Proof pisze: 04.05.2022, 11:55
A ja mam inne pytanie do widzewiaków , czemu znowu miedzy sobą sie napierdalacie na sektorze? nie gadaliscie nie tak dawno ze wszystko u was do normy juz wróciło? ...
nikodem pisze: 04.05.2022, 20:27
Rts szmata nawet szatnie pozamiata :)tam chociaz z pół sektora było z Łodzi?I co tam za nie porozumienie u was było...?
Coś wiecie, że dzwoni, ale nie wiecie gdzie :) Muszę was zmartwić, bo nikt się z nikim nie bił. Ktoś nie śpiewał i stąd te chwilowe zamieszanie, ale do rękoczynów nie doszło. Także jak nie wiecie to nie wymyślajcie i nie dopowiadajcie sobie.
Nikodem przestań zgrywac cwaniaka i kumacza, bo się wpierdalasz w każdy temat na forum i udajesz, że coś wiesz. Wiele osób Ci już pisało byś się ogarnął. Najwięcej komentujesz siłę innych ekip, a sam w swoim środowisku nie masz nic do gadania. Idź śmiało pod stadiony i wyzywaj ludzi na solówki.
Ale avanti żadnego nie było ani podczas pochodów ani na meczu,nawet próby rozjebania czy przepiłowania ogrodzenia jak kiedyś Widzew zrobił przy Łazienkowskiej.A to kwitesencja meczów derbowych.Choć nie,wróć,przynajmniej ostrzał sektora był z rakietnic.No ale jak na derby Łodzi to się spodziewałem jakiejś większej jazdy chociażby obrzucenia się petardami hukowymi.
Na derbach Krakowa coś tam Wisła poszumiała ale to i tak 10% w porównaniu z tym co było kiedyś za starych dobrych czasów.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
Prawilnyy pisze: 05.05.2022, 14:39
Ale avanti żadnego nie było ani podczas pochodów ani na meczu,nawet próby rozjebania czy przepiłowania ogrodzenia jak kiedyś Widzew zrobił przy Łazienkowskiej.A to kwitesencja meczów derbowych.Choć nie,wróć,przynajmniej ostrzał sektora był z rakietnic.No ale jak na derby Łodzi to się spodziewałem jakiejś większej jazdy chociażby obrzucenia się petardami hukowymi.
Na derbach Krakowa coś tam Wisła poszumiała ale to i tak 10% w porównaniu z tym co było kiedyś za starych dobrych czasów.
Rozumiem że piszesz to jako obserwator z fotela a nie osoba narażającą się na wyłapanie podczas awantury..
A ja mam inne pytanie do widzewiaków , czemu znowu miedzy sobą sie napierdalacie na sektorze? nie gadaliscie nie tak dawno ze wszystko u was do normy juz wróciło? ...
Rts szmata nawet szatnie pozamiata :)tam chociaz z pół sektora było z Łodzi?I co tam za nie porozumienie u was było...?
Coś wiecie, że dzwoni, ale nie wiecie gdzie :) Muszę was zmartwić, bo nikt się z nikim nie bił. Ktoś nie śpiewał i stąd te chwilowe zamieszanie, ale do rękoczynów nie doszło. Także jak nie wiecie to nie wymyślajcie i nie dopowiadajcie sobie.
Derby są nasze :D
Czyli jeden od was drugiemu nie zasadzil z kopa ze ten poleciał pare schodków dalej , a reszta musiała ich oddzielać od siebie ? Nie chicał spiewać? przeciez wy pół meczu nie spiewaliście.
Derby są nasze :D
Czyli jeden od was drugiemu nie zasadzil z kopa ze ten poleciał pare schodków dalej , a reszta musiała ich oddzielać od siebie ? Nie chicał spiewać? przeciez wy pół meczu nie spiewaliście.
Dobrze, że leszek pośpiewał na pucharze polski.
Też gwizdałeś i klaskałeś jak ochrona nas gazowała?
Widzę, że staliście się takimi samymi kur*mi jak wasi żydkaesiadcy przyjaciele, no cóż wspólne prysznice zobowiązują.
Tak kiedyś się zeznawało i zeznawanie a później wycofywanie ich tak żeby psy wszystko miały, a nie było papierów też przejęliście?
