Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
[/quote]
Porównujesz konkurs sponsora rozgrywek, do kasy bezpośrednio od rządu, czyli "Kibice Razem"? Poważnie?
[/quote]
pozostawię to pytanie bez odpowiedzi :)
Against modern football :)
Porównujesz konkurs sponsora rozgrywek, do kasy bezpośrednio od rządu, czyli "Kibice Razem"? Poważnie?
[/quote]
-
Hehe jeszcze to hasło konkursu orange fair play.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Wzięli to wzięli a powiedz mi czym różnią się chuligani lat 90 od tych . Czy według ciebie bycie chuliganem to napierdala nie swoich bo np nie śpiewa . Niedługo to całe stadiony zajebiecie w flagach pdw lub śp .nie którzy udzielają się a nie wiedzą inni
-
Myślę że Legia ma e chuligance trunde sprawy właśnie dlatego że nie ma znaczków h na flagach.
-
Twoje posty SwietłanaJessica B. pisze: ↑18.06.2022, 14:17Już forumowe towarzystwo postanowiło, że jestem kibicem Legii i Zagłębia czy tam Zagłebia i Legii. Więc ty też możesz tak myśleć jak masz ochotę :D
Jessica B. pisze: ↑27.01.2021, 13:45Temat flagi Zagłębia na przestrzeni wielu lat był już wałkowany kilka razy na tym forum.
Flaga sama w sobie jakby to napisać... była dosyć żenująca (jak jej właściciele, którzy do tej pory jeżdżą na mecze).
Flagi Czerwone Zagłębie już od bardzo dawna nie ma. Są za to flagi Skinheads (NR) i Zagłębie Sosnowiec (wzór B&H).
Krąży wiele teorii i legend po co, dlaczego i w jakim celu ta flaga pojawiła się ileś tam razy na meczach.
Niemniej jednak nie uświadczy się obecnie na Zagłębiu jakiegoś lewactwa pod żadną postacią.
To jest zresztą dział o Krakowie. Koniec dyskusji o flagach Zagłębia. Jeżeli ktoś jest zdesperowany to może sobie co najwyżej pobluzgać na doZOla :D
Jessica B. pisze: ↑03.01.2021, 12:50Stadion Zagłębia Sosnowiec (w tle budowa hali sportowej + lodowisko które dopiero zaczynają)
https://www.youtube.com/watch?v=6QjyqMC ... e=youtu.be
Tak więc za 1,5 - 2 lata poczciwy Ludowy odejdzie w zapomnienie ;)
Jessica B. pisze: ↑02.04.2021, 19:42Przyjedź do Sosnowca to się przekonasz ile przyjedzie RTS&HKS :)
Ja jutro na 100% będę pod stadionem przed, w trakcie i pewnie jeszcze długo po meczu.
Zapraszam cię serdecznie na przyjazd :) Co ty na to ? Przystajesz na moją propozycję ? Bardzo kusząca, nieprawdaż ? :)
Czy znowu dasz popis robienia kupy w majtki i drzemki w krzakach ? :D
-
Do Legii mi bardzo daleko i ich FC. Ostatni post w Twoją stronę kłamczuszku.
-
[/quote]
[/quote]
W tamtym czasie nikt tego konkursu w kibolskim światku nie kwestionował, rozumiesz? Prezentujesz typowe lewackie podejście, ahistoryczne, nie znasz tych czasów, kontekstu i łatwo ferujesz wyroki. Teraz nas pewno scancelujesz z ruchu ultras, bo kiedyś udział w takim konkursie był ok. :D Po prostu podejście do pewnych rzeczy się zmienia na przestrzeni lat. U nas pojawiły się kiedyś na stadionie flagi drukowane, ale po zastanowieniu, postanowiliśmy z nich zrezygnować i od dawna mamy na płocie tylko szyte. Łapiesz? Pewno średnio.
