kumi chciał się dojebać do Widzewa a pocisnął po swoich ziomkach z Poznania hahahaha.Nie ma dnia żeby się nie ośmieszył.czehulov pisze: 28.07.2022, 14:20 To źle pamiętasz:
https://im.ge/i/295805576-1515934518820 ... 4-n.FjIpu6
https://im.ge/i/296043809-5901062227679 ... 2-n.FjIJ8K
Europejskie Puchary -2022/2023 !!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Europejskie Puchary -2022/2023 !!
Pogoń skroiła flagę Brondby, wywieszona do góry kołami na gnieździe Portowców ;)
Kolejny świetny wyjazd Portowców! Jak narazie najlepsza ekipa z wszystkich naszych przedstawicieli.
-
le_suiveur
Przecież oni mieli bliski wyjazd jak na europuchary, a mimo tego Lechii było tam sporo więcej. Lech w tym sezonie to same egzotyczne wyjazdy, które zaliczy wąska grupa(POL) pisze: 28.07.2022, 20:20 Kolejny świetny wyjazd Portowców! Jak narazie najlepsza ekipa z wszystkich naszych przedstawicieli.
le_suiveur pisze: 28.07.2022, 21:05Przecież oni mieli bliski wyjazd jak na europuchary, a mimo tego Lechii było tam sporo więcej. Lech w tym sezonie to same egzotyczne wyjazdy, które zaliczy wąska grupa(POL) pisze: 28.07.2022, 20:20 Kolejny świetny wyjazd Portowców! Jak narazie najlepsza ekipa z wszystkich naszych przedstawicieli.
Sporo więcej??? Porównaj sobie sektory, poza tym Lechia też nie miała daleko..
-
le_suiveur
Lechii 1600, sporo dalej mieli niż Pogon, której dziś był 1000
-
TadzioNorek
Coś tam się dzieje na sektorze Pogonii
O czym Ty piszesz ,Rapid to jak by nie było solidna ekipa kibicowska(przynajmniej tak się wydawało) ,ich dzisiejsza liczba w Gdańsku to porażka ,ilu ich tam było góra 300 osób ,jak na odległość i zasobność portfela to dla mnie wielkie rozczarowanie . Pogoń klasa europejska ,do tego z oprawą .PS.futafon z uefa wydrukował dzisiaj wynik przeciwko Lechii !!Alan1248 pisze: 28.07.2022, 21:06le_suiveur pisze: 28.07.2022, 21:05Przecież oni mieli bliski wyjazd jak na europuchary, a mimo tego Lechii było tam sporo więcej. Lech w tym sezonie to same egzotyczne wyjazdy, które zaliczy wąska grupa(POL) pisze: 28.07.2022, 20:20 Kolejny świetny wyjazd Portowców! Jak narazie najlepsza ekipa z wszystkich naszych przedstawicieli.
Sporo więcej??? Porównaj sobie sektory, poza tym Lechia też nie miała daleko..
Lechii i Pogoni szkoda w c***.. jedni i drudzy dobre liczby wyjazdowe, jedni i drudzy skroili po fladze przeciwnikom, Pogoń dodatkowo aktywna na mieście dzień przed meczem kilku dunczyków KO. Pozostaje trzymać kciuki za Lecha i Raków
Brøndbyernes IF - Pogoń Szczecin , 28.07.2022
https://www.youtube.com/watch?v=Jlqhjwu5Y4k
https://www.youtube.com/watch?v=eJVFAryU2Eo
https://www.youtube.com/watch?v=md_Szi0j7Hc

https://www.youtube.com/watch?v=Jlqhjwu5Y4k
https://www.youtube.com/watch?v=eJVFAryU2Eo
https://www.youtube.com/watch?v=md_Szi0j7Hc

awantura przeniosła się pod stadion
Lechia Gdańsk - SK Rapid Wiedeń , 28.07.2022
https://www.youtube.com/watch?v=EvjfuKLoWJ0
https://www.youtube.com/watch?v=e4TVw3cxtbQ

https://www.youtube.com/watch?v=EvjfuKLoWJ0
https://www.youtube.com/watch?v=e4TVw3cxtbQ

http://www.youtube.com/watch?v=WRgelOS1BA0
-
PolowaPolski
Pogoń godna prezentacja polskiej sceny, oby bez przypałów!
