Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
I znowu temat celebryty Denisa, który odbił od kibolskich klimatów bo boi się wyłapać przypał. Robi wszystko by zostać przykładnym obywatelem, więc dajcie już mu spokój i niech sobie żyje w świecie freak fightów i instagrama.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Super, podobnie myślałem jak miałem 15 lat i jebalemm policję za wystawienie mandatu za picie browarów i rozrabianie. Dzisiaj zaraz 40 i jak patrzę na takie dzieciory co nazywają konfidentem jakiegoś chłopaczka któremu ukradli rower i rodzice zgłosili to na psy z politowaniem. Potem idąc na zebranie musiałbym napierdalic paru rodziców od innych dzieciorow :) dla mnie rozjebusy to Ci co sprzedają kumpli, dilera lub innych ziomeczkow z którymi idą się napierdalac wiedząc na co się piszą. Na resztę mam wyjebane.streetlife pisze: ↑12.08.2022, 21:28Ja mając 15 lat, a było to w 97 roku, żyłem osiedlowym trybem życia czyli melo, trawa wszechobecne, a przede wszystkim wiadome było kto sprzedaje ten frajer i tłumaczenie, że mama kazała mu iść na psy do mnie nie trafia, bo poskarżyć się rodzicom to był wstyd taki samKris_groundhopping pisze: ↑12.08.2022, 11:48Czy ja właśnie przeczytałem na kibicowskim forum informację, że chłopaczek, którego pobili w wieku 15 lat i dzień po zdarzeniu składa zeznania, jest "szejesioną" i każdy kto 11 lat później z nim przystaje automatycznie jest taką samą parówą?
Czy Was już do reszty popierdoliło? Przecież taki gówniarz robi to, co każą mu rodzice, szczególnie w takich sprawach. Skąd Wy czerpiecie te swoje wyobrażenia o świecie? Z groźnych koszulek z grafiką HD i napisem "volenti non fit iniuria"? Dalej lejcie małolatów, a później dziwcie się, że strzelają na psach.
Ps tego całego ferariego nie znam, nie bronię, lata mi on, podobnie jak reszta pato gal.
-
wokół kiełbasy lata mi ten kloc ,ale to tak można sobie poużywać ze słownika Ludzi słów, którym sam zaprzecza bez konsekwencji?CopA.C.A.B.ana pisze: ↑13.08.2022, 15:48I znowu temat celebryty Denisa, który odbił od kibolskich klimatów bo boi się wyłapać przypał. Robi wszystko by zostać przykładnym obywatelem, więc dajcie już mu spokój i niech sobie żyje w świecie freak fightów i instagrama.
no to gratuluję
-
Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
-
Wy faktycznie uwierzyliście Deniowi że gdziekolwiek się nie pojawi tam ma szacunek i poważanie???? To wytłumaczcie dlaczego podczas 2 czy 3 edycji Gromdy musiał zmienać hotel?? Słuchajcie dalej Denia to będziecie w zimę w sandałach chodzić.
-
Polonii której (według Was) nie ma w Bydgoszczy ponad 800 w Gdańsku. Cos się Wasza narracja nie kleiBanita_1982 pisze: ↑26.08.2022, 19:39Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
-
95% to pikniki a reszta to niedobitki więc coś ci nie pykło.zwykły_janusz pisze: ↑26.08.2022, 21:50Polonii której (według Was) nie ma w Bydgoszczy ponad 800 w Gdańsku. Cos się Wasza narracja nie kleiBanita_1982 pisze: ↑26.08.2022, 19:39Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
j**** urkaine
-
A widziałeś dziś te koty z Polonii w Zielonej Górze?zwykły_janusz pisze: ↑26.08.2022, 21:50Polonii której (według Was) nie ma w Bydgoszczy ponad 800 w Gdańsku. Cos się Wasza narracja nie kleiBanita_1982 pisze: ↑26.08.2022, 19:39Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
Trochę opanowania...
