Niestety tak.Uszola juz nie dało się słuchać.Rybak niestety myli Lublin z Lubinem.Zastanawia się nad pytaniami 5 minut.Może książkę będzie się czytało lepiej ;)Prawilnyy pisze: ↑15.06.2022, 22:20https://www.youtube.com/watch?v=Gdgb_Zb6CFI Najnowszy wywiad z Denisem.
https://www.youtube.com/watch?v=nlfSDGAJM6E Najnowszy wywiad z Rybakiem.Też uważacie że coraz ciężej się słucha Zbycha?
https://www.youtube.com/watch?v=oB1FjJdfBi8 Wywiad z Bułą z Lechii.

Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=XEBgGJVsp18
SM1312 wariacie tyle się tu napinałeś o celebrytach z Elany z parciem na szkło to skrobnij coś na temat kolegi z Lechii bo to chyba nie pierwszy i nie ostatni wywiad.
SM1312 wariacie tyle się tu napinałeś o celebrytach z Elany z parciem na szkło to skrobnij coś na temat kolegi z Lechii bo to chyba nie pierwszy i nie ostatni wywiad.
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
„Wielki Bu” lepiej niech w końcu odpuli tego pseudo celebrytę c*** wie skąd który trenuje z psami w Sako u tego milicjanta Chrobaka…Kepi pisze: ↑22.06.2022, 14:44https://www.youtube.com/watch?v=XEBgGJVsp18
-
Gedania kogo masz na myśli bo jakoś nie w temacie jestem??
Coś czuję że jeszcze w tym roku będzie waleczka Denis vs Wielki Bu.Pytanie tylko czy na the war czy na high league.
Coś czuję że jeszcze w tym roku będzie waleczka Denis vs Wielki Bu.Pytanie tylko czy na the war czy na high league.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Po c*** się wpierdalasz niepytany?
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Zwykłe aferzystki i farmazony.Gdzieś coś na YT obejrzeli,poczytali komentarze i przyszli tu podzielić się wiedzą.Ten cały SM1312 już 3 tygodnie nagrania nie potrafi ogarnąć jak niby Denis spierdala po szatniach a potem wychodzi w eskorcie psów.
-
Do kogo był skierowany transparent Bydgoskiego Zawiszy na turnieju ?
-
Który transparent ?
-
A Ty czytasz czasem swoje wpisy?
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
-
Gedenia jak tylko odpisałem na post netowego dzbana pajaca- nie kibica, co się podnieca wasza formą aktualną skoro sam wiesz co było trochę i lata wcześniej. Noo mogą takie łaki podkurwić, ale nie mój temat już to wydupiam.Gedania Gdansk pisze: ↑13.06.2022, 10:36Nikt tutaj z Areczki ani nie tłumaczy się z „kilkunastu lat hurtowych wpierdoli”, ani nie chełpi się ze swoich „2 minut chwały”. Ot, odwieczna wojna z Lechią.pizgacz_rurkowcow pisze: ↑13.06.2022, 10:04Pajac, nie kibic - niepowodzenia hahahaha, Areczka po latach upokorzeń, kilkunastu latach hurtowych wpierdoli, stratach fan ma wreszcie swoje 2 minuty chwały, to Janeczki mają mokro w majtach z podniety. Zabawne.Kibic, nie chuligan pisze: ↑05.06.2022, 17:11Gdańszczanie potrzebowali tego "zwycięstwa" na pojedynczym typie jak tlenu po ostatnich niepowodzeniach w kwestii h z Arką, Lechem, Elaną. Pchlg potwierdzi.
Za to ty puszysz się do wszystkich, przyznasz się jaką mocarną ekipę reprezentujesz? :)
Kumata inaczej - maskotko nie wiem jak u was na Parchocimiu, ale u mnie jabol już idzie po 10 zł, to zamiast zapasy robić to ty brylujesz na k.net dalej eheheheh, jakie życie taki rap.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
ABG DLGedania Gdansk pisze: ↑22.06.2022, 17:29„Wielki Bu” lepiej niech w końcu odpuli tego pseudo celebrytę c*** wie skąd który trenuje z psami w Sako u tego milicjanta Chrobaka…Kepi pisze: ↑22.06.2022, 14:44https://www.youtube.com/watch?v=XEBgGJVsp18
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka

-
Pytanie z kategorii egzotycznych - czy Więcbork i Sępólno Krajeńskie to kogoś FC?