Cierpliwie odpowiadałem na Twoje pytania, więc teraz czekam, aż odpowiesz na moje jedno, z jakiej ekipy z "Kibice Razem" jesteś? :D

-
Jessi, Jessica, Cichociemny czy jak ci tam "bezklubowa" cichodajko... Legia to Legia, i boil bo ma boleć. Kiedyś tu napisałem innemu Widzewiajowi... weź ten rower, klepnij te kilka kilometrów to najbliższego miasteczka i krój jakieś babcie z czerwono-zielonych chustek. Wtedy zostaniesz prawdziwym kibicem Widzewa, a nie tylko internetową cipką.
A tak na marginesie, tu na kibicowni to już można światło gasić.
A tak na marginesie, tu na kibicowni to już można światło gasić.
-
To pewno widzewiak z południa, tak nam jedzie, że cały czas jest łapany na kłamstwach, półprawdach i innych manipulacjach, więc wsadź swoje złote rady w buty, będziesz wyższy. :DFlorianT pisze: ↑18.06.2022, 23:53
Swietłana, kobiece z 23 cm kompleksem malego pindola się nie liczy.
Do typów z Legii: fajnie, że sobie gadacie z kolem z Sosnowca czy tam Bielska, który ma kompleks Legii i wam elegancko jedzie po rajtach. Cóż zgodowicze, jeśli chodzi o Sosnowiec, więc czujcie luz i dalej sobie ubliżajcie.

-

Raków odpala za stodołą swojemu koledze race, ale na historycznym meczu finału PP nie starczyło odwagi aby jakieś piro odpalić. Modern Football
-
Ten jessica b to jest naprawdę nieśmieszny żart - zero konkretów tylko same informacje, które można znaleźć na stadionowych oprawcach. Pruje się dosłownie do każdego i wyzywa w sposób dziecinny.
I teraz przyleci i zwyzywa mnie i wszystkich nade mną a zakończy to tymi uśmieszkami xD i innymi śmiesznymi uśmieszkami.
Ja rozumiem jedna osoba twierdzi, ze jessica b jest drbilem ale od ponad roku patrzę na jego wpisy i o tym, ze ten człowiek jest chory psychicznie napisało już kilkadziesiąt(!!!!) osób a ten w kółko wymądrza się i pierdoli głupoty. Dramat a teraz wyloguje sie i za max godzinke przeczytam napinke w moja strone i innych…
I teraz przyleci i zwyzywa mnie i wszystkich nade mną a zakończy to tymi uśmieszkami xD i innymi śmiesznymi uśmieszkami.
Ja rozumiem jedna osoba twierdzi, ze jessica b jest drbilem ale od ponad roku patrzę na jego wpisy i o tym, ze ten człowiek jest chory psychicznie napisało już kilkadziesiąt(!!!!) osób a ten w kółko wymądrza się i pierdoli głupoty. Dramat a teraz wyloguje sie i za max godzinke przeczytam napinke w moja strone i innych…
ŁKS Łódź Polska !
-
[/quote]
W tamtym czasie nikt tego konkursu w kibolskim światku nie kwestionował, rozumiesz? Prezentujesz typowe lewackie podejście, ahistoryczne, nie znasz tych czasów, kontekstu i łatwo ferujesz wyroki. Teraz nas pewno scancelujesz z ruchu ultras, bo kiedyś udział w takim konkursie był ok. :D Po prostu podejście do pewnych rzeczy się zmienia na przestrzeni lat. U nas pojawiły się kiedyś na stadionie flagi drukowane, ale po zastanowieniu, postanowiliśmy z nich zrezygnować i od dawna mamy na płocie tylko szyte. Łapiesz? Pewno średnio.
Cierpliwie odpowiadałem na Twoje pytania, więc teraz czekam, aż odpowiesz na moje jedno, z jakiej ekipy z "Kibice Razem" jesteś? :D
[/quote]
zupełnie nie rozumiem czemu mnie podpinasz pod klub związany z "kibice razem". Napisałem wcześniej, że każda forma finansowania ruchu kibicowskiego jest dla mnie złe. Nie ważne kto daje pieniądze czy sponsor czy ch.uj wie kto.
Podejrzewam, że chodzisz po tym świecie już jakiś czas i wiesz, że nikt nie daje kasy za darmo.
