Polska - Belgia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Jose Perez

Post autor: Jose Perez » 10.10.2007, 18:54

Dobra. Spokojnie <lol2>

Ktos, ktokolwiek dostal potwierdzenie od kupbilet.pl ??

iparts.pl
Kufel@s

Post autor: Kufel@s » 10.10.2007, 19:57

Przyszło mi już potwierdzenie na meila ( o 16:18 ), kasę przelałem w poniedziałek rano.

Spokojnie bez paniki przecież napisali, że do piątku nie skasują żadnej rezerwacji.

Hetman_KSV

Post autor: Hetman_KSV » 10.10.2007, 20:13

Ja też dziś dostałem potwierdzenie. Nie ma co, burdel w Pzpn to przecież norma ; )

Di Pablo

Post autor: Di Pablo » 10.10.2007, 21:10

narazie sie nie denerwuje, uspokoila mnie informacja ze do piatku przedluzaja okres bo jutro o 16.30 niby mieli mi zlikwidowac rezerwacje, kase wyslalem w poniedzialek rano przez millenium ale do dzis mam niedoplate wg kupbilet.pl, wydaje mi sie ze kasa juz dawno jest na koncie ale pewnie te dupki pracuja po 4 h dziennie i sie nie wyrabiaja
Wierny Po Porażce, Dumny Po Zwycięstwie!
[link]

STIRI ! Brzesko

Post autor: STIRI ! Brzesko » 11.10.2007, 00:31

jak przedstawia sie sektor 39 :?:
PHP to moja pasja
OKOCIMSKI BRZESKO

Yaguarundi

Post autor: Yaguarundi » 11.10.2007, 07:48

STIRI ! Brzesko pisze:jak przedstawia sie sektor 39 :?:
Teraz to Bóg jeden wie, ale nogi Cie nie bedą boleć :roll:
Obrazek

Holba

Post autor: Holba » 11.10.2007, 07:49

[link]

Czemu mamy jakos Polacy taka cholerna nature zeby na wszystkim krecic walki?
Londyn 100% Widzew

levy

Post autor: levy » 11.10.2007, 08:14

zaczynam się trochę denerwowac, pieniadze przelałem w niedzielę wieczorem... i cisza!!
AGWK

Napoleon

Post autor: Napoleon » 11.10.2007, 08:43

Pieniądze które wysłałem w niedziele przz inteligo juz doszły wczoraj ale te które w sobote na poczcie jeszcze nie.

Jose Perez

Post autor: Jose Perez » 11.10.2007, 10:12

[link]
Głód reprezentacji

Chociaż bilety na listopadowy mecz z Belgią nie zostały jeszcze wydrukowane, szans na kupienie wejściówek już nie ma!

Szaleństwem można nazwać zainteresowanie, jakie towarzyszy eliminacyjnemu spotkaniu Euro 2008 Polska - Belgia. Chociaż mecz zostanie rozegrany na Stadionie Śląskim dopiero za miesiąc z okładem - 17 listopada 2007 roku - a bilety nań nie zostały jeszcze wydrukowane, to tak naprawdę „zwykły” Kowalski szans na kupienie biletu praktycznie już nie ma!

- Takiego zainteresowania meczem reprezentacji Polski nie pamiętam. A pracuję już tutaj prawie 20 lat! - mówi pani Irena Wachowiak, główna księgowa Śl. ZPN. - Przeżywamy u nas w biurach prawdziwe piekło, telefony z pytaniem o wejściówki nie milkną. Niestety, ze stuprocentową pewnością możemy stwierdzić, że biletów nie starczy dla wszystkich chętnych, że sprzedalibyśmy ich dwa razy tyle.

Dla wspomnianego Kowalskiego sprzedaż biletów na Belgię odbywała się za pośrednictwem internetu, na stronie kupbilet.pl. Szkopuł w tym, że stronę uruchomiono w czwartek po południu, 4 października, a już trzy dni później było po „zabawie”. - W ciągu trzech dni sprzedaliśmy 18 tysięcy biletów, na 16 sektorów, a gdy wchodziłam w poniedziałek na tę stronę, to było wolnych tylko kilka najdroższych miejsc - dodaje pani Irena Wachowiak.