Te 120 Zawiszy + 30 Pogoni by się przebiegło po tym twoim 800 w Gdańsku...
-
zwykly_janusz pokaz fotki z Gdańska, pokaz z Zielonej Góry, kto tam był
bo my widzieliśmy te zdjęcia. A tak w ogóle jak tam wczoraj w Zielonej Górze? I Nie chodzi mi o wynik 
-
Przecież ja nie jestem z Bydgoszczy (ani z grudziądza). Śmieszą mnie tylko wasze wysrywy, że ich nie ma. A z tego co widać to są. Tak samo jak Apator w Toruniu czy Polonia w Warszawie. A czy to są Januszek czy inne pikniki to nie mi to oceniać. Jeżdżą i kibicują swoją drużynę i tyle mi wystarczy żeby ocenić, że istnieją.
-
Zobacz frekwencję na Wieczystej Kraków- oznacza to, że rośnie kolejna siła w mieście?
Na kosza w Toruniu i Bydgoszczy też chodzą i jeżdżą na wyjazdy ludzie... Januszku albo za dużo napinki albo internetu
Na kosza w Toruniu i Bydgoszczy też chodzą i jeżdżą na wyjazdy ludzie... Januszku albo za dużo napinki albo internetu
-
Z tego co pamiętam to jakieś 2/3 lata temu to ta żużlowa ekipa Polonii spotkała się z Zawiszakami i Ci drudzy nie miło wspominali te spotkanie. Tak wiem ekipa nie dojechała, nie poczekali na resztę i takie tam.
Z mojej strony koniec tematu. Zawisza swoje, a życie swoje.
Z mojej strony koniec tematu. Zawisza swoje, a życie swoje.
-
Co się nie pojawi zdjęcie czy opis Polonii(zwykly, informacyjny) to nagle 50 wysrywów wielkich kiboli Z na ich temat. Co za żenada. Zwłaszcza że te wysrywy dotyczą czegoś co podobno nie istnieje....A nie czekaj...hmmm. Ale jeśli jednak to chyba panowie czas do jakiegoś specjalisty bo wydaje mi się że to schorzenie się nazywa schizofrenia paranoidalna . Kiedyś widziałem program w tv o takich właśnie osobach, wiecznie gadających o rzeczach nieistniejących i taka chyba była diagnoza tego zaburznia. Wbrew pozorom to chyba dosyć poważna sprawa, radziłbym nie zwlekać. Poza tym....Wy nie macie się kim zajmować? Inne ekipy wam juz tak odjechały że tylko Polonia została ? Tylko tu jesteście jeszcze w stanie powalczyć? Reszta was juz tylko śmiechem zabiją? Trochę wstyd, ale trudno. Poza tym.....śmiejecie się z czyichś młynów, liczb itp.......czy wy w ogóle byliście ostatnio na gdańskiej ? Widzieliście wasz młynek? Uważacie że to nie jest żenada ? Poważnie ? Przecież to jest wprost niemożliwie żeby przy takiej nędzy komuś coś wytykać. Piszecie o zdjęciach polonistów i się wyśmiewacie....widzieliście zdjęcia osób w waszym mikromłynku ? Otwórzcie oczy i weźcie się do roboty bo jesteście albo ślepi albo głupi.....polonia to poważnie nie jest cały świat.
-
Pytanie: Młody Apator jeszcze działa na mieście, czy już tylko w tekstyliach?
Dzisiaj jest bardzo ważny dzień,
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
-
Mnie to nie dziwi, żyjemy w czasach, gdzie lepszy skład jedzie na gale mma niż na wyjazd swojego klubu .
-
Delikatnie się wypowiem, choć nie moje rejony. Miesiąc temu na Starym Rynku przy weekendzie pt sb nd uświadczyłem paru kiboli Zawiszy, Polonii żadnego...
JAGIELLONIA PONAD WSZYSTKO !!