Ale rozumiem Twój tok rozumowania, że to były inne czasy tylko nie zdziw się jak za kolejne 15 lat ktoś tu napisze, że takie "kibice razem" kiedyś było spoko bo to były zupełnie inne czasy :)
z mojej strony koniec dyskusji.
Wszystkiego dobrego życzę :)
-
zupełnie nie rozumiem czemu mnie podpinasz pod klub związany z "kibice razem". Napisałem wcześniej, że każda forma finansowania ruchu kibicowskiego jest dla mnie złe. Nie ważne kto daje pieniądze czy sponsor czy ch.uj wie kto.modest pisze: ↑19.06.2022, 12:39W tamtym czasie nikt tego konkursu w kibolskim światku nie kwestionował, rozumiesz? Prezentujesz typowe lewackie podejście, ahistoryczne, nie znasz tych czasów, kontekstu i łatwo ferujesz wyroki. Teraz nas pewno scancelujesz z ruchu ultras, bo kiedyś udział w takim konkursie był ok. :D Po prostu podejście do pewnych rzeczy się zmienia na przestrzeni lat. U nas pojawiły się kiedyś na stadionie flagi drukowane, ale po zastanowieniu, postanowiliśmy z nich zrezygnować i od dawna mamy na płocie tylko szyte. Łapiesz? Pewno średnio.
Podejrzewam, że chodzisz po tym świecie już jakiś czas i wiesz, że nikt nie daje kasy za darmo.
Ale rozumiem Twój tok rozumowania, że to były inne czasy tylko nie zdziw się jak za kolejne 15 lat ktoś tu napisze, że takie "kibice razem" kiedyś było spoko bo to były zupełnie inne czasy :)
z mojej strony koniec dyskusji.
Wszystkiego dobrego życzę :)
[/quote]
Jest jednak "pewna" różnica między konkursem prywatnego podmiotu, sponsora ligi, a pieniędzmi, które otrzymuje się wprost od rządu. W tamtych czasach odbieranie takich nagród nie było przez nikogo kontestowane, a projekt "Kibice Razem" już od początku jest bojkotowany przez większość kibolstwa. Taka różnica.
Lista hańby: [link]
Nadal nie odp jakiemu klubowi kibicujesz, czego się wstydzisz? Ja wszakże poświęciłem swój czas i odpowiadałem długo i konkretnie na Twoje pytania, a kultura nakazuje odpowiedzieć na to jedno, jedyne pytanie, które Ci zadałem...

-
Czy jakaś ekipa z Polski biła się z Ukraińską ?
-
-
Orlęta Radzyń Podlaski & Dynamo Brześć : CSKA KIjów - 24x24 -wygrana Ukraińców
Legia : Dynamo Kijów banda na bandę - wygrana Legii
Polska : Dynamo Kijów - wygrana Polaków
GKS Katowice & Banik : Dynamo Kijów - 17x17 - wygrana Ukraińców
Góral Żywiec : MFK Nikolayev - 15x15 - wygrana Ukraińców
Piast & Jastrzębie : Metalist & TSV - 18x18 wygrana Metalist & TSV
Zagłębie Sosnowiec & BKS Bielsko : Dynamo Kijów - 17x17 - wygrana Polaków
-
Karkonosze Jelenia Góra w Jabloncu z Dynamem również był dym.
[link]
[link]
Exterior pisze:Panowie sory bez zadnej napinki, ale ten zespol GKS Jastrzębie to z jakiego jest miasta.
-
Kiedys bylo glosno o chłopaku ktory pocial kilku antifiarzy w Hiszpanii , byly robione transparenty na polskich stadionach ,, Josue libertad " wie ktos co z tym chlopakiem sie działo dalej ? Ile wylapal i czy wyszedl z puchy juz ?
-
https://www.youtube.com/watch?v=O-2gO5PcohQ
Z tego co pamiętam to Joshue był żołnierzem.Jechał metrem i natknął się na około 100-osobową grupę antify,która wsiadła do tego samego metra.W 100 osób byli kozaki,przyburzyli do Joshuy,co chyba skonczyło się śmiercią jednego z nich.Jak ktoś zna hiszpański to może przetłumaczy jak to się skończyło.Bo sprawa była w 2007 roku.