Broandby atakuje pod stadionem Pogoń, jednak Portowcy odpierają atak i przeganiają duńczyków
-
K.net-Powrót Króla
Szkoda,że ten płot nie był tak skonstruowany jak w Gliwicach ,kiedy to Górnik palił flagi Piasta ,bo mogło by być na prawdę ciekawie ;)
WODA NIEGAZOWANA 
-
ZielonyHulk
Przeganiają to za łagodne określenie ;), Portowcy przebiegli się pod Duńczykach;).Alan1248 pisze: 29.07.2022, 00:02 Broandby atakuje pod stadionem Pogoń, jednak Portowcy odpierają atak i przeganiają duńczyków
Pozwolisz, że wytłumaczę :) Duńczycy są społeczeństwem dość zamożnym. Dzięki temu przeciętny duński Seba lub Janusz z okolic Kopenhagi (lub z innego miejsca w kraju ) może iść na mecz ze swoją kariną i się najebać na stadionie drogimi browarami. U nas niestety ludzie nie są aż tak bogaci ale dzięki temu na stadionie nie ma aż tylu najebusów (no może na kadrze ). Zresztą Duńczycy wcale nie są wyjątkiem i podobnie prezentuje się również publika w Niemczech i Wielkiej Brytanii, także na meczach za granicą. :DFlorianT pisze: 28.07.2022, 23:47 Ilość wycia i gwizdów niby :ogarniętego' brøndby miażdży. U nas nawet najebane i sponiewierane janki nie gwiżdżą, tylko momentalnie klaszczą i robią sobie sweet focie z dobrej awantury. To który coś tam pier.dolił jak to nasza sceną się zjebała w porównaniu do 'gangusów' z zachodu i Skandynawii?
-
ZielonyHulk
Tak jedziesz po Duńczykach i nie wiesz ze z rywalem Portowców jedna ekipa z północnej Polski ma bardzo dobre kontakty i dużo osób od nich spotkasz na ich meczach ;)? Nawet na pierwszym meczu byli ;).FlorianT pisze: 29.07.2022, 00:30Dlatego też, osobiście uważam, że zgody z tymi kiepami z zachodu czy północy nie mają najmniejszego sensu. Finalnie będzie tak, że Polak będzie się bił, a frajer z zachodu spie.rdoli. Opis w necie oczywiście diametralnie różny od rzeczywistości. Dotyczy to również Waszej holenderskiej zgody. Dobrych lat temu miałem okazję być służbowo na Litwie i widziałem jakie menelstwo zjechało się z Hagi na mecz ichniej drużyny i jakie dobre chłopaki były z Legii. Ogólnie żenua, ale nie moja piaskownica i nie moje zabawki. P.S. Pogoń też się wkrótce przejedzie na 'braciach' z geyenoordu i tych enerdowcach co zaledwie kilka lat temu krzyczeli na demonstracjach fdp 'polnische schweine raus'.(L)Warsaw pisze: 29.07.2022, 00:09Pozwolisz, że wytłumaczę :) Duńczycy są społeczeństwem dość zamożnym. Dzięki temu przeciętny duński Seba lub Janusz z okolic Kopenhagi (lub z innego miejsca w kraju ) może iść na mecz ze swoją kariną i się najebać na stadionie drogimi browarami. U nas niestety ludzie nie są aż tak bogaci ale dzięki temu na stadionie nie ma aż tylu najebusów (no może na kadrze ). Zresztą Duńczycy wcale nie są wyjątkiem i podobnie prezentuje się również publika w Niemczech i Wielkiej Brytanii, także na meczach za granicą. :DFlorianT pisze: 28.07.2022, 23:47 Ilość wycia i gwizdów niby :ogarniętego' brøndby miażdży. U nas nawet najebane i sponiewierane janki nie gwiżdżą, tylko momentalnie klaszczą i robią sobie sweet focie z dobrej awantury. To który coś tam pier.dolił jak to nasza sceną się zjebała w porównaniu do 'gangusów' z zachodu i Skandynawii?