Pozostałe bilety - pojemność Stadionu Śląskiego to prawie 46 tys. krzesełek - zostaną rozprowadzone w sprzedaży tzw. zbiorowej. Na przykład za pośrednictwem zakładów pracy lub okręgowych związków, które zawsze otrzymują specjalną pulę dla ludzi zawodowo lub społecznie parających się piłką. Również PZPN miał swoją pulę dla sponsorów reprezentacji Polski, a część biletów rozprowadzać będą dwa biura podróży współpracujące od dawna z piłkarską centralą. Tak więc najprawdopodobniej bilety nie trafią w ogóle do wyznaczonych już punktów sprzedaży, a zwykły kibic może liczyć tylko na „fuks” w postaci rezygnacji z rezerwacji lub zwrotu „nadwyżek” przez biura. Wówczas ustalony zostanie dzień, w którym niesprzedane bilety trafią do stadionowych kas. Ale szanse na to są znikome.

Ceny biletów na mecz z Belgią:
40 zł, 60 zł, 100 zł, 200 zł, 250 zł, 300 zł
Cholera, dziś już 11.10 - kończy się pierwotna rezerwacja. Mam nadzieję jednak że rzeczywiście utrzymają ważnośc biletów do piątku i zdążą poukładać sobie te faktury. Ja posłałem od razu w piątek, ale pomyliłem tekst w tytule - nie użyłem loginu a za to sam numer. Nadal nie ma potwierdzenia.

Napoleon

Post autor: Napoleon » 11.10.2007, 10:43

Ja właśnie wróciłem z poczty, baba pokazała mi wydruki z systemu na których była moja wpłata i pieniądze poszły na prawidłowe konto tytuły tez wpisane bezbłędnie wieć pieniądze musiały dojść tylko nie zostały zaksięgowane. Pewnie pracują po 3-4 godziny dziennie w tym 10 przerw na papieroska i kawe i tak to idzie

Jose Perez

Post autor: Jose Perez » 11.10.2007, 10:50

jebane darmozjady

P

Post autor: P » 11.10.2007, 11:18

Kupie 3 Bilety na mecz: Polska-Belgia

Jak coś PW!

Napoleon

Post autor: Napoleon » 11.10.2007, 12:36

Cytat z Kup Bilet:
Uprzejmie prosimy nie dzwonić odnośnie wpłat za bilety na mecz Polska - Belgia. Jesteśmy w trakcie księgowania wpłat i każdy odebrany telefon powoduje opóźnienie tej pracy.
Do niedzieli żadna rezerwacja nie zostanie usunięta.
Prosimy o nie wysyłanie faksów z potwierdzeniami wpłaty

Prosimy o wyrozumiałość - załoga KupBilet.

No to pięknie się ogarniają. Ciekawe czy się wyrobią z księgowaniem przed terminem wysyłki biletów

szakal

Post autor: szakal » 11.10.2007, 13:09

u mnie juz status zapłacony .... wie ktos moze kiedy zacznie sie wysyłka biletow ??

pozdrawiam.
RKS RADOMSKO TRADYCJA KTóRA PRZETRWA KONIEC ŚWIATA
TO TRZEBA PRZEŻYĆ ŻEBY TO ZROZUMIEĆ ABY W TO UWIERZYĆ !

czupakabra

Post autor: czupakabra » 11.10.2007, 15:47

Witam panowie, u mnie tez wlasnie dzis zaplacone na wszytskich kontach, moze z tym 39 sektorem nie bedzie tak zle i nogi moze jednak beda bolaly. Nas bedzie 14, slyszalem ze ze Świdnika 25 osob. Oby bylo ok. mysle ze wysylka biletow to na jakis tydzien przed meczem chociaz wedlug mnie lepiej by bylo jakby na poczatku listopada zaczeli wysylac. aga i jak ktos bardziej obczajony w temacie to mam to dajcie info czy bedzie jakakolwiek mozliwosc zakupu biletow w ZPN tych co byly w komunikacie??? PzDr

Jose Perez

Post autor: Jose Perez » 11.10.2007, 16:15

Potwierdzenie jest !!!

