Wydziaraj sobie jeszcze jedną swastykę, wtedy to już będziesz całkiem groźny.PolicjaGórnikNoga pisze: 06.07.2022, 22:34PatrzęObserwator1946 pisze: 06.07.2022, 22:19 Chłopie jeżeli to jesteś Ty o kim pisza tutaj. Nie byłeś anonimowa osoba, akceptowales tak dużo. Czemu dopiero od jakiegoś czasu to wyciągasz?
Chłopie wcześniej nie wiedziałeś i tym? Wiedziałeś. Akceptowales jął wielu innym w dużych ekipach? Akceptowales. Co chcesz udowodnić teraz? Jak już Ciebie nie ma? Ze ktoś jest koślawy? Przecież ku*** z tymi ludźmi biegałeś. Pogoni za cos? Mnie c*** interesuje za co, czy słusznie czy nie ( bardziej mnie interesują podboje na redtubie ), ale chłopie zamilcz trochę. Przecież z tymi ludźmi latałeś. Po c*** robić ekipie jakieś przypały, wyciąganie czegoś tam gdzieś. Żyj swoim nowym życiem, ale odejdź od internetu. Czy kradles? Nie ma dowodow? To nie kradles. c*** w dupe za oczernianie. Ale Ty przestań pisać na kogos z kim tyle lat wojowałes, piłeś, bratales sie, jezdzies i uważałeś zabrała.obserwuje
I widzę dina z jego komputerowymi troolllami z jego chujeeeem w gębie![]()
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
ktoś ma linka do tego mitycznego insta kaniola ?
-
Obserwator1946
Ej gity wolnościowe a te grupy to w tych czasach ba czym się pisze?
Ja p******* Wy jesteście upośledzeni w stopniu większym. Nie wszyscy ale większość tutaj to jakieś przechuje :-)
Grypsy pisza o ja p*******, internetowe gity za dużo symetrii się naoglądali. Was ku*** do wora, a wór do jeziora!
Ja p******* Wy jesteście upośledzeni w stopniu większym. Nie wszyscy ale większość tutaj to jakieś przechuje :-)
Grypsy pisza o ja p*******, internetowe gity za dużo symetrii się naoglądali. Was ku*** do wora, a wór do jeziora!
Obserwator czy uważasz że typ jest godny podania mu ręki za zbijanie piątek i trenowanie z policjantem??
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Obserwator1946
Liczę ze doczekam się odpowiedzi czemu wcześniej nie przeszkadzały jemu konfidenci, policjanci, tylko dopiero teraz jak go pogonili i ujrzało źródło dochodu :)
zaraz 16-20 letni gity z kibice net schowaja ciebie do wora
-
Obserwator1946
Oni cały czas czekają na grypsy z puchy, dojdą z psychiatryka to wrzuca skan… :)
Jebana banda z psychiatryka rozkminiaczy wolnościowych, ich trzeba leczyć na sutki i kolana bo na głowę już za późno.
Jebana banda z psychiatryka rozkminiaczy wolnościowych, ich trzeba leczyć na sutki i kolana bo na głowę już za późno.
Ten pajac Bieniu Ci napewno nie odpowie na to.Obserwator1946 pisze: 07.07.2022, 14:20 Liczę ze doczekam się odpowiedzi czemu wcześniej nie przeszkadzały jemu konfidenci, policjanci, tylko dopiero teraz jak go pogonili i ujrzało źródło dochodu :)
pierdoli ci juz styki od tych czteropaków kuflowego wariacie.
gryps juz dotarł starej grypsery po 16 20 lal z kibice net
próbuje wyobrazić sobie ile Ty już emotikonek tu zajebałeś. Masz jakiś problem skaczących kaczek, uśmieszków czy czego tam masz pod ręką? Jesteś tak pustym dzbanem tutaj że szok. W internetach załatwiasz swoje porachunki. Przykro mi że Cię rodzice tak wychwali. Stary Twój mógł się spuścić na patelnie to by placki miał...
