Siemanko mialem juz rozne porabane wpisy i pomysly w przeszlosci ale ogarnalem juz faze leki dzialaja :D heh wiem ze pewnie zleci sie masa hejterow i moze dwie lub czy osoby ktore potraktuja temat powaznie...
Sluchajcie chce cos zrobic z wolnym czasie cos odbiegajacego od standardowego zycia...
Ogolnie mam czajnik pelen pomyslow tylko no wlasnie niewiem czy dobre to raz a dwa chcialbym to jakos uporzadkowac...
Nie chce robic lipy kibicom tylko zrobic cos z pazurem cos co poprawi humor zainteresuje i bedzie sie fajnie czytac i przegladac szczerze chce cos robic z pasji cos co nada zyciu wiekszego kolorytu...
Jesli ktos bylby zainteresowany moze dolaczyc do tworzenia aktywnego...
Szukam pomyslow ktore beda bardziej laczyc niz dzielic..
Jak narazie pomysly i wyglad mam opisany w brudnopisie ale chce skonfrontowac z wami waszymi radami i pomyslami...
Siema szukam pomyslow i rad na ciekawego bloga...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Siema szukam pomyslow i rad na ciekawego bloga...
Wrzucaj na bloga papiery z kryminału i wydawaj certyfikaty kto jest gitem, a kto frajerem