Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Gedania kogo masz na myśli bo jakoś nie w temacie jestem??
Coś czuję że jeszcze w tym roku będzie waleczka Denis vs Wielki Bu.Pytanie tylko czy na the war czy na high league.
Coś czuję że jeszcze w tym roku będzie waleczka Denis vs Wielki Bu.Pytanie tylko czy na the war czy na high league.
Do kogo był skierowany transparent Bydgoskiego Zawiszy na turnieju ?
Który transparent ?
-
Wnuk Edwarda
A Ty czytasz czasem swoje wpisy?nikodem pisze: 29.06.2022, 12:06 Facet ogarnij się bo widzę ostatnio pitolisz jak byś fora pomylił...skupmy się na tematach a nie jakieś wycieczki gimnazjalne
Uciekles z Choroszczy może?nikodem pisze: 29.06.2022, 12:06 Facet ogarnij się bo widzę ostatnio pitolisz jak byś fora pomylił...skupmy się na tematach a nie jakieś wycieczki gimnazjalne
Pytanie z kategorii egzotycznych - czy Więcbork i Sępólno Krajeńskie to kogoś FC?
Nie, pustynia.WileKKS pisze: 02.07.2022, 20:28 Pytanie z kategorii egzotycznych - czy Więcbork i Sępólno Krajeńskie to kogoś FC?
Jaki jest obecnie najsilniejszy FC Zawiszy (nie grupować jako "FC Kujawy") i co stało się z Fan Clubem ze Świecia? Wydawało mi się, że to był kiedyś wasz bardzo mocny i liczny FC.
-
trzecigarnitur
Liderzy fc Swiecie poklocili sie z liderami z Bydgoszczy i caly swiecki sklad solidarnie zakonczyl kibicowanie. Co do najlepszego fc to obstawiam Janikowo.
-
Banita_1982
ZAWISZY na dalekim wyjeździe w Wolinie około 250 osób plus zgody, dobrej ekipy.
Dobry wyjazd Polonii Bydgoszcz chyba coś tam ruszyło,ciekawie może zrobić się w całym województwie
Serio ? Co się ruszyło ? Chyba nie chodzi Ci o pospolite ruszenie piknikowej publiczności ?
Iskra Kielce też ostatnio była w kilka stów w Barcelonie.
Myślisz, że zdetronizują Koronę w mieście.Ot specyfika żużla i nic więcej.
Iskra Kielce też ostatnio była w kilka stów w Barcelonie.
Myślisz, że zdetronizują Koronę w mieście.Ot specyfika żużla i nic więcej.
Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
Czym się narażają? My ich nawet nie traktujemy poważnie, wyłaniają się tylko wtedy jak my jesteśmy na wyjeździe, tak było i będzie zawsze.grubsonet pisze: 08.08.2022, 22:17 Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
Ciebie ktoś w Twojej ekipie traktuje poważnie? Chyba średnio co?Kkrawczyk pisze: 08.08.2022, 23:13Czym się narażają? My ich nawet nie traktujemy poważnie, wyłaniają się tylko wtedy jak my jesteśmy na wyjeździe, tak było i będzie zawsze.grubsonet pisze: 08.08.2022, 22:17 Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
grubsonet pisze: 08.08.2022, 22:17 Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
To nie moja bajka ale postaram Ci się wytłumaczyć. Rok dwa lata temu byli na żużlowym dnie. Teraz idą na awans więc jest pospolite ruszenie wśród piknikowej (tylko) części publiczności.
Niech ktoś z Bydgoszczy Ci przewinie jak to wygląda jeżeli chodzi o sport. Duże miasto a głód jakiegokolwiek sukcesu brak. Tam gdzie są sukcesy tam właśnie tak wygląda. Czy to żużel czy kosz. Dodatkowo żużel chyba zawsze był popularniejszy przez perypetie piłki. Tak to widzę z boku.