Września 100% Lech Poznań!
-
-
Jaki jest obecnie najsilniejszy FC Zawiszy (nie grupować jako "FC Kujawy") i co stało się z Fan Clubem ze Świecia? Wydawało mi się, że to był kiedyś wasz bardzo mocny i liczny FC.
-
Liderzy fc Swiecie poklocili sie z liderami z Bydgoszczy i caly swiecki sklad solidarnie zakonczyl kibicowanie. Co do najlepszego fc to obstawiam Janikowo.
-
-
No jak widać na nie wstyd mu.
Kilka osób już mu pisało, że chętnie się z nim ustawi, propozycji nie przyjął, każdy normalny po czymś takim zamknąłby pizde i więcej się nie wypowiadał. A ten dalej piszę 24h na dobę te swoje wysrywy niczym nastolatka w bravo girls.
Widać wyraźnie, że coś z nim nie halo, nie wiem może miał jakiś udar, może go pociąg pierdolnął i miał trepanację czaszki albo ma nieleczona schizofrenię, i piszę to poważnie, nie złośliwie, więc proponowałbym dać mu spokój, bo typ wyraźnie jest chory.
-
ZAWISZY na dalekim wyjeździe w Wolinie około 250 osób plus zgody, dobrej ekipy.
-
wcale się nie dziwie że do Huntera nie przyznają się zawiszaki gdyby popek był konfidentem to by nie zawalczył na gromdzie xD https://www.youtube.com/watch?v=FpNWzQt ... =TVreklama [link] FC Świecie może się wypowie na ten temat pokłóciliście się z decyzyjnymi z Bydgoszczy że już nie ma was na meczach? jedna sytuacja co na grunwaldzkiej koło McDonald zaczęli wyzywać jednych z patroli z SS wysiedli i zaczęli ich napierdalać to przyjechali z policją i wytykali palcem to on mnie pobił no brawo Hooligans zawsze wam nie brakowało odwagi bić się w przewadze :D
-
Dobry wyjazd Polonii Bydgoszcz chyba coś tam ruszyło,ciekawie może zrobić się w całym województwie
-
Serio ? Co się ruszyło ? Chyba nie chodzi Ci o pospolite ruszenie piknikowej publiczności ?
Iskra Kielce też ostatnio była w kilka stów w Barcelonie.
Myślisz, że zdetronizują Koronę w mieście.Ot specyfika żużla i nic więcej.
Iskra Kielce też ostatnio była w kilka stów w Barcelonie.
Myślisz, że zdetronizują Koronę w mieście.Ot specyfika żużla i nic więcej.
-
Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
-
Czym się narażają? My ich nawet nie traktujemy poważnie, wyłaniają się tylko wtedy jak my jesteśmy na wyjeździe, tak było i będzie zawsze.grubsonet pisze: ↑08.08.2022, 22:17Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
j**** urkaine
-
Nie wiem kim jest Chmielewski ale ferrari kojarzę jako jednego z tych zadymiarzy na freak fightach. Przecież to zwyczajny normik który nigdy nie był w klimacie. Wy wiecie co to znaczy słowo "konfident"?
-
A Ty wiesz co to znaczy konfident? ku*** piszesz o jakiejs łajzie ferrarim a nie wiesz kto to jest antka chmielewska?
-
Jedynie zgrywa gangstera i wozi się jak pierdolony rezus. A ty chyba nie jesteś z tych klimatów albo masz 15 lat jak nie znasz mordercy chmielewskiejImperatorMistrz pisze: ↑11.08.2022, 15:09Nie wiem kim jest Chmielewski ale ferrari kojarzę jako jednego z tych zadymiarzy na freak fightach. Przecież to zwyczajny normik który nigdy nie był w klimacie. Wy wiecie co to znaczy słowo "konfident"?
-
Ciebie ktoś w Twojej ekipie traktuje poważnie? Chyba średnio co?Kkrawczyk pisze: ↑08.08.2022, 23:13Czym się narażają? My ich nawet nie traktujemy poważnie, wyłaniają się tylko wtedy jak my jesteśmy na wyjeździe, tak było i będzie zawsze.grubsonet pisze: ↑08.08.2022, 22:17Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
-
grubsonet pisze: ↑08.08.2022, 22:17Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
To nie moja bajka ale postaram Ci się wytłumaczyć. Rok dwa lata temu byli na żużlowym dnie. Teraz idą na awans więc jest pospolite ruszenie wśród piknikowej (tylko) części publiczności.