Chociaż byś się przejebał i przeczytał moje posty. Z górnym śląskiem mam tyle wspólnego, że szwagier jest żabolem. Jak Ty to mózgu obliczyłeś 90 %?
Debil kurw_a debil mi się następny trafił. Wy macie jakieś limity na pierdolenie głupot w internecie? Więcej emotek zajeb będziesz lepszy dla swoich zblachowanych lasek. Wyobraź sobie jeden z drugim że taki Ci odpisze z uśmiechniętą buźką i sie tasuje do rana.
-
Doktor P(r)awica
Odnoszę trochę wrażenie, że pewna cześć osób na tym forum, ale ogolnie pewnie też w życiu (Facebook, prywatnie wśród znajomych) to przeżywa te rzeczy nie mniej niż typowe baby przezywają i śledzą plotki, życie gwiazd, jakiś pudelek.pl itp.
Tak jak tam maja baby swoich ulubieńców i „ulubieńców” tak i Wy śledzicie jakies tam poczynania swoich „gwiazd”. Kto gdzie był, kto co zrobił, kto gdzie coś powiedział. Jak się zachował. I tak jak baby przezywają rozstania, zdrady, narodziny dzieci i inne duperele, bo przecież „jak on mógł się tak zachować i ja zdradzić” tak i Wy przeżywacie i piszecie „jak on mógł się ich zdradzić”.
Czy to w ogóle dalej ruch kibicowski? Czy to w ogóle ma jakiś związek z ultraską itp? W sumie c***. Każdy sobie żyje jak chce wiec co się będę tu produkował. Chcecie śledzić afery w okol jakichś randomów, wasz wybór
Tak jak tam maja baby swoich ulubieńców i „ulubieńców” tak i Wy śledzicie jakies tam poczynania swoich „gwiazd”. Kto gdzie był, kto co zrobił, kto gdzie coś powiedział. Jak się zachował. I tak jak baby przezywają rozstania, zdrady, narodziny dzieci i inne duperele, bo przecież „jak on mógł się tak zachować i ja zdradzić” tak i Wy przeżywacie i piszecie „jak on mógł się ich zdradzić”.
Czy to w ogóle dalej ruch kibicowski? Czy to w ogóle ma jakiś związek z ultraską itp? W sumie c***. Każdy sobie żyje jak chce wiec co się będę tu produkował. Chcecie śledzić afery w okol jakichś randomów, wasz wybór
Bieniu czy tam PolicjaGornikNoga...
Każdy myślał że jak największą zakała tego forum ucieknie w końcu czyli dozo vel Hania to będzie trochę spokoju... Jednak nie bo trafił się jeszcze większy kretyn niż on... Czyli Ty.
Nawet Ci którzy tutaj nie sympatyzują z KSGKS mają już dość Twojego szczekania. Wiemy że boli Cię bardzo to że nie możesz już sobie biegać z pewnymi ludźmi i jedyne co robisz to szczekasz tutaj jsk pies. Wszyscy już wiemy że cała Polska się śmieje z KSGKS, że mają układy z psami, że kulawo się tłumaczą i mają kulawą ekipę. To już wiemy bo o niczym inmym moe szczekasz. Więc jeżeli tp już wiemy, twierdzisz że Mara się rozj... To udkaj już tą swoją mordę, idź rób porządek z tymi frajerami i wypi***alaj już z tego forum bo każdy ma Cię dość dzbanie. Piszesz w kółko jedno i to samo, wszyscy to woemy i wiemy jakie masz zapędy więc skoro jesteśmy już świadomy na prawdę zakończ udzielanie się tutajml. Piszę w imieniu WSZYSTKICH. Wszystko już od Cb wiemy i więcej nie chcemy.
Każdy myślał że jak największą zakała tego forum ucieknie w końcu czyli dozo vel Hania to będzie trochę spokoju... Jednak nie bo trafił się jeszcze większy kretyn niż on... Czyli Ty.
