Kumatyinaczej pisze: 11.06.2022, 17:22
Jaki wysyp kurestwa się zrobił. Gdzie cioty ostatnie miesiące były? Wasze kurestwo chciałyście rozliczać w swoim gronie, a w Nasze sprawy garbaty nos chcecie wpierdalać?
Kolejny który do facetów pisze w rodzaju żeńskim. Lubisz facetów traktować jak dziewczynki? Mi możesz powiedzieć, ja po latach emigracji na zachodzie jestem tolerancyjny, boję się tylko że te orangutany bezzębne aka twoi koledzy po szalu mogliby mieć mały problem.
Wróciłem po kilku dniach zobaczyć co na forum ale takiego gówna to się nie spodziewałem. Żeby taka "mocarna ekipa" pisała oświadczenia w necie i się tłumaczyła przed całą Polską, to się w głowie nie mieści. Zamiast załatwić to w obrębie klimatu, sztywnych ludzi, to ku*** piszą oświadczenia i klik do neta ahahahaha. Aż mnie głowa rozbolała jak to czytałem, ku*** musiałem sobie pomóc długopisem i kartką żeby rozrysować kto, co, kiedy, dlaczego to nie jest rozpierdolka, dlaczego to było na sztywno, dlaczego to jest okej. Śmiech na sali.
Może wy sie ku*** udzielaniem porad prawnych zajmijcie zamiast bandyterką? Na zdrowie by wam to wyszło, więcej zębów zachowanych, nie trzeba by było hot doga z żabki przeżuwać dziąsłami.
Kumaty dobra robota, Dekaz został oczyszczony z zarzutów jakie wytoczyła krakowska ulica, to może teraz czas zająć się Masterem? Niech dział prawny Jude gangu siada do pisania wyjaśnień dlaczego papiery na mastera nie świadczą o jego konfidenctwie ale
DE FACTO i
DE IURE o prawilniactwie.
Pamiętaj żeby przed snem i po obudzeniu powiedzieć sobie kilka razy "jestem w sztywnej ekipie, jestem w sztywnej ekipie, jestem w sztywnej ekipie" :)