Niech ktoś z Bydgoszczy Ci przewinie jak to wygląda jeżeli chodzi o sport. Duże miasto a głód jakiegokolwiek sukcesu brak. Tam gdzie są sukcesy tam właśnie tak wygląda. Czy to żużel czy kosz. Dodatkowo żużel chyba zawsze był popularniejszy przez perypetie piłki. Tak to widzę z boku.
-
Czy ja właśnie przeczytałem na kibicowskim forum informację, że chłopaczek, którego pobili w wieku 15 lat i dzień po zdarzeniu składa zeznania, jest "szejesioną" i każdy kto 11 lat później z nim przystaje automatycznie jest taką samą parówą?
Czy Was już do reszty popierdoliło? Przecież taki gówniarz robi to, co każą mu rodzice, szczególnie w takich sprawach. Skąd Wy czerpiecie te swoje wyobrażenia o świecie? Z groźnych koszulek z grafiką HD i napisem "volenti non fit iniuria"? Dalej lejcie małolatów, a później dziwcie się, że strzelają na psach.
Ps tego całego ferariego nie znam, nie bronię, lata mi on, podobnie jak reszta pato gal.
Czy Was już do reszty popierdoliło? Przecież taki gówniarz robi to, co każą mu rodzice, szczególnie w takich sprawach. Skąd Wy czerpiecie te swoje wyobrażenia o świecie? Z groźnych koszulek z grafiką HD i napisem "volenti non fit iniuria"? Dalej lejcie małolatów, a później dziwcie się, że strzelają na psach.
Ps tego całego ferariego nie znam, nie bronię, lata mi on, podobnie jak reszta pato gal.
-
Nie tylko w Chorzowie heheImperatorMistrz pisze: ↑11.08.2022, 15:09PRzeciez w Chorzowie to ten leszcz nie ma wjazdu i nikt z normalnych mu wity nie kopsnie.
-
Znalezione w necie.
''Chmielewski należał do grupy Krzysztofa M ps. "Bajbus" wchodzącej w skład grupy mokotowskiej. Jako gangster przybrał pseudonim "Antek". Zaangażowany był w napady, rozboje, morderstwa. W sierpniu 2005 r. brał udział w napadzie na dom Kazimierza B. w Puławach, bogatego handlarza walut. Razem z pięcioma innymi przestępcami dokonał rozboju, osobiście krępując gospodarza domu. Przyczynił się tym samym do jego zgonu na miejscu. W trakcie napadu skrępował również 93-letnią matkę Kazimierza B
5 października 2005 r. razem ze wspólnikami dokonał napadu na hurtownię z kurtkami puchowymi w Szamotach. "Antek" odpowiedzialny był za skrępowanie i pilnowanie ochroniarza obiektu w trakcie napadu
19 listopada 2005 r. "Antek" brał udział w uroczystości w restauracji Mozart w miejscowości Wólka Kosowska, podczas której upito do nieprzytomności innego gangstera grupy "Bajbusa" - Łukasza W. ps. "Dzik". Chmielewski wywiózł "Dzika" do lasu, gdzie inni członkowie gangu dokonali jego egzekucji
Pod koniec 2005 r. "Antek" oraz pozostali członkowie gangu zostali aresztowani. Za udział w zabójstwie otrzymał karę pięciu lat więzienia. Jednak ze względu na współpracę z prokuraturą i obciążeniu wspólników, szczególnie lidera gangu "Bajbusa", przedterminowo opuścił więzienie
Jak sam przyznaje udział w zorganizowanej grupie przestępczej był błędem. Poprzez szkolenia sportowe próbuje wpływać na młode pokolenie aby nie wchodzili w świat przestępczy"
Takie osoby trenują w Akademii Mirka,takim osobom Mirek podaję rękę a potem podaje ją Denisowi który dzieli szatnie,mate itp z nimi.Ale ważna jest dziara ŚK i porównanie jego sytuacji i jego osoby(prawilnej ponoć) z obsługą milicjanta przez Panią ze sklepu :) Myślałem że po zaproszeniu na the war kulawizny z Bałtyku,policjanta z nimi i jeszcze kilku dziwnych rzeczy już niczym mnie on nie zaskoczy...a jednak