Nawet Ci którzy tutaj nie sympatyzują z KSGKS mają już dość Twojego szczekania. Wiemy że boli Cię bardzo to że nie możesz już sobie biegać z pewnymi ludźmi i jedyne co robisz to szczekasz tutaj jsk pies. Wszyscy już wiemy że cała Polska się śmieje z KSGKS, że mają układy z psami, że kulawo się tłumaczą i mają kulawą ekipę. To już wiemy bo o niczym inmym moe szczekasz. Więc jeżeli tp już wiemy, twierdzisz że Mara się rozj... To udkaj już tą swoją mordę, idź rób porządek z tymi frajerami i wypi***alaj już z tego forum bo każdy ma Cię dość dzbanie. Piszesz w kółko jedno i to samo, wszyscy to woemy i wiemy jakie masz zapędy więc skoro jesteśmy już świadomy na prawdę zakończ udzielanie się tutajml. Piszę w imieniu WSZYSTKICH. Wszystko już od Cb wiemy i więcej nie chcemy.
No nareszcie coś konkretnegoRozbity89 pisze: 08.07.2022, 08:06 Bieniu czy tam PolicjaGornikNoga...
Wasz kolega Krzysiek z Knurowa trenował w grupie zawodniczej MMA z dwoma kryminalnymi psami również w Kodokanie, a było to już ze trzynaście lat temu i lat kilka trwało. Razem z niejakim - wówczas młodzikiem - "Góralem", który później jednak z powodu swojego zachowania musiał opuścić Waszą ekipę. Nie jest to chyba nic nowego w szeregach Torcidy? :] takie zwyczaje.
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
Komisja Kibice.net
Odbijając od "przepychanek" z tym pajacem wyżej...
Kwotę 60 tysięcy złotych odszkodowania będzie musiał zapłacić Skarb Państwa na rzecz syna tragicznie zmarłego Dawida D., kibica z Knurowa, który w maju 2015 roku zginął na stadionie Concordii Knurów. Sąd Apelacyjny w Katowicach oddalił właśnie apelację pozwanego Skarbu Państwa, który domagał się, by w ogóle nie przyznano zadośćuczynienia dla syna zmarłego kibica. Zdaniem policji, podczas interwencji nie doszło do żadnych nieprawidłowości.
Tuż po tragicznym zdarzeniu, w sprawie śmierci 27-latka wszczęto dochodzenie. Sprawa toczyła się kilka miesięcy, jednak we wrześniu 2016 roku gliwicka prokuratura poinformowała, że nie dopatrzyła się tu znamion przestępstwa. Śledztwo, prowadzone pod kątem niedopełnienia obowiązków i przekroczenia uprawnień przez funkcjonariuszy oraz nieumyślnego spowodowania śmierci, zostało umorzone. Policja nie miała sobie nic do zarzucenia w tej sprawie. W trakcie badania sprawy ustalono, że policjanci działali w ramach swoich uprawnień i kompetencji. W toku śledztwa ustalono także, że zagrożone było zdrowie i życie zarówno policjantów, jak i przyjezdnych kibiców z Ruchu Radzionków. Zdaniem prokuratury użycie środków przymusu bezpośredniego było w tej sytuacji uzasadnione. Z decyzją tą nie zgodziła się rodzina zmarłego 27-latka. Do Sądu Rejonowego w Gliwicach wpłynęło zażalenie, które zostało oddalone. W kwietniu 2017 roku, decyzja o umorzeniu postępowania była już prawomocna.
Po wielkich bojach rodzinie przyznano odszkodowanie
Mimo, że śledztwo zostało umorzone, rodzina zmarłego nie pozostawiła tak całej sprawy. Nieletni syn Dawida D. pozwał śląską policję o śmierć swojego ojca. Aleks domagał się zadośćuczynienia w wysokości 300 tysięcy złotych. W toku śledztwa Sąd Okręgowy uznał, że jednak doszło do błędu, "w trakcie uzasadnionej co do zasady interwencji sił policyjnych polegającego na użyciu broni gładkolufowej niezgodnie z instrukcją producenta". Kwota zadośćuczynienia była jednak niższa, niż zabiegała o to rodzina zmarłego.