Teraz juz spokojnie JEDZIEMY NA MECZ

Wciaz nie moge skumac ze 18 tys przeznaczone bylo tylko na sprzedaz internetowa publiczna a reszta, ok 29 tys zostanie przekazana firmom sponsorom innym organizacjom po wczesniejszym dogadaniu. I jak można powiedziec ze w Polsce nie ma korupcji jak takie rzeczy sie dzieją... Ta akcja to kolejna twarz korupcji.

czupakabra

Post autor: czupakabra » 11.10.2007, 16:30

nie wiem czy ktoś pamięta ale dzis mija rok od wygranej z Portugalia na Śląskim. Pewnie gro z was bylo tam wtedy i wie dlaczego warto wspominac te date. PzDr

Beti

Post autor: Beti » 11.10.2007, 17:54

Jose Perez pisze:[link]
Głód reprezentacji

Chociaż bilety na listopadowy mecz z Belgią nie zostały jeszcze wydrukowane, szans na kupienie wejściówek już nie ma!

Szaleństwem można nazwać zainteresowanie, jakie towarzyszy eliminacyjnemu spotkaniu Euro 2008 Polska - Belgia. Chociaż mecz zostanie rozegrany na Stadionie Śląskim dopiero za miesiąc z okładem - 17 listopada 2007 roku - a bilety nań nie zostały jeszcze wydrukowane, to tak naprawdę „zwykły” Kowalski szans na kupienie biletu praktycznie już nie ma!

- Takiego zainteresowania meczem reprezentacji Polski nie pamiętam. A pracuję już tutaj prawie 20 lat! - mówi pani Irena Wachowiak, główna księgowa Śl. ZPN. - Przeżywamy u nas w biurach prawdziwe piekło, telefony z pytaniem o wejściówki nie milkną. Niestety, ze stuprocentową pewnością możemy stwierdzić, że biletów nie starczy dla wszystkich chętnych, że sprzedalibyśmy ich dwa razy tyle.

Dla wspomnianego Kowalskiego sprzedaż biletów na Belgię odbywała się za pośrednictwem internetu, na stronie kupbilet.pl. Szkopuł w tym, że stronę uruchomiono w czwartek po południu, 4 października, a już trzy dni później było po „zabawie”. - W ciągu trzech dni sprzedaliśmy 18 tysięcy biletów, na 16 sektorów, a gdy wchodziłam w poniedziałek na tę stronę, to było wolnych tylko kilka najdroższych miejsc - dodaje pani Irena Wachowiak.

Pozostałe bilety - pojemność Stadionu Śląskiego to prawie 46 tys. krzesełek - zostaną rozprowadzone w sprzedaży tzw. zbiorowej. Na przykład za pośrednictwem zakładów pracy lub okręgowych związków, które zawsze otrzymują specjalną pulę dla ludzi zawodowo lub społecznie parających się piłką. Również PZPN miał swoją pulę dla sponsorów reprezentacji Polski, a część biletów rozprowadzać będą dwa biura podróży współpracujące od dawna z piłkarską centralą. Tak więc najprawdopodobniej bilety nie trafią w ogóle do wyznaczonych już punktów sprzedaży, a zwykły kibic może liczyć tylko na „fuks” w postaci rezygnacji z rezerwacji lub zwrotu „nadwyżek” przez biura. Wówczas ustalony zostanie dzień, w którym niesprzedane bilety trafią do stadionowych kas. Ale szanse na to są znikome.