''Chmielewski należał do grupy Krzysztofa M ps. "Bajbus" wchodzącej w skład grupy mokotowskiej. Jako gangster przybrał pseudonim "Antek". Zaangażowany był w napady, rozboje, morderstwa. W sierpniu 2005 r. brał udział w napadzie na dom Kazimierza B. w Puławach, bogatego handlarza walut. Razem z pięcioma innymi przestępcami dokonał rozboju, osobiście krępując gospodarza domu. Przyczynił się tym samym do jego zgonu na miejscu. W trakcie napadu skrępował również 93-letnią matkę Kazimierza B
5 października 2005 r. razem ze wspólnikami dokonał napadu na hurtownię z kurtkami puchowymi w Szamotach. "Antek" odpowiedzialny był za skrępowanie i pilnowanie ochroniarza obiektu w trakcie napadu
19 listopada 2005 r. "Antek" brał udział w uroczystości w restauracji Mozart w miejscowości Wólka Kosowska, podczas której upito do nieprzytomności innego gangstera grupy "Bajbusa" - Łukasza W. ps. "Dzik". Chmielewski wywiózł "Dzika" do lasu, gdzie inni członkowie gangu dokonali jego egzekucji
Pod koniec 2005 r. "Antek" oraz pozostali członkowie gangu zostali aresztowani. Za udział w zabójstwie otrzymał karę pięciu lat więzienia. Jednak ze względu na współpracę z prokuraturą i obciążeniu wspólników, szczególnie lidera gangu "Bajbusa", przedterminowo opuścił więzienie
Jak sam przyznaje udział w zorganizowanej grupie przestępczej był błędem. Poprzez szkolenia sportowe próbuje wpływać na młode pokolenie aby nie wchodzili w świat przestępczy"
Takie osoby trenują w Akademii Mirka,takim osobom Mirek podaję rękę a potem podaje ją Denisowi który dzieli szatnie,mate itp z nimi.Ale ważna jest dziara ŚK i porównanie jego sytuacji i jego osoby(prawilnej ponoć) z obsługą milicjanta przez Panią ze sklepu :) Myślałem że po zaproszeniu na the war kulawizny z Bałtyku,policjanta z nimi i jeszcze kilku dziwnych rzeczy już niczym mnie on nie zaskoczy...a jednak
-
romuś fajnie że tak żyjesz tym,pewnie śledzisz też media społecznościowe Denisa więc śmiało możesz do niego podbić i wyjaśnić w 4 oczy co cię boli rozkminiaczu. Możesz też zapytać jaki kontakt ma z Krystianem i zapewne ci odpowie także wal śmiało do Torunia.
I jeszcze ta śmieszna gadka że w całej Polsce ma przejebane a tymczasem jeździ gdzie chce. Można za nim nie przepadać do czego macie pelne prawo ale nie powielajcie tu takich farmazonów bo się śmiać chce.
Ojczulek i ochrona z nim jeździ to co ci szkodzi zebrać chłopaków i ruszyć mu na przeciw,taki obrotniak jak ty zapewne nie będzie miał z tym problemu.
Od razu zaznaczę że to w co poszedł Denis może się też nie podobać na Elanie,Widzewie,Ruchu i Wiśle ale to już sprawa ekip a nie wasza.
I jeszcze ta śmieszna gadka że w całej Polsce ma przejebane a tymczasem jeździ gdzie chce. Można za nim nie przepadać do czego macie pelne prawo ale nie powielajcie tu takich farmazonów bo się śmiać chce.
Ojczulek i ochrona z nim jeździ to co ci szkodzi zebrać chłopaków i ruszyć mu na przeciw,taki obrotniak jak ty zapewne nie będzie miał z tym problemu.
Od razu zaznaczę że to w co poszedł Denis może się też nie podobać na Elanie,Widzewie,Ruchu i Wiśle ale to już sprawa ekip a nie wasza.