- Zasądzono od Skarbu Państwa (Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach) na rzecz powoda 60 000 zł, oddalając powództwo w pozostałym zakresie. Zasądzona kwota stanowi zadośćuczynienie za śmierć osoby bliskiej (art.417 w zw. z art. 446 par.4 k.c.). Ustalając wysokość zadośćuczynienia Sąd wziął pod uwagę, że zmarły w 60% przyczynił się do zaistnienia zdarzenia - przekazywał Tomasz Pawlik, rzecznik prasowy Sądu Okręgowego w Gliwicach.
Kwotę 60 tysięcy złotych odszkodowania będzie musiał zapłacić Skarb Państwa na rzecz syna tragicznie zmarłego Dawida D., kibica z Knurowa, który w maju 2015 roku zginął na stadionie Concordii Knurów. Sąd Apelacyjny w Katowicach oddalił właśnie apelację pozwanego Skarbu Państwa, który domagał się, by w ogóle nie przyznano zadośćuczynienia dla syna zmarłego kibica. Zdaniem policji, podczas interwencji nie doszło do żadnych nieprawidłowości.
Tuż po tragicznym zdarzeniu, w sprawie śmierci 27-latka wszczęto dochodzenie. Sprawa toczyła się kilka miesięcy, jednak we wrześniu 2016 roku gliwicka prokuratura poinformowała, że nie dopatrzyła się tu znamion przestępstwa. Śledztwo, prowadzone pod kątem niedopełnienia obowiązków i przekroczenia uprawnień przez funkcjonariuszy oraz nieumyślnego spowodowania śmierci, zostało umorzone. Policja nie miała sobie nic do zarzucenia w tej sprawie. W trakcie badania sprawy ustalono, że policjanci działali w ramach swoich uprawnień i kompetencji. W toku śledztwa ustalono także, że zagrożone było zdrowie i życie zarówno policjantów, jak i przyjezdnych kibiców z Ruchu Radzionków. Zdaniem prokuratury użycie środków przymusu bezpośredniego było w tej sytuacji uzasadnione. Z decyzją tą nie zgodziła się rodzina zmarłego 27-latka. Do Sądu Rejonowego w Gliwicach wpłynęło zażalenie, które zostało oddalone. W kwietniu 2017 roku, decyzja o umorzeniu postępowania była już prawomocna.
Po wielkich bojach rodzinie przyznano odszkodowanie
Mimo, że śledztwo zostało umorzone, rodzina zmarłego nie pozostawiła tak całej sprawy. Nieletni syn Dawida D. pozwał śląską policję o śmierć swojego ojca. Aleks domagał się zadośćuczynienia w wysokości 300 tysięcy złotych. W toku śledztwa Sąd Okręgowy uznał, że jednak doszło do błędu, "w trakcie uzasadnionej co do zasady interwencji sił policyjnych polegającego na użyciu broni gładkolufowej niezgodnie z instrukcją producenta". Kwota zadośćuczynienia była jednak niższa, niż zabiegała o to rodzina zmarłego.
- Zasądzono od Skarbu Państwa (Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach) na rzecz powoda 60 000 zł, oddalając powództwo w pozostałym zakresie. Zasądzona kwota stanowi zadośćuczynienie za śmierć osoby bliskiej (art.417 w zw. z art. 446 par.4 k.c.). Ustalając wysokość zadośćuczynienia Sąd wziął pod uwagę, że zmarły w 60% przyczynił się do zaistnienia zdarzenia - przekazywał Tomasz Pawlik, rzecznik prasowy Sądu Okręgowego w Gliwicach.
-
Obserwator1946
Zostałeś pogoniony czy to farmazon?
Przemuś zadzwoń do Monaru tam Ci pomogą.PolicjaGórnikNoga pisze: 09.07.2022, 17:04Dokładnie ale to już wszystko przeszłośćlocalfan pisze: 08.07.2022, 18:31 Wasz kolega Krzysiek z Knurowa trenował w grupie zawodniczej MMA z dwoma kryminalnymi psami również w Kodokanie, a było to już ze trzynaście lat temu i lat kilka trwało. Razem z niejakim - wówczas młodzikiem - "Góralem", który później jednak z powodu swojego zachowania musiał opuścić Waszą ekipę. Nie jest to chyba nic nowego w szeregach Torcidy? :] takie zwyczaje.