Ceny biletów na mecz z Belgią:
40 zł, 60 zł, 100 zł, 200 zł, 250 zł, 300 zł
Cholera, dziś już 11.10 - kończy się pierwotna rezerwacja. Mam nadzieję jednak że rzeczywiście utrzymają ważnośc biletów do piątku i zdążą poukładać sobie te faktury. Ja posłałem od razu w piątek, ale pomyliłem tekst w tytule - nie użyłem loginu a za to sam numer. Nadal nie ma potwierdzenia.
to są chyba jakieś jaja :shock:
przecież na stronie Stadionu i pzpnu pisze, że reszta biletów ( czyli większość swoją drogą!)
ma być w sprzedaży u nas na śląsku od 5 listopada,
nie ma żadnej mowy o tym, że są to bilety tylko dla podmiotów prawnych i uprzywilejowanych!

czy ktoś może dzwonił w tej sprawie do śl. zpnu i ma jakieś informacje?

Di Pablo

Post autor: Di Pablo » 11.10.2007, 17:58

@up

jestem przekonany ze bilety beda jeszcze rozprowadzane na slasku w zzpnach, niemozliwe jest zeby nagle 30 tys wejsciowek rozeszlo sie do sponsor etc...

@topic

mam juz potwierdzenie :) oczekuje teraz na przesylke :)
[link]

JSC

Post autor: JSC » 11.10.2007, 19:06

No wlasnie, sorki ze wyskakuje teraz z takim pytaniem, nie czytalem tematu wstecz. Kiedy najpozniej bedzie mozna kupić bilet i gdzie (najlepiej w okolicach Śląska) zeby nie placić wielokrotności wartości tegoż biletu ?

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 11.10.2007, 19:31

Bilety na mecz el. ME 2008 Polska - Belgia

Polski Związek Piłki Nożnej informuje, iż w prowadzonej od 5 października sprzedaży internetowej oraz w systemie zamówień zbiorowych przyjmowanych od 8 października wszystkie bilety na mecz Polska-Belgia na Stadionie Śląskim w dn. 17 listopada 2007 r. zostały zarezerwowane.

W przypadku ewentualnych zwrotów lub rezygnacji z zamówionych biletów sprzedaż będzie wznowiona po 6 listopada, o czym poinformujemy w specjalnym komunikacie.
niech oni ku*** jaj nie robią..skoro na kupbilet.pl poszło 18 tysięcy wejściówek to nie wierzę, że pozostałe 30 tysi zamówiły firmy..mam nadzieję, że bilety będą w OZPN-ach...choć znając dziadków z Miodowej to wcale bym się nie zdziwił jakby takiego wała wyjebali kibicom
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..

Jose Perez

Post autor: Jose Perez » 11.10.2007, 19:57

PZPN zrobil kibicow w chooya

gdzie 29 tys biletów gdzie? zjebusy

Ja bilet mam ale ten system to jest kunwa zart !

TYLKO DYSKOBOLIA

Post autor: TYLKO DYSKOBOLIA » 12.10.2007, 08:40

czupakabra pisze:Witam panowie, u mnie tez wlasnie dzis zaplacone na wszytskich kontach, moze z tym 39 sektorem nie bedzie tak zle i nogi moze jednak beda bolaly. Nas bedzie 14, slyszalem ze ze Świdnika 25 osob. Oby bylo ok. mysle ze wysylka biletow to na jakis tydzien przed meczem chociaz wedlug mnie lepiej by bylo jakby na poczatku listopada zaczeli wysylac. aga i jak ktos bardziej obczajony w temacie to mam to dajcie info czy bedzie jakakolwiek mozliwosc zakupu biletow w ZPN tych co byly w komunikacie??? PzDr
my tez pojawimy sie na 39 tylko dokladna liczba do konca nie jest mi znana,bo niektorzy musieli juz brac bilety za setke albo i dwie...
w kazdym razie moze jednak nogi beda bolec od stania ;)

ps.ma ktos bilet na upchniecie na ta 39??
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007

nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów

czupakabra

Post autor: czupakabra » 12.10.2007, 10:26

Na stronie PZPN-u nie ma juz sposobow sprzadazy biletow tylko taka notka. wiec Ci co nie maja biletow to raczej kaplica;/

Bilety na mecz el. ME 2008 Polska - Belgia

Polski Związek Piłki Nożnej informuje, iż w prowadzonej od 5 października sprzedaży internetowej oraz w systemie zamówień zbiorowych przyjmowanych od 8 października wszystkie bilety na mecz Polska-Belgia na Stadionie Śląskim w dn. 17 listopada 2007 r. zostały zarezerwowane.