-
Rukuku czy jak ty tam masz i reszta. Skąd wy możecie wiedzieć co się dzieje u nas jak wy nawet nie wiecie co u was się dzieje. Daliście wspaniały wywiad do tmk który pokazał że jesteście i że jesteście silni. Bardzo się z tego cieszymy. Ale też od tego wywiadu cała Polska będzie patrzeć na wasza scenę kibicowska/hooligans i sama sobie odpowie jaka ekipa jesteście i tyle w temacie. Jak chcecie naprawdę dowiedzieć się jak u nas jest to dajcie nam odp na pewne pytanie które wam zadaliśmy ponad półtora roku temu po słynnym r********* nas. Byliśmy z tym pytaniem u waszych dwóch kolegów nie przekazali wam ???? A prawdziwa polonia to są te pikole które jeżdżą po całej Polsce za drużyna a nie wy niestety. I im się należy szacun bo to ich można spotkać niekiedy w barwach poloni na mieście i na zdjęciach z wyjazdów. Zawsze chcieliśmy mieść silnego wroga u nas w mieście zawsze zawsze zawsze !!!!! No i się doczekaliśmy!!!! Jedna ekipa dala z naszego województwa dała już słynny wywiad do tmk a gdzie dzis jest wszyscy wiemy. Także to do czegoś zobowiązuje nie spierdolcie tego. Powodzenia
-
Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
-
No nie widzisz tej dziwnej ekipy która tam stoi. Ona nie dała odp przez półtora roku lokalnemu rywalowi który zadał im proste pytanie. To jest dziwne 
-
Nie mozna jezdzic slabym i malo licznym skladem na mecz zgod i ukladow. A czy to jest slaby sklad -ocenia oczywiscie tylko eksperci z kibicenet. Licza sie tylko 100kg konie poubierane w pitbule i octagony.kiedys_bezrobotny pisze: ↑29.08.2022, 20:35Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
-
Polonistka wypomina nam stratę flagi, a już zapomniała jak na własnym stadionie dali sobie pierdolnąć sektorówke w biały dzień.. Nawet komisariat na drugiej stronie ulicy wam nie pomógł. :)
j**** urkaine
-
Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą. Skroiliście nam wystarczająco dość flag, żeby nie musieć zmyślać fikcyjnych zdobyczy. Tą sektorówke stracili gamonie z net fans i dobrze o tym wiecie. Była to grupa piknikowych kibiców żużla, nie Polonii i byliśmy z nimi w konflikcie. Sektorówka ta była własnością klubu, który poinformował nas kiedyś, że uległa zniszczeniu. Potem przekazał ją tym idiotą, którzy w biały dzień suszyli ją przed klubem. Oczywiście, Wy twierdzicie, że skroiliście ją nam, czym świadczycie o swojej prawdomówności. Nie wstyd Ci?
Obiektywny87 pisze: ↑wczoraj, 19:29
Prawda jest taka że tylko dzięki Oliwierowi PB jest zgoda ze Stomilem

-
A czy skrojona pod koniec lat 90-tych przeze mnie i D. 20 metrowa flaga w Waszych starych barwach, z czarnymi gryfami na białych częściach, i która została odzyskana dzięki milicji, ponownie zawisła na płocie Waszego stadionu?Warchlak1920/1945 pisze: ↑30.08.2022, 01:42Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą. Skroiliście nam wystarczająco dość flag, żeby nie musieć zmyślać fikcyjnych zdobyczy. Tą sektorówke stracili gamonie z net fans i dobrze o tym wiecie. Była to grupa piknikowych kibiców żużla, nie Polonii i byliśmy z nimi w konflikcie. Sektorówka ta była własnością klubu, który poinformował nas kiedyś, że uległa zniszczeniu. Potem przekazał ją tym idiotą, którzy w biały dzień suszyli ją przed klubem. Oczywiście, Wy twierdzicie, że skroiliście ją nam, czym świadczycie o swojej prawdomówności. Nie wstyd Ci?