-
DennisWise
Idź na torwar do sklepiku abj i spytaj właścicieli czy mieli styczność z alkoholem podczas wyjazdu na meczu zagranicznym albo czy widzieli jakiegokolwiek kibica Legii który miał styczność z alkoholem.(L)Warsaw pisze: 29.07.2022, 00:09Pozwolisz, że wytłumaczę :) Duńczycy są społeczeństwem dość zamożnym. Dzięki temu przeciętny duński Seba lub Janusz z okolic Kopenhagi (lub z innego miejsca w kraju ) może iść na mecz ze swoją kariną i się najebać na stadionie drogimi browarami. U nas niestety ludzie nie są aż tak bogaci ale dzięki temu na stadionie nie ma aż tylu najebusów (no może na kadrze ). Zresztą Duńczycy wcale nie są wyjątkiem i podobnie prezentuje się również publika w Niemczech i Wielkiej Brytanii, także na meczach za granicą. :DFlorianT pisze: 28.07.2022, 23:47 Ilość wycia i gwizdów niby :ogarniętego' brøndby miażdży. U nas nawet najebane i sponiewierane janki nie gwiżdżą, tylko momentalnie klaszczą i robią sobie sweet focie z dobrej awantury. To który coś tam pier.dolił jak to nasza sceną się zjebała w porównaniu do 'gangusów' z zachodu i Skandynawii?
https://twitter.com/HooligansTV_eu/stat ... 6808851456kojotsonqwe pisze: 29.07.2022, 01:50Duńczycy mówią, że Pogoń dostaje po głowie.ZielonyHulk pisze: 29.07.2022, 00:09Przeganiają to za łagodne określenie ;), Portowcy przebiegli się pod Duńczykach;).Alan1248 pisze: 29.07.2022, 00:02 Broandby atakuje pod stadionem Pogoń, jednak Portowcy odpierają atak i przeganiają duńczyków

-
AvocadoGang
witam czy chuligani Gryfa Słupsk którzy byli wczoraj na meczu potwierdzają entuzjazm Duńczyków co do ich wygranego starcia po meczu czy maja troszkę chłodniejsze spojrzenie na ten temat
-
baltyckiporter
Zajebisty wyjazd. Hansa Rostock dzięki za pomoc!
Faktem jest ogromny postęp Pogoni w ostatnich latach, na wielu płaszczyznach. Tegoroczne europejskie puchary tylko to potwierdziły.
Wartości to podstawa
-
szwadron97
Ja tam ruskow i niemcow nie lubie od podstawowki jak cos dowiedzialem o naszej historii wiec jak mozna z nimi wogole przyjazniche?TORCIDA_GÔRNIK pisze: 28.07.2022, 15:27 czyli ludzie maja zrywwać kontakty przyjaźnie i interesy bo tobie powiedzieli w telewizji ze teraz rusek to twój największy wróg i masz nienawidzić?? Komedia
Bzdura.patrickpbt pisze: 28.07.2022, 00:27 Bo CSKA chyba poparło putinowskich patriotów z literami Z i V... Z reszta wiekszosc srodowiska u nich to przydupasy systemu Putina i pamietam, jak kiedys ladnie wydymali Ukraincow, jak zaczela sie wojna w 2014 roku.