W przypadku ewentualnych zwrotów lub rezygnacji z zamówionych biletów sprzedaż będzie wznowiona po 6 listopada, o czym poinformujemy w specjalnym komunikacie.

Jakby mial ktos na odsprzedaz 2 miejscowki do 39 kolo siebie to na priv.

T.'06

Post autor: T.'06 » 12.10.2007, 13:06

Dostałem info 2 dni temu, że ziomek ma już dla mnie bilet 8)
Tylko teraz sam już nie wiem czy go ma w sensie że ten bilet już do niego dotarł czy są zaklepane i trzeba czekać na przesyłke...
[link] 8)

dynek

Post autor: dynek » 12.10.2007, 13:29

Cholera walnalem sie w tytule przelewu. Zamiast 'O' dalem '0' :(
Ale skoro to tak dlugo trwa to zapewne ksieguja to recznie wiec na poczatku jest jeszcze moj nick. W sumie to on sam powinien juz wystarczyc bo w systemie nie ma dwoch takich samych loginow.Mam jeszcze niezaksiegowane choc przelalem kase we wtorek. Troche sie martwie ale jestem optymista.

penetrator

Post autor: penetrator » 12.10.2007, 14:40

nie martw sie ja kase wpłaciłem na poczcie w sobote i dopiero wczoraj mi zaksięgowali

Di Pablo

Post autor: Di Pablo » 12.10.2007, 16:10

dynek pisze:Cholera walnalem sie w tytule przelewu. Zamiast 'O' dalem '0' :(
Ale skoro to tak dlugo trwa to zapewne ksieguja to recznie wiec na poczatku jest jeszcze moj nick. W sumie to on sam powinien juz wystarczyc bo w systemie nie ma dwoch takich samych loginow.Mam jeszcze niezaksiegowane choc przelalem kase we wtorek. Troche sie martwie ale jestem optymista.
dla swietego spokoju na twoim miejscu bym tam jednak zadzwonil, choc pewnie tak jak mowisz oni robia to recznie wiec nie powinno byc problemow, a co do tytulu to muszisz wpisac nr rezerwacji bo przeciez oni nietylko sprzedaja bilety na ten mecz
[link]

Barto

Post autor: Barto » 12.10.2007, 16:14

Zamówienia zbiorowe na wejściówki na szlagierowy mecz polskiej reprezentacji miały być przyjmowane od najbliższego poniedziałku. Okazuje się jednak, że tych biletów już... nie ma. - To granda! - grzmią kibice. O sprawie zawiadomił nas na Alert24.pl internauta o nicku "gutek". - Nastąpiła pewna niezręczność - przyznaje Rudolf Bugdoł, prezes Śląskiego Związku Piłki Nożnej.
Mecz Polaków z Belgami odbędzie się 17 listopada na Stadionie Śląskim. Spotkanie może zadecydować o awansie naszej reprezentacji do finałów Euro 2008 i dlatego cieszy się olbrzymim zainteresowaniem kibiców. - To jakiś fenomen. Długo pracuję w futbolu, ale podobnej sytuacji nie pamiętam. Zwykle martwiliśmy się o to, czy sprzedamy przynajmniej 50 proc. biletów - przyznaje Bugdoł. Pierwsza pula biletów, którą sprzedawano przez internet, rozeszła się w ciągu kilku dni. Następny etap, czyli przyjmowanie zamówień zbiorowych oraz sprzedaż w określonych punktach - zgodnie z komunikatem PZPN-u - miała rozpocząć się w najbliższy poniedziałek. - Rzeczywiście, taka była treść komunikatu. Jednak już pod koniec września napór na nas w sprawie biletów był olbrzymi - niczym innym się nie zajmowaliśmy. Przyjęliśmy zamówienia na 12 tys. wejściówek, które mieliśmy do dyspozycji - mówi Bugdoł.

