Lechia Gdańsk - Arka Gdynia [10 październik 2007 godz. 15]

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Kto wygra

Czas głosowania minął 29.07.2007, 20:15

Arka
213
47%
Lechia
202
45%
Remis
35
8%

Liczba głosów: 450

john

Post autor: john »

malek3 pisze:Na forum Arki wystawiony był symbolicznie jeden bilet z 400 sztuk i poszedł za ponad 1000 PLN.
1050
iparts.pl
HPL

Post autor: HPL »

Troche Lechia mnie zaskoczyła tym ze na prostej sa tylko 2 falgi !
Napoleon

Post autor: Napoleon »

53 min płonie WP
deltaKSD
Kontakt:

Post autor: deltaKSD »

Napoleon pisze:53 min płonie WP
Spłoneło też kilka szali i koszulek oraz jeszcze jedna flaga(REWA???)
kakaktus

Post autor: kakaktus »

mecz w h** nudny myslalem ze zasne :roll: na trybunach tez nic ciekawego, Arke moze raz bylo slychac. Rozczarowalem sie i to bardzo.
pikol

Post autor: pikol »

nuda jak c*** na boisku jak i na trybunach!mecz bez historii
A1986

Post autor: A1986 »

Co wodzirej Lechii krzyczał w czasie rakiety? Kra, kra, kra .... ?! :shock:

PS: Lechia zrobiła replike Władców Północy w swoich barwach.
radekKKS

Post autor: radekKKS »

lipny termin środa i do tego godzina 15... jaka frekfencja?? była jakaś oprawa ??
Miki18

Post autor: Miki18 »

Mecz lipny, Arka była słyszalna nie raz.
Fanatyk_AG

Post autor: Fanatyk_AG »

Jesteśmy w 400 osób dobrym składem. Lechii ok 10 tys.

ps. Wywieszaja swoja sektorówke do góry kołami
W_SG

Post autor: W_SG »

radekKKS pisze:lipny termin środa i do tego godzina 15... jaka frekfencja?? była jakaś oprawa ??
Race swiece sektorowka
K. :)

Post autor: K. :) »

Wróciłem.

Mecz piłkarsko rzeczywiście żenująco nudny, praktycznie żadnego strzału na bramkę. Lechii nie wiem czy 10 czy 13 tysięcy stadion nabity w c*** nie było gdzie szpilki wcisnąć. Biało - Zieloni prezentują 3 oprawy. Najpierw duża sektorówka LECHIA i chyba jakieś pasy materiału (nie widziałem, bo miałem sektórwke nad głową), do tego napis "W PIERWSZEJ LIDZE GRAĆ MUSICE PRZECIEŻ" i podświetlona racami na dole folia "WAS NA TO STAĆ". 2 prezentacja to wielki transparent "NAJPIERW PO BROŃ SIĘGNELIŚCIE - FLAGE I TAK STRACILIŚCIE, POTEM NA PSY BIEGACIE - FLAG JUŻ NIE ODBIJECIE i coś jeszcze ale nie wiem bo z mojego miejsca nie było widać. Na środku wywieszona zostaje nowa flaga Lechii - WŁADCY PÓŁNOCY i odpalone zostaje sporo rac w chaosie. 3 oprawa na koniec meczu to sektorówka z typem trzymającym wypatroszone dwie ryby(jedna żółta, druga niebieska). Oprócz tego spalone zostają flagi(WP) i szaliki Arki. Doping oceniam na dobry - głośny (cały stadion ryczał), ale dość monotonny. W mojej własnej ocenie za dużo bluzg na Arkę, już mi sie tego nie chciało słuchać. Śledzi pewnie tyle ile dostali biletów. Wszyscy ubrani w czarne bluzy z jakimś żółtym napisem. Co jakiś czas coś tam krzyknęli, ale byli słyszalni tylko w przerwach między piosenkami Lechii i podczas szkocji. Jak dla mnie takie jakieś derby bez emocji. Gdyby nie kibice, przez kopaczy można by było zasnąc. Oby następne były piłkarsko ciekawsze.
Ostatnio zmieniony 10.10.2007, 19:19 przez K. :), łącznie zmieniany 1 raz.
zadyma_w_stodole_

Post autor: zadyma_w_stodole_ »

mecz pod względem piłkarskim zmiażdzył mnie :lol: :lol:

bez kity ale naprawde piłkarze powinni płacić kibicom za to że chcą te ich turlanie jeszcze oglądać :lol: :lol:
Wakabayashi

Post autor: Wakabayashi »

Obrazek
3220

Post autor: 3220 »

A ja mam pytanie do Lechii skoro skroiliscie Arce wiekszosc flag to czemu splonela tylko jedna, odkladacie po jednej na kazdy mecz?