Nie został zerwany i nie zostanie zerwany. Jedynie na czas wojny zostały wstrzymane pozdrowienia, ale wspieranie się na meczach, kontakty i układ dalej są. I wyjebane mamy na zdanie jakiś pajacyków czy lewackich śmieci wpatrzonych w tvn.Jaśnie chamstwo pisze: 28.07.2022, 14:52 To ten układ Widzewa z Cska nie został zerwany? I na meczach Widzewa wciąż leci pozdrawianie moskali? Coś mi się gdzieś obiło, że doszło do zerwania, ale nie siedzę w temacie, więc mogę się mylić.
-
Janusz Bąk
ZielonyHulk pisze: 29.07.2022, 00:34Tak jedziesz po Duńczykach i nie wiesz ze z rywalem Portowców jedna ekipa z północnej Polski ma bardzo dobre kontakty i dużo osób od nich spotkasz na ich meczach ;)? Nawet na pierwszym meczu byli ;).FlorianT pisze: 29.07.2022, 00:30Dlatego też, osobiście uważam, że zgody z tymi kiepami z zachodu czy północy nie mają najmniejszego sensu. Finalnie będzie tak, że Polak będzie się bił, a frajer z zachodu spie.rdoli. Opis w necie oczywiście diametralnie różny od rzeczywistości. Dotyczy to również Waszej holenderskiej zgody. Dobrych lat temu miałem okazję być służbowo na Litwie i widziałem jakie menelstwo zjechało się z Hagi na mecz ichniej drużyny i jakie dobre chłopaki były z Legii. Ogólnie żenua, ale nie moja piaskownica i nie moje zabawki. P.S. Pogoń też się wkrótce przejedzie na 'braciach' z geyenoordu i tych enerdowcach co zaledwie kilka lat temu krzyczeli na demonstracjach fdp 'polnische schweine raus'.(L)Warsaw pisze: 29.07.2022, 00:09
Pozwolisz, że wytłumaczę :) Duńczycy są społeczeństwem dość zamożnym. Dzięki temu przeciętny duński Seba lub Janusz z okolic Kopenhagi (lub z innego miejsca w kraju ) może iść na mecz ze swoją kariną i się najebać na stadionie drogimi browarami. U nas niestety ludzie nie są aż tak bogaci ale dzięki temu na stadionie nie ma aż tylu najebusów (no może na kadrze ). Zresztą Duńczycy wcale nie są wyjątkiem i podobnie prezentuje się również publika w Niemczech i Wielkiej Brytanii, także na meczach za granicą. :D
Mówisz o Gryfie Słupsk. Byli w Szczecinie. Na turnieju brondby też
Do tego pajaca wyżej Brondby obija Pogoń, kroi z flagi, wieczór przed meczem w Szczecinie urzęduje na mieście, robi co chce i gania Pogoń, wyprasza psów ze swojego sektora i przeprowadza parę innych kibolskich akcji. Podsumowując Brondby się zajebiście pokazało nie to co ta Pogoń.
a teraz spierdalaj jeden z drugim na facebooka popatrzeć na filmiki.
a teraz spierdalaj jeden z drugim na facebooka popatrzeć na filmiki.
Szacunek dla Pogoni za wygonienie psow z sektora i walkę z Beoendby i szacunek tez dla Lecha i Spartaka za walkę pod stadionem
-
przeciętne IQ
Widzew ma wyjebane w zdanie pajacyków czy lewackich śmieci wpatrzonych w tvn i nikt im nie będzie mówił co mają robić ale na wszelki wypadek wstrzymali pozdrowienia.Pique pisze: 29.07.2022, 10:23 Nie został zerwany i nie zostanie zerwany. Jedynie na czas wojny zostały wstrzymane pozdrowienia, ale wspieranie się na meczach, kontakty i układ dalej są. I wyjebane mamy na zdanie jakiś pajacyków czy lewackich śmieci wpatrzonych w tvn.