Komu kibicujesz wariacie?grubsonet pisze: 12.08.2022, 10:33Ciebie ktoś w Twojej ekipie traktuje poważnie? Chyba średnio co?Kkrawczyk pisze: 08.08.2022, 23:13Czym się narażają? My ich nawet nie traktujemy poważnie, wyłaniają się tylko wtedy jak my jesteśmy na wyjeździe, tak było i będzie zawsze.grubsonet pisze: 08.08.2022, 22:17 Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
Denis nie prędko pojawi się w Chorzowie oraz Łodzi. I nikt z tych miast/ekip nie pojawia i nie pojawi się w towarzystwie Denisa.I może się on tu zaraz zalogować na swoje konto i pisać swoje wersje ale to co napisałem jest w 100%prawdą.
-
Sportowa_2
Trochę popłynąłeś. Trzy lata temu Polonia wygrała 2. Ligę i awansowała na zaplecze. Reszta okej.serwis pisze: 12.08.2022, 11:17grubsonet pisze: 08.08.2022, 22:17 Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
To nie moja bajka ale postaram Ci się wytłumaczyć. Rok dwa lata temu byli na żużlowym dnie. Teraz idą na awans więc jest pospolite ruszenie wśród piknikowej (tylko) części publiczności.
Niech ktoś z Bydgoszczy Ci przewinie jak to wygląda jeżeli chodzi o sport. Duże miasto a głód jakiegokolwiek sukcesu brak. Tam gdzie są sukcesy tam właśnie tak wygląda. Czy to żużel czy kosz. Dodatkowo żużel chyba zawsze był popularniejszy przez perypetie piłki. Tak to widzę z boku.
-
CopA.C.A.B.ana
I znowu temat celebryty Denisa, który odbił od kibolskich klimatów bo boi się wyłapać przypał. Robi wszystko by zostać przykładnym obywatelem, więc dajcie już mu spokój i niech sobie żyje w świecie freak fightów i instagrama.
-
Banita_1982
Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
-
Towariszcz Komandir
Wy faktycznie uwierzyliście Deniowi że gdziekolwiek się nie pojawi tam ma szacunek i poważanie???? To wytłumaczcie dlaczego podczas 2 czy 3 edycji Gromdy musiał zmienać hotel?? Słuchajcie dalej Denia to będziecie w zimę w sandałach chodzić.
-
zwykły_janusz
Polonii której (według Was) nie ma w Bydgoszczy ponad 800 w Gdańsku. Cos się Wasza narracja nie kleiBanita_1982 pisze: 26.08.2022, 19:39 Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
95% to pikniki a reszta to niedobitki więc coś ci nie pykło.zwykły_janusz pisze: 26.08.2022, 21:50Polonii której (według Was) nie ma w Bydgoszczy ponad 800 w Gdańsku. Cos się Wasza narracja nie kleiBanita_1982 pisze: 26.08.2022, 19:39 Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
A widziałeś dziś te koty z Polonii w Zielonej Górze?zwykły_janusz pisze: 26.08.2022, 21:50Polonii której (według Was) nie ma w Bydgoszczy ponad 800 w Gdańsku. Cos się Wasza narracja nie kleiBanita_1982 pisze: 26.08.2022, 19:39 Zawiszy w Gdyni na baltyku 120 + 30 Pogoń Lębork +pojedyncze osoby z ŁKS Łódź
Trochę opanowania...
Te 120 Zawiszy + 30 Pogoni by się przebiegło po tym twoim 800 w Gdańsku...
-
Banita_1982
zwykly_janusz pokaz fotki z Gdańska, pokaz z Zielonej Góry, kto tam był
bo my widzieliśmy te zdjęcia. A tak w ogóle jak tam wczoraj w Zielonej Górze? I Nie chodzi mi o wynik 
-
zwykły_janusz
Przecież ja nie jestem z Bydgoszczy (ani z grudziądza). Śmieszą mnie tylko wasze wysrywy, że ich nie ma. A z tego co widać to są. Tak samo jak Apator w Toruniu czy Polonia w Warszawie. A czy to są Januszek czy inne pikniki to nie mi to oceniać. Jeżdżą i kibicują swoją drużynę i tyle mi wystarczy żeby ocenić, że istnieją.