Z tego co pamiętam to Joshue był żołnierzem.Jechał metrem i natknął się na około 100-osobową grupę antify,która wsiadła do tego samego metra.W 100 osób byli kozaki,przyburzyli do Joshuy,co chyba skonczyło się śmiercią jednego z nich.Jak ktoś zna hiszpański to może przetłumaczy jak to się skończyło.Bo sprawa była w 2007 roku.
-
-
-
Przecież to ty transwestyto raz się podajesz za Zagłębiaka, raz za Widzewiaka, zależy jakie w danym momencie masz urojenie w swojej chorobie dwubiegunowej.Jessica B. vel Rafalala pisze: ↑19.06.2022, 11:28
Pozdrawiam - kibic ZS latający w bara bravas, teddy boysach :) Wiedziany także w towarzystwie Destroyersów, Psycho fansów, nie gardzący wyjazdami Polonii Warszawa, powszechnie lubiany i szanowany fanatyk Triady :)
Jakby cię zbanowali na tym śmiesznym forum, to twoje marne życie straciłoby sens, jedyne co potrafisz to siedzieć tu 24h na dobę i pisać te wystawy myśląc, że kogos to interesuje :)
-
Już trochę po meczu, ale odpowiem, piłkarscy kibice Stali Rzeszów nie utożsamiają się z żużlowymi, są to 2 oddzielne grupy, choć oczywiście część kibiców żużla uczęszcza też na piłkę. Kibice żużla nigdy nie mieli nawet zalążka ekipy która miałaby chęć na harce z innymi ekipami, poza pewnie przypadkowymi spotkaniami z Unią Tarnów przy okazji derbów.Sportowa_2 pisze: ↑17.06.2022, 16:54Jest pytanie przy okazji zbliżających się Derbów Południa na żużlu. Jak wiadomo żużlowi kibice Unii Tarnów i Stali Rzeszów od zawsze za sobą nie przepadają. I teraz jest zagwostka. Przecież Unia trzyma z Wisłą Kraków, a Stal z Elaną czy Widzewem. Czy to nie jest jakiś konflikt interesów? Czy ekipy piłkarskie i żużlowe to nie są te same osoby.
-
Czy za zagranicą istniał/istnieje, FC obcokrajowców z innych krajów którzy jeżdżą na polskie kluby ?
-
Tak, Kolejorz Scotland. Rodowici Szkoci.
Września 100% Lech Poznań!
-
-
-
https://kkslech.com/2013/10/09/fancluby ... -i-anglii/ - trzymaj, tu masz wszystko opisane
Września 100% Lech Poznań!
-
Dzięki, opis z 2013 roku widze, jak to się ma do dziś ?WileKKS pisze: ↑28.06.2022, 22:03https://kkslech.com/2013/10/09/fancluby ... -i-anglii/ - trzymaj, tu masz wszystko opisane
-
Przy okazji tej akcji Rakowa z banerem w Poznaniu zaciekawiła mnie sprawa herbu Rakowa, dlaczego nie walczycie o to aby oficjalnym herbem był ten używany przez Was?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Nikodemie Elana bardzo często bywa w Lodzi na turniejach meczach itd.mysle ze duzo cześciej Elana jeździ do Nas jak Zawisza do Was.Może mnie pamieć mylic ale wydaje mi sie za Elana razem ze Stalą zlały Resovie w Rzeszowie.
-
Odpowiem Ci aby Twoja ciekawość została zaspokojna. A nóż widelec może przez to zacne forum i nauki mądrzejszych od siebie jeszcze kiedyś zostaniesz normalnym kibolem :D
Stal z Elaną może nie jest układem który sie wspiera co 2 tygodnie bo układ przybili czysto z chuligańskich powódek. Udało się wspólnie obić Resovie, Olimpie Elbląg, kilka akcji nie wypaliło z wiadomych względów a później zaczęły sie problemy Elany z których powoli wychodzą. Czy dalej ten układ będzie trwał nie wiem ale wydaje mi się że mimo wszystko razem pojeździli i podziałali więcej niż nie jedne wieloletnie zgody .