Bez napinki ja tylko pytam :)
eloelo71

Post autor: eloelo71 »

Znalezione w sieci :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10.10.2007, 19:36 przez eloelo71, łącznie zmieniany 1 raz.
Mrówek

Post autor: Mrówek »

K. pisze:Wróciłem.

Mecz piłkarsko rzeczywiście żenująco nudny, praktycznie żadnego strzału na bramkę. Lechii nie wiem czy 10 czy 13 tysięcy stadion nabity w c*** nie było gdzie szpilki wcisnąć. Biało - Zieloni prezentują 3 oprawy. Najpierw duża sektorówka LECHIA i chyba jakieś pasy materiału (nie widziałem, bo miałem sektórwke nad głową), do tego napis "W PIERWSZEJ LIDZE GRAĆ MUSICE PRZECIEŻ" i podświetlona racami na dole folia "WAS NA TO STAĆ". 2 prezentacja to wielki transparent "NAJPIERW PO BROŃ SIEGACIE - FLAGE I TAK TRACICIE, POTEM KAPUJECIE - FLAG JUŻ NIE ODBIJECIE i coś jeszcze ale nie wiem bo z mojego miejsca nie było widać. Na środku wywieszona zostaje nowa flaga Lechii - WŁADCY PÓŁNOCY i odpalone zostaje sporo rac w chaosie. 3 oprawa na koniec meczu to sektorówka z typem trzymającym wypatroszone dwie ryby(jedna żółta, druga niebieska). Oprócz tego spalone zostają flagi(WP) i szaliki Arki. Doping oceniam na dobry - głośny (cały stadion ryczał), ale dość monotonny. W mojej własnej ocenie za dużo bluzg na Arkę, już mi sie tego nie chciało słuchać. Śledzi pewnie tyle ile dostali biletów. Wszyscy ubrani w czarne bluzy z jakimś żółtym napisem. Co jakiś czas coś tam krzyknęli, ale byli słyszalni tylko w przerwach między piosenkami Lechii i podczas szkocji. Jak dla mnie takie jakieś derby bez emocji. Gdyby nie kibice, przez kopaczy można by było zasnąc. Oby następne były piłkarsko ciekawsze.

Szczególnie podobało mi się jak arcykumaci gdańscy kibice rozwinęli swoją sektorówkę do góry kołami :lol: Dawno się tak nie uśmiałem.

Mrówek pisze:

Mecz piłkarsko rzeczywiście żenująco nudny, praktycznie żadnego strzału na bramkę. Lechii nie wiem czy 10 czy 13 tysięcy stadion nabity w c*** nie było gdzie szpilki wcisnąć. Biało - Zieloni prezentują 3 oprawy. Najpierw duża sektorówka LECHIA i chyba jakieś pasy materiału (nie widziałem, bo miałem sektórwke nad głową), do tego napis "W PIERWSZEJ LIDZE GRAĆ MUSICE PRZECIEŻ" i podświetlona racami na dole folia "WAS NA TO STAĆ". 2 prezentacja to wielki transparent "NAJPIERW PO BROŃ SIEGACIE - FLAGE I TAK TRACICIE, POTEM KAPUJECIE - FLAG JUŻ NIE ODBIJECIE i coś jeszcze ale nie wiem bo z mojego miejsca nie było widać. Na środku wywieszona zostaje nowa flaga Lechii - WŁADCY PÓŁNOCY i odpalone zostaje sporo rac w chaosie. 3 oprawa na koniec meczu to sektorówka z typem trzymającym wypatroszone dwie ryby(jedna żółta, druga niebieska). Oprócz tego spalone zostają flagi(WP) i szaliki Arki. Doping oceniam na dobry - głośny (cały stadion ryczał), ale dość monotonny. W mojej własnej ocenie za dużo bluzg na Arkę, już mi sie tego nie chciało słuchać. Śledzi pewnie tyle ile dostali biletów. Wszyscy ubrani w czarne bluzy z jakimś żółtym napisem. Co jakiś czas coś tam krzyknęli, ale byli słyszalni tylko w przerwach między piosenkami Lechii i podczas szkocji. Jak dla mnie takie jakieś derby bez emocji. Gdyby nie kibice, przez kopaczy można by było zasnąc. Oby następne były piłkarsko ciekawsze.

