Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
Przejęli władze na Mlawiance mówisz?
Jestem kibicem Mlawianki i Legii. Od 2 lat niemal na każdym wyjeździe i nigdy żadnego z was nie spotkałem. To powiedzcie mi grupo trzymająca władze, na których wyjazdach wy byliście? Można was gdzies na meczu wyjazdowym spotkać?
To samo na meczach u siebie. Zebraliscie się na jeden mecz i od razu rządzicie. Powiedz na ilu meczach byliście np w poprzednim sezonie kiedy to na stadionie rządziła mławska Legia?
Jestem kibicem Mlawianki i Legii. Od 2 lat niemal na każdym wyjeździe i nigdy żadnego z was nie spotkałem. To powiedzcie mi grupo trzymająca władze, na których wyjazdach wy byliście? Można was gdzies na meczu wyjazdowym spotkać?
To samo na meczach u siebie. Zebraliscie się na jeden mecz i od razu rządzicie. Powiedz na ilu meczach byliście np w poprzednim sezonie kiedy to na stadionie rządziła mławska Legia?
-
Napisałem przecież,że nie wiem jak jest teraz, czytaj ze zrozumieniem. Napisałem też ,że lata temu przejęli władzę.
-
Nie wiesz jak jest, ale piszesz, że lata temu przejęli władze. To chyba ty nie rozumiesz tego co piszesz.
-
A co nie było tak kiedyś ?
-
Ojej niech Ci będzie, że tak rządziliście. Albo, że ta dziewczyna od was rozbiłaby sama Mławską Legię, tak jak to mówiliście. No a gdzie byliście przez te kilkanaście lat? Od dobrych 10 lat o was ani widu ani słychu. Chlopaki od was np. poszli do policji, reszta zniknęła. Zaprzeczysz czy podać ksywy? Nagle pojawiacie się na meczu na który moze wejść 300 osób i znowu rządzicie całą Mławą.A gdzie byliście przez te lata co Mławska Legia jeździła na wyjazdy i prowadziła doping u siebie?Odpowiesz mi w końcu? Powiedz mi na którym wyjeździe byliście? To ja to zweryfikuje, bo byłem niemal na każdym wyjezdzie w ostatnim czasie w barwach Legii.
-
Parę lat temu mieszkałem na ul. Bonifraterska w Warszawie zaraz przy stadionie Polonii nie długo bo niecałe 3 miesiące i nie widziałem barw Polonii w tygodniu jedynie podczas meczu. Raz widziałem typa w szaliku Legii ale wysiadł przystanek przed stadionem . W Łodzi na dzielnicach zdominowanych przez dany klub barwy zobaczysz a tu pustelnia
-
chciałem napisać do ciebie prywatnie ale skoro się nie da to dostaniesz odpowiedź tutaj.
Zasadniczo mam wyjebane na to forum, ale skoro dowiedziałem się, że ktoś mnie wspomniał to coś odpiszę.
Po pierwsze, nie mam pojęcia jak swoim ograniczonym rozumkiem połączyłeś starego dziada z jakąś Jessicą. ale miło, że ktoś mnie pamięta po 10 latach
Po drugie. Jeżeli ktoś twierdzi, że ludzie w barwach Polonii bujają się po Warszawie to polecam wizytę u okulisty. Barwy są w dniu meczu i to w okolicach stadionu. Przecież to nic dziwnego przy takiej dysproporcji sił na mieście.
Po trzecie. Wszystkim legijnym i nie tylko napinaczom polecam pójście w 4 kolesi na piwo na Rynku w Poznaniu w barwach Legii. Jak tak zrobisz i posiedzisz tam w sobotę przez 3 godziny to wtedy możesz śmiać się z Polonii, że nie ma odwagi chodzić w barwach.
nienawidzę gliniarzy, nienawidzę tych chujów, nienawidzę ich widoku, nienawidzę ich mundurów
-
W ostatnich latach zmieniło się tyle, że bardzo rzadko można spotkać kogokolwiek w barwach. Tzn. najbardziej widoczne są koszulki Barcy, Realu i Bayernu, czasem jakaś reprezentacji Polski się trafi (Lewandowski). Legia też podobno ma jakiś kryzys piłkarski, więc pewnie dla dzieciaków na podwórkach to obciach nosić ich koszulki. Tej zimy chyba nie widziałem nikogo w szaliku klubowym poza dniami meczowymi.
