I ty maliniaku mówisz że decyzja Zagłębia niczym nie różni się od policji? ku*** przecież to wy wpuszczacie kogo chcecie. Była Termalica, nie było Wisły, była teraz Pogoń nie będzie Ruchu Chorzów.Doktor P(r)awica pisze: 07.05.2022, 22:05Naprawde piszesz takie coś? W innym temacie swoje zdanie napisalem o tym co Raków zrobił i jak sie zachował natomiast wybiórcze zamykanie sektorów gości bo ktoś sobie ma taka wizje to jest patologia. Czy przypadkiem nie z tym walczymy?TORCIDA_GÔRNIK pisze: 07.05.2022, 15:33 Zagłębie Lubin szacunek za zamknięcie sektora gosci dla rakowa!!! Wszyscy tak powinni
I teraz jakieś ku*** Wisły Kraków czy inne Cracovie sie uruchamiają i beda cos pierdolić o zasadach kibicowskich. Śmiech na sali.
I żeby nie było. Nie wiem dlaczego ma być zamknięty sektor w Lubinie natomiast jeżeli jest on zamkniety na prośbę kibiców Zagłębia to dla mnie jest to słaba decyzja i czym sie różni tak naprawde od zamykania sektorów przez policje czy inne k****? Jedni zamykaja bo uznali ze ktoś jest be, inni zamykaja bo uznaja ze w ich mniemaniu lepiej tak bo awantur (rzekomych) nie bedzie. Każdy sobie znajdzie wytłumaczenie na swoje zachowanie.
Pogon we Wroclawiu fajna liczba, dobry doping chociaz gdy bylo 0:0 wydaje mi sie ze byl lepszy. Z naszej strony kolejny patent na zorganizowanie trybuny, mlyn uwazam fajnie wygladal i doping tez dobry. Oby wiecej takich meczów
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 06-09.05.2022
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 06-09.05.2022
Czyli jwwwędrzyn potwierdziłeś moje słowa.Wybiórcze wpuszczanie kogo nie lubią to sektor gości zamknięty.
Raków odwołał wyjazd zamiast jechać pod stadion i pokrzyczeć co sądzą o hzl a Ruch pewnie pojedzie i na ich miejscu bym się wbił na wrocławski rynek.
Raków odwołał wyjazd zamiast jechać pod stadion i pokrzyczeć co sądzą o hzl a Ruch pewnie pojedzie i na ich miejscu bym się wbił na wrocławski rynek.
Raków odwołał zorganizowany wyjazd a ekipa zapewne pojedzie jak zawsze zresztąPrawilnyy pisze: 10.05.2022, 18:03 Czyli jwwwędrzyn potwierdziłeś moje słowa.Wybiórcze wpuszczanie kogo nie lubią to sektor gości zamknięty.
Wizytował jako chęć rewanżu (a raczej doprowadzenia do tego, co miało się wydarzyć) za wyjazd do Lubawy.przypalowiec z forum pisze: 10.05.2022, 19:01 Niech mnie ktos poprawi ale to nie Widzew po tym jak Lechia Slask Rakow trafila ich na wyjezdzie zwizytowal Wrocław ?
Generalnie im ktoś słabszy w realu tym "głośniejszy" w internetach ;)WF. pisze: 10.05.2022, 15:40Bo tu mało kto skupia na "własnym podwórku" i dążeniu do tego żeby działo się tam lepiej w "realu". Tu desperacko szuka się i wywleka "babole" wrogów... w internecie. No ale takie już musi widocznie być na tym kibice.net.htsk4 pisze: 10.05.2022, 15:26 Że też chce Ci się odpowiadać PCHLG na te internetowe zaczepki I to niekoniecznie te napisane przez kibiców triady ale i i tych bezklubowych pazi czy też pseudowiślaka.Przecież to nawet jest zabawne,gdy o zasadach kiboolskim piszą przedstawiciele miasta noży i konfidentów,o wpuszczaniu "lania" przedstawiciele klubu,który stracił we wlasnym mieśćie 7 flag i którego aspiracje wyjaśniło Zagłębie,czy o uczciwośći i fuzjach, posty pisze przestawiciel klubu ,który w swojej historii tych fuzji miał kilkanaście,różne barwy i jest jednocześnie najbardziej skorumpowanym klubem w historii polskiej piłki,gdzie nawet sekretarka została skazana za korupcję?
Zabawne jest, jak z szydzą z Lechii, która bije sie z koalicjami(Legia ze swoją koalicją,Ruch z Widzewem,Lech z Arką) bezklubowi kibole lub kibole kłubów,którzy tą Arkę i Lecha w przewadze wciągnęliby w 30 sekund((sarkazm).Zabawne jest, gdy z Pogoni Szczecin szydzą przedstawiciele KSC,gdzie Pogoń zjada ich w każdym aspekcie kibolskiego rzemiosła.Zabawne, gdy z 200 osobowego wyjazdu szydzą kibole klubu,których 200 nie ma nawet w młynie na meczu u siebie.I mógłbym tak wymieniać,ale nie chcę,szkoda czasu.
Próbuje od jakiegoś czasu rozkręcać jakąś kibolską dyskusje tu, cokolwiek, co ma znamiona normalnego, kibicowskiego forum, ale niestety z obecnym pokoleniem już chyba nie da rady. Co mnie, starego statystyka i pasjonata polskiej sceny boli.
Poprawię-h*** wiesz.Niech mnie ktos poprawi ale to nie Widzew po tym jak Lechia Slask Rakow trafila ich na wyjezdzie zwizytowal Wrocław ?
nie strasz...nie strasz...Niech troche posypia glowę popiołem bo Lechia nie zawsze bedzie u ich boku chociaz patrzac na forme Gdańszczan jak im Arka skacze do gardła to i tak do takiej koalicji WRWE bez podjazdu.
A ty co ? balcerowicz jesteś ? Znalazł się ekonom.Prawilnyy pisze: 10.05.2022, 17:32Czyżby kibice Śląska podziałali w tej sprawie że taka decyzja?Za Marsylię,za układ/zgodę z Wisłą itd.bez-napinki pisze: 10.05.2022, 16:22 Śląsk 2 też nas nie chce u siebie w klatce, mimo że wcześniej wpuścili chociażby Stal Rzeszów. :)
dramat ku***...
Jakoś mnie się wierzyć nie chce żeby tak sami z siebie nie chcieli wpuścić Ruchu i zarobić parę złotych na biletach plus katering.Na Oporowskiej jest malutki sektor gości ale śmiało mogliby wpuścić na trybunę naprzeciwko krytej i myślę że z 1000-2000 biletów by poszło.
Bilety choćby po 25 zł to wychodzi piękna sumka 25 k-50k plus katering zorganizować i hajs się zgadza.
-
Gedania Gdansk
To weszliście w końcu na ten Narodowy czy jednak NIE? ;)htsk4 pisze: 10.05.2022, 15:51 Przepraszam,za post pod postem,ale teraz doczytałem pytanie,czy nie przeszkadzało nam,że klub,z kórym mieliśmy zgodę biegał z nożami i maczetami.Pytanie w kontekscie Arki i ksc.Jedyna uczciwa odpowiedż biorąc pod uwagę całokształt tej zgody brzmi: nie przeszkadzało.A nawet jak przeszkadzało,to nie zrobiliśmy nic.I tak samo mogłaby napisać Arka,gdyby była uczciwa.Mógłbym też nieco złośliwie zapytać,a czy powszechnie szanowanemu Lechowi nie przeszkadzała (przeszkadza) sprzętowa cracovia?A jeżeli przeszkadzała,to co z tym zrobili?
Generalnie,nie ma sensu kopać się z koniem.Wszyscy coś mamy za uszami,wielka nagonka na Raków,gdy w wielu ekipach działy się o wiele gorsze rzeczy.Jaki to ma sens?
To wylicz to sam.Aci pisze: 10.05.2022, 22:50A ty co ? balcerowicz jesteś ? Znalazł się ekonom.Prawilnyy pisze: 10.05.2022, 17:32Czyżby kibice Śląska podziałali w tej sprawie że taka decyzja?Za Marsylię,za układ/zgodę z Wisłą itd.bez-napinki pisze: 10.05.2022, 16:22 Śląsk 2 też nas nie chce u siebie w klatce, mimo że wcześniej wpuścili chociażby Stal Rzeszów. :)
dramat ku***...
Jakoś mnie się wierzyć nie chce żeby tak sami z siebie nie chcieli wpuścić Ruchu i zarobić parę złotych na biletach plus katering.Na Oporowskiej jest malutki sektor gości ale śmiało mogliby wpuścić na trybunę naprzeciwko krytej i myślę że z 1000-2000 biletów by poszło.
Bilety choćby po 25 zł to wychodzi piękna sumka 25 k-50k plus katering zorganizować i hajs się zgadza.
Mam jeszcze jedną hipotezę.Śląsk nie chce wpuścić Chorzowa ze względu na Motor który walczy z Ruchem o 3 miejsce które da lepsze rozstawienie w barażach...bez wsparcia kibiców gra się gorzej.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBOLI!Ruch jechać w dobrej liczbie i rozpierdolić ten Wrocław za karę.
-
wkswawelhooligans
Ten łeb z Łomży sam tu ostatnio pisał do chłopaka z Widzewa ze Widzew Łódź powinien śledzić ich „działalność i aktywność” to jak skakał i machał łapami żeby być zauważonym to powinien się cieszyć. Czy nie?
-
Doktor P(r)awica
Czy bycie „prawilnym” musi zaskakująco często iść w parze w byciu głupkiem? Zajebiste hipotezy. Dawaj ich więcej. Czemu w takim razie rezerwy Śląska zremisowały z Motorem zamiast im pomoc i dać trochę punktów? Przecież nasze rezerwy i tak z racji przepisów nie mogą awansować wyżej. Zamiast się bawić w jakiś rozkminki o kibicach gości mogli po prostu dać Motorowi wygrać…Prawilnyy pisze: 11.05.2022, 10:42To wylicz to sam.Aci pisze: 10.05.2022, 22:50A ty co ? balcerowicz jesteś ? Znalazł się ekonom.Prawilnyy pisze: 10.05.2022, 17:32
Czyżby kibice Śląska podziałali w tej sprawie że taka decyzja?Za Marsylię,za układ/zgodę z Wisłą itd.
Mam jeszcze jedną hipotezę.Śląsk nie chce wpuścić Chorzowa ze względu na Motor który walczy z Ruchem o 3 miejsce które da lepsze rozstawienie w barażach...bez wsparcia kibiców gra się gorzej.
PIŁKA NOŻNA DLA KIBOLI!Ruch jechać w dobrej liczbie i rozpierdolić ten Wrocław za karę.
Druga sprawa ekonomisto. Weź teraz od tego domniemanego zarobku odejmij organizacje imprezy masowej podwyższonego ryzyka bo mecze przy Oporowskiej nawet impreza masowa nie są. Dodaj koszt zapewnienia sanitariow, ochronę, opłać obecność służb bo organizator ma to jako swoje obowiązki.
I nie pisze tego, żeby napisać, że nie opłaca się wpuścić kibiców gości bo oczywiście ze się opłaca i wierze, że uda się jakoś to ogarnąć i kibice Ruchu wejdą. Odpisuje po prostu na Twoje bzdurne wyliczenia. Gdyby kibice gości byli taką żyłą złota to by zawsze były otwarte sektory. Dziwnym trafem zdarzają się kolejki gdzie może 1-2 ekipy jada na wyjazd bo reszta zakazy, zamknięty sektor przez wojewodę i inne bzdury.
A jeszcze odnosząc się do Twojego wcześniejszego posta. Powiedz mi, jak to jest, że mamy się mścić za Marsylię skoro już graliśmy np z Wisła i to jeszcze zanim Sharksi po części zakończyli żywot jako ekipa. Wisła gdy było ciśnienie i na goraco z Sharksami weszła, a teraz nagle nam kibicom przeszkadza i ich nie wpuściliśmy bądź ich zgód? Ja w tym rozumowaniu logiki nie widzę.
Napisał kibic najbardziej "honorowej" "ekipy"...Kumatyinaczej pisze: 11.05.2022, 14:47Zabawne że stratę flag wypomina ktoś komu flag broni trener bramkarzy albo dzwoni się poskarżyć wiśle w innej sprawie. Zabawne że fuzję wypominaja maliniaki a za zgody mają Spartakus i Olimpię zaczniemy od nowa. Zabawne o że konfidentach piszę kolega siwego(wiem zaczął od jowa)htsk4 pisze: 10.05.2022, 15:26 Że też chce Ci się odpowiadać PCHLG na te internetowe zaczepki I to niekoniecznie te napisane przez kibiców triady ale i i tych bezklubowych pazi czy też pseudowiślaka.Przecież to nawet jest zabawne,gdy o zasadach kiboolskim piszą przedstawiciele miasta noży i konfidentów,o wpuszczaniu "lania" przedstawiciele klubu,który stracił we wlasnym mieśćie 7 flag i którego aspiracje wyjaśniło Zagłębie,czy o uczciwośći i fuzjach, posty pisze przestawiciel klubu ,który w swojej historii tych fuzji miał kilkanaście,różne barwy i jest jednocześnie najbardziej skorumpowanym klubem w historii polskiej piłki,gdzie nawet sekretarka została skazana za korupcję?
Zabawne jest, jak z szydzą z Lechii, która bije sie z koalicjami(Legia ze swoją koalicją,Ruch z Widzewem,Lech z Arką) bezklubowi kibole lub kibole kłubów,którzy tą Arkę i Lecha w przewadze wciągnęliby w 30 sekund((sarkazm).Zabawne jest, gdy z Pogoni Szczecin szydzą przedstawiciele KSC,gdzie Pogoń zjada ich w każdym aspekcie kibolskiego rzemiosła.Zabawne, gdy z 200 osobowego wyjazdu szydzą kibole klubu,których 200 nie ma nawet w młynie na meczu u siebie.I mógłbym tak wymieniać,ale nie chcę,szkoda czasu.Tak można Olimpio bez końca
No chyba że się zacznie 9d nowa
![]()
master PDW
Nie tylko kibic najbardziej honorowej ekipy ale i kolega Metala,Mastera,Szafrańca,Małpy i innych "prawilnych "konfidentów i 60 -tek.Kończę dyskusję,bo nie chce dostać majonezem od jakiegoś internetowego menela
-
blekitna ostryga
Pisała Łomża że pogoniła dzieciaków i starców na meczu MOSP Białystok - ŁKS Łomża, to Jaga zaszła na mecz Hetman Białystok - ŁKS a ich ZERO
Lomza zebrala sie wtedy 20 minut w 200 osob, czekali juz w lesie za Piątnicą, w owijkach, cali w wazelinie, po rozgrzewce. Dojezdzala juz Sparta Szepietowo, w okolo 50 osob, dokladnie nie slyszalem, bo slaby zasieg. Fartem, po regionie krazyl tez Stomil, w okolo 30 osob. Tez byli chetni dolaczyc do harcow. Jaga oczywiscie sie obsrala, ale prosze panstwa to naprawde bylo szalone 20 minut, pelne zwrotow akcji, zarowno ludzkiego szczescia jak i dramatow.
Wybaczcie, chcialem poczuc na wlasnej skorze jak to jest sobie pofantazjowac na kibice.net.
PapaPedro, kolego, wszedzie tam gdzie Lomza-Jaga, pojawiasz sie Ty, piszac w osobie trzeciej, jako adwokat tych pierwszych. Rozumiem wiec ze nie jestes z zadnej z zainteresowanych ekip, wiec Twoje zdanie jest warte ziobro i nawet nie chce sie wyjasniac Twoich smiesznych teorii. Cos tam glownie przeczytasz, podsluchasz, cos tam uslyszysz i tyle, tyle mozesz.
Wybaczcie, chcialem poczuc na wlasnej skorze jak to jest sobie pofantazjowac na kibice.net.
PapaPedro, kolego, wszedzie tam gdzie Lomza-Jaga, pojawiasz sie Ty, piszac w osobie trzeciej, jako adwokat tych pierwszych. Rozumiem wiec ze nie jestes z zadnej z zainteresowanych ekip, wiec Twoje zdanie jest warte ziobro i nawet nie chce sie wyjasniac Twoich smiesznych teorii. Cos tam glownie przeczytasz, podsluchasz, cos tam uslyszysz i tyle, tyle mozesz.
-
PapaPedro1947
Kolego z zagranicy jeśli sam śledzisz podlaską scenę to wiesz ,że innych już tu nie ma. Wigry niestety nieaktywne od bardzo dawna Augustów też wyjaśniany swego czasu co wyjazd przez Jagiellonie ostatnio przegoniony przez ŁKS. Może chcesz rozmawiać i farmazonić dalej o słynnej triadzie Czeremcha-Hajnowka-Bielsk (podpowiem sami dali taką relację)?Łojezu pisze: 12.05.2022, 08:46 Lomza zebrala sie wtedy 20 minut w 200 osob, czekali juz w lesie za Piątnicą, w owijkach, cali w wazelinie, po rozgrzewce. Dojezdzala juz Sparta Szepietowo, w okolo 50 osob, dokladnie nie slyszalem, bo slaby zasieg. Fartem, po regionie krazyl tez Stomil, w okolo 30 osob. Tez byli chetni dolaczyc do harcow. Jaga oczywiscie sie obsrala, ale prosze panstwa to naprawde bylo szalone 20 minut, pelne zwrotow akcji, zarowno ludzkiego szczescia jak i dramatow.