A ukraincy nie spierwali na Polakow ? Niemcy nie spierwali? Szwedzi nie spierwali? dunczycy nie spiewali? Czesi nie spiewali? ku*** ludzie przestancie wpierdalać Polityke do ukladow czy prywatnych kontaktów poszczególnych ekip z zagranicy , bo waszym tokiem rozumowania to zadna Polska ekipa nie powinna miec relacji miedzynarodowych bo kiedys bylismy obrazania w tamtym kraju ...Witalski pisze: 29.07.2022, 11:16Ok możesz wyrazić swoje zdanie ale trochę lipa pisać takie rzeczy mając układ z ruską ekipą.Ruskie to czasem nie krzyczeli nie raz nie dwa ''polska ku***'???Już chyba lepiej trzymać z Holendrami niż Ruskimi.A Niemcy to inna kwestia bo będąc w Szczecinie 2 albo 3 razy to zauważyłem że tam Niemców to bardzo lubią,teren przygraniczny więc szczecinianie jeżdża na zakupy do niemieckich marketów a Niemcy korzystają z różnych usług w Szczecinie.FlorianT pisze: 29.07.2022, 00:30Dlatego też, osobiście uważam, że zgody z tymi kiepami z zachodu czy północy nie mają najmniejszego sensu. Finalnie będzie tak, że Polak będzie się bił, a frajer z zachodu spie.rdoli. Opis w necie oczywiście diametralnie różny od rzeczywistości. Dotyczy to również Waszej holenderskiej zgody. Dobrych lat temu miałem okazję być służbowo na Litwie i widziałem jakie menelstwo zjechało się z Hagi na mecz ichniej drużyny i jakie dobre chłopaki były z Legii. Ogólnie żenua, ale nie moja piaskownica i nie moje zabawki. P.S. Pogoń też się wkrótce przejedzie na 'braciach' z geyenoordu i tych enerdowcach co zaledwie kilka lat temu krzyczeli na demonstracjach fdp 'polnische schweine raus'.
A zarzucając że ktoś się przejedzie to zachód to trochę inny model kibicowania.Tam przede wszystkim liczy się ruch ultras a nie leśne przygody i zawodnicy z fight clubów.
Ktoś pisał brawo Pogoń i Lech ale trzeba też napisać brawo Brondby i Batumi za to że się postawili i coś próbowali wykręcić przeciwko mocnym ekipom.Mało kto się porywa na polskie ekipy.
Nie jeden już pisał, że Lech jedzie na kibicowską pustynię, a tu miłe zaskoczenie. Batumi wraz z Tibilisi to topka jeżeli chodzi o gruzińską scenę. Plus dla Lecha, że pojechał mocnym składem i dla Dinama, które mimo sromotnej porażki w Poznaniu tłumnie przyszło na stadion, cieszy oko młyn gospodarzy, który prezentował się lepiej niż Craxy na spotkaniach u siebie ;)Witalski pisze: 29.07.2022, 11:16Ok możesz wyrazić swoje zdanie ale trochę lipa pisać takie rzeczy mając układ z ruską ekipą.Ruskie to czasem nie krzyczeli nie raz nie dwa ''polska ku***'???Już chyba lepiej trzymać z Holendrami niż Ruskimi.A Niemcy to inna kwestia bo będąc w Szczecinie 2 albo 3 razy to zauważyłem że tam Niemców to bardzo lubią,teren przygraniczny więc szczecinianie jeżdża na zakupy do niemieckich marketów a Niemcy korzystają z różnych usług w Szczecinie.FlorianT pisze: 29.07.2022, 00:30Dlatego też, osobiście uważam, że zgody z tymi kiepami z zachodu czy północy nie mają najmniejszego sensu. Finalnie będzie tak, że Polak będzie się bił, a frajer z zachodu spie.rdoli. Opis w necie oczywiście diametralnie różny od rzeczywistości. Dotyczy to również Waszej holenderskiej zgody. Dobrych lat temu miałem okazję być służbowo na Litwie i widziałem jakie menelstwo zjechało się z Hagi na mecz ichniej drużyny i jakie dobre chłopaki były z Legii. Ogólnie żenua, ale nie moja piaskownica i nie moje zabawki. P.S. Pogoń też się wkrótce przejedzie na 'braciach' z geyenoordu i tych enerdowcach co zaledwie kilka lat temu krzyczeli na demonstracjach fdp 'polnische schweine raus'.