Mara kisi ogóra w taszy
Podać Ci adres gdzie możesz pokazać swoją moc?PolicjaGórnikNoga pisze: 09.07.2022, 20:16A teraz d*** cicho i zniknie patologia ba tym forum bo nikt tego niechce uwiez 90% ludzi było za nimi tylko wy ku*** dauny nieTORCIDA_GÔRNIK pisze: 08.07.2022, 18:50 przemus obsrancu wyjebales z gliwic zalozyles 10 kont i sam ze soba gadasz kręcisz afery to wroc do domu pokaz się gdzieś tylko
To przymurujcie i wrócą tematy chuligańskie ale już nie z wami w roli głównej
-
ciekawyswiata1948
Ja to mam takie pytanie. Skoro tutaj pisałeś, że już dawno odpuściłeś to po co się produkujesz?KSGKSW pisze: 09.07.2022, 20:53Podać Ci adres gdzie możesz pokazać swoją moc?PolicjaGórnikNoga pisze: 09.07.2022, 20:16A teraz d*** cicho i zniknie patologia ba tym forum bo nikt tego niechce uwiez 90% ludzi było za nimi tylko wy ku*** dauny nieTORCIDA_GÔRNIK pisze: 08.07.2022, 18:50 przemus obsrancu wyjebales z gliwic zalozyles 10 kont i sam ze soba gadasz kręcisz afery to wroc do domu pokaz się gdzieś tylko
Odpowiem Ci na to pytanie. To że odpuściłem nie znaczy że olałem Górnik. A że Przemuś to p**** chcę dać mu szansę. Proste.ciekawyswiata1948 pisze: 09.07.2022, 21:45Ja to mam takie pytanie. Skoro tutaj pisałeś, że już dawno odpuściłeś to po co się produkujesz?KSGKSW pisze: 09.07.2022, 20:53Podać Ci adres gdzie możesz pokazać swoją moc?PolicjaGórnikNoga pisze: 09.07.2022, 20:16
A teraz d*** cicho i zniknie patologia ba tym forum bo nikt tego niechce uwiez 90% ludzi było za nimi tylko wy ku*** dauny nie
Przeciez chłopie ty nigdy nie siedziałeś to za jakie rozkminy ty się bierzesz, tak naprawdę to nawet nie masz prawa białka czytać a spakować to sobie możesz co najwyżej plecak do szkołyStefanstefan pisze: 09.07.2022, 23:35Mara wór. To teraz pora na zatora który płachtę pisał na Rzeszów i do tego pakować tego dospela policyjnego poniedziala. Nareszcie zaczynaja się porządki z tą policyjną bandą c****.KSGKSW pisze: 09.07.2022, 21:47Odpowiem Ci na to pytanie. To że odpuściłem nie znaczy że olałem Górnik. A że Przemuś to p**** chcę dać mu szansę. Proste.ciekawyswiata1948 pisze: 09.07.2022, 21:45
Ja to mam takie pytanie. Skoro tutaj pisałeś, że już dawno odpuściłeś to po co się produkujesz?
Podać Ci ten adres czy nie?PolicjaGórnikNoga pisze: 10.07.2022, 00:19 Dalej nikt nie pozdrowił z was pedały zeschizowanego marusie !!!
-
Edekzkrainykredek
https://www.tvp.info/61257985/psycho-fa ... zie-kiboli
ku*** kałasznikowy, pistolety, maczety... przecież to już nie ma NIC wspólnego z kibicowskim tzw. chuligańatwem. To już jest zwykła bandyterka bez żadnych zasad.
ku*** kałasznikowy, pistolety, maczety... przecież to już nie ma NIC wspólnego z kibicowskim tzw. chuligańatwem. To już jest zwykła bandyterka bez żadnych zasad.