Decyzja władz Śl.ZPN-u oburzyła część kibiców, którzy z wysłaniem zamówienia czekali do poniedziałku. - Zgodnie z wcześniejszym zapisem na stronie internetowej PZPN-u zamówienia otrzymane przed 15 października powinny być anulowane! Wydaje mi się, że jest to trochę nie w porządku wobec kibiców, którzy jeżdżą na każdy mecz reprezentacji, a tego najważniejszego nie będą mogli zobaczyć przez jakiś szwindel - denerwuje się Michał Gącarz. Nasz Czytelnik zauważył, że na stronie PZPN-u niedawno dokonano... zmiany treści komunikatu o sprzedaży biletów i według obecnej wersji zamówienia można było składać już od 8 października.

Bugdoł: - Rzeczywiście nastąpiła pewna niezręczność. Ale co ja zrobię? Proszę uwzględnić presję, jaka na nas ciążyła.

Prezes Śl.ZPN-u obiecuje, że postara się zdobyć dodatkowe bilety z puli, która obecnie pozostaje w dyspozycji PZPN-u. - Poza tym doświadczenie wskazuje na to, że nie wszystkie zamówienia zostaną zrealizowane. Jeżeli tym razem też tak się stanie, to bilety trafią jeszcze do sprzedaży detalicznej - twierdzi.

Źródło: Alert24.pl

"Ludzie chcieli zebym zaczął rozrzucać związkowe pieniądze przez okno swojego biura, presja byla ogromna, co mialem zrobic?..." -ODPOWIEDNI KOMENTARZ DO CAŁEGO TEGO GÓWNA !!
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 12.10.2007, 16:25

ku***,ku***,ku***..tylko to się ciśnie na usta...dlaczego na mecz nie mogą iść normalni kibice tylko kolesiostwo PZPN-u??

a ja się łudziłem, że kupie bilet w OZPN-ie...
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..

Jose Perez

Post autor: Jose Perez » 12.10.2007, 16:45

Rozwiazac ten j***** PZPN teraz Ku..wa !!!!!!! Same sprzedawczykowie ku..wy i zlodzieje oszusci !!!!!!

Listek jak to czytasz Chamie, zrob ta grzecznosc wszystkim kibicom i podaj sie do dymisji !!

TAZZ_STILON

Post autor: TAZZ_STILON » 12.10.2007, 16:50

czy jest mozliwosc zeby jakos telefonicznie zamowic bilety w OZPNach na Slasku i w dniu meczu je odebrac?

Jose Perez

Post autor: Jose Perez » 12.10.2007, 16:54

TAZZ_STILON pisze:czy jest mozliwosc zeby jakos telefonicznie zamowic bilety w OZPNach na Slasku i w dniu meczu je odebrac?
stary nie wiem czy dostaniesz jeszcze jakies

[link]

JokoBoy

Post autor: JokoBoy » 12.10.2007, 17:42

Wysłałem pocztą w poniedziałek i dzis mam juz status zapłacone na kupbilet.
Jadymyyy....
EAST SIDE CITY

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 12.10.2007, 18:17

Barto pisze:"Ludzie chcieli zebym zaczął rozrzucać związkowe pieniądze przez okno swojego biura, presja byla ogromna, co mialem zrobic?..."
ot co!

po meczu oburzenie nam minie - do kolejnej (!!!) aferki przez pzpn-owskich skurwysynow serwowanej. i tak wkolo macieju.
j****

Bob Budowniczy

Post autor: Bob Budowniczy » 12.10.2007, 23:17

wlasnie przyslo mi potwierdzenie ze pieniadze wplynely :!: pozdro

donkey

Post autor: donkey » 13.10.2007, 00:27

mam bilety na sektor 1 do odstąpienia.jak są chętni to priv.

Napoleon

Post autor: Napoleon » 13.10.2007, 10:35

spr donkey priv

ODPOWIEDZ