Dla kolegi pytam :)
P.S. Czy to też nie była Wasza flaga?
-
I to jest cała banda frajerow z poloni. Jak można po stracie flag powiedzieć że się odcina od tych barw !!!! Jakieś wymyślanie i odcinamue się od zwykłych pikoli ja p*******. To kto u was flagi trzyma itp itd. Kto rządzi na trybunach. I tu widać że do barw wam dalego tylko z nazwy jesteście polonia. Jeszcze raz szacun dla tych pikoli co chodzą w barwach jeżdżą za klubem i przedewaszystkim szanują te barwy. Czubinski ha ha a może się wam pochwali gdzie siedział w więzieniu. No chyba że wyciągniemy pewien papierek od administracji i wtedy Stomil i reszta zobaczą jakiego maja fajnego kolegę z ochronek.
-
Maciuś akurat źle trafiłeś bo osoba która to wysyłała miała pozyczone konto więc kręcenie afery odbije Ci się czkawką
NIEBIESKO - CZARNE KAPUŚCISKA
-
A teraz tak zupełnie obiektywnie.....cofnij się kilka postów do początku tej wymiany zdań.......kto pierwszy się napiął o jakość ekipy wyjazdowej ?vvv pisze: ↑30.08.2022, 11:00Nigdy w życiu nie napisanym takiego posta gdyby nie napinanie się kibiców Polonii w kierunku Zawiszy o „jakość ekipy”. Pojechali sobie i tyle, tylko po co wypominać coś rywalowi skoro sami zbyt wiele sobą nie prezentują ?kiedys_bezrobotny pisze: ↑29.08.2022, 20:35Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
Jestem jak najbardziej za tym żeby dali sie wykazać, podpisuje się pod tym obiema rękami.trzecigarnitur pisze: ↑29.08.2022, 22:01Nie mozna jezdzic slabym i malo licznym skladem na mecz zgod i ukladow. A czy to jest slaby sklad -ocenia oczywiscie tylko eksperci z kibicenet. Licza sie tylko 100kg konie poubierane w pitbule i octagony.kiedys_bezrobotny pisze: ↑29.08.2022, 20:35Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
-
Obiektywnie to chwalicie się fajną liczbą na żużlu ale jak Falubaz wyjebał Wam flagę i spalił to pisaliście że pikoli,to samo teraz ze stratą na rzecz Zawiszy.Jest to żenująca wymówka gdy.Liczycie pikników do liczby wyjazdowej żeby ją podbić ale jak coś odjebią to już nie są od Was.Komedia na poziomie żużlofanow bo tacy głownie u Was jeżdzą na mecze.Macie sekcje piłki co rok temu biła się o awans nie byliście na żadnym wyjeździe jak to możliwe że np Ostatnio w Gdańsku kilka stów,a w zaprzyjaźnionym Grudziądzu kolejne zero? Odpowiedz jest prosta:Ludzi co chodzą do Was na mecze interesuje dobry żużel(Tak jak w Toruniu) nie Polonia.PBJK pisze: ↑30.08.2022, 13:31A teraz tak zupełnie obiektywnie.....cofnij się kilka postów do początku tej wymiany zdań.......kto pierwszy się napiął o jakość ekipy wyjazdowej ?vvv pisze: ↑30.08.2022, 11:00Nigdy w życiu nie napisanym takiego posta gdyby nie napinanie się kibiców Polonii w kierunku Zawiszy o „jakość ekipy”. Pojechali sobie i tyle, tylko po co wypominać coś rywalowi skoro sami zbyt wiele sobą nie prezentują ?kiedys_bezrobotny pisze: ↑29.08.2022, 20:35Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
Jestem jak najbardziej za tym żeby dali sie wykazać, podpisuje się pod tym obiema rękami.trzecigarnitur pisze: ↑29.08.2022, 22:01
Nie mozna jezdzic slabym i malo licznym skladem na mecz zgod i ukladow. A czy to jest slaby sklad -ocenia oczywiscie tylko eksperci z kibicenet. Licza sie tylko 100kg konie poubierane w pitbule i octagony.