-
O ja j****, słynny polonijny obsraniec się tu nawet zameldował. Tak, akcja z tym jak się zesrałeś w gacie, jest powszechnie znana w stolicy, a i w reszcie Polski wywołuje kupę śmiechu. Miło debilu, że wróciłeś.kapusta pisze: ↑27.06.2022, 09:57chciałem napisać do ciebie prywatnie ale skoro się nie da to dostaniesz odpowiedź tutaj.
Zasadniczo mam wyjebane na to forum, ale skoro dowiedziałem się, że ktoś mnie wspomniał to coś odpiszę.
Po pierwsze, nie mam pojęcia jak swoim ograniczonym rozumkiem połączyłeś starego dziada z jakąś Jessicą. ale miło, że ktoś mnie pamięta po 10 latach
Po drugie. Jeżeli ktoś twierdzi, że ludzie w barwach Polonii bujają się po Warszawie to polecam wizytę u okulisty. Barwy są w dniu meczu i to w okolicach stadionu. Przecież to nic dziwnego przy takiej dysproporcji sił na mieście.
Po trzecie. Wszystkim legijnym i nie tylko napinaczom polecam pójście w 4 kolesi na piwo na Rynku w Poznaniu w barwach Legii. Jak tak zrobisz i posiedzisz tam w sobotę przez 3 godziny to wtedy możesz śmiać się z Polonii, że nie ma odwagi chodzić w barwach.
Śmiejemy się z KSP, bo ma wielkiego ego, co to nie oni, a szara rzeczywistość jest taka, że szaliki są wyciągane z gaci pod stadionem, a w barwach łażą tylko w zasięgu głosu do najbliższego patrolu policji czy straży miejskiej. Ciężko szanować kogoś, kto tak postępuje. Do tego konfidenci, lewacy i takie osobniki jak ty obsrańcu, tworzą niepowtarzalny klimat tego kurwidołka. Nie ma takiego drugiego miejsca w Polsce, jesteście w tym najlepsi haha.

-
Tak się składa, że KSP jeździ tylko na część wyjazdów, przeważnie na przyjazne widzewskie tereny, ale jedno jest stałe, ZAWSZE w obstawie psów. Jak na tak małą ekipkę wyjazdową, gdyby chcieli, mogliby się zbierać bez problemu gdzieś w tajemnicy przed służbami, a nie pod swoim stadionem podając na necie godzinę zbiórki, ale jakoś na to nie wpadli, ciekawe dlaczego? Hahaha.cichociemny pisze: ↑28.06.2022, 16:47Zawsze możecie się na nich ustawić :-) Może tym razem będzie trochę lepiej niż po Legionovii i Mamrach, kiedy dostaliście po głowie?

-
Byłem na wyjeździe w Mławie 2 razy w ciągu kilku ostatnich lat. Ani razu nie było tam żadnego młyna, choć mławska Lechia doskonale wiedziała, że przyjedziemy. Jedynie W. się odgrażał, że "mamy spodziewać się zasadzki na trasie". Na wyjazdy wtedy nie jeździli w ogóle, o istnieniu mławskiej Legii wiem tylko z doniesień medialnych, nie było z nimi żadnej interakcji. Ale mówimy o sytuacji kilku dobrych lat wstecz.
-
Te przypadki, które podałeś, Legionovia i Giżycko. W pierwszym przypadku grupka naszych atakuje kilkukrotnie większą zbiórkę KSP przy psach. To chyba dowód desperacji, by was w końcu złapać?cichociemny pisze: ↑28.06.2022, 18:00W nowym sezonie już nie będą jeździć na widzewskie tereny, więc będziecie mieli okazję, żeby się wykazać.
No i chuligańska akcja roku w Polsce, pogonienie kilku gości w Giżycku, oczywiście to nie były najebane miejscowe janki ale nasz bardzo groźny chuligański FC, sukces, który będzie opiewany latami na kurwidołku 6 haha.
Ciężki twój los pizdeuszu, mieszkać tu, non stop widzieć legionistów i móc się wyżyć tylko na necie. Psycha siada? Haha.

-
Takie pytanko czy WFS zawiesili działalność czy po prostu wszystko na Legii przejęli NS ?
