Było nawet liczone kiedyś na tym forum i wyszło...od zajebania ;)Z tymi flagami, to masz rację od zajebania ich mają.
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Ostatnio też mieli debiut nowej flagi... chuligańskiej. Teraz już od zajebania +1. ;)Bączyński pisze: 09.05.2022, 19:40Było nawet liczone kiedyś na tym forum i wyszło...od zajebania ;)Z tymi flagami, to masz rację od zajebania ich mają.
Gówno tam świadczył,po prostu poszedł trend na robienie dolnośląsko-lubuskich sojuszy i tyle.Mało tego,tam jeszcze zanim doszło do czegokolwiek,to sobie kluby zrobiły jakiś układ marketingowy,że niby do Lubina naściągają żużlofanów z Zielonej Góry.uklad z HZL tez o czymś swiadczył
Koniec końców najlepiej wyjaśnił Falubaz ich słomiany zapał do jeżdżenia za swoją sekcją piłki nożnej-jak nie mieli wsparcia ZL to nie jeździli,a mieli wsparcie dwa razy w roku.
Górnik Konin? Może w końcu ich poziom.
Górnik Konin chyba lubi żużel, swego czasu chyba z Apatorem się bujali
-
trzecigarnitur
historia zgod, uklad i ogolnych kontaktow Falubazu jest przedziwna od lat, bo tak:
-kiedys zgody ze Sparta Wroclaw i Wybrzezem Gdansk, czyli ekipami pro Slask i pro Lechia
-koniec tych zgod i przybicie ukladow z Pogonia Szczecin i Flota Sw.
-koniec z Pogonia, uklad(zgoda?) z Zaglebiem Lubin
-koniec z Zaglebiem i kontakty z Gornikiem Konin
na dzisaj Flota Sw- pro Pogon i Gornik Konin - co by nie mowic, to Gornik jest pro Kolejorz(nie twierdze ze jest to fc)
-kiedys zgody ze Sparta Wroclaw i Wybrzezem Gdansk, czyli ekipami pro Slask i pro Lechia
na dzisaj Flota Sw- pro Pogon i Gornik Konin - co by nie mowic, to Gornik jest pro Kolejorz(nie twierdze ze jest to fc)
flagi ze znakiem chuligana
- wladcy ziemi lubuskiej
- fhzg06
-fhzg nowa
- falubaz h hooligans czarna
- zielonogorzanie h czarna stara
- zielonogrzanie h czarna nowa wersja
- fhzgredy
- yf08 z h
nie chce mi sie szukac ale ppewnie jeszcze jakie mają. do tego niezliczona iloc bluz i koszulek z h zeby janusze widzialy na sektorze kto jest z EKYPY
- wladcy ziemi lubuskiej
- fhzg06
-fhzg nowa
- falubaz h hooligans czarna
- zielonogorzanie h czarna stara
- zielonogrzanie h czarna nowa wersja
- fhzgredy
- yf08 z h
nie chce mi sie szukac ale ppewnie jeszcze jakie mają. do tego niezliczona iloc bluz i koszulek z h zeby janusze widzialy na sektorze kto jest z EKYPY
Raczej w tej chwili Flocie daleko do bycia pro-Pogoń. Inna sprawa czy oni jeszcze w ogóle istnieją, bo nigdzie o nich nie słychać prócz też symbolicznych wsparć Falubazu. Zero młyna u siebie, zero wyjazdów (chyba, że gdzieś mi to umknęło i jakieś symboliczne się im trafiły). Oni chyba po stracie flagi ekipy na rzecz Stilonu tak mocno upadli?trzecigarnitur pisze: 10.05.2022, 22:50 historia zgod, uklad i ogolnych kontaktow Falubazu jest przedziwna od lat, bo tak:
Pytanie do Zawiszaków. Czy jest ktoś w stanie podać datę, a najlepiej to konkrety mecz, przybicia zgody Zawiszy z Tychami?