Szczególnie podobało mi się jak arcykumaci gdańscy kibice rozwinęli swoją sektorówkę do góry kołami :lol: Dawno się tak nie uśmiałem.
Sie zdarza.
Mrówek

Adamsik pisze:
Mrówek pisze:

Nie myli się tylko ten który nic nie robi.

A ja myślałem że najlepiej zorganizowani w całym wszechświecie i przekumaci gdańszczanie nigdy się nie mylą.
Generalnie sam mecz to żadna rewelacja,tego się akurat spodziewałem,natomiast nie spodziewałem się,że od strony kibicowskiej gdańszczanie zaprezentują się tak słabo.Ich doping to jeden wielki chaos.Stojąc na sektorze gości nie za bardzo wiedziałem co oni śpiewają.W sumie to chyba każdy sektor dopinguje po swojemu.Jak na 9 lat czekania to bardzo się zawiodłem.Mam nadzieje że u nas będzie o wiele lepiej.Oby.
O innych atrakcjach nie mogło być dziś mowy,jeszcze nie widziałem tyle psiarni.
lozys

Post autor: lozys »

a mnie zastanawia czy Lechia teraz bedzie na meczach normalnie wywieszać tych swoich zmodyfikowanych Władców Północy czy to było tak okazjonalnie
Mrówek

11.04.2007 pisze:
Mrówek pisze:Szczególnie podobało mi się jak arcykumaci gdańscy kibice rozwinęli swoją sektorówkę do góry kołami :lol: Dawno się tak nie uśmiałem.
zapewne podobało Ci się również jak jakiś czas temu arcykumaci poznańscy kibice rozwinęli swoją sektorówkę bodajże "PYRY" do góry kołami :wink: zapewne od tamtego czasu aż do dzisiejszych derbów się tak dobrze nie uśmiałeś
hipokryzja? :roll:
K. pisze:Sie zdarza.
dobrze napisane

bez odbioru
Mowa o dzisiejszym meczu.Oj zabolało,zabolało :lol:
davidg75

Post autor: davidg75 »

sektorowka poszla do gory i po chwili szybko w dol...
po kilku minutach juz we wlasciwej "pozie"wrocila na trybuny w asyscie rac...
mecz nudny...wyrownany...ludzi max...scisk nieziemski...doping nierowny...momentami miazga....czasami duze przestoje i niezrozumienie co jest naturalne gdy przychodzi wielu "niedzielnych kibicow"....Arka nic nie pokazala...klka razy sie przebila ale tylko w czasie ciszy lub podczas szkocji Lechii...pomysly na oprawe-hasla itp na plus wykonanie +/-...riposta Lechii bialo-zielonej WP dobila Arkowcow po spaleniu ich flagi...siedzieli cichutko...ogolnie na kazdym kroku byli sprowadzani na ziemie...czy to w riposcie dopingu czy oprawie...mimo wszystko derby rozczarowaly...psow masa...zero innych atrakcji...i juz chyba nigdy sie to nie zmieni...nie powroca te spontaniczne stare dobre czasy...niestety
Green LG

Post autor: Green LG »

Mrówek pisze:
11.04.2007 pisze:
Mrówek pisze:Szczególnie podobało mi się jak arcykumaci gdańscy kibice rozwinęli swoją sektorówkę do góry kołami :lol: Dawno się tak nie uśmiałem.
zapewne podobało Ci się również jak jakiś czas temu arcykumaci poznańscy kibice rozwinęli swoją sektorówkę bodajże "PYRY" do góry kołami :wink: zapewne od tamtego czasu aż do dzisiejszych derbów się tak dobrze nie uśmiałeś
hipokryzja? :roll:
K. pisze:Sie zdarza.
dobrze napisane

bez odbioru
No tak się składa że to Ciebie chyba coś zabolało skoro całym dzisiajszym wydarzeniem dla Ciebie jest zwykła...pomyłka? Jednak daleki byłbym od tego czy akurat to ten fakt tak zwrócił Twoją dzisiejszą uwagę podczas meczu... Widać że boli. Koniec.
benek

Post autor: benek »

Cisza jak makiem zasial to wlasnie byla po rozwinieciu swojej sektorowki. :D Poszla szybko w dol??trzesliscie ja bo nawet sie nie skapneliscie dopiero smiechy i krzyki spowodowaly ze zostala sciagnieta.
jadowity

Post autor: jadowity »

A mnie tam się podobało :wink:
Patent z zmianą "Władców" jak najbardziej na plus.

Arka gdyby poubierała się na żółto - niebiesko to lepiej by
wyglądała niż w tych czarnych bluzach (moje zdanie)

Ps : czekam na rewanż :wink:

....a i mam pytanie do tych co oglądali mecz w telewizji
czy było słychać teksty "spikiera" bo nieźle szalał :D
Mrówek

Green LG pisze:
Mrówek pisze:
11.04.2007 pisze: zapewne podobało Ci się również jak jakiś czas temu arcykumaci poznańscy kibice rozwinęli swoją sektorówkę bodajże "PYRY" do góry kołami :wink: zapewne od tamtego czasu aż do dzisiejszych derbów się tak dobrze nie uśmiałeś
hipokryzja? :roll: dobrze napisane

bez odbioru
No tak się składa że to Ciebie chyba coś zabolało skoro całym dzisiajszym wydarzeniem dla Ciebie jest zwykła...pomyłka? Jednak daleki byłbym od tego czy akurat to ten fakt tak zwrócił Twoją dzisiejszą uwagę podczas meczu... Widać że boli. Koniec.

Arcykumaci i przehonorowi nigdy się nie mylą :D
Nie napisałem że akurat ten fakt zwrócił mą szczególną uwagę,napisałem tylko że wasza "pomyłka" nie dostarczyła mi już dawno takiej porcjii śmiechu.
"Zapalcie jupitery,wszystkie cztery" :P
Ostatnio zmieniony 10.10.2007, 21:17 przez Mrówek, łącznie zmieniany 1 raz.
L_S

Post autor: L_S »

3220 pisze:A ja mam pytanie do Lechii skoro skroiliscie Arce wiekszosc flag to czemu splonela tylko jedna, odkladacie po jednej na kazdy mecz?

http://wlad.t-net.com.pl/~lesmach/Dario ... %20282.jpg

cały stadion dzisiaj spiewa gdzie chylonia i gdzie rewa 8)

Arce pozostaje sie cieszysc z odwrotnie pokazanej sektorówki :lol:
bary.

Post autor: bary. »

-Te teksty na transparentach to trochę przegięcie, ale wiadomo w takim meczu mogą się zdarzać różne akcje.

-Ksero Władców to niezły numer muszę przyznać i również ciekawi mnie co dalej z tym zrobią.

-Arka generalnie nie miała się zbytnio jak pokazać bo mały sektor i mało ludzi i niestety są słabsi od lokalnego rywala. Nie było się czym pochwalić.

-Z dopingiem też Śledzie były bez szans z oczywistych powodów.

-Derby bez historii. Liczyłem na więcej.

AGBD pisze:doping sredni dośc glosno wychodzilo tylko Lechia Gdańsk !
Nie ośmieszaj się.
3220

Post autor: 3220 »

L_S pisze:
3220 pisze:A ja mam pytanie do Lechii skoro skroiliscie Arce wiekszosc flag to czemu splonela tylko jedna, odkladacie po jednej na kazdy mecz?

Z tego co ja slyszalem to Arka stracila duzo wiecej flag niz tylko WP Chylinia i Rewa, moze sie mylilem, prosze o wyjasnienie ile flag peklo Arce :) i dlaczego nie podpaliliscie wszystkich ? :D

Sory za off topic ;)

Pozdrawiam :)
Z f c J

Post autor: Z f c J »

3220 pisze:
L_S pisze:

Z tego co ja slyszalem to Arka stracila duzo wiecej flag niz tylko WP Chylinia i Rewa, moze sie mylilem, prosze o wyjasnienie ile flag peklo Arce :) i dlaczego nie podpaliliscie wszystkich ? :D

Sory za off topic ;)

Pozdrawiam :)
Nie pałam sypamtią ani do Arki ani tym bardziej do Lechii(wiadomo)..ale jeśli sie pytasz Lechitów o reszte flag Arki to może spytaj arkowców gdzie sa flagi Lechii..Ciekaw jestem czy je zobaczymy na reważu...Szczerze w to powątpiewam!!!
Zablokowany