-
Panowie z Polonii i Zawiszy, skoro jesteście aktywni w temacie.Napisalibyście jakie ekipy kroiliście z flag.Oczywiście bez żadnych szczegółów, tylko komu i ile flag.
-
Grubson trafiłeś w dziesiątkę tym wpisem. No i zobacz jak cicho siedzą chuligany z poloni. Zatkało kakalo.
-
Kolega Rahueme1920 dostał bana na chuligańskim forum
za zdjęcie kolegi z zawiszy świecącego swoim obrzezanym knotem. Oczywiście szybko piłeczka odbita ze z pożyczonego konta . możecie kontynuować swoje wypociny. I tak was w internecie nie przegadasz.
Polonia skroiła flagę : Goplanii Inowrocław (fc zawiszy), Falubaz i Polonia Piła. Jak pominąłem kogoś to może poprawić.
Polonia skroiła flagę : Goplanii Inowrocław (fc zawiszy), Falubaz i Polonia Piła. Jak pominąłem kogoś to może poprawić.
-
Bardziej po prostu nie chce mi się kopać z koniem. No i czasu trochę szkoda mi już na was.
"Pożyczone konto" hahaha, wy to jesteście agenci!
Obiektywny87 pisze: ↑wczoraj, 19:29

-
M. in. Lechia Gdańsk, Arka Gdynia, Pogoń Szczecin, Legia Warszawa (znana Ultras Kwidzyn), Chojniczanka, Polonia Bydgoszcz - ilość trudna do oszacowania, tym bardziej, że odzyskane przez milicję fanty trafiały z powrotem na płot przy Sportowej 2, Apator Toruń, Rodło Kwidzyn. Coś tam może pominąłem.tak tylko pytam pisze: ↑30.08.2022, 18:41Panowie z Polonii i Zawiszy, skoro jesteście aktywni w temacie.Napisalibyście jakie ekipy kroiliście z flag.Oczywiście bez żadnych szczegółów, tylko komu i ile flag.
-
Jeśli chodzi o flagę Cisowy to jak ją zdobyliście? Są dwie wersje u Nas i do tej pory nie rozstrzygnięto która jest prawdziwa:) osobiście obstawiam waszą A która wykorzystała moment całkowitego zadymienia Naszego sektora.Piotruś Zawisza pisze: ↑31.08.2022, 06:18M. in. Lechia Gdańsk, Arka Gdynia, Pogoń Szczecin, Legia Warszawa (znana Ultras Kwidzyn), Chojniczanka, Polonia Bydgoszcz - ilość trudna do oszacowania, tym bardziej, że odzyskane przez milicję fanty trafiały z powrotem na płot przy Sportowej 2, Apator Toruń, Rodło Kwidzyn. Coś tam może pominąłem.tak tylko pytam pisze: ↑30.08.2022, 18:41Panowie z Polonii i Zawiszy, skoro jesteście aktywni w temacie.Napisalibyście jakie ekipy kroiliście z flag.Oczywiście bez żadnych szczegółów, tylko komu i ile flag.
Na rozluźnienie od czytania relacji chuliganów z Polonii, Pół żartem, pół serio dodam, że jeśli chodzi o krojenie Zawisza kojarzy mi się z butami;) Od Laskowic trzeba było się mieć na baczności, nie wiem czy w Bydgoszczy nie było wtedy sklepów obuwniczych czy była taka patologia ale upodobaliście sobie tą część garderoby:)
-
Warchlak jeżeli tylko tyle masz do powiedzenia w ciężkich tematach odnośnie was to jesteś tyle samo warty co ta twoja banda. Hmmm zrobiło was się pełno wszędzie tylko nie u siebie na meczach .