-
-
Ktos wie jak trzyma sie Świt Warszawa? jest to moja dzielnicowa ekipa ale wydaje mi sie ze oni juz nic nie kręcą i sa już bardzo na uboczu, albo są prolegojni czy jak to jest. jesli ktos cos wie to prosze o odpowiedz
-
Niestety Warszawa to nie łódź mimo ze jestem kibicem Legii to uwazam ze slabo ze tak Warszawa jest zdominowana przez jeden klub. Licze ze jak polonia wroci do chociaz 1 ligi to znowu sie troche zagęści w Warszawie a moze i mniejsze kluby odzyskachają chęci bo pewnie prolegijni w części staną sie propolonijniZigzag pisze: ↑27.06.2022, 08:37Parę lat temu mieszkałem na ul. Bonifraterska w Warszawie zaraz przy stadionie Polonii nie długo bo niecałe 3 miesiące i nie widziałem barw Polonii w tygodniu jedynie podczas meczu. Raz widziałem typa w szaliku Legii ale wysiadł przystanek przed stadionem . W Łodzi na dzielnicach zdominowanych przez dany klub barwy zobaczysz a tu pustelnia
-
Chcesz napisać kolejne Baśnie Andersena? :)domilon1 pisze: ↑19.07.2022, 10:21Niestety Warszawa to nie łódź mimo ze jestem kibicem Legii to uwazam ze slabo ze tak Warszawa jest zdominowana przez jeden klub. Licze ze jak polonia wroci do chociaz 1 ligi to znowu sie troche zagęści w Warszawie a moze i mniejsze kluby odzyskachają chęci bo pewnie prolegijni w części staną sie propolonijniZigzag pisze: ↑27.06.2022, 08:37Parę lat temu mieszkałem na ul. Bonifraterska w Warszawie zaraz przy stadionie Polonii nie długo bo niecałe 3 miesiące i nie widziałem barw Polonii w tygodniu jedynie podczas meczu. Raz widziałem typa w szaliku Legii ale wysiadł przystanek przed stadionem . W Łodzi na dzielnicach zdominowanych przez dany klub barwy zobaczysz a tu pustelnia
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
To tylko taka moja mala nadzieje ale wiem ze nie ma raczej takiej możliwościczehulov pisze: ↑19.07.2022, 13:57Chcesz napisać kolejne Baśnie Andersena? :)domilon1 pisze: ↑19.07.2022, 10:21Niestety Warszawa to nie łódź mimo ze jestem kibicem Legii to uwazam ze slabo ze tak Warszawa jest zdominowana przez jeden klub. Licze ze jak polonia wroci do chociaz 1 ligi to znowu sie troche zagęści w Warszawie a moze i mniejsze kluby odzyskachają chęci bo pewnie prolegijni w części staną sie propolonijniZigzag pisze: ↑27.06.2022, 08:37Parę lat temu mieszkałem na ul. Bonifraterska w Warszawie zaraz przy stadionie Polonii nie długo bo niecałe 3 miesiące i nie widziałem barw Polonii w tygodniu jedynie podczas meczu. Raz widziałem typa w szaliku Legii ale wysiadł przystanek przed stadionem . W Łodzi na dzielnicach zdominowanych przez dany klub barwy zobaczysz a tu pustelnia
-
Kiedy ostatni raz Legia była na derbach na Konwiktorskiej?
-
Coś cicho o rozpadzie TB... Ktoś coś?
-
Bedzie o tym w najnowszym to my kibice
-
Jakieś ekipy poza Legia i Polonia wystawiają młyn? Hutnik Targówek itp?
-
Istnieje możliwość internetowego zakupy książki Tadeusza Brzozowskiego Chłopcy z Łazienkowskiej?
-
Istnieje. Napisz na FB czy Instagramie do Maćka z Legii
-
-
-
Ja pdl.W takim razie telefon i tylko sie sprawdzac.cichociemny pisze: ↑22.09.2022, 16:00Medokin08 - wygląda na to, że Legia po kilku starciach na minus z Polonią zaczyna kalkulować, kiedy można zaatakować, a kiedy nie.
Czy tylko zdj. i wielkie H na koszulce
-
Hutnik Warszawa obecny wczoraj na meczu z Polonią II Warszawa?