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
Śnieżnobiały
Stare sprawy, a Ty piszesz jakby takie akcje się od wczoraj zaczęły.
-
KATOWICE'64
Nas wczoraj na Banik vs Celtic ponad 600 osób ubranych w jednakowe koszulki. Wspólnie świętujemy 100 lecie Banika, dziękujemy za wszystko i życzymy wszystkiego dobrego na kolejną 100.
GieKSa & Banik!

https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... pwdWTfjCxl
GieKSa & Banik!

https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... pwdWTfjCxl
Chyba jest różnica jechać do zgody na mecz u siebie a na wyjazd? Tymbardziej że tu Banik miał 100 lecie klubu z atrakcyjnym rywalem, w zajebistym terminie, więc porównanie trochę z d*** i nietrafione bo z tego co kojarzę to na ostatnim wyjeździe we Wrocławiu wspierali żaboli w więcej niż kilka osób.
Pokaz mi ekipę w Pl która nigdy nikomu nie odmówiła ...LucjanKibicenet pisze: 14.07.2022, 21:06Dojebali was w lesie, mieliście kupę pod namiotem na waszej imprezie h na ich widok, dali wam propozycje wyjścia do lasu na liczby i też kupa u was, potem ustawili się na busa wracającego z treningu h i też kupa. Odmawiacie im, ŁKSowi, Legii i Stali Rzeszow wyjścia do lasu więc wróć do rzeczywistości.fan fantik pisze: 14.07.2022, 16:05 Ciekawe gdzie były czarny wczoraj?? Pewnie na urlopach co ?? Tak tu płaczecie że Gieksa to i tamto a wczoraj i dziś mieliście nie powtarzalna możliwość dojechania ...ale cóż pewnie kalkulator się włączył!!!! Te Zagłębie to przypomina mi trochę Elanę dużo krzyku miałczenia, zobaczymy jak długo jeszcze......
Czy ty żyjesz w alternatywnej rzeczywistości?
-
Edekzkrainykredek
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
Byłeś kiedyś na meczu KSG albo GieKSy czy tylko tak dla napinki piszesz?romus91 pisze: 14.07.2022, 17:24 600 osób dobra liczba GieKSy pokazali ze sie da pojechac i wesprzec zgode w kilkaset osób.. Ciekawe czy dalej twierdza ze jakby pojechali w wiecej niz 100 osób wesprzec Górnika to ze biletow by dla nich nie bylo :D
No bo popatrzcie Banika pojechali wesprzec w 600 osób
A na ostatnim wyjezdzie Górnik wsparli w kilka osób
Taka to roznica.
Na wyjazdy Górnika GKS jeździ różnie ale u siebie sporo GieKSy zawsze jeździ na Górnik nie jest to zliczone bo pikniki jeżdżą na własną reke i ekipa to samo non stop widać GieKSe na Górniku tak samo Górnik jest widoczny na GieKSie. I to na podobne hity meczowe na pewno będzie z kilka stówek jak by się pozbierało z całego stadionu dana ekipe.
jestes na dobrej drodze aby byc kierowcą na akcjach, nie spierdol tego wariacieLucjanKibicenet pisze: 14.07.2022, 21:06Dojebali was w lesie, mieliście kupę pod namiotem na waszej imprezie h na ich widok, dali wam propozycje wyjścia do lasu na liczby i też kupa u was, potem ustawili się na busa wracającego z treningu h i też kupa. Odmawiacie im, ŁKSowi, Legii i Stali Rzeszow wyjścia do lasu więc wróć do rzeczywistości.fan fantik pisze: 14.07.2022, 16:05 Ciekawe gdzie były czarny wczoraj?? Pewnie na urlopach co ?? Tak tu płaczecie że Gieksa to i tamto a wczoraj i dziś mieliście nie powtarzalna możliwość dojechania ...ale cóż pewnie kalkulator się włączył!!!! Te Zagłębie to przypomina mi trochę Elanę dużo krzyku miałczenia, zobaczymy jak długo jeszcze......
