**** mityczne 60 tki dopóki go nie złapią, postraszą 10 latami w Sztumie bez codziennego nakłucia testosteronem diety pudełkowej i ze strachu że spadną mu mięśnie oraz nie będzie mógł robić 3 treningów dziennie pójdzie na deal na komendzie.
Kim jest współczesny lewak: akceptuje zabijanie Ukraińców i Rosjan oraz wysyłanie im broni, namawia do jedzenia robaków i stawiana wiatraków, ma 435 płcie, proponuje zakładać obozy koncentracyjne dla Rosjan, masturbuje się do rozerwanych ciał najemników z Grupy Wagnera, kocha batalion Azov.
Widzę że nie należę do żadnej z grupy i nazywanie mnie lewackim to wypieranie swojej tożsamości regionalnej kiedy lokalny szef w tureckiej skórze latał z włosami spiętymi w kitkę.