Zobacz frekwencję na Wieczystej Kraków- oznacza to, że rośnie kolejna siła w mieście?
Na kosza w Toruniu i Bydgoszczy też chodzą i jeżdżą na wyjazdy ludzie... Januszku albo za dużo napinki albo internetu
Na kosza w Toruniu i Bydgoszczy też chodzą i jeżdżą na wyjazdy ludzie... Januszku albo za dużo napinki albo internetu
-
zwykły_janusz
Z tego co pamiętam to jakieś 2/3 lata temu to ta żużlowa ekipa Polonii spotkała się z Zawiszakami i Ci drudzy nie miło wspominali te spotkanie. Tak wiem ekipa nie dojechała, nie poczekali na resztę i takie tam.
Z mojej strony koniec tematu. Zawisza swoje, a życie swoje.
Z mojej strony koniec tematu. Zawisza swoje, a życie swoje.
Pytanie: Młody Apator jeszcze działa na mieście, czy już tylko w tekstyliach?
-
MamWyjebanex
Mnie to nie dziwi, żyjemy w czasach, gdzie lepszy skład jedzie na gale mma niż na wyjazd swojego klubu .
Delikatnie się wypowiem, choć nie moje rejony. Miesiąc temu na Starym Rynku przy weekendzie pt sb nd uświadczyłem paru kiboli Zawiszy, Polonii żadnego...
-
kiedys_bezrobotny
Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
No nie widzisz tej dziwnej ekipy która tam stoi. Ona nie dała odp przez półtora roku lokalnemu rywalowi który zadał im proste pytanie. To jest dziwne 
-
trzecigarnitur
Nie mozna jezdzic slabym i malo licznym skladem na mecz zgod i ukladow. A czy to jest slaby sklad -ocenia oczywiscie tylko eksperci z kibicenet. Licza sie tylko 100kg konie poubierane w pitbule i octagony.kiedys_bezrobotny pisze: 29.08.2022, 20:35 Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
Polonistka wypomina nam stratę flagi, a już zapomniała jak na własnym stadionie dali sobie pierdolnąć sektorówke w biały dzień.. Nawet komisariat na drugiej stronie ulicy wam nie pomógł. :)
-
zawiszakapy
Maciuś akurat źle trafiłeś bo osoba która to wysyłała miała pozyczone konto więc kręcenie afery odbije Ci się czkawką
A teraz tak zupełnie obiektywnie.....cofnij się kilka postów do początku tej wymiany zdań.......kto pierwszy się napiął o jakość ekipy wyjazdowej ?vvv pisze: 30.08.2022, 11:00Nigdy w życiu nie napisanym takiego posta gdyby nie napinanie się kibiców Polonii w kierunku Zawiszy o „jakość ekipy”. Pojechali sobie i tyle, tylko po co wypominać coś rywalowi skoro sami zbyt wiele sobą nie prezentują ?kiedys_bezrobotny pisze: 29.08.2022, 20:35 Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
Jestem jak najbardziej za tym żeby dali sie wykazać, podpisuje się pod tym obiema rękami.trzecigarnitur pisze: 29.08.2022, 22:01Nie mozna jezdzic slabym i malo licznym skladem na mecz zgod i ukladow. A czy to jest slaby sklad -ocenia oczywiscie tylko eksperci z kibicenet. Licza sie tylko 100kg konie poubierane w pitbule i octagony.kiedys_bezrobotny pisze: 29.08.2022, 20:35 Vvv... zapytam ciekawie..., ale co na tym zdjęciu jest nie tak? Bo tak patrzę i nic tam podejrzenego nie widzę.
-
tak tylko pytam
Panowie z Polonii i Zawiszy, skoro jesteście aktywni w temacie.Napisalibyście jakie ekipy kroiliście z flag.Oczywiście bez żadnych szczegółów, tylko komu i ile flag.