W położonych pod Tczewem Subkowach meldujemy się razem z Lechią (Starogard Gd. 11, Tczew 12, Gdańsk 3 - dzięki za wsparcie!) w 51 osób wieszamy 1 flagę i sporadycznie dopingujemy. Po meczu przepychanki z psami którzy nie chcą nas puścić do Tczewa. Patową sytuację rozwiązują piłkarze Chojniczanki (szacunek) którzy biorą do swojego autokaru LGFT i odwożą ich do Tczewa. My do Chojnic wracamy pod eskortą bocznymi drogami.
Ostrovia Ostrów Wlkp.
W sobote ludzi z fc Ostrowa około 200 osob na Lech-Legia
2 autokary+fury i pociąg
a w niedzielny poranek (godzina meczu 11:00) w Jankowie Przygockim na meczu Ostrovii nas 54 osoby
SKP Słupca - Górnik Konin (04.10.07) - czwartek
2 wyjazd w ciągu 2 dni. Mecz w Słupcy pierwotnie miał się odbyć w sobotę, jednak ze względu na decyzję słupeckich psów jego termin przeniesiono mało wygodnie na czwartek. Wszystko za sprawą meczu Lech - Legia, na którym porządku miała strzec także miejscowa i okoliczna prewencja. Tym samym zdaniem wąsów nie możliwe było jednoczesne zabezpieczenie meczu w Słupcy z udziałem konińskich fanów. Chciał czy nie, ucierpieliśmy tylko my, bowiem Klub zgodził się na takie rozwiązanie sprawy, gdyż dzień wcześniej w meczu o PP w Licheniu grali praktycznie juniorzy. Do Słupcy wybrało się ostatecznie 65 kibiców Górnika, z czego ok. 20 podróżowało pociągiem, a reszta autami. Na meczu nic ciekawego, poza tym, że Górnik ratuje remis w ostatniej minucie meczu.
Strażak Licheń Stary - Górnik Konin (03.10.07) - środa
Na środowy mecz o regionalny Puchar Polski, do Lichenia dociera 38 fanów KSG z jedną flagą. Górnik wygrywa rezerwowym składem(juniorzy starsi) 2-1 i przechodzi do dalszych rozgrywek.
Swoją drogą ciekawe kto w Polsce jeździ za swoimi juniorami na mecze bo rezerw nasz Górnik na chwilę obecną nawet nie posiada!
Ponieważ temat z komentarzami jest zamknięty chciałem w tym miejscu zapytać, co to za ściana na stadionie w Ciechocinku za kibicami Elany Toruń? Tama wodna?
piąty_dziesiąty pisze:Ponieważ temat z komentarzami jest zamknięty chciałem w tym miejscu zapytać, co to za ściana na stadionie w Ciechocinku za kibicami Elany Toruń? Tama wodna?