-
Komu kibicujesz wariacie?grubsonet pisze: ↑12.08.2022, 10:33Ciebie ktoś w Twojej ekipie traktuje poważnie? Chyba średnio co?Kkrawczyk pisze: ↑08.08.2022, 23:13Czym się narażają? My ich nawet nie traktujemy poważnie, wyłaniają się tylko wtedy jak my jesteśmy na wyjeździe, tak było i będzie zawsze.grubsonet pisze: ↑08.08.2022, 22:17Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
j**** urkaine
-
Ja mając 15 lat, a było to w 97 roku, żyłem osiedlowym trybem życia czyli melo, trawa wszechobecne, a przede wszystkim wiadome było kto sprzedaje ten frajer i tłumaczenie, że mama kazała mu iść na psy do mnie nie trafia, bo poskarżyć się rodzicom to był wstyd taki samKris_groundhopping pisze: ↑12.08.2022, 11:48Czy ja właśnie przeczytałem na kibicowskim forum informację, że chłopaczek, którego pobili w wieku 15 lat i dzień po zdarzeniu składa zeznania, jest "szejesioną" i każdy kto 11 lat później z nim przystaje automatycznie jest taką samą parówą?
-
Denis nie prędko pojawi się w Chorzowie oraz Łodzi. I nikt z tych miast/ekip nie pojawia i nie pojawi się w towarzystwie Denisa.I może się on tu zaraz zalogować na swoje konto i pisać swoje wersje ale to co napisałem jest w 100%prawdą.
-
Trochę popłynąłeś. Trzy lata temu Polonia wygrała 2. Ligę i awansowała na zaplecze. Reszta okej.serwis pisze: ↑12.08.2022, 11:17grubsonet pisze: ↑08.08.2022, 22:17Serwus serwis ;) Może i masz rację ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.Obserwuje ich od jakiegoś czasu jeszcze rok-dwa lata temu pełna partyzantka a teraz legalnie organizują wyjazdy na które jeżdzą nie tylko pikole,patrz ZG.Powoli grają Zawiszy na nerwach i jestem ciekaw jak sytuacja się potoczy. Fakt są dziwną ekipą narobili dymu u siebie ze Startem a w rewanżu do Gniezna WRB nie pojechali,w wywiadzie do TMK jasno wypowiedzieli się na temat BDG czyli typowa partyzantka,zrobić coś komuś ale nie narazić się na odwet ;) Jedno jest pewne.Odżyli i jak awansują do wyższej ligi to będzie jeszcze większy potencjał dla frekwencji.Pozdro
To nie moja bajka ale postaram Ci się wytłumaczyć. Rok dwa lata temu byli na żużlowym dnie. Teraz idą na awans więc jest pospolite ruszenie wśród piknikowej (tylko) części publiczności.
Niech ktoś z Bydgoszczy Ci przewinie jak to wygląda jeżeli chodzi o sport. Duże miasto a głód jakiegokolwiek sukcesu brak. Tam gdzie są sukcesy tam właśnie tak wygląda. Czy to żużel czy kosz. Dodatkowo żużel chyba zawsze był popularniejszy przez perypetie piłki. Tak to widzę z boku.
-
Kris i ja podzielam zdanie Floriana i Streetlife. Nie wiem gdzie się wychowałeś ale u mnie jak ktoś w wieku 15lat gadał z psami ten pała. Druga sprawa, kto w wieku 15lat sluchał się rodziców, chyba jakieś bananowe dzieci.FlorianT pisze: ↑12.08.2022, 22:13Dokładnie! Jestem plus minus rówieśnik i skarżenie starym albo co gorsza nauczycielom to było coś najgorszego. Nie wychowałem się w jakiejś patologii, ale na dzielni każdy w wieku 14-16 lat był świadom co to znaczy być kapucha. Tak, że Krzysiu zajmij się, zgodnie z nickiem, skakaniem po stadionach a nie pier.doleniem bzdur, że w wieku 15 lat można nieświadomie i bezkarnie dawać z ucha.streetlife pisze: ↑12.08.2022, 21:28Ja mając 15 lat, a było to w 97 roku, żyłem osiedlowym trybem życia czyli melo, trawa wszechobecne, a przede wszystkim wiadome było kto sprzedaje ten frajer i tłumaczenie, że mama kazała mu iść na psy do mnie nie trafia, bo poskarżyć się rodzicom to był wstyd taki samKris_groundhopping pisze: ↑12.08.2022, 11:48Czy ja właśnie przeczytałem na kibicowskim forum informację, że chłopaczek, którego pobili w wieku 15 lat i dzień po zdarzeniu składa zeznania, jest "szejesioną" i każdy kto 11 lat później z nim przystaje automatycznie jest taką samą parówą?