Jestem z Wałbrzycha i robię sobie kibicowskie notatki i wiem, że z ŁKSem macie zgodę od tzw. zawsze, z nami 83', z Zagłębiem 88', ale o GKSie słyszałem tylko "lata 90te". Wiem że w książce Piotrusia (który niestety już się tu nie udziela) był rozdział o zgodach i być może tam była odpowiedź na to pytanie, ale nie mam niestety dostępu do książki. Jak ktoś mógłby przekazać to info to bym był wdzięczny.
PoZdro
Jestem z Wałbrzycha i robię sobie kibicowskie notatki i wiem, że z ŁKSem macie zgodę od tzw. zawsze, z nami 83', z Zagłębiem 88', ale o GKSie słyszałem tylko "lata 90te". Wiem że w książce Piotrusia (który niestety już się tu nie udziela) był rozdział o zgodach i być może tam była odpowiedź na to pytanie, ale nie mam niestety dostępu do książki. Jak ktoś mógłby przekazać to info to bym był wdzięczny.
PoZdro
Dopóki nie przyjechali do Torunia na gościnne występy i okazało się, że Apator odpalił wrotki przed Elaną zostawiając ich samych.wafel10 pisze: 10.05.2022, 22:39 Górnik Konin chyba lubi żużel, swego czasu chyba z Apatorem się bujali
Dzisiaj jest bardzo ważny dzień,
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
A to nie było tak, ze na powrocie jechała za nimi Elana, a Apator im nie pomógł? Chyba stare czasy już slabiejqcego SNA
Ja p******* ty też jesteś przykry gościu.Nie będę tu robił za ich adwokata bo mam wyjebane na nich ale piszesz żużlopedały ale jednak na przestrzeni kilkunastu ostatnich lat mieli trochę walk.W zeszłym roku 2 walki 10x10 z Pogonią i Legią(do 25 lat),3 lata temu z Miedzią Legnica,w przeszłości młodymi składami z Lechem plus jeszcze była chyba walka z waszym fc Gniezno no i z Ruchem.Pokaż mi żużlową ekipę która walczyła z czołowymi polskimi ekipami.
Ja wiem że wy fajnie się pisze jak ktoś jest z dużej bandy i koledzy walczą a ty możesz oceniać na forum ale daj już spokój.
Ja wiem że wy fajnie się pisze jak ktoś jest z dużej bandy i koledzy walczą a ty możesz oceniać na forum ale daj już spokój.
-
strazaksam
To tak chyba nie do konca sie kladli od razu bo dali kilka dobrych walkSM1312 pisze: 12.05.2022, 11:52 Widocznie nie wiesz czemu są żużlowymi pedałami i frajerami bez zasad. Zapytaj kogoś z HZL to ci opowie
A to ze wyszli żeby się po klapsach położyć przed jedna czy druga ekipa to ich życiowe osiągniecie no ale w końcu maja 10 flag chuligańskich :)
-
witoldpyrkosz
miałem okazje porozmawiac z zawodnikami topowych ekip (OCZYWIŚCIE WSZYSTKIE WYDARZENIA PONAD 10 LAT TEMU BYŁY I DAWNO PRZEDAWNIONE), PO ich walkach z Falubazem i nikt nie powiedział o nich "się położyli", większość raczej była pozytywnie zaskoczona ich postawą.
No ale dla naczelnego wojownika forum floriana są workami treningowymi, drugi wyśmiewa walki po 15 osób.
W walce po 15 nie da rady się schować w tłumie i udawać odważnego.
Żeby nie było za miło, to oprócz wymienionych tutaj na forum, mieli zielonogórzanie kilka egzotycznych pomysłów na układy, gdzie w niektórych miejscach do dziś się śmieją z tego, jak z d*** wyskoczyli z propozycją układu. Ale nie będę kopał leżącego
No ale dla naczelnego wojownika forum floriana są workami treningowymi, drugi wyśmiewa walki po 15 osób.
W walce po 15 nie da rady się schować w tłumie i udawać odważnego.
Żeby nie było za miło, to oprócz wymienionych tutaj na forum, mieli zielonogórzanie kilka egzotycznych pomysłów na układy, gdzie w niektórych miejscach do dziś się śmieją z tego, jak z d*** wyskoczyli z propozycją układu. Ale nie będę kopał leżącego
A co mieli walczyć po 50 czy 100 osób skoro to mała ekipa?Niektórzy to są mocno niedojebani.Sami jedynie gdzie walczyli to pod gimbazą ale wielcy komentatorzy.SM1312 pisze: 12.05.2022, 12:31 Mówisz o tych walkach po 8 czy 10 osób do 18 lat? Ich najliczniejsza walka to po 15 osób, a najebaly ich w lesie takie konkretne firmy jak Unia Leszno czy Wlokniarz Częstochowa. Bądźmy powazni.
Tak przy okazji komu kibicujesz???
Falubaz po prostu na jednego chuligana robi dodatkowa flage chuliganska dla tego mimo ze mala ekipa to maja z 10 flag chuliganskich
Falubaz musi coś robić bo wszedzie ma dookoła wrogow (Chrobry, ZL, Stilon) i szuka na siłę. Wiem kto jest do wzięcia. Raków)
Falubaz ma flagi i z nimi jeździ,a połowa ekip na wyjazd jeździ z jedną flagą 1,5 na 1,5.
Akurat Zaglebiu to nayebali, Stilon tez sperdalal po paru klapsach,i dobre starcie z Tychami mieli na trasie, na moje to obie ekipy stracily po tym placku co odperdolil FalubazSM1312 pisze: 12.05.2022, 11:52 Widocznie nie wiesz czemu są żużlowymi pedałami i frajerami bez zasad. Zapytaj kogoś z HZL to ci opowie
A to ze wyszli żeby się po klapsach położyć przed jedna czy druga ekipa to ich życiowe osiągniecie no ale w końcu maja 10 flag chuligańskich :)
-
znajomydżeniferlopez
kochanieńkiFlorianT pisze: 11.05.2022, 22:57 Falubaz hehe. Po tym co odjebali z Zagłębiem, że też jeszcze komuś chce się pisać o tych frajerskich ogórach. Swego czasu falubazowe żużlowe pedały robiły u nas za dobre worki treningowe, a gdy nam się znudziło, uwaga... wyjaśniał ich nawet Start.
Historia nie kłamie i pozdro dla wszystkich robiących sobie układy, prywatne kontakty czy ch.uj wie co tam z żużlopedałami.
ja Ciebie serdecznie przepraszam ,ale czy Tobie czasem tkanka pod czaszką aby nie gotuje się za często?
Start "wyjaśnia" Falubaz?
Twoje gnieźnięskie korzenie być może prowokują pewne lokalne,patriotyczne postawy i narracje,ale bądźmy poważni[sic!]
Przepadam Cię czytać.Choć wolałbym zrozumieć
Ponoć z Zagłębiem nie wyszli banda na bandę po aferze z telefonem, a ze Stilonem zawsze plecy...Uargumentuj jak możeszznajomydżeniferlopez pisze: 12.05.2022, 22:53kochanieńkiFlorianT pisze: 11.05.2022, 22:57 Falubaz hehe. Po tym co odjebali z Zagłębiem, że też jeszcze komuś chce się pisać o tych frajerskich ogórach. Swego czasu falubazowe żużlowe pedały robiły u nas za dobre worki treningowe, a gdy nam się znudziło, uwaga... wyjaśniał ich nawet Start.
Historia nie kłamie i pozdro dla wszystkich robiących sobie układy, prywatne kontakty czy ch.uj wie co tam z żużlopedałami.
ja Ciebie serdecznie przepraszam ,ale czy Tobie czasem tkanka pod czaszką aby nie gotuje się za często?
Twoje gnieźnięskie korzenie być może prowokują pewne lokalne,patriotyczne postawy i narracje,ale bądźmy poważni[sic!]
Chodzilo mi o ustawke przed ukladem , wtedy Zaglebie wylapalo od zuzlokow, Stilon sie przeliczyl pod pewnym sklepemjar2789 pisze: 12.05.2022, 23:14Ponoć z Zagłębiem nie wyszli banda na bandę po aferze z telefonem, a ze Stilonem zawsze plecy...Uargumentuj jak możeszznajomydżeniferlopez pisze: 12.05.2022, 22:53kochanieńkiFlorianT pisze: 11.05.2022, 22:57 Falubaz hehe. Po tym co odjebali z Zagłębiem, że też jeszcze komuś chce się pisać o tych frajerskich ogórach. Swego czasu falubazowe żużlowe pedały robiły u nas za dobre worki treningowe, a gdy nam się znudziło, uwaga... wyjaśniał ich nawet Start.
-
znajomydżeniferlopez
Uargumentuj brzmi jak Urugwaj,proszę spóbuj zadać raz jeszcze to pytanie ale w bardziej ludzkiej postacijar2789 pisze: 12.05.2022, 23:14Ponoć z Zagłębiem nie wyszli banda na bandę po aferze z telefonem, a ze Stilonem zawsze plecy...Uargumentuj jak możeszznajomydżeniferlopez pisze: 12.05.2022, 22:53kochanieńkiFlorianT pisze: 11.05.2022, 22:57 Falubaz hehe. Po tym co odjebali z Zagłębiem, że też jeszcze komuś chce się pisać o tych frajerskich ogórach. Swego czasu falubazowe żużlowe pedały robiły u nas za dobre worki treningowe, a gdy nam się znudziło, uwaga... wyjaśniał ich nawet Start.
Ponoć z Zagłębiem nie wyszli banda na bandę po aferze z telefonem, a ze Stilonem zawsze plecy...Uargumentuj jak możesz
[/quote]
Uargumentuj brzmi jak Urugwaj,proszę spóbuj zadać raz jeszcze to pytanie ale w bardziej ludzkiej postaci
[/quote]
może i brzmi, ale jest jak najbardziej po polsku
[/quote]
Uargumentuj brzmi jak Urugwaj,proszę spóbuj zadać raz jeszcze to pytanie ale w bardziej ludzkiej postaci
[/quote]
może i brzmi, ale jest jak najbardziej po polsku
cytat - na dzisaj Flota Sw- pro Pogon i Gornik Konin - co by nie mowic, to Gornik jest pro Kolejorz(nie twierdze ze jest to fc)
Ogólnie sytuacja w tej części zach-pom to lekki miszmasz.
Świnoujście - mieszkańcy jeżdżą na Pogoń, mieszkańcy chodzą na Flotę, ekipa paru osób z Floty jest mocno Anty-Pogoń, ale wszyscy mają to w d**** i przyjeżdżają do Szczecina na mecze. Do tego Flota ma sztame z Vinetą Wolin
Wolin - kibice Vinety mają mocną kosę z Kamieniem Pomorskim gdzie jest FC Pogoni. W samym mieście ćpunów i patologii czyli Wolinie jest zakaz chodzenia w barwach Pogoni i to jedyna taka wioska w tej części Polski, oczywiście ludzie i tak mają to w d**** i jeżdżą sobie na Pogoń i nikt z tym nic nie robi. Często na meczach Vineta - Gryf Kamień Pomorski dochodziło do zadym. Tych kiolku chłopaczków z okolicznych wiosek, którzy coś działają pojawiają się głównie tylko w przypadków derbów z Kamieniem i czasami wspierają Flotę.
Żeby było ciekawiej Vineta trzyma ze Świtem Szczecin, klubem z północnej części Szczecina tzn ze Skolwina, gdzie chodzą na niego mieszkańcy Pogoni.
Podobna sytuacja jest w Stargardzie, całe miasto w barwach Pogoni, kibice jeżdżą na Pogoń, a garstka Błękitnych trzyma z Wartą Poznań.
Info pisanie od ziomka z tej części kraju, nie biorę za to odpowiedzialności, wklejam co mi wysłał i najwyżej Leniwiec lub PS On Tour mnie poprawią.
Ogólnie sytuacja w tej części zach-pom to lekki miszmasz.
Świnoujście - mieszkańcy jeżdżą na Pogoń, mieszkańcy chodzą na Flotę, ekipa paru osób z Floty jest mocno Anty-Pogoń, ale wszyscy mają to w d**** i przyjeżdżają do Szczecina na mecze. Do tego Flota ma sztame z Vinetą Wolin
Wolin - kibice Vinety mają mocną kosę z Kamieniem Pomorskim gdzie jest FC Pogoni. W samym mieście ćpunów i patologii czyli Wolinie jest zakaz chodzenia w barwach Pogoni i to jedyna taka wioska w tej części Polski, oczywiście ludzie i tak mają to w d**** i jeżdżą sobie na Pogoń i nikt z tym nic nie robi. Często na meczach Vineta - Gryf Kamień Pomorski dochodziło do zadym. Tych kiolku chłopaczków z okolicznych wiosek, którzy coś działają pojawiają się głównie tylko w przypadków derbów z Kamieniem i czasami wspierają Flotę.
Żeby było ciekawiej Vineta trzyma ze Świtem Szczecin, klubem z północnej części Szczecina tzn ze Skolwina, gdzie chodzą na niego mieszkańcy Pogoni.
Podobna sytuacja jest w Stargardzie, całe miasto w barwach Pogoni, kibice jeżdżą na Pogoń, a garstka Błękitnych trzyma z Wartą Poznań.
Info pisanie od ziomka z tej części kraju, nie biorę za to odpowiedzialności, wklejam co mi wysłał i najwyżej Leniwiec lub PS On Tour mnie poprawią.
Mówiłem żeby Falubaz znalazł się z Raowem. Ta sama liga widzę..
https://www.youtube.com/watch?v=SXlWRxF ... lishFansTV
https://www.youtube.com/watch?v=SXlWRxF ... lishFansTV
"historia zgod, uklad i ogolnych kontaktow Falubazu jest przedziwna od lat, bo tak:
..."
Sprostuję tylko, że (szczególnie w tamtych czasach) Sparta nie była ekipą proŚląsk i ta zgoda z Falubazem im trochę bokiem wychodziła. Było nawet chyba na tym forum parę słów od ludzi ze Sparty biorących udział w tych wydarzeniach.
..."
Sprostuję tylko, że (szczególnie w tamtych czasach) Sparta nie była ekipą proŚląsk i ta zgoda z Falubazem im trochę bokiem wychodziła. Było nawet chyba na tym forum parę słów od ludzi ze Sparty biorących udział w tych wydarzeniach.
Zakopane1 - nie kopie się leżącego, nadmorskie tereny Świnoujścia i okolic to Pogoń Szczecin. Flota nie istnieje, Mineta Wolin została jakiś czas temu wyjaśniona i dała sobie spokój. Ogólnie praktycznie całe województwie prócz Koszalina i najbliższych okolic, wierzy w jedyną słuszną granatowo-bordową wiarę. Ale i tam niedługo dojdziemy ;)
-
znajomydżeniferlopez
FlorianT pisze: 13.05.2022, 06:28znajomydżeniferlopez pisze: 12.05.2022, 22:53kochanieńkiFlorianT pisze: 11.05.2022, 22:57 Falubaz hehe. Po tym co odjebali z Zagłębiem, że też jeszcze komuś chce się pisać o tych frajerskich ogórach. Swego czasu falubazowe żużlowe pedały robiły u nas za dobre worki treningowe, a gdy nam się znudziło, uwaga... wyjaśniał ich nawet Start.
Pośmiejmy się razem, skąd pochodzisz i komu kibicujesz?
Śmichom i żartom nie będzie końca
Uważaj!
Czarni Jelcz Laskowice ku***!
Rooooaaaghhhhh
Tak sobie myślę,że chyba nie jest na rękę Lechowi to z jaką ekipą zaczyna być kojarzony Ostrów Wlkp.
Chyba ktoś w Poznaniu powinien jebnąć pięścią na te macanki z Falubazem ;)
-
PolskaPonadWszystko
Na pewno w Poznaniu wezmą pod uwagę twoją jakże ważną opinię.Bączyński pisze: 26.05.2022, 19:23 Tak sobie myślę,że chyba nie jest na rękę Lechowi to z jaką ekipą zaczyna być kojarzony Ostrów Wlkp.
Myślę,że niezależnie od mojej opinii dojdą do podobnej konkluzji.Na pewno w Poznaniu wezmą pod uwagę twoją jakże ważną opinię.
FC Ostrów Wlkp. to nie Ostrovia.Bączyński pisze: 26.05.2022, 19:23 Tak sobie myślę,że chyba nie jest na rękę Lechowi to z jaką ekipą zaczyna być kojarzony Ostrów Wlkp.
Września 100% Lech Poznań!
Nie wpierdalaj się psia końcówko,to po pierwsze bo h** mnie obchodzi twoje zdanie,wtykasz swój garbaty nos w każdy wątek i w każdym masz do powiedzenia tyle co średnio ogarnięty 13-latek.Szkoda ze nie pilnowaliście flag z taką konkluzją w sevilli jak pewnych spraw Kolejorza o które nie musisz sie martwic.
Kolejna rzecz,znajdź sobie w słowniku PWN znaczenie słowa "konkluzja",to nie będziesz popełniał zdań pozbawionych sensu.
dzięki za odp. Kiedyś chyba było tam inaczej?FC Ostrów Wlkp. to nie Ostrovia.
-
plemplem81
W kwietniowym "TMK" jest wywiad z Ostrovią Ostrów Wielkopolski. Wszystko dokładnie zostało tam wyłożone przez chłopaków z Ovii. Czytajcie prasę kibicowską (i nie tylko...), chłońcie wiedzę.

Myślę że jesteś w dużym błędzie.Bączyński pisze: 26.05.2022, 20:05Myślę,że niezależnie od mojej opinii dojdą do podobnej konkluzji.Na pewno w Poznaniu wezmą pod uwagę twoją jakże ważną opinię.
W Poznaniu też średnio tych flag pilnują.nikodem pisze: 26.05.2022, 20:27 Szkoda ze nie pilnowaliście flag z taką konkluzją w sevilli jak pewnych spraw Kolejorza o które nie musisz sie martwic.
-
Doktor P(r)awica
Cóż. Takie wypominanie to broń obusieczna szczególnie jak się staje w obronie ekipy, która we wspomnianym temat tez za bardzo nie ma się czym chwalić.FlorianT pisze: 26.05.2022, 22:46A co skroiłeś Chic jedną, gdański, bezzębny napinaczu, czy będziesz się tasował pod cudzesy?
-
znajomydżeniferlopez
FlorianT pisze: 22.05.2022, 00:27Słoneczko ;)znajomydżeniferlopez pisze: 20.05.2022, 23:28No i o czym z takim zj.ebanym i zakompleksionym przymułem z Wrocławia mam dyskutować? Zdradzisz mi tajemnicę swoich problemów? Myślałeś o tym, w którym momencie życia stałeś się Napoleonem?FlorianT pisze: 13.05.2022, 06:28
Pośmiejmy się razem, skąd pochodzisz i komu kibicujesz?
Śmichom i żartom nie będzie końca
Uważaj!
Czarni Jelcz Laskowice ku***!
Rooooaaaghhhhh
nie zdradzę. jakoś mi nie na rączkę taka propozycja
ale
ten Napoleon
pozwolisz ,że się zastanowię?
-
znajomydżeniferlopez
z "konkluzją" turbo debilu to masz wspólnego co Pimpek Sadełko napłakałnikodem pisze: 26.05.2022, 20:27 Szkoda ze nie pilnowaliście flag z taką konkluzją w sevilli jak pewnych spraw Kolejorza o które nie musisz sie martwic.
głowilo się
"o pewnych sprawach"
rany boskie
-
znajomydżeniferlopez
Flo
proszę spróbuj uświadomić se jedno - nazywając mnie "zjebanym ,zakompleksionym przymułem z Wrocławia" nie powinieneś liczyć z mojej strony na specjalne względy.Przyznasz?
No ku*** ,z deka szkoda mi Ciebie osobo,ale
no ni h***
choćbym zaklinał rzeczywistość
chyba se nie przypadniem do gustu ,co? ;)
proszę spróbuj uświadomić se jedno - nazywając mnie "zjebanym ,zakompleksionym przymułem z Wrocławia" nie powinieneś liczyć z mojej strony na specjalne względy.Przyznasz?
No ku*** ,z deka szkoda mi Ciebie osobo,ale
no ni h***
choćbym zaklinał rzeczywistość
chyba se nie przypadniem do gustu ,co? ;)