Wy z Zawisza, Tychami to też ostatnio wspólnie zbyt aktywni nie jesteście chuligańsko bo wybraliście większego brata z Poznania :)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Przecież z Rzeszowa do Torunia jest rzut beretem, a Elana ma dużo meczów na Podkarpaciu, podobnie jak Stal w Kuj- Pom...
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Chodzi o to ze jestes jebanym debilem, nic wiecej
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Radomiak w nadchodzącym sezonie będzie przyjmował kibiców gości?
-
Mertens pisze: ↑03.07.2022, 22:09Chodzi o to ze jestes jebanym debilem, nic wiecej
[/quote,.Nawet szkoda rozmawiać z tym"pacjentem" ;) A ja mam pytanie kiedy ruszy budowa nowego stadionu w Chorzowie ?? Po ostatniej manifestacji Niebieskich widziałem ,że obiecał ,ale takiemu ujowi nie warto wierzyć ! !
-
S.J. pisze: ↑04.07.2022, 19:01Nie wiem gdzie wyczytałeś że pinokio obiecał ale chyba coś Ci się pomieszało, albo przeczytałeś jakiegoś fake-newsa. A kiedy ruszy budowa stadionu? Na dzień dzisiejszy nie ma nawet takich planów ze strony miasta, temat bardzo bolesny dla nas ponieważ budują się niemal wszyscy tylko nie Ruch. A jakby nie patrzeć i jakby to nie brzmiało z ust kibica Ruchu to stadion nam się należy jak chyba nikomu innemu obecnie na Polskiej scenieMertens pisze: ↑03.07.2022, 22:09Chodzi o to ze jestes jebanym debilem, nic wiecej
[/quote,.Nawet szkoda rozmawiać z tym"pacjentem" ;) A ja mam pytanie kiedy ruszy budowa nowego stadionu w Chorzowie ?? Po ostatniej manifestacji Niebieskich widziałem ,że obiecał ,ale takiemu ujowi nie warto wierzyć ! !
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
-
Od dawna trapi mnie taka rozkmina. Skąd w kibicach, grupie bądź co bądź prawicowej i konserwatywnej, tyle fantazji i rozmyślań o homoseksualnym seksie? Na forum nie sposób przejść pełnej strony dowolnego tematu, żeby nie natknąć się na rozmowy o chujach w d****, obciąganiu fiuta, wytryskach w mordzie itd. Przecież czytając kibice.net, co jakiś czas trzeba się upewnić, czy jakaś reklama nie przekierowała człowieka przypadkiem na forum Parady Równości. Jak to się stało, że kiedyś kibole byli na wskroś konserwatywni, a teraz aż tak afiszują się ze swoimi wyobrażeniami o seksie dwóch lub więcej facetów i trudno im żyć bez tych wyobrażeń i rozmów o tym?
-
Miłość braterska do przybyszów że wschodu wyzwoliła w nich naturalne uczucia.Ardian pisze: ↑06.07.2022, 11:53Od dawna trapi mnie taka rozkmina. Skąd w kibicach, grupie bądź co bądź prawicowej i konserwatywnej, tyle fantazji i rozmyślań o homoseksualnym seksie? Na forum nie sposób przejść pełnej strony dowolnego tematu, żeby nie natknąć się na rozmowy o chujach w d****, obciąganiu fiuta, wytryskach w mordzie itd. Przecież czytając kibice.net, co jakiś czas trzeba się upewnić, czy jakaś reklama nie przekierowała człowieka przypadkiem na forum Parady Równości. Jak to się stało, że kiedyś kibole byli na wskroś konserwatywni, a teraz aż tak afiszują się ze swoimi wyobrażeniami o seksie dwóch lub więcej facetów i trudno im żyć bez tych wyobrażeń i rozmów o tym?
j**** urkaine