Czy ty żyjesz w alternatywnej rzeczywistości?
hahahahahahaa "interesy"
Z ciekawości: ile jest tego Gónika widocznego na GieKSie przy średniej cygańskiej frekwencji oscylującej w okolicach 2 klocówBusta pisze: 16.07.2022, 14:24
Na wyjazdy Górnika GKS jeździ różnie ale u siebie sporo GieKSy zawsze jeździ na Górnik nie jest to zliczone bo pikniki jeżdżą na własną reke i ekipa to samo non stop widać GieKSe na Górniku tak samo Górnik jest widoczny na GieKSie
Słuchaj kutasie bo już mnie wkurwiasz! To ze nie widzisz tysięcy KSG na Blaszoku w tv albo na zdjęciach w elementarzu przedszkolaku, to nie znaczy ze nie są rozsiani po całym stadionie. I pizdo skończ sie napinać bo już twoich gorolskich gimbazowych prowokacji nie da czytać. Spierdalaj do swojej piaskownicy tylko łopatki i wiaderka nie zapomnij. j**** cię!BLUEMAN pisze: 16.07.2022, 20:18Z ciekawości: ile jest tego Gónika widocznego na GieKSie przy średniej cygańskiej frekwencji oscylującej w okolicach 2 klocówBusta pisze: 16.07.2022, 14:24
Na wyjazdy Górnika GKS jeździ różnie ale u siebie sporo GieKSy zawsze jeździ na Górnik nie jest to zliczone bo pikniki jeżdżą na własną reke i ekipa to samo non stop widać GieKSe na Górniku tak samo Górnik jest widoczny na GieKSie![]()
-
Thuglife1971
100 km z kawałkiem do pokonania autostradaromus91 pisze: 14.07.2022, 17:24 600 osób dobra liczba GieKSy pokazali ze sie da pojechac i wesprzec zgode w kilkaset osób.. Ciekawe czy dalej twierdza ze jakby pojechali w wiecej niz 100 osób wesprzec Górnika to ze biletow by dla nich nie bylo :D
Taka to roznica.
-
Sebastian75
GKS Tychy ostatnio byl gdzies w takiej liczbie na wyjezdzie w Polsce przynajmniej na derbach albo mieli taki młyn 600 osob was nawet na Bielsku nie ma tyle a ty piszesz ze bylo 600 malo no bez jaj . Gdize byliscie jak graliscie w Jaworznie ?Thuglife1971 pisze: 17.07.2022, 11:44100 km z kawałkiem do pokonania autostradaromus91 pisze: 14.07.2022, 17:24 600 osób dobra liczba GieKSy pokazali ze sie da pojechac i wesprzec zgode w kilkaset osób.. Ciekawe czy dalej twierdza ze jakby pojechali w wiecej niz 100 osób wesprzec Górnika to ze biletow by dla nich nie bylo :D
Taka to roznica.mega wyczyn 🫵
![]()
-
Abrakadabra1410
No do Zabrza macie ze 30km tak więc ze dwa kola Was będzie jak sadze... No właśnie kiepie. Dla Was 120 osob to mega wyczyn jutro będzie.Thuglife1971 pisze: 17.07.2022, 11:44100 km z kawałkiem do pokonania autostradaromus91 pisze: 14.07.2022, 17:24 600 osób dobra liczba GieKSy pokazali ze sie da pojechac i wesprzec zgode w kilkaset osób.. Ciekawe czy dalej twierdza ze jakby pojechali w wiecej niz 100 osób wesprzec Górnika to ze biletow by dla nich nie bylo :D
Taka to roznica.mega wyczyn 🫵
![]()
-
Abrakadabra1410
Romus i Thugu. Dzisiaj w Zabrzu co najmniej stówa Gieksy z różnych fanklubów. Nie martwcie się o wsparcie. Thugu ile dzisiaj było tyskich na stadionie? Flaga była ale z iloma zawodnikami? 20 Was było wyczynowcu? Na meczu zgody z derbowym wrogiem. Nie komentuj wyjazdów Gieksy ( tej właściwej) bo robisz z siebie błazna chłopie.