A zarzucając że ktoś się przejedzie to zachód to trochę inny model kibicowania.Tam przede wszystkim liczy się ruch ultras a nie leśne przygody i zawodnicy z fight clubów.
Ktoś pisał brawo Pogoń i Lech ale trzeba też napisać brawo Brondby i Batumi za to że się postawili i coś próbowali wykręcić przeciwko mocnym ekipom.Mało kto się porywa na polskie ekipy.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Jedyne co mi przychodzi na mysl to krzyki polska ku*** ukraincow bodajze z dynamo podczas przekopywania legionisty. Pozniej wypuscili jakis smieszny film z przeprosinami czy h** wie o co im tam chodzilo.Witalski pisze: 29.07.2022, 11:16Ok możesz wyrazić swoje zdanie ale trochę lipa pisać takie rzeczy mając układ z ruską ekipą.Ruskie to czasem nie krzyczeli nie raz nie dwa ''polska ku***'???Już chyba lepiej trzymać z Holendrami niż Ruskimi.A Niemcy to inna kwestia bo będąc w Szczecinie 2 albo 3 razy to zauważyłem że tam Niemców to bardzo lubią,teren przygraniczny więc szczecinianie jeżdża na zakupy do niemieckich marketów a Niemcy korzystają z różnych usług w Szczecinie.FlorianT pisze: 29.07.2022, 00:30Dlatego też, osobiście uważam, że zgody z tymi kiepami z zachodu czy północy nie mają najmniejszego sensu. Finalnie będzie tak, że Polak będzie się bił, a frajer z zachodu spie.rdoli. Opis w necie oczywiście diametralnie różny od rzeczywistości. Dotyczy to również Waszej holenderskiej zgody. Dobrych lat temu miałem okazję być służbowo na Litwie i widziałem jakie menelstwo zjechało się z Hagi na mecz ichniej drużyny i jakie dobre chłopaki były z Legii. Ogólnie żenua, ale nie moja piaskownica i nie moje zabawki. P.S. Pogoń też się wkrótce przejedzie na 'braciach' z geyenoordu i tych enerdowcach co zaledwie kilka lat temu krzyczeli na demonstracjach fdp 'polnische schweine raus'.
-
Königshütte
Ale się spłakał przydupas społeczniaka stanowskiego.
Bandycki Batory
Zjeb podsyla linki z jakiegos pudelka. Nie zdziwilbym sie gdyby pracowal dla tego szmatlawca i nabijal se wyswietlenia.
Witalski o jakich niepochlebnych haslach piszesz dokladnie? Masz na mysli oczywiscie wykrzykiwanych przez kibicow a nie jakis starych komuchow? Zarzuc jakims linkiem.
Witalski o jakich niepochlebnych haslach piszesz dokladnie? Masz na mysli oczywiscie wykrzykiwanych przez kibicow a nie jakis starych komuchow? Zarzuc jakims linkiem.
Przecież Euro we Francji jak było to Ruskie robili graffiti antypolskie i Feduk nawet nawijał cisnął w swoich kawałkach .Oden2 pisze: 29.07.2022, 15:15 Zjeb podsyla linki z jakiegos pudelka. Nie zdziwilbym sie gdyby pracowal dla tego szmatlawca i nabijal se wyswietlenia.
Kawałek Tour de France.
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comme ... I,w400.jpg
Zwiad.