-
Z niewymienionych powyżej z pewnością Elany Toruń, na meczu u nich...tak tylko pytam pisze: ↑30.08.2022, 18:41Panowie z Polonii i Zawiszy, skoro jesteście aktywni w temacie.Napisalibyście jakie ekipy kroiliście z flag.Oczywiście bez żadnych szczegółów, tylko komu i ile flag.
-
W akcji w kwietniu 1995 roku brały udział trzy osoby (A. też tam była). Zagapiliście się po odpaleniu rac. Fajnie widać na Waszej stronie "Arkowcy" gdzie są zdjęcia z tego meczu. Race się rozpalają - flaga wisi na płocie. Na którymś kolejnym zdjęciu, w spowitym dymem sektorze, płot w tym miejscu jest już pusty.Gedania Gdansk pisze: ↑31.08.2022, 07:46Jeśli chodzi o flagę Cisowy to jak ją zdobyliście? Są dwie wersje u Nas i do tej pory nie rozstrzygnięto która jest prawdziwa:) osobiście obstawiam waszą A która wykorzystała moment całkowitego zadymienia Naszego sektora.Piotruś Zawisza pisze: ↑31.08.2022, 06:18M. in. Lechia Gdańsk, Arka Gdynia, Pogoń Szczecin, Legia Warszawa (znana Ultras Kwidzyn), Chojniczanka, Polonia Bydgoszcz - ilość trudna do oszacowania, tym bardziej, że odzyskane przez milicję fanty trafiały z powrotem na płot przy Sportowej 2, Apator Toruń, Rodło Kwidzyn. Coś tam może pominąłem.tak tylko pytam pisze: ↑30.08.2022, 18:41Panowie z Polonii i Zawiszy, skoro jesteście aktywni w temacie.Napisalibyście jakie ekipy kroiliście z flag.Oczywiście bez żadnych szczegółów, tylko komu i ile flag.
Na rozluźnienie od czytania relacji chuliganów z Polonii, Pół żartem, pół serio dodam, że jeśli chodzi o krojenie Zawisza kojarzy mi się z butami;) Od Laskowic trzeba było się mieć na baczności, nie wiem czy w Bydgoszczy nie było wtedy sklepów obuwniczych czy była taka patologia ale upodobaliście sobie tą część garderoby:)
Odnośnie krojenia garderoby, to raczej w całej Polsce można było stracić w tamtych czasach jej część. Osobiście oprócz klubowych gadżetów niczego innego nie zabierałem :)
Fajne awantury z Wami były. Ta w 1995 i ta kolejna na naszym stadionie jeszcze lepsza. Chyba 2000 rok.
-
Jak mnie pamięć nie myli to Elana straciła 2,5 flagi. Akcja w przerwie meczu.
Nie lubie czarnych ... tych w koloratkach też...
-
Oczywiście zapomniałem o Elanie. Strata 3 flag podczas derbów na własnym stadionie. 200 osób uciekło przed 10 osobami od nas (2 z Wałbrzycha). Chociaż większą kompromitacją w mojej ocenie była ucieczka Elany na dach pociągu na Dworcu Wschodnim podczas naszego ataku na nich (chyba wracali wtedy z Chemika).NowyNowy pisze: ↑31.08.2022, 10:13Z niewymienionych powyżej z pewnością Elany Toruń, na meczu u nich...tak tylko pytam pisze: ↑30.08.2022, 18:41Panowie z Polonii i Zawiszy, skoro jesteście aktywni w temacie.Napisalibyście jakie ekipy kroiliście z flag.Oczywiście bez żadnych szczegółów, tylko komu i ile flag.
-
Witam. Mam pytanie do Poloni. Jak tam sytuacja u Was z takimi chłopami jak sadek Karwan staszic ??.
-
na Elanie to samo co na Widzewie hehe
https://www.facebook.com/bartek.sza/pos ... kerDC1YSPl
https://www.facebook.com/bartek.sza/pos ... kerDC1YSPl