Johnson. był na sektorze że zgierzem i przez to bitka
Jak nie masz pojęcia to nie pisz. To po pierwsze, a po drugie, Nikoś udzielę Ci odpowiedzi jak napiszesz mi co takiego działo się w sobotę bo tyle szczekałeś i w dalszym ciągu nie uzyskałem odpowiedzi Minął już prawie tydzień i nikt nic nie słyszał ani nikt nic nie wie, prócz 2-3 osób tutaj z forum
Jak nie masz pojęcia to nie pisz. To po pierwsze, a po drugie, Nikoś udzielę Ci odpowiedzi jak napiszesz mi co takiego działo się w sobotę bo tyle szczekałeś i w dalszym ciągu nie uzyskałem odpowiedzi Minął już prawie tydzień i nikt nic nie słyszał ani nikt nic nie wie, prócz 2-3 osób tutaj z forum
Po c*** ty temu cymbalowi odpisujesz? Widac ze to jakies dziecko jest. Olac go i tye
co ty p********* parówo? jaki johnson? Jakis łeb nie potrafił się zachować i dostał liścia i tyle w temacie
Policjanci z Łodzi zatrzymali grupę siedmiu pseudokibiców, z których sześciu jest podejrzanych o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Według informacji "Gazety Wyborczej" mężczyźni związani są ze środowiskiem kibicowskim ŁKS Łódź. Zatrzymanie to efekt wspólnego śledztwa łódzkiej policji oraz Prokuratury Krajowej, która od dłuższego czasu zajmuje się sprawą tzw. gangu przebierańców.
Pseudokibice udawali policjantów, prowadzących czynności zabezpieczające przewożone towary. Mieli dobre rozeznanie w nielegalnej produkcji papierosów. Podczas akcji mieli na sobie elementy wyposażenia policji i służby celnej. Mężczyźni wiedzieli, w których miejscach są składowane nielegalnie wytworzone papierosy. Używali do tego nie tylko informacji od innych pseudokibiców, ale mieli także na swoim wyposażeniu drony, kamery i nadajniki GPS.
nikodem pisze: 07.06.2022, 15:09
Co się spodziewasz po kimś co zna życie kibicowskie z neta,ich złomu z ruchu przewoził brudasow z granicy z Białorusią ale lepiej się zesrać do chłopaków co przebrali się za służbę celną.
A Ty skąd znasz życie kibicowskie? Jesteś żądnym sensacji gamoniem co mecze swojej drużyny spędza na tym forum.Tak wiem masz neta w telefonie potomku dozola
Chciałem pozdrowić gamoni wydających oświadczenie dotyczące rozgrywania meczu banderowskiej Ukrainy na stadionie ŁKSu i ich przyzwolenia na to wydarzenie, akceptowanie jakiejkolwiek symboliki ukraińskiej, w tym szmat(flag) niebiesko-żółtych.
To, że zakazujecie flag banderowskich w barwach czerwono-czarnych UPA i jednocześnie akceptujecie flagi niebiesko-żółte, jest totalnym idiotyzmem lub współpracą z organami ścigania, pójściem na rękę politykom i akceptowaniem bandytów, potomków morderców Polaków. Obie ukraińskie szmaty są symboliką, która czci kult banderowski, OUN UPA.
kokacola pisze: 12.06.2022, 12:53
Chciałem pozdrowić gamoni wydających oświadczenie dotyczące rozgrywania meczu banderowskiej Ukrainy na stadionie ŁKSu i ich przyzwolenia na to wydarzenie, akceptowanie jakiejkolwiek symboliki ukraińskiej, w tym szmat(flag) niebiesko-żółtych.
To, że zakazujecie flag banderowskich w barwach czerwono-czarnych UPA i jednocześnie akceptujecie flagi niebiesko-żółte, jest totalnym idiotyzmem lub współpracą z organami ścigania, pójściem na rękę politykom i akceptowaniem bandytów, potomków morderców Polaków. Obie ukraińskie szmaty są symboliką, która czci kult banderowski, OUN UPA.
W**********. Tymczasem ty siedzisz na d**** w kanciapie bo c**** widać takich cwaniaczków. Pierwsi do pierdolenia ale jak ten Piotr apostoł z Twittera siedzi na socjalu i płacze żeby mu przelać 10 zł. Co do meczu wczoraj bardzo ładny komunikat od ukraińskiego związku piłki nożnej do Polaków.