-
Żartujesz? W Warszawie nie ma kogoś takiego jak kibice Hutnika. Są osiedlowe przydupasy Legii, które boją się usamodzielnić. Jeśli kiedyś powstanie ruch kibicowski na Bielanach, niezależny od innych Legii i Polonii, to pogadamy. Póki co w Warszawie są trzy niezależne grupy:
- Legia,
- Polonia
- (totalnie niechuligański) AKS Zły, który dostawał oklep zarówno od Legii, jak i Polonii, ale przynajmniej ma jaja żeby być niezależnym.
I tyle w temacie
-
Były momenty, że zebrany Hutnik miał na pewno lepszą ekipę niż Polonia. Mam wątpliwości, czy np. wyjazdowy skład Polonii odparłby atak Petry na trasie.
Miałem np. okazję widzieć ekipę, która zebrała się na 60-lecie i obiektywnie, w moim odczuciu Polonia nigdy nie wystawiła i nie wystawi takiej bandy. Wizualnie prezentowali się konkretnie.
[link]
Faktem jest, że teraz na Hutniku równia pochyla od kilku lat. Coś tam się zbierają, ale niestety to jest ułamek ich możliwości.
Miałem np. okazję widzieć ekipę, która zebrała się na 60-lecie i obiektywnie, w moim odczuciu Polonia nigdy nie wystawiła i nie wystawi takiej bandy. Wizualnie prezentowali się konkretnie.
[link]
Faktem jest, że teraz na Hutniku równia pochyla od kilku lat. Coś tam się zbierają, ale niestety to jest ułamek ich możliwości.
-
A poza tym to jakiś Zły lewacy to się liczy jako ekipa? ;)
-
Chłopaki z Hutnika by się po was przebiegli, zjedli, strawili i wysrali. Poza tym co wy macie wspólnego z Bielanami prócz flagi?KaeSPe pisze: ↑30.09.2022, 01:09Żartujesz? W Warszawie nie ma kogoś takiego jak kibice Hutnika. Są osiedlowe przydupasy Legii, które boją się usamodzielnić. Jeśli kiedyś powstanie ruch kibicowski na Bielanach, niezależny od innych Legii i Polonii, to pogadamy. Póki co w Warszawie są trzy niezależne grupy:
- Legia,
- Polonia
- (totalnie niechuligański) AKS Zły, który dostawał oklep zarówno od Legii, jak i Polonii, ale przynajmniej ma jaja żeby być niezależnym.
I tyle w temacie
-
Następnym razem trzeba będzie zrobić zdjęcie ilości psów zebranych wokół waszej Sahary czy jak się to boczne boisko nazywa i tu wstawić, to może jeden z drugim się zastanowi, co tu pisze. W pewnym momencie na długości od Parku Traugutta do Varsovii było co najmniej z 15 radiolek.cichociemny pisze: ↑22.09.2022, 16:00Medokin08 - wygląda na to, że Legia po kilku starciach na minus z Polonią zaczyna kalkulować, kiedy można zaatakować, a kiedy nie.
-
Jakie miasta/FC wchodzą w skład ZK na Legii?
-
Na opowieści Mirka musisz brać poprawkę. Ale jednego mu odmówić nie można - napierda*lać się chłop potrafi.Witalski pisze: ↑01.11.2022, 17:23https://www.youtube.com/watch?v=U-WAzhxUq1I
Nie miałem pojęcia że Mirek Okniński trenował TB'95.
Przy okazji znowu jak domek z kart padł mit sztywnych zasad w kryminałach.Mirek podczas pobytu za kratami nie grypsował a skarżyli na niego do administracji gity za to że robił z nimi porządek.
-
te wszystkie wywiady są pod wyświetlenia i reklamę
dziwnym trafem dla Mirka każdy a było tych osób dziesiątki odchodził nie z jego winy
on zawsze ma racje
dziwnym trafem dla Mirka każdy a było tych osób dziesiątki odchodził nie z jego winy
on zawsze ma racje
Zwiad.
-
Mniej więcej te, które idą po linii kolejowej od Piastowa po Żyrardów + okoliczne wsie/przyległości, czyli Piastów, Pruszków, Brwinów, Milanówek, Grodzisk Maz., Międzyborów, Jaktorów, Żyrardów i to co w najbliższej okolicy.
-
Na stronie Legii Warszawa kiedyś była prowadzona taka kategoria "Na stadionach" czy jakoś tak. Czy dalej opisywana jest każda kolejka? Bo szukam tego na stronie i nie potrafię znaleźć.
-