przypalowiec z forum pisze: 18.03.2022, 17:35
A ja z innej beczki to prawda ze GieKSa podbijala do Cracovii ?
Ha Ha jasne napewno Cracovia po tylu latach zerwie zgodę z Tychami i pójdzie do Katowic. Zresztą ciekawe co na to Łks i Lech.
Ja z kolei mam pytanie o sytuacje na Wiśle. Widac ze po kryzysie troche tam ogarneli widac ze młyn u siebie całkiem spory do tego wyjazdy zaliczają w całkiem przyzwoitej liczbie. wsppmagaja sie ze zgodami swoimi. Mam zatem pytanie kto teraz przejał tam porzadki po Sharksach. Młoda Ferajna czy Wisła Devils? i co z niedobitkami rekinów?
Wisła Devils to chyba nie masz na myśli tej starej grupy? Obecna Wisla Devils to nie jest zbieranina młodej ferajny i reszty hools z wisły?
W Chorzowie maciuś nie dał nikogo z ekipy bo tylko do interesów złożył zeznania co nie miało żadnego znaczenia dla ekipy Ruchu i normalnie z nim pocisnęli.
Na cracovii jak widać zdania są podzielone a największy ''e-git'' z forum śmiechem skomentował szambo jakie u nich wypierdoliło.Widać jaki to prawilniak hahaha.
Pisanie o Cracovii w momencie jak misiek od miesiąca siedzi w Krakowie i uśmiechnięty chodzi po rynku i mu ludzie zdjęcia robią, a taki Zibi codziennie kursuje między Solvayem a solarium to nawet nie jest strzał w stopę tylko od razu w łeb.
wkswawelhooligans pisze: 21.04.2022, 14:29
Pisanie o Cracovii w momencie jak misiek od miesiąca siedzi w Krakowie i uśmiechnięty chodzi po rynku i mu ludzie zdjęcia robią, a taki Zibi codziennie kursuje między Solvayem a solarium to nawet nie jest strzał w stopę tylko od razu w łeb.
Zapomniałeś dodać, że Młody Baxter z ziomkami dodają story z salki TSW :)
gniewoszplamisty22 pisze: 23.04.2022, 22:35
Mam pytanie do kibiców Wisły. Ze dwa lub trzy lata temu obiła mi sie o oczy w trasmisji telewizyjnej wielka flaga z napisem Paszów Stary. Kozacko wyglądała w i była mega duża, potem widziana była na wyjezdzie na meczu z Legią. Od jakiegos czasu jej juz nie widać. Ktoś wie z jakiego powodu?
Szykuje się koniec układu cracovia- łks.
Podczas derbów decyzyjni z Krakowa i Łodzi będą próbować rozwiązać konflikt nikodema i kumatej. Lechici będą pilnować porządku.
Nie jestem ostatnio na czasie w klimatach Krakowskich i mam takie pytanie. Czy po "rozwiązaniu" Wisła Sharks wiadomo przez kogo kierowane panuje nadal klimat tzw Maczetowy?. Pytam poważnie, bo jak było wiadomo kto tym wszystkim rządzi to każdy wiedział ze np na Kurdwanowie za inne barwy niż Wisły można było zarobić nożem po plecach. A jak jest teraz?. Czy obecna ekipa kultywuje ten klimat są jakieś pozostałości po Sharksach?. Wiem też że w Krakowie również Cracovia więc do niej też to pytanie.
Jednak sharksi lepiej rzadzili Wisla pilkarsko stala dobrze teraz niby finansowo lepiej a po spadku moze byc duzo gorzej niz za ery dukata sarapaty bo pieniadze za prawa transmisyjne to przepasc ekstraklasa I liga
Pisaliście ostatnio że misiek widywany na rynku i w galeriach handlowych.wks wawel tu zgrywał ważniaka i wklejał zdjęcie które krążyło już z miesiąc temu na profliach kibicowskich że misiek rozgląda się za telewizorem 60cali ahahah.
No to teraz usiądźcie bo napiszę wam co usłyszałem dzisiejszej nocy.To prawda że misiek WIDYWANY W TOWARZYSTWIE mastera na krakowskim rynku?
A tak ogólnie to jaki stosunek mają pogonieni sharks do miśka?Jadą z nim czy zbijają piąteczki?Bo w sumie tam jest u was taki kocioł że mózg staje.
ŚP. Człowiek był niewygodny dla Sharks i trzeba jasno powiedzieć że się go bali bo był nieobliczalny i co ważne nigdy by nie poszedł na jakieś układy z sharks jeśli chodzi o miastowe sprawy(wiadomo o co kaman).Co myślicie że go zrobili za klub?Jego następca już taki nie był.
A czy było to na rękę jego kolegom to chyba twoja hipoteza poszła trochę za daleko.
Wisła Kraków wysłała do Warty Poznań pismo, w którym poinformowała, że sektor gości na zaplanowanym na sobotę meczu obu drużyn, kończącym sezon w ekstraklasie, zostanie zamknięty. Wisła nie wpuści kibiców z Poznania, a przy ul. Reymonta mają świadomość, że po spadku „Białej Gwiazdy” ten mecz nie będzie całkiem normalny, a na trybunach może dużo się dziać.
O tym, że w Krakowie są obawy co do tego meczu, świadczy również stanowisko policji, która rekomendowała zmianę kwalifikacji imprezy masowej z normalnej na podwyższonego ryzyka. Nieoficjalnie można usłyszeć również pogłoski, że były obawy, iż razem z kibicami Warty mieliby na stadionie pojawić się fani Cracovii, którzy mieli porozumieć się z „Zielonymi” w tej sprawie poprzez zaprzyjaźnionych kibiców Lecha Poznań.
Jedno jest pewne - kibice Wisły będą chcieli w sobotę zamanifestować swoje niezadowolenie z powodu spadku drużyny z ekstraklasy. Grupa Ultra Wisła, która organizuje doping i oprawy na meczach „Białej Gwiazdy” apeluje, by kibice, którzy wybierają się na to spotkanie, ubrali się na czarno.
Więcej: https://gazetakrakowska.pl/wisla-krakow ... 2-16351495
Klub już obsrał zbroję- Piłka nożna dla kibiców!
Dwa dni do meczu, a biletów na C nadal dużo, co z Wami?
Każdy kto ma w sercu Białą Gwiazdę przychodzi w sobotę na mecz bez względu na wszystko!
Florian swoich kolegów z Poznania nazywasz lechito-amikowcami czy amikowcowymi lechitami? :)
Natomiast jeśli już piszecie o szczerbatych,to pamiętam tak z 10 lat temu na Zawiszę jeździła laska,ładna dziewczyna,kóra nie miała właśnie zęba na przedzie.Cały efekt psuła gdy się uśmiechałą.Ciekawe czy jeszcze jeździ na mecze?I czy zrobiła zęby :)
Swoją drogą to ciekawe jaka będzie frekwencja na meczach Wisły w 1 lidze. Po jej spadku z Ekstraklasy w 1994 roku zostali z nią tylko najwierniejsi fani a frekwencja mocno zmalała. Szkoda, że nie awansuje do 1 ligi Garbarnia bo byłyby ciekawe derby.
siemaszki06 pisze: 21.05.2022, 12:29
To opowiedz jak na mieście skoro jesteś taki na bieżąco to się pośmiejemy razem chyba ze ty od piłki i wyników to stukaj dalej w klawisze
Skoro lepsze wyjazdy, oprawy i frekwencja na młynie to według Ciebie pikniki to okej. Dla was liczy się tylko hajs i dragi a nie Cracovia. Na wyjazdy jak raz na rok się zbierzecie to jest okej, malutki młyn pełny raz na rok. Ciężko odpuścić na 2 godziny "pilnowania" swojego bloku i wybrać się na mecz?
Tak bardzo to wiarygodne że w busie jechały same przypadkowe osoby, zwłaszcza że doskonale na dzielnicy wiedzieliście że się mobilizujemy, mimo spadku aby godnie pożegnać poziom centralny… Rozumie również że na mecz na Cichą pojechali fani piłki nożnej aby obejrzeć dobry II ligowy mecz
A jeśli nie to właśnie, oto w tej zabawie chodzi..