Sondaż nie mówi o poparciu dla Rzezi wołyńskiej tylko działalności UPA, która miała szerszy wymiar. I w tym kontekście było zadane to pytanie. Wyłączyłeś TV, ale zapomniałeś włączyć myślenie. Gadałem kiedyś z jednym chłopem z Dynama Kijów i mówił, że obecne pokolenia nie mają nic do Polaków, a ci co czczą UPA robią to dlatego, że włączyli z ruskimi i niemcami, a nie za to, że wybili nam rodaków. Oczywiście tych Ukraińców którzy czczą Banderę trzeba wyjebac Z Polski. Żebyś sobie jie pomyślał że to popieram. Ale stawianie na równi każdego Ukraińca z banderowcem to głupota
@sochan nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale te 3,5mln jakie do nas wpadło po socjal i używane samochody, czeka teraz na powrót swoich gierojów, którzy przed Rosjanami pochowali się w okopach. Mam nadzieję, że gdy będzie ich tu już dobre 5mln, zorganizujesz im turniej piłkarski ...Jednym słowem - działalność Adolfa Hitlera nie była taka zła, bo w głównej mierze miała na celu walkę z Rosją, a to że otarli się o Polskę, jest jedynie wynikiem budowy autostrad w kierunku na wschód ...
Chciałem pozdrowić gamoni wydających oświadczenie dotyczące rozgrywania meczu banderowskiej Ukrainy na stadionie ŁKSu i ich
Co Cię dziwi?
To tacy Polacy, którzy na płótnie antywidzewskim z okazji majowego piątku 13-tego piszą
"PiłsuDZkiego".
nikodem pisze: 15.06.2022, 09:48
Tylko się nie popłaca:)
Już raz skakaliscie a w Poddebicach ziomka zostawiliscie hehe.
Ostatnio tu pisałeś, że jesteś zwykły chłopak nie z ekipy, kibic. Odpisz mi proszę na jedno pytanie. Na h**. się wypowiadasz i zabierasz głoś w tematach które Cię nie dotyczą?
nikodem pisze: 15.06.2022, 09:48
Tylko się nie popłaca:)
Już raz skakaliscie a w Poddebicach ziomka zostawiliscie hehe.
Była ci złożona propozycja, jakieś 3 tygodnie temu.
Nie skorzystałeś, a ponieważ jesteś ( pominę inwektywy ) który przez internet nie tylko robi siarę kibicom ŁKSu ale też obraża wszystkich dookoła spytam:
Czy wiesz kto to pisał ?
"Nie będę się z Tobą nigdzie ustawiał,ale trochę ogarnę się i skończę tu pisać,ja nie traktuje tego co pisze tu poważnie,raczej że sporym dystansem do tego podchodzę,poza tym nie reprezentuje tu ekipy ŁKSu tylko siebie"
Po c*** wchodzicie w dyskusje z tym idiotą?
Jak mu przestaniecie odpisywać to odpuści, chyba że będzie napierdalal sam ze sobą z kilku kont hehe pozdro dla normalnych
"Nie będę się z Tobą nigdzie ustawiał,ale trochę ogarnę się i skończę tu pisać,ja nie traktuje tego co pisze tu poważnie,raczej że sporym dystansem do tego podchodzę,poza tym nie reprezentuje tu ekipy ŁKSu tylko siebie"
[/quote]
Nikodem, obsrałeś się chlopa, a teraz masz jeszcze czelność pyskować? :D
nikodem pisze: 15.06.2022, 20:01
Dobra juz z 3ego się poplułeś,mozesz sie zamknąc e-chuliganie...nie pomyślał bym ze ktoś tu przebije widzewiaków.
Dobre sobie. Zjeb piszący w każdym temacie po kilkanaście postów dziennie, obeznany na każdy temat wyzywa kogoś od e-chuligana. Każdy łachą z ciebie tu drze a ty dalej brniesz w swoje głupoty. Elo.
Nikodem, tak teraz patrzę: gdy się z tobą typ chciał spotkać, to się obsrałeś, a w innym temacie piszesz, że komuś ruchasz siostrę :D ciebie w końcu ktoś rozkmini i będziesz miał przykre spotkanie z rzeczywistością
nikodem nie jest z ŁKSu
To że on tak pisze nie oznacza że tak jest.
Wbijcie sobie do głowy to że jego kręci fakt jak mu odp
Pozatym na forum możecie zablokować to o on pisze i dzięki temu będziecie mieli spokój i nie będziecie czytać tych bredni.
Obsrał zbroje kilka razy. E-chuliganka jednak nadal stoi. Przed nim otworem ( na dzisiaj